Jump to content

Dj_Foris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dj_Foris

  1. Εμένα μου κάνει θέματα με την κάμερα...Όταν την ανοίγω, μετά από λίγα δεύτερα μου λέει πως η εφαρμογή Κάμερα έχει σταματήσει...
  2. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους...
  3. Παιδιά, όλα κομπλέ...Απλά μου είχε φάει σκάλωμα στο bootloop, γιατί έκανα τις εγκαταστάσεις με το clockworkmod recovery...Με το που πέρασα το TWRP τα έκανε όλα κομπλέ....(διάβασα δεκάδες σελίδες για να τα μάθω αυτά :-P :-P) Το κινητό με την cm12 πετάει....Και με τον kernel όλα μια χαρά... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.... Πάμε για cm13 μόλις σταθεροποιηθεί....
  4. Έπεσες σε άσχετο...χαχαχα Κάποιο ink αν σου είναι εύκολο..... Και κάτι άλλο...Τον Kernel πως τον αλλάζεις???
  5. Την cm12.1 δεν μπορώ να την εγκαταστήσω με τίποτα...μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.... Πέρασα την cm13 αλλά δεν μπορώ να βρω τα gapps...Όσα έχω προσπαθήσει να περάσω, μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.. κάποια βοήθεια???
  6. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω εγκατάσταση την CyanogenMod???
  7. Έκανα πάλι εγκατάσταση τους υπότιτλους, αλλά τα ίδια...Θα ξανασετάρω όλο το πρόγραμμα.....Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
  8. Αυτό μου βγάζει συνέχεια..... http://i.imgur.com/3oQcwoG.jpg
  9. Καλησπέρα παιδιά...Έχω ένα θέμα με τους υπότιτλους...Πάντα μου βγάζει σφάλμα στην λήψη από τους υπότιτλους του subtitles.gr...Από τα άλλα δυο (όπως υπάρχουν και στον οδηγό) δεν έχω ποτέ θέμα...Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site γενικά, ή να έχω κάνει καμία λαλακία??? Ευχαριστώ....
  10. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε!!!!!
  11. Καλησπέρα...Προσπαθώ να κάνω διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης μου, και δεν γίνεται τίποτα...Μου λέει πως γίνεται, αλλά δεν διαγράφει τίποτα από μέσα...Έβαλα την κάρτα στον υπολογιστή και πάλι τίποτα...Υπάρχει καμία λύση???
  12. Το θέμα, είναι πως δεν έχω απόδειξη...πφφφφφφφ Ευχαριστώ πολύ παιδιά....
  13. Καλησπέρα παιδιά.. Από το πουθενά, η κάρτα μνήμης δεν εμφανίζεται πουθενά...Το κινητό δεν την διαβάζει καθόλου...Ούτε στον υπολογιστή... Τι μπορώ να κάνω...Η κάρτα, είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552736
  14. Καλησπέρα σε όλους.. Έχω δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook... Υπάρχει τρόπος να ακυρώσεις τα αιτήματα που έχω στείλει για να τους προσθέσω στην σελίδα??
  15. Έχω κάνει root το κινητό μου.... Το σύνδεσα μέσω kies και μου έβγαλε μια ενημέρωση.... Μπορώ να την κάνω άφοβα, ή πρέπει να γίνει μέσω odin????
  16. Έχω κάνει root το κινητό μου.... Το σύνδεσα μέσω kies και μου έβγαλε μια ενημέρωση.... Μπορώ να την κάνω άφοβα, ή πρέπει να γίνει μέσω odin????
  17. Σκέψου πως η εξοικονόμηση ενσεργειας, σου μειώνει την επεξεργαστική ισχύ...
  18. Τότε τι κάνεις με αυτήν την επιλογή???? Το έκανα μια μέρα σαν πείραμα και ξεκίνησε εγκατάσταση....Και το κινητό ανταποκρίθηκε μια χαρά.... Βέβαια μετά έκανα πάλι με τον τρόπο που περιγράφεται για να είμαι σίγουρος..
  19. Παίρνω ένα full backup με το Titanium Pro, κάνω restore στην συσκευή, και μετά κάνω πάλι επαναφορά... Δεν είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα, αφού όλα τα αρχεία θα τα επαναφέρω πάλι???? Υ.Γ. Δεν θέλω να στο παίξω έξυπνος, αλλά δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα..Απορίες είναι όλα αυτά......
  20. Και πως μπορεί κάποιος να προσέχει τι εφαρμογές βάζει μέσα όταν και στο play store, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος??? Με ένα antivirus και μόνο δεν είσαι προστατευμένος???
  21. Αν πατήσεις Vol. Up+Menu+Power σε βγάζει στο Android System Recovert... Εκεί έχει κάποιες επιλογές...Μια από αυτές είναι η apply update from external storage...' Λογικά από εκεί μπορείς να κάνεις εγκατάσταση κάποιου firmware χωρίς την χρήση υπολογιστή... Κάνω λάθος?????
×
×
  • Create New...