Jump to content

Privateer10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Privateer10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα :happy: Παίζει να φταίει και ο φορτιστής....
  2. στο πεδίο του APN βάλε σκέτο internet
  3. Στο APN βάζεις απλά την λέξη internet Ελπίζω να σου δουλέψει :-)
  4. επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων, οκ αλλα σβήνονται ολα τα δεδομενα. Επανερχονται κανονικα απο την επιλογή αυτοματης επαναφοράς ; ή πρεπει να κανω root τη συσκευή και μετα με το titanium backup?
  5. Μετα την αναβαθμιση σε 4.1.2 ολα τα βιντεακια σε YouTube κολανε, συνεχιζουν, ξανακολανε... Ν8000αγορασμένο απο πλαισιο.
  6. Μου την πέρασε ως αναβάθμιση χωρίς απώλεια δεδομένων... Και δεν χρειάζεται μέσω Odin αφου όπως προείπα, ξεκίνησε η ενημέρωση λογισμικού και για τα Ν8000 :-)
  7. Μέχρι την έκδοση 4.2 μια λύση για multi users είναι αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme.key&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiZmFocmJvdC5hcHBzLnN3aXRjaG1lLmtleSJd
  8. Όχι αυτός δεν έχει HDMI είναι μόνο για Usb. Αν ψάξεις θα βρείς τον κατάλληλο για HDMI
  9. http://dx.com/p/usb-otg-ad...0-black-154407 Εχω αγοράσει πολλές φορές απο αυτό το site χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μια φορά που έγινε κάποιο μπέρδεμα στην παραγγελία διορθώθηκε άμεσα απο αυτούς.
  10. 1. Υπάρχει το Χ10i και το Χ10α, το δικο σου λογικά θα είναι Χ10i όπως όλων μας. 2.Υπάρχει επίσημη ενημέρωση της Sony για την 2.1 και την περνάς πολύ εύκολα 3. Θα συνδέεσαι χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με ubuntu.
  11. Οντως η FreeX10 2.2 beta 3 ειναι πολύ καλή, δουλεύουν όλα μια χαρά εκτός απο την κάμερα οταν τη χρησιμοποιώ με κάποιες εφαρμογές οπως το barcode κ.α. Η beta4 δεν αντελήφθην να προσφέρει πολλά περισσότερα.
  12. χαλάρωσε :-) Δες το απο την καλή πλευρά, την ηδονή που νοιώθεις μετα την επιτυχή εγκατάσταση :-)
  13. Σε εμένα λειτουργεί άψογα και χωρίς παρενέργειες.
×
×
  • Create New...