Jump to content

Running_Rabbit

Global Moderators
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Running_Rabbit

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Running_Rabbit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το αντίθετο έγινε για τις εντυπώσεις και εσύ πρώτος κούνησες το δάχτυλο... Έγραψες περί ντροπής για το θέμα στο οποίο δεν έκανες αναφορά και σε αυτό απάντησα. Και έτσι έγινε. Στην πρώτη σου φράση μάλιστα επιβεβαιώνεις ότι το περίμενες από άλλους. Δεν υπάρχει λόγος να ανακαλέσω τίποτα, από τη στιγμή που ισχύουν.
  2. Όχι δεν γίνεται να έχουν όλοι πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Βλέπω πολλά παράπονα για τα bots, αλλά σε πληροφορώ ότι οι αναφορές είναι ελάχιστες. Μάλιστα γκρινιάζουν αρκετοί που δεν επεμβαίνουμε ενώ δεν έχουν κάνει καμία αναφορά... Μερικοί μάλιστα ποστάρουν κιόλας απαντήσεις στα bots! (πάλι χωρίς να κάνουν αναφορά...). Εσύ κάνε την αναφορά σου ως έχεις "υποχρέωση" σαν μέλος του φόρουμ και θα επιληφθεί όποιος είναι αρμόδιος. Αν δεν κάνει κάποιος αναφορά, που αυτό γίνεται συνήθως, τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν υπάρχει κάποιος πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Ούτε τρόπος να μαντέψουμε που υπάρχει πρόβλημα. Εσύ για παράδειγμα λες ντροπή για το θέμα στο honor, αλλά δεν έκανες καμία αναφορά. Κάνε αυτό που σου αναλογεί ως χρήστης και μετά έχεις κάθε δικαίωμα να γκρινιάζεις. Γιατί κι εγώ το λέω ντροπή όταν κάποιος το βλέπει και δεν κάνει τίποτα, περιμένοντας απλά άλλους να κάνουν. H "αλήθεια" δεν είναι αυτή. Πάντα γινόταν και θα γίνεται μέχρι να αλλάξει η έκδοση του φόρουμ. Θα γίνει, αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή χρονοδιάγραμμα. Δες την προηγούμενη απάντηση. Νομίζω τέλος το θέμα με τα bots :)
  3. Αν δεν κάνεις logout, ναι θα σε δείχνει ακόμα.
  4. Άμα βάλεις τα στοιχεία σου να κάνεις login σε εμφανίζει online, άσχετα αν έχεις πρόσβαση ή όχι στο φόρουμ (ban).
  5. Με το συγκεκριμένο bot να σας πω τι έγινε μιας και το καθάρισα εγώ. Η αναφορά έγινε στις 14 και μπήκα και το έσβησα από το buy&sell στις 14 εν κινήσει από το δρόμο. Μην ξεχνάτε (ή και για όποιον δεν γνωρίζει) ότι είναι το χόμπι μας και το κάνουμε αφιλοκερδώς στον ελεύθερο χρόνο μας. Η εκκαθάριση των υπολοίπων μηνυμάτων έγινε χθες που είχα πρόσβαση από υπολογιστή. Δεν έχουν πρόσβαση όλοι οι moderators παντού. Μια εκκαθάριση γίνεται όταν κάποιος που έχει πρόσβαση , έχει και τον χρόνο να το κάνει. Κι αν ξεχαστεί πχ και μείνει ένα μήνυμα δε σημαίνει ότι είχε κάνει μόνο ένα μήνυμα και απέκτησε πρόσβαση στο buy&sell. Μπορεί να είχε και 100 που λέει ο λόγος και σβήστηκαν και βλέπετε εσείς το ξεχασμένο και νομίζετε ότι με ένα μήνυμα απέκτησε πρόσβαση. Τώρα πχ το bot δείχνει ότι έχει 0 μηνύματα, αλλά είχε ποστάρει στο buy&sell. Δεν χρειάζονται θεωρίες συνομωσίας :) Απλά υπάρχει διαφορά χρόνου, λόγω ανανέωσης της online λίστας. Αν π.χ. τώρα κλείσεις τον υπολογστή σου ή φας ban σε δείχνει online για αρκετό χρόνο ακόμα.
  6. Σε κάθε ποστ υπάρχει κουμπί αναφοράς στο κάτω μέρος.
  7. Άμα έχει ραδιόφωνο, τότε θα ενεργοποιείται με το Spirit FM :)
  8. 5 σελίδες από τις 7 ανήκαν σε αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470118 Παρακαλώ πολύ όλους να ποστάρετε στα σωστά θέματα, γιατί μετά επικρατεί χάος :)
  9. Δηλαδή όταν έχει ο καθένας ερώτηση, είναι σωστό να γεμίζει τα θέματα με την ερώτησή του; Ευγενικό αλλά μη πρέπον. Ελπίζω να μην ξαναγίνει :)
  10. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα. Εδώ δε μιλάμε για ορειβατικά ρολόγια, αλλά για android επιλογές. Ούτε επίσης το θέμα μας είναι το SAR των συσκευών.
  11. Λόγω της άρσης των controls στην χρήση του paypal, δεν υπάρχει πλέον λόγος να υπάρχουν δύο παρόμοια θέματα, οπότε το παρόν κλειδώνεται. Η συνέχεια εδώ
  12. Επειδή δεν συμφωνούν τα site του χώρου για τα specs, τροποποιήθηκε το αρχικό ποστ με τα specs απευθείας από την Huawei.
  13. https://www.primeinspiration.com/how-to-use-gyroscope-calibration-on-samsung-galaxy-note-2.html
  14. Συστηματικά κάποιοι χαλάνε το νήμα με προσωπικές έριδες, παρά τις πάρα πολλές προειδοποιήσεις (και ποινές). Διαγράφησαν μηνύματα, και υπήρξαν πάλι ποινές ως τελευταία "προειδοποίηση" προς τους εμπλεκόμενους.
  15. Running_Rabbit

    OnePlus 5T

    Διεγράφησαν δεκάδες άσχετα ποστ και τελειώνει εδώ η φαγωμάρα.
×
×
  • Create New...