Jump to content

Geo_1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    362
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Geo_1983

  1. Το λευκό είναι ότι καλύτερο χρώμα έχω αγοράσει ποτέ!! Απλά κόσμημα!!!
  2. Συμφωνώ μαζί σου Αντρέα!
  3. Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ ερχόμενος από iPhone Xsmax,έχω να πω έχω πάθει πλάκα με την συσκεύη και όσον αφορά την μπαταρία,Από εχθές το απόγευμα που έκανα το backup 5 η ώρα το απόγευμα και εκανε download τα app και η συσκευη δυλευε στο fullκαι τώρα έχω 45% μπαταρία... Για δώστε μου τα φώτα σας ρε παλικάρια πώς να φορτίσω το κινητό τις πρώτες 2-3 φόρτισης.. Το ξέρω δεν είναι καλό να υπηρετούμε το κινητό αλλά να υπηρετεί αυτό εμας...απλά για τις πρώτες 2-3-4 φόρτισεις ευχαριστώ πολύ!!
  4. Παιδια καλυσπέρα,έχετε να μου προτείνετε καμιά θήκη και τζαμάκι γιατί το περιμένω από μέρα σε μέρα να το έχω! Ευχαριστώ
  5. Ευχαριστώ παλικάρια,Δευτέρα λογικά θα το έχω,γιατί ο ανθρωπος θα μου το στείλει με αντικαταβολή,θα σας ενημερώσω σίγουρα για το διαμάντι!
  6. Παλικαριά εχω βρει το iphone pro 256 σφραγισμενο απο ελληνικο καταστημα με αποδειξη κανονικα στα 930€ τι λετε;;
  7. Σε ευχαριστώ,με την εγγύηση τι γίνεται όμως ένα χρόνο οι δύο χρόνια;γιατί όσο γνωρίζω άμα είναι από κάποιο ελληνικό κατάστημα είναι δύο τα χρόνια..
  8. Παιδιά καλησπέρα έχω μία απορία το ξερω εχει συζητηθεί άπειρες φορές,ελληνικό με ευρωπαϊκό iphone εχουν διαφορες; Ρωταω επειδή έχω βρει από ένα φίλο 64 silver ευρωπαϊκό στα 940€ Σφραγησμενο
  9. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδιά καλησπέρα,Τι λέτε αξίζει η μετάβαση στο iPhone 11;
  10. Οπότε παιδιά αξίζει το iPhone 11 ή το Pro;; Λόγω του ότι έχει μία κάμερα λιγότερο από το Pro..Κ.λ.π Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει τόσο η ανάλυση της οθόνης,οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές και αυτό όπως κι εσείς αναφέρετε πρέπει να κάτσεις να το παρατηρήσεις...αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι επειδή έχει ultra wide φακό και το χρειάζομαι για βίντεο λείψεις..Πιστεύω το 11 το κανονικό είναι το καλύτερο μέγεθος και απ το 5.8 και απο το 6.5 Xs max που Έχω τώρα.. Από μπαταρία δεν ξέρω άμα θα δω διάφορα διότι είμαι κάτοχος Xsmax..
  11. Για video το Χρειάζομαι πιο πολύ.. Σκεφτομουν και το 11 το απλο..
  12. Οπότε είναι καλύτερα να περιμένω λέτε.. Παιδιά ο μόνος λόγος που θέλω να αναβαθμίσω είναι ο ευρυγώνιος φακός τίποτα άλλο είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Xsmax
  13. Παιδιά καλησπέρα κάτοχος iPhone Xsmax και σκέφτομαι να μεταβώ στο iPhone 11 Pro.. Μπορείτε να μου Προτείνετε ένα κατάστημα αγοράς από σκρουτζ,σας ευχαριστώ
  14. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Εγώ δεν έχω παρατήρηση καμία μείωση μπαταρίας Ίδια αυτονομία έχει με πριν..
  15. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Συμφωνο το οτι ειναι σαν τουβλο εμφανησιακα,αλλα σαν προστασια κινητου δεν δινει καμια αλλη,μου επεσε απο ενα μετρο το κινητο με spigen θηκη και εσπασε το tempered glass..Ο λογος που προτίμησα την UAG είναι οτι κατα την γνωμη μου ειναι η μονη θηκη που εξέχει οσο πρεπει πανω απ την οθονη,Ώστε να μπορει να καλύπτεται επαρκως οθονη & καμερα!
  16. Geo_1983

    iPhone XS Max

    UAG θηκη οτι καλυτερο παιδια,καλυπτει την συσκευη απολυτα,εγω πηρα την μαυρη με το carbon,απο αγγελεια 15€ Τωρα οσο αναφορα για τζαμακι,πηγαινε στο x-mobile στο Αιγαλεω το παλικαρι ειναι μαεστρος σε τοποθετηση tembered glass!
  17. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδια τι λετε για την 13.3 ? Αναβαθμιζουμε?
  18. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Ναι στην τελευταια εκδοση 13.2.2
  19. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδια μετα το τελευταιο update,διακρινω καλυτερη αυτονομια μπαταριας..
  20. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδια σε τη κατασταση ειναι η υγεια μπαταριας σας?? Εμενα μετα απο 4.5 μηνες ειναι στο 99% Σε ενα αλλο Xmax που ειχα το κρατησα 6 μοινες και ειταν ακομα στο 100% Παροτι που προσέχω πως το φωρτιζω,δεν ξερω οφειλεται απ την καινουρια εκδοση λογισμικου,λεω εγω τωρα..
  21. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Έγινε σ’ ευχαριστώ πολυ! Λογικα δεν ειναι η εκδοση που ειχαν αναφερει παρα πολλα lag,η 13.2 αν θυμαμαι καλα ειταν..
  22. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδιά να το κάνουμε το update τις 13.2.2 ?
  23. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδιά καλησπέρα να μεταβώ στην καινούρια έκδοση 13.2 Η αντιμετωπίζετε προβλήματα?
  24. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Στην 13.1 ειμαι,οποτε προχωράω..
  25. Geo_1983

    iPhone XS Max

    Παιδια προχωράμε στην 13.1.2. ?
×
×
  • Create New...