Jump to content

drgt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    453
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drgt

  1. Στις twin το κινητό που ανοίγει τελευταίο παίρνει τη γραμμή, άσχετα αν δεν έχει κλείσει το πρώτο. Αν τα έχεις πάντα μαζί δεν έχεις θέμα, αλλά αν αφήσεις πχ το πρώτο σε θέση καλού σήματος και βρεθείς με το δεύτερο σε θέση κακού σήματος, τότε η κλήση θα πάει στο πρώτο. Αναθεώρηση: Ακόμη και όταν τα έχεις πάντα μαζί, αν βρεθείς σε θέση κακού σήματος και εν συνεχεία σε θέση καλού, δεν ξέρεις πιο από τα 2 θα πάρει τη γραμμή.
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! @efbill Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Κριμα. @DimitrisAndNiki Εχεις Galaxy? Να σου στειλω pm γιατι εδω θα ειναι off topic? Επισης ευχαριστω.
  3. Με το θέμα των ανεπαφων πληρωμών υπάρχει ελπίδα? Βρήκα αυτό το βιντεο: https://youtu.be/mZsdXRBSN4w?si=P9KLbhaFHsb1ekRo Έχουν και WearOS τα Huawei? Επίσης διάβασα ότι κάτι γίνεται με την Curve. Τίποτα όμως δεν θα παίξει αν οι τράπεζες δεν υιοθετήσουν το Huawei Wallet μιας και το Google Wallet δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Διάβασα όμως ότι ίσως υπάρξει τρόπος να μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση εφαρμογές στη μορφή apk. Άραγε αν βρω το Google Wallet.apk να υπάρξει επιτέλους και για μας η δυνατότητα ανεπαφης πληρωμής?
  4. Ναι. Καλά κατάλαβες. Απλά το παρέθεσα εναλλακτικά με τη σκέψη έχει αυτό και δεν έχει το gt2
  5. Δείτε αυτό.... https://www.aliexpress.com/item/1005004307206066.html
  6. Καντράν με νούμερα για να κάνεις κλήση χειροκίνητα υπάρχει? Σε περίπτωση δικαρτου κινητού, υπάρχει επιλογή σιμ για την κλήση?
  7. 😀 Έχει καντράν να κάνεις κλήση χειροκίνητα?
  8. Καλημέρα. Μερικές φορές έρχεται απλή ειδοποίηση εφαρμογής, π.χ. Μήνυμα στο Viber και άλλες φορές παρουσιάζει τον αποστολέα και ολόκληρο το μήνυμα. Κάποια πρόταση?
  9. Ξεχνας τη μια συσκευη στο σπιτι ανοιχτη. Στο αυτοκινητο ανοιγεις την αλλη συσκευη με την twin sim, και τωρα αυτη "παιρνει" το σημα και μπορεις να κανεις κληση. Επειδη ομως κινεισαι, μπορει να βρεθεις σε μερος που να μην εχει σημα, οποτε αυτη που ξεχασες σπιτι "κλεβει" το σημα και συ στο αυτοκινητο μενεις εκτος. Επειδη τυχαινει πολλες φορες να πεταχτω καπου χωρις να παρω το κινητο, εχω μια δευτερη συσκευη (twin sim) μονιμα στο αυτοκινητο σε περιπτωση κλησης αναγκης (εξερχομενη απο μενα). Βεβαια δε δοκιμασα δεδομενα, αλλωστε η συσκευη που εχω στο αυτοκινητο μονιμα ειναι παλια με πληκτρα και μονο κλησεις μπορει να κανει (η να δεχθει).
  10. Για ενα λεπτο.... Αφου υπαρχει χρεωση για να στειλεις εισερχομενο στη SIM, αυτο αρκει (ασχετα αν απαντησει η οχι ο συναγερμος) για να επεκταθει η ημερομηνια ληξης του υπολοιπου!!! Ετσι δεν ειναι?
  11. Το φανταστηκα οτι δεν ηξερε τι ελεγε ο τυπος που με πηρε χθες απο την Intertelecom και μου ειπε οτι γινεται! Γι' αυτο και εγραψα παραπανω https://myphone.gr/forum/topic/175317/?do=findComment&comment=7045833
  12. 1. Αν την εχεις σε ΙΟΤ, ισχυει οτι ειπε ο ΗΕΟ. Οποτε, δεν χρειαζεται να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ μεσω WEB τιποτα. Χρησιμοποιεις WEB για να ΣΤΕΙΛΕΙΣ μηνυμα στο ΙΟΤ. 2. Αν την εχεις σε τηλεφωνο, τα βλεπεις κανονικα. (Ισχυει οτι εγραψα παραπανω απο ποιους δεχεται). Αν θελεις φιλοι σου να σου στελνουν sms σε αυτη τη sim γινεται ΜΟΝΟ αν η SIM τους ειναι intertelecom. (Εκτος αν δωσεις τους κωδικους σου και σου στελνουν μεσω WEB...!!!)
  13. Το αναποδο το εκανες? Να στειλεις δηλαδη μεσω web εξερχομενο για τη SIM sms. (Εχεις και ενα ΠΜ..)
  14. Μου ειπαν απο την Intertelecom οτι για την καινουργια SIM, μεσω WEB, υπαρχει η δυνατοτητα να στελνεις εξερχομενο (για τη SIM) μηνυμα. (Σαν να το εστελνες απο κινητο στο οποιο εχεις βαλει τη SIM) Ετσι με αυτον τον τροπο, αν βαλεις τη SIM σε συναγερμο, θα μπορεις, αν χρειαστει, να κανεις μια χρεωσιμη κινηση (εξερχομενο sms) για να παραταθει η ημερομηνια ληξης υπολοιπου. EDIT: Εισερχομενα (για τη SIM) SMS θα δεχεται ΜΟΝΟ απο αλλες intertelecom SIM και απο την εταιρια. Δεν ειμαι σιγουρος οτι μεσω WEB μπορεις να στειλεις ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ (για τη SIM) SMS. Καποιοι συναγερμοι το χρειαζονται αυτο.
  15. https://c.tenor.com/vaylVkUkRz8AAAAC/thank-you-animated-emoji.gif https://dribbble.com/shots/2142189-We-ve-got-mail-GIF/attachments/9152575?mode=media
  16. Κατσε, ο ενας λεει "Δεν υπαρχει αγγλικος αριθμος" και ο αλλος λεει "...ακριβως αυτο..." Ποιο ισχυει? Το "Δεν δεχεται SMS απο τηλεφωνα" ισχυει, ετσι?
  17. ...συν το οτι η planetsim / Eurosim κοστιζει €20 το χρονο... Τελικα οι αλλαγες που γινονται για τις παλιες (που δεν εχουν ληξει) intertelecom ειναι: 1. Δεν υπαρχει πλεον ελληνικος αριθμος. 2. Δεν δεχεται SMS απο τηλεφωνα. Το κοστος για τις χρεωσιμες κινησεις παραμενει το ιδιο και καθε χρεωσιμη κινηση παρατεινει την ημερομηνια ληξης για ενα χρονο. Σωστα? Υπαρχει κατι αλλο?
  18. Αυτη ειναι η νεα πραγματικοτητα, νομιζω. Αν βρεις αλλη ακρη, ενημερωνεις.
  19. Δεν μπορω να προκαλεσω εξερχομενη απο τη ΣΙΜ απο εδω που ειμαι, να δω αν μπορει να καλεσει (ειτε απο τον αγγλικο η ελληνικο) η ο συναγερμος εμεινε ακαλυπτος! Καιρος να παω απο εκει!
  20. Εμενα δεν μου ηρθε ακομη τιποτα. Μολις καλεσα τον ελληνικο αριθμο και μου λεει "κατειλλημενο". Στον Αγγλικο χτυπαει κανονικα.
×
×
  • Create New...