Jump to content

giasak622002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giasak622002

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

giasak622002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα! ειμαι και γω κάτοχος του s7 . Μετά απο τη τελευταια ενημέρωση παρατηρώ οτι στο κινητο μου δε δουλευει το gps . στους χαρτες με εμφανιζει οτι είμαι Πειραια ενω είμαι Λημνο και στο runtastic δε μετραει αποστάσεις. έβαλα νεο πρόγραμμα της nike αλλα τα ιδια ... μου εμφανιζει οτι δεν υπάρχει gps ενεργοποιημένο ενω είναι ενεργοποιημένο. Να σημειώσω οτι έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και hard reset. Καμια ιδεα?
  2. καλησπέρα σε ολους... Ύστερα απο 2 χρόνια( περιπου) χρήσης του g4 κατάλαβα οπως πολλοί άλλοι οτι το κινητο δεν αξιζει ουτε 1 ευρω. Υστερα απο 1 χρονο απροβληματιστης λειτουργίας ξαφνικά έσβησε και δεν ξανάνοιξε. Το πηγα procordia και μου το εφτιαξαν(καμμένη πλακέτα μου είπαν )... μετα απο 6 μηνες έσβησε και δεν ξανάνοιξε ... procordia ξανα και μου άλλαξαν ξανα τη πλακετα ( χαλασε μου ειπαν )... μετα απο 3 μηνες ξαναεσβησε και δεν ανοιξε... παλι procordia .... και αγορασα τελικα το s7 edge και σωθηκα. ποτε ξανα λοιπον lg ... αυτα ...ειπα τον πονο μου
  3. Ευχαριστώ φιλε για την απάντηση ! Ισως να θελει όντως hard reset γιατι οταν περασα την 6.0 δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. μπορεις να βοηθήσεις με το πως γινετε το hard reset?
  4. Καλησπερα ! Και γω το ιδιο πρόβλημα εχω ! εβαλα μια καρτα sandisk ultra 16 gb και κρασαρε με 600 φωτο . Υπέθεσα οτι ειναι λογω προβληματικης καρτας αλλα τελικα απ οτι διαβαζω ειναι απο το κινητό ή απο την εκδοση android. Μπορει ομως καποιος να μας πει τι φταιει ? Να παω για service? Ενα ακομα θεμα που εχω ειναι οτι συνεχεια αποσυνδέεται απο τγω ο wifi και οταν το κλείνω και το ανοιγω το τηλεφωνο κανω αναζήτηση και δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο!τελικα με 2-3 επανακινησεις το βρίσκει. Τέλος κατι που διαπίστωσα τις τελευταίες μερες ειναι οτι ενω εχει φουλ σήμα με καλούν και δεν χτυπάει οποτε παλι επανεκινηση και ολα καλα ... Υπαρχει αλλος με αυτα τα προβληματα ? Ειναι εκνευριστικο να αγοραζεις ενα κινητο που θεωρειτε απ τα καλυτερα και οι μισοι που το αγορασαν να εχουν προβληματα... και να παρακαλας να μην εισαι ο ατυχος της παρτιδας.
  5. Καλησπερα ! Ξερει κανεις να μου πει τι γίνετε με το miracast καθε φορα που ανοίγω το κινητο μου βγάζει αποτυχία εκκίνησης miracast δυο φορες! Ειναι λιγο σπαστικο. Το αλλο που θελω να ρωτήσω ειναι αν υπάρχει τρόπος να αλλάζω σταθμό στο ραδιο μεσω ακουστικών , οταν παταω διπλη φορα το κουμπι της απαντησης αστο ακουστικο με παει στη λιστα τραγουδιών απο το αρχείο μου και κλίνει το ράδιο.
  6. Ευχαριστώ φιλε ! Εκανα και γω αναζήτηση στο γκουγκλ το TM3 και μαλλον πορτογαλια ειναι !
  7. Καλησπερα Το δικό μου που γραφει αυτο απο που ειναι? και ποτε θα παρει αναβάθμιση? <model>LGH815</model> <suffix>ATM3WH</suffix>
  8. Φίλε σαν συσκευή πολύ καλή ! Κανένα πρόβλημα μετά από 1 χρόνο . ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ όμως πολλά είναι τα 320! Εγώ να φανταστείς το αγόρασα 350 από κοτσοβολο !
  9. Καλημέρα Χρονια πολλα σε ολους! Θελω να κανω μια ερώτηση! εχετε παρει όλοι την τελευταία αναβάθμιση σε 6 ?
  10. Βρε Παιδια διαφήμιση κανουν το ονομα τους! Έβγαλαν μερικά κομμάτια(1 εως δυο ή και κανενα ) σε χαμηλή τιμή για να τσιμπήσει ο αλλος να παει στο μαγαζι να του πουν τελειωσε και να του προτείνουν κάποιο αλλο! καποιος που δε ξερει θα παει και θα τσιμπίσει . Οπως μια γνωστή μου, μου λεει και γω το G4 πήρα και στα 280e (και με δούλευε κιόλας που εγω το πήρα 380) και οταν το είδα ήταν το G4s! Γελασε και το παρδαλό κατσίκι !
  11. Φιλε μου δες αν εχει στο κινητο ζελατινα χοντρη και καλυπτει τον αισθητήρα φωτος που ειναι ακριβως διπλα απο τη μπροστινή καμερα. Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα armband . Μόλις το εβαζα δεν δούλευε το διπλο τικ. Εκοψα με ενα ψαλιδακι το σημειο που ειναι ο αισθητηρας και οκ!
  12. Ειμαι λιγο τυχερός στο θεμα με τη τιμη , το πηρα πριν 10 μερες στα 380 ! Οσο για τη samsung ποτε ξανα , ειχα το s3 και μεσα σε εναμιση χρονο το καναν με τα update πιο αργο και απο τη καθυστέρηση.
  13. Ευχαριστω φιλε! Αυτο ηταν όντως . Για το αλλο τωρα αν γνωριζει κανεις κατι ?
  14. Καλήμερα ! Είμαι και γω νεος κάτοχος του g4 και εχω μεινει άφωνος, αφου ερχομαι απο s3 το οποιο το σακατεψαν με τις αναβαθμίσεις και ειπα ποτε ξανα samsung. Ειμαι ακομα στο ψάξιμο του κινητού με ρυθμίσεις κλπ. Εχω λοιπόν τις εξεις απορίες. Εχω πάρει armband θηκη για τρεξιμο ,οταν τη τοποθετω στο κινητο δεν ανοίγει η οθόνη με το διπλο πάτημα της οθόνης αλλα μόνο με το κουμπι απο τη πισω πλευρα το οποιο ομως ειναι δύσκολο αφου ειναι στο μπρατσο. μπορει να μου πει καποιος γιατι γινεται αυτο και αν υπαρχει ρύθμιση για το διπλο πάτημα? Η αλλη ερώτηση είναι οταν θελω να ενεργοποιήσω το smart settings δεν με αφήνει να κανω τη ρύθμιση τα μερη μου?
  15. root και οποια custom rom θελουμε βαζουμε. βαρεθηκα να περιμενω τη Samsung μια ετσι μια αλλιως. Το ξέγραψαν το s3 για να προωθήσουν τα νεα τους μοντέλα...
×
×
  • Create New...