s_wind Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ευχαριστώ, fioravanti90 και s_wind! Θα πειραματιστώ τις επόμενες μέρες και βλέπουμε (μια DN3 θα τη βάλω λόγω νοσταλγίας, όπως και τη note pro 2)! Η Dn3 ειναι 4.4.2..Ειδη εχουμε την επομενη v2 extreme εγω και αλλοι 4 τεστερ και παει πολυ καλα.Γιαυτο μη βιαζεσαι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Η Dn3 ειναι 4.4.2..Ειδη εχουμε την επομενη v2 extreme εγω και αλλοι 4 τεστερ και παει πολυ καλα.Γιαυτο μη βιαζεσαι.:p Βιάζομαι, πέρασα ήδη τη Note pro V2 για να παίξω, αλλά βλέπω ότι το βράδυ θα ΄χουμε δουλειά πάλι... :lol: Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Γειά σας! Πού μπορώ να βρω την τελευταία ROM του akiss? edit: Την βρήκα στο άλλο forum...:wacko::wacko: Edited September 9, 2017 by Namgal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδιά καλησπέρα.. Σε note 2 ενός φίλου μου δεν δουλεύει η περιστροφή της οθόνης.. Το περίεργο είναι ότι η κάμερα γυρνάει κανονικά όπως και τα παιχνίδια που παίζει.. Είχε κανείς ποτέ παρόμοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Φαντάζομαι ότι απ' τις συντομεύσεις που υπάρχουν στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων έχει την περιστροφή ενεργοποιημένη. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Φαντάζομαι ότι απ' τις συντομεύσεις που υπάρχουν στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων έχει την περιστροφή ενεργοποιημένη. Sent from my Amstrad CPC 6128Ναι Ναι εννοείται.. δεν το συζητάμε αυτό. διαβάζω ότι πάρα πολλά Samsung Galaxy Note 2 εμφάνισαν αυτό το πρόβλημα πάντως κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Οπότε μήπως να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τότε. Δεν βλέπω κάποια άλλη λύση... Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ναι Ναι εννοείται.. δεν το συζητάμε αυτό. διαβάζω ότι πάρα πολλά Samsung Galaxy Note 2 εμφάνισαν αυτό το πρόβλημα πάντως κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει εγκατεστημένο launcher; Αν πάντως έχει touchwiz μπορεί να δοκιμάσει να του κάνει ένα καθαρισμό δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έχει εγκατεστημένο launcher; Αν πάντως έχει touchwiz μπορεί να δοκιμάσει να του κάνει ένα καθαρισμό δεδομένων. Πολύ σωστό αυτό που γράφεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα ..του εβαλα και cm και παλι τα ιδια ... αν βαλεις ομως εφαρμογη που να υποχρεωνει την οθονη να γυρισει (πλαγια πχ και να μεινει εκει ) δουλευει .. τεσπα ο ανθρωπος βολεύτηκε με αυτο (με την εφαρμογη) απλα αν το συναντήσετε καποια στιγμη στα κινητα σας το θεμα αυτο να ξερετε οτι υπαρχει στα Note 2 αλλα και σε πολλα samsung .. προφανως πας μετα για αλλαγη πλακετας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) παιδια εχω δοκιμασει τα παντα ..του εβαλα και cm και παλι τα ιδια ... αν βαλεις ομως εφαρμογη που να υποχρεωνει την οθονη να γυρισει (πλαγια πχ και να μεινει εκει ) δουλευει .. τεσπα ο ανθρωπος βολεύτηκε με αυτο (με την εφαρμογη) απλα αν το συναντήσετε καποια στιγμη στα κινητα σας το θεμα αυτο να ξερετε οτι υπαρχει στα Note 2 αλλα και σε πολλα samsung .. προφανως πας μετα για αλλαγη πλακετας .. Οχι και αλλαγη πλακετας επειδη δεν γυρνα ο default launcher.Δεν γυρνανε πλεον μονο οι εφαρμογες που εχει μεσα το λειτουργικο. Edited February 6, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Οχι και αλλαγη πλακετας επειδη δεν γυρνα ο default launcher.Δεν γυρνανε πλεον μονο οι εφαρμογες που εχει μεσα το λειτουργικο. μα σου λεω εβαλα και nougat και παλι δεν γυρναει το κινητο αυτοματα ..! ειτε με official ειτε με custom rotation δεν εχει ...(μονο με εφαρμογη που κλειδωνει το rotation ..)! δεν μπορεσα να το λυσω το θεμα με τιποτα .. τεσπα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 μα σου λεω εβαλα και nougat και παλι δεν γυρναει το κινητο αυτοματα ..! ειτε με official ειτε με custom rotation δεν εχει ...(μονο με εφαρμογη που κλειδωνει το rotation ..)! δεν μπορεσα να το λυσω το θεμα με τιποτα .. τεσπα ... Μα εαν βαζεις εφαρμογη και γυρναει οπως εγραψες παραπανω πως καταλαβαινει και γυρναει καθετα η οριζοντια ;γυρναει αυτοματα μεσα απο την εφαρμογη η εχει κουμπι και πατας να γυρισει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 μα σου λεω εβαλα και nougat και παλι δεν γυρναει το κινητο αυτοματα ..! ειτε με official ειτε με custom rotation δεν εχει ...(μονο με εφαρμογη που κλειδωνει το rotation ..)! δεν μπορεσα να το λυσω το θεμα με τιποτα .. τεσπα ... Βασικά που δεν σου γυρνάει; Όταν είσαι πχ στον browser; Γιατί είπες ότι στα παιχνίδια δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 παιδια δεν γυρναει αυτοματα .. γυρναει μονο στα παιχνιδια πχ που ειναι landscape απο μονα τους ετσι και αλλιως .. και γυρναει αν βαλω εφαρμογη που "κλειδωνει" το κινητο ειτε καθετα ειτε οριζοντια (μονιμα ομως ..).. αυτοματα δεν μπορω να το κανω να γυρισει με τιποτα .. ειτε με custom rom ειτε με cm ειτε με official .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 παιδια δεν γυρναει αυτοματα .. γυρναει μονο στα παιχνιδια πχ που ειναι landscape απο μονα τους ετσι και αλλιως .. και γυρναει αν βαλω εφαρμογη που "κλειδωνει" το κινητο ειτε καθετα ειτε οριζοντια (μονιμα ομως ..).. αυτοματα δεν μπορω να το κανω να γυρισει με τιποτα .. ειτε με custom rom ειτε με cm ειτε με official .. Δοκίμασες να κάνεις calibration το γυροσκόπιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 βάλε ένα app που διαβάζει αισθητήρες και δες αν λειτουργούν τα accelerometer και gyroscope. πάντως το δικό μου παίζει κανονικά, κλείσαμε τα 5 χρόνια και μπήκαμε στον 6ο φτου να μη το ματιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 παιδια δεν γυρναει αυτοματα .. γυρναει μονο στα παιχνιδια πχ που ειναι landscape απο μονα τους ετσι και αλλιως .. και γυρναει αν βαλω εφαρμογη που "κλειδωνει" το κινητο ειτε καθετα ειτε οριζοντια (μονιμα ομως ..).. αυτοματα δεν μπορω να το κανω να γυρισει με τιποτα .. ειτε με custom rom ειτε με cm ειτε με official .. βάλε ένα app που διαβάζει αισθητήρες και δες αν λειτουργούν τα accelerometer και gyroscope. πάντως το δικό μου παίζει κανονικά, κλείσαμε τα 5 χρόνια και μπήκαμε στον 6ο φτου να μη το ματιάσω. Δε χρειάζεται app. *#0*# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δοκίμασες να κάνεις calibration το γυροσκόπιο; επειδη αυριο θα το εχω παλι στα χερια μου για δωσε info πως το κανουμε αυτο ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε χρειάζεται app. *#0*# ειναι σε nougat τωρα οποτε μαλλον αυτο δεν θα πιασει ..υπαρχει καποια εφαρμογη απο το playstore που μπορω να το τσεκαρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πάτα το στο dialer.Λογικά θα δουλέψει Same Sh1t...Different Day. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Running_Rabbit Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 επειδη αυριο θα το εχω παλι στα χερια μου για δωσε info πως το κανουμε αυτο ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι σε nougat τωρα οποτε μαλλον αυτο δεν θα πιασει ..υπαρχει καποια εφαρμογη απο το playstore που μπορω να το τσεκαρω ? https://www.primeinspiration.com/how-to-use-gyroscope-calibration-on-samsung-galaxy-note-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 (edited) Καλημέρα στην παρέα που συνεχίζει να στηρίζει το NoteII. Έχω λοιπόν και εγώ το κινητό αυτό, αρουτάριστο με Official KitKat 4.4.2. Παρατήρησα ότι όταν συνδέεται σε οποιοδήποτε wifi, ξεκινάει με ταχύτητα σύνδεσης 65Mbps και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 5Mbps, πράγμα που το κάνει όχι απλώς απελπιστικά αργό, αλλά συχνά ούτε καν κατεβάζει τις ενημερώσεις, τα video ή και τις ιστοσελίδες ακόμη. Επειδή είναι απελπιστικό να είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ μόνο τα (περιορισμένα) δεδομένα του προγράμματός μου, παρακαλώ για τη βοήθειά σας.:worry: Η σύνδεση γίνεται με 802.11 a/b/g/n και πολύ ισχυρό σήμα. Edited February 16, 2018 by JohnnyBoy2 τυπογραφικό στο πρωτόκολλο Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Αν και άσχετο με τα παραπάνω μηνύματα, το γράφω εδώ, όπου είναι και το επίσημο topic για το note II. Από σήμερα πλέον αφήνω στην άκρη το πιστό μου Note II και χρησιμοποιώ ως κύρια συσκευή το Note 8 (στο σετάρισμα τώρα). Το Note II θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ έμμεσα, αφού θα το αφήσω στον μικρό, που θα το έχει για να βλέπει YouTube και να παίζει κανένα παιχνίδι την ώρα του φαγητού. "Αν δεν μου βάλεις YouTube, δεν μπορώ να φάω όλο το φαγητό μου, βρε μπαμπά", λέει... Επίσης, του αρέσει πολύ να ζωγραφίζει με την γραφίδα, όταν είμαστε εκτός σπιτιού και δεν έχει τα χαρτιά του, οπότε να ένας ακόμη λόγος να του δώσω το Note II και - το βασικότερο - να αγοράσω Note 8, αφού, προσωπικά, θεωρώ τα 700€ υπερβολικά μεγάλη τιμή για οποιαδήποτε συσκευή με διάρκεια ζωής 2 χρόνια (και πολύ λέω). Περνάω, λοιπόν, την τελευταία ελληνική έκδοση και το κινητό φεύγει για τον μικρό από απόψε το βράδυ. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν τόσον καιρό σε όλα τα θέματα που είχαμε με το Note II. Ελπίζουμε να δούμε κόσμο και στο Note 8, αν κι αυτό δεν θα γίνει ποτέ Note II σε δημοφιλία και εξάπλωση, αλλά ούτε και σε πρωτοπορία. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Ειμαι με την 4,1,2 της μαμας και εκανα (οταν το πηρα) root (supersu). Αν θυμαμαι καλα, (παει καιρος) μετονομασα και το αρχειο υπευθυνο για το ΟΤΑ πρωτον γιατι η επομενη εκδοση ειχε ΚΝΟΧ, δευτερον επειδη αν δεν μου αρεσε δε θα μπορουσα να γυρισω πισω στην 4,1,2 και τριτον επειδη οπως ειχα πληροφορηθει το λειτουργικο 4,4 δεν αφηνε τις εφαρμογες να αποθηκευσουν δεδομενα στην εξωτερικη καρτα. Τωρα ομως, μερικες εφαρμογες που χρησιμοποιω εχουν αναβαθμιστει και θελουν 4,4 τουλαχιστον. Τι προτεινετε να κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 παιδια καλημερα ... note 2 κολλητου μου που δουλευε χρονια ολοκληρα ΑΨΟΓΑ ..εντελως ξαφνικα ενω πηγε χθες να το φορτίσει και τελος .. το κινητο εσβησε και απο τοτε δεν ανοιγει δεν φορτιζει δεν μπαινει σε download mode και γενικα ειναι νεκρό .. υπαρχει ελπιδα η τελος ? Κι εμένα το ίδιο ακριβώς πριν 2-3 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς πότε... Και το έχω στο συρτάρι με τις θήκες και το κουτί και το φορτιστή και όλα τα παρελκόμενα και κάθομαι καμιά φορά και το χαζεύω νοσταλγώντας την εποχή που το απολάμβανα. Πάντως είχα ξενερώσει πολύ όταν στη Smartec μου είχαν ζητήσει 250 € για επισκευή - αντικατάσταση μητρικής Στα καλά καθούμενα πέθανε ρε φίλε ? Έλεος... Το θυμάμαι και επαναγανακτώ...! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts