azzazel Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Σήμερα με έπιασε η περιέργεια και έκανα διάφορα. Μέσα σε αυτά ήταν να δοκιμάσω ένα ασύρματο σετακι ποντίκι/πληκτρολόγιο το οποίο και δούλεψε άψογα. Ερώτηση: μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο το ποντίκι/πληκτρολόγιο και hdmi/mhl adaptor? Ερώτηση 2: έχετε να μου προτείνετε κάποιο φτηνό (σε σχέση με το αυθεντικό samsung) hdmi adaptor? Ας είναι και από ebay, δεν εχω πρόβλημα, αρκεί να είναι δοκιμασμένο ότι λειτουργεί. Ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Helium - App Sync and Backup Καλησπερα.εκανα τελικα αναβαθμιση μεσω ota σε 4.3 εργοστασιακη.ολα καλα κανενα κολλημα χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.χρησιμοποιησα και το helium πολυ καλο.εκανα backup για καλο και για κακο. Σχετικα με την 4.3 τι εχετε να πειτε για την καταναλωση μπαταριας?στην 4.1.2 απο 100% η μπαταρια αν δεν πειραζες το τηλ δεν επεφτε με τπτ παρα μονο μετα απο ωρες.τωρα με την 4.3 πεφτει σταθερα και σε καμια ωρα εχει παει ηδη 90% σχεδον,παλι χωρις καθολου χρηση και με τα δεδομενα κινητης απενεργοποιημενα κ στις 2 περιπτωσεις.συμβαινει κ σε αλλους αυτο?απαραδεκτο το θεωρω.υποτιθεται οτι η 4.3 θα ηταν καλυτερη σε αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλησπερα.εκανα τελικα αναβαθμιση μεσω ota σε 4.3 εργοστασιακη.ολα καλα κανενα κολλημα χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.χρησιμοποιησα και το helium πολυ καλο.εκανα backup για καλο και για κακο. Σχετικα με την 4.3 τι εχετε να πειτε για την καταναλωση μπαταριας?στην 4.1.2 απο 100% η μπαταρια αν δεν πειραζες το τηλ δεν επεφτε με τπτ παρα μονο μετα απο ωρες.τωρα με την 4.3 πεφτει σταθερα και σε καμια ωρα εχει παει ηδη 90% σχεδον,παλι χωρις καθολου χρηση και με τα δεδομενα κινητης απενεργοποιημενα κ στις 2 περιπτωσεις.συμβαινει κ σε αλλους αυτο?απαραδεκτο το θεωρω.υποτιθεται οτι η 4.3 θα ηταν καλυτερη σε αυτο το θεμα. Είναι...Απλά διάβασε κάποιες σελίδες πιο πίσω και επίσης ρίξε και ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5160511#post5160511 και θα καταλάβεις τι παίζει στην 4.3. Μακράν καλύτερη στο θέμα μπαταρίας...Κάτι δεν σου χει κάτσει καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) 1. Μην κρίνετε την μπαταρία ΠΟΤΕ πριν περάσουν 2-3 ημέρες και ολοκληρωθούν 1-2 αποφορτισεις-φορτισεις. Άλλωστε τις πρώτες ώρες τρέχουν διάφορες διεργασίες (media scan, indexing, κλπ). Δεν λέω ότι δεν έχεις πρόβλημα, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. 2. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι χρήστες έχουν "ρεκόρ" μπαταρίας, ενώ κάποιοι άλλοι έχουμε εως 5 ώρες (πτώση 20% ανά ώρα ανοιχτής οθόνης) και το φορτιζουμε κάθε βράδυ. Προφανώς η κατανάλωση μπαταρίας εξαρτάται από την χρήση, δηλ ποιότητα σήματος κινητής και wifi, συγχρονισμούς, πλήθος εφαρμογών (που κρατάνε τη συσκευή awake) κλπ. Edited January 26, 2014 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δυστυχώς μέσω wifi με τον τρόπο που λες δεν μπορώ να κάνω βιντεοκληση, μου βγάζει συνέχεια popup και λέει "εκτός κάλυψης 3g". Για το hangouts από ότι κατάλαβα θα πρέπει να έχει και ο άλλος το Google+ η όχι? Τέτοια βιντεοσκόπηση απο τον dialer μπορείς να κάνεις μόνο προς Samsung η άλλο κινητό Που το υποστηρίζει. Έχω δοκιμάσει με Sony Ericsson P1 και κάποιο nokia παλιό που έχει qwerty πληκτρολόγιο. Αν ψάξεις για βιντεοκληση 3g θα τα βρεις. Προσοχή μόνο γιατί σε κάδο κάποιες εταιρίες χρεώνεται έξτρα. Σε cosmote παλιό πρόγραμμα που εχω είναι στα δωρεάν λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μάλλον και σε σένα εμφανίζει και το παλιό και το νέο. Πάντως τo δοκίμασα ήδη αυτό που ρώτησες και δείχνει να δουλεύει κανονικά. Το κάνεις μετά και drag n drop αν θες στο dock και είσαι οκ. Για καλό και για κακό δεν το έσβησα το παλιό, απλά το έκανα αποκοπή-επικόλληση σε άλλο φάκελλο, ώστε αν χρειαστεί να το επιστρέψω. Η αλήθεια είναι Στράτο ότι αποφάσισα να περιμένω να λυθεί το θέμα πρίν περάσω στην αναβάθμιση του snote, απλά σκέφτηκα μήπως η μετατροπή του καινούριου σε system app και η διαγραφή (με backup φυσικά πάντα) του παλιού μπορούσε να βοηθήσει ;) Αφού δουλεύει, ήρθε κι η ώρα μου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Η αλήθεια είναι Στράτο ότι αποφάσισα να περιμένω να λυθεί το θέμα πρίν περάσω στην αναβάθμιση του snote, απλά σκέφτηκα μήπως η μετατροπή του καινούριου σε system app και η διαγραφή (με backup φυσικά πάντα) του παλιού μπορούσε να βοηθήσει ;) Αφού δουλεύει, ήρθε κι η ώρα μου ;) Δε δουλεύει όμως σωστά το mini snote. To γράφω παρακάτω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 To πρόσεξα, ναι! Απλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα μιας και συνήθως ανοίγω κανονικά την εφαρμογή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τέτοια βιντεοσκόπηση απο τον dialer μπορείς να κάνεις μόνο προς Samsung η άλλο κινητό Που το υποστηρίζει. Έχω δοκιμάσει με Sony Ericsson P1 και κάποιο nokia παλιό που έχει qwerty πληκτρολόγιο. Αν ψάξεις για βιντεοκληση 3g θα τα βρεις. Προσοχή μόνο γιατί σε κάδο κάποιες εταιρίες χρεώνεται έξτρα. Σε cosmote παλιό πρόγραμμα που εχω είναι στα δωρεάν λεπτά Ευχαριστω, θα ρωτησω τον παροχο αν ειναι μεσα στα δωρεαν δεδομενα, χρησιμο αυτο που ειπες. Παντος , δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον απο τα ατομα για την βιντεοκληση, παραξενο, νομιζα πως θα κανουν αρκετοι βιντεοκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ευχαριστω, θα ρωτησω τον παροχο αν ειναι μεσα στα δωρεαν δεδομενα, χρησιμο αυτο που ειπες. Παντος , δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον απο τα ατομα για την βιντεοκληση, παραξενο, νομιζα πως θα κανουν αρκετοι βιντεοκληση. Μπα............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δυστυχώς δεν είναι ενεργοποιημένη... Εμενα το κανει αυτο. Ενω το εχω να ειναι ενεργο το wifi παντα, στης δουλειας το ρουτερ μου το κανει αυτο δηλαδη αποσυνδεεται απο αδρανεια, ενω στου σπιτιου και σε κανα δυο ακομη που το χω δοκιμασει δεν το κανει. Δεν ξερω γιατι και αν φταιει το ρουτερ της δουλειας, το οποίο νομιζω ειναι το τομσον της φορθνετ, αλλα περαν των ρυθμισεων του κινητου χωρις αποτελεσμα δεν εχω κοιταξει κατι αλλο γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω. δυστυχως δεν το χρησιμοποιουσα αυτο το wifi με την 4.1.2 για να βγαλω ασφαλες συμπερασμα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημερα σε ολους..ειχα δωσει για επισκευη το note 2 γιατι μου εκανε συνεχεις επανεκκινησεις και τιθεται θεμα αντικαταστασης συσκευης.Τι πιστευετε ειναι καλη ιδεα για να παω στο note 3 με καποιο ποσο η να μεινω στο note 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Είμαι νέος κάτοχος του Note ii και προσπαθώ να οργανώσω τα μουσικά κομμάτια στη βιβλιοθήκη. Στην εισαγωγή των πληροφοριών πολυμέσων (π.χ. καλλιτέχνης, άλμπουμ, είδος) όπου χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες (φυσιολογικό για τα ελληνικά κομμάτια), στη βιβλιοθήκη του κινητού μου τα εμφανίζει κινέζικα... Αυτό δεν μου επιτρέπει να εντοπίζω τα κομμάτια που θέλω μέσα από την εφαρμογή της μουσικής, παρά μόνο από την εξερεύνηση αρχείων όπου φαίνεται το όνομα αρχείου. Αν κάτι δεν σας εξήγησα καλά, είμαι στη διάθεσή σας προκειμένου να ακούσω πιθανές λύσεις. Ευχαριστώ ΥΓ: Όλα τα κομμάτια είναι mp3. Τυχαία είδα ότι σε ένα wma, εμφανίζει τα ελληνικά και στο άλμπουμ και στον καλλιτέχνη και στο είδος. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εμενα το κανει αυτο. Ενω το εχω να ειναι ενεργο το wifi παντα, στης δουλειας το ρουτερ μου το κανει αυτο δηλαδη αποσυνδεεται απο αδρανεια, ενω στου σπιτιου και σε κανα δυο ακομη που το χω δοκιμασει δεν το κανει. Δεν ξερω γιατι και αν φταιει το ρουτερ της δουλειας, το οποίο νομιζω ειναι το τομσον της φορθνετ, αλλα περαν των ρυθμισεων του κινητου χωρις αποτελεσμα δεν εχω κοιταξει κατι αλλο γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω. δυστυχως δεν το χρησιμοποιουσα αυτο το wifi με την 4.1.2 για να βγαλω ασφαλες συμπερασμα;) Πφφφφ τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πείτε μου κατι... Έβαλα το Fing (βρίσκει ποιος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο σου) και στην ονομασία του Note μου βγάζει το όνομα, Murata Manufactuaring... Τι είναι τούτο ωρέ παλικάρια; ; :sly: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ακούστε τι έγινε και πείτε μου λίγο πως το βλέπετε γιατί εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο. Το κινητό μου είναι Αργεντινής οπότε δεν το καλύπτει η εγγύηση. Έβγαλε θέμα με την usb λόγο πτώσης σε λακκούβα με νερό. Πήρα τηλέφωνο ένα εξουσιοδωτημένο service της Samsung και μου λένε ότι εφόσον είναι εκτός εγγύησης δεν μπορούν να το αναλάβουν. Τους λέω πως δεν έχω πρόβλημα να το πληρώσω... Παρόλα αυτά επιμένουν πως δεν γίνεται γιατί θα χαθεί η εγγύηση που έχω στην Αργεντινή.!!!! Με λίγα λόγια αν το κινητό είναι εκτός εγγύησης αλλά ευρωπαϊκό το φτιάχνουν... Αν όμως είναι εκτός εγγύησης Μη ευρωπαϊκό δεν το φτιάχνουν... Btw μου το επιβεβαίωσε και αντιπροσωπία της Samsung αυτό... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Ακούστε τι έγινε και πείτε μου λίγο πως το βλέπετε γιατί εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο. Το κινητό μου είναι Αργεντινής οπότε δεν το καλύπτει η εγγύηση. Έβγαλε θέμα με την usb λόγο πτώσης σε λακκούβα με νερό. Πήρα τηλέφωνο ένα εξουσιοδωτημένο service της Samsung και μου λένε ότι εφόσον είναι εκτός εγγύησης δεν μπορούν να το αναλάβουν. Τους λέω πως δεν έχω πρόβλημα να το πληρώσω... Παρόλα αυτά επιμένουν πως δεν γίνεται γιατί θα χαθεί η εγγύηση που έχω στην Αργεντινή.!!!! Με λίγα λόγια αν το κινητό είναι εκτός εγγύησης αλλά ευρωπαϊκό το φτιάχνουν... Αν όμως είναι εκτός εγγύησης Μη ευρωπαϊκό δεν το φτιάχνουν... Btw μου το επιβεβαίωσε και αντιπροσωπία της Samsung αυτό... Έτσι είναι. Κι εγώ δούλευα πριν αρκετά χρόνια σε άλλη παρόμοια εταιρία και δεν αναλαμβάναμε τίποτα που δεν εισαγόταν στην Ελλάδα (προ Ευρωπαικών εγγυήσεων). Υπάρχουν πολλές φορές αλλαγές που δεν είναι εμφανείς και φυσικό είναι να μην υπάρχει και στοκ ανταλακτικών. Από την άλλη δε μπορεί να πάρει και την ευθύνη, γιατί εγώ σου λέω κάτι πάει στραβά στο σέρβις και χαλάσει η κεντρική πλακέτα που μπορεί να είναι διαφορετική. Τι θα σου πουν μετά; Περιμένετε να την φέρουμε από την Αμερική; :rolleyes: Edited January 27, 2014 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 παιδια μια ερωτηση πηρα το τηλ μεταχειρισμενο το παιδι το ειχε ρουτ μου το παρεδωσε ομως καθαρο στην 4.3 , μου ειπε οτι δεν εχει κανει εγκτατασταση το knox μπορω να του κανω το ρουτ αφοβα? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αν έχει την επίσημη 4.3 τότε έχει και Knox! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αν έχει την επίσημη 4.3 τότε έχει και Knox! εχει μεσα στις εφαρμογες knox το παταω μου περιγραφει τι κανει κ μου ζηταει να κανει εγκατασταση....δηλ δεν εχει μπει? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Eχει μπει λέμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μ@@@@ια υπάρχει τρόπος για root και να μην χαθεί η εγγύηση; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν νομίζω. Ακόμα και Root να έκανες χωρίς να χαθεί η εγγύηση αν τροποποιούσες κάποιο αρχείο του συστήματος πάλι θα έγραφε το Knox οπότε μετά θα την έχανες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν νομίζω. Ακόμα και Root να έκανες χωρίς να χαθεί η εγγύηση αν τροποποιούσες κάποιο αρχείο του συστήματος πάλι θα έγραφε το Knox οπότε μετά θα την έχανες. Αν βάλεις παλιά ρομ και κάνεις reset με το triangle away και μετά αναβαθμίσεις σε 4.3 δεν είναι οκ από θέμα εγγύησης; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αν βάλεις παλιά ρομ και κάνεις reset με το triangle away και μετά αναβαθμίσεις σε 4.3 δεν είναι οκ από θέμα εγγύησης; Aν έβαλες 4.3 τέλος. Δεν έχει επιστροφή. Πήρες knox bootloader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts