Jump to content

jimmys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.764
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimmys

  1. Ενώ έχω συνδεθεί με το Samsung account δεν λέει να σταματήσει να μου πετάει μήνυμα ότι ότι η σύνδεση έχει λήξη, δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο Samsung health . Τι να κάνω ρ παιδιά? Έκανα και reset το κινητό και το ρολόι galaxy smartwatch 2 και αλλαγή κωδικού και το έχω συνδέσει με το κινητό μέσω Bluetooth.
  2. Χριστος Ανεστη , καλησπερα. Εχω το watch 2 και μετα απο μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο Mi9T Pro, προσπαθω να συνδεθω στο Samsung Health και μου βγαζει μηνυμα που λεει "Η περιοδος συνδεσης του Samsung account εληξε. Συνδεθειτε ξανα στο Samsung account." Πως συνδεομαι ρ παιδια, ξεχασα πως το ειχα κανει.
  3. Κατάλαβα ευχαριστω πολύ για την διευκρίνιση να σαι καλά φίλε μου!
  4. Με καλώδιο HDMI μπορούμε να συνδέσουμε το Mi9T Pro με την τηλεόραση?
  5. To Mi9T Pro έχει κάτι αντίστοιχο με το Dex των Samsung ? Ρωτάω γιατί όταν ασύρματα μέσω WiFi κάνω screen mirroring το κινητό, δεν δείχνει τόσο καλά στην uhd tv LED, λες και μειώνεται η ανάλυση και έλεγα μήπως μέσω καλωδίου έδειχνε πως πρέπει χωρίς απώλεια της εικόνας.
  6. ok ευχαριστω πολυ φιλε μου Κατι αλλο, συνδεω ασυρματα μεσω δυκτιου το κινητο με μια LG TV LED, αλλα οταν βαζω ενα εργο η βιντεο να παιξει απο το κινητο στην τηλεοραση, παιζει με σπασιματα, κανω κατι λαθος?
  7. Καταλαβα, ευχαριστω πολυ !
  8. Υπαρχει κανενα κολπα η κανενα καλωδιο που να μπορουμε να δωσουμε ρευμα απο τη θυρα φορτισης του σε αλλες συσκευες, δηλαδη να εχουμε Reverse Charging? Ευχαριστω.
  9. Ευχαριστώ πάρα πολύ
  10. Υπάρχει τρόπος να δω που και σε ποια εφαρμογή καταναλώνονται τα mb παιδιά?
  11. Θα το δοκιμασω οκ ευχαριστω πολυ!
  12. Η τηλεοραση μου (LG) εχει την επιλογη WiFi Direct που στελνεις βιντεο η φωτο στην οθονη της αμεσα . Βλεπω το εχει και το κινητο μας αλλα μου ειναι γκρι ασχετα αν εχω ανικτο το WiFi στο κινητο μου, δυστυχως. Επισης , οταν το συνδεω με καλωδιο φορτισης, στην οθονη, βλεπει μονο τις φωτο, καλα αυτο μπορει να ειναι λογω τηλεορασης, να μην αναγνωριζει τα βιντεο αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Υποθεση κανω για το δευτερο.
  13. Παραξενο ,και εγω ανοικτο το εχω το Wi Fi και παραμενει γκρι...
  14. Ευχαριστω ναι εκει ειναι αλλα μου ειναι γκρι και δεν μπορω να το επιλεξω δυστυχως
  15. Εχει το κινητο μας την δυνατοτητα Wi Fi Drect? Αν ναι που το βρισκω παιδια?
  16. Έξυπνο αυτό που λες να πάω στο μαγαζί και να τους ρωτήσω αλλά ακόμα καλύτερα αυτό με το usb που λες μια και θα έχει λαγκαρισματα . Πάντως όσο κι αν προσπάθησα, έφτασα σε ένα σημείο να βρίσκει το κινητό μια άλλη τηλεόραση διπλανού σπιτιού ενώ την δική μου όχι... Λες και δεν εκπέμπει κάποιο σήμα για να την δει και να συνδεθεί. Πιθανόν να θέλει κάποια ρύθμιση η τηλεόραση. Ευχαριστώ και για αυτή την γνώμη φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό θα το δοκιμάσω και αυτό εννοείται να σαι καλά!!!!!! Στο playstore γράφω Miracast Plus και μου εμφανίζει μια εφαρμογή με κόκκινο σχήμα αλλά γράφει screen mirroring z - Tv cast for smart tv. Αυτό λες?
  17. Και βέβαια θα ενημερώσω μόλις βρω την άκρη να σαι καλά φίλε μου.
  18. Ρ φίλε ασύρματη σύνδεση είναι και το Bluetooth. Αντί να μιλάς απαξιωτικά σε ένα δημόσιο φόρουμ βάλε πρώτα το δικό σου μυαλό να δουλέψει! Ασύρματα θέλω χωρίς να χρειάζεται router. Άμεσα με την τηλεόραση θέλω να το συνδέσω χωρίς να παρεμβαίνει το router που δεν έχω. Το κατάλαβες τώρα????? ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω, miracast έχει η τηλεόραση. Χίλια ευχαριστώ αυτό είναι! ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το δοκιμάσω κι αυτό. Ευχαριστώ πολύ και σε σένα φίλε μου!
  19. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνος σας παιδιά
  20. Τελικά γίνετε να στείλω ασύρματα χωρίς ίντερνετ στο σπίτι η όχι? Αυτό με ενδιαφέρει να απαντηθεί από κάποιον αν γνωρίζει και όχι αν το τερμάτισα. Έλεος πια... Αν σε κάποιον δεν του ταιριάζει η δεν τον βολεύει αυτό που θέλει κάποιος να κάνει.... Δεν χρειάζεται το κράξιμο.
  21. Πάω σε ένα σπίτι τώρα και δεν έχω ίντερνετ εκεί. Έτσι όταν είμαι έξω, σε καφέ πχ κατεβάζω σειρές η ταινία και τα έχω στο κινητό. Αντί να αντιγράφω ότι κατεβάζω σε στικ, να τα στέλνω ασύρματα στην τηλεόραση θέλω.
  22. Α μάλιστα. Άρα δεν γίνετε να στείλω ταινία στην τηλεόραση χωρίς δίκτυο WiFi.
  23. Άρα αυτό θα δοκιμάσω αφού δεν έχω wifi στο σπίτι. Θα συνδέσω τηλεόραση με κινητό μεταξύ τους με wifi. Ευχαριστώ φίλε μου.
  24. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο βήμα 2 όπως λέει... Step 2. Make sure your Xiaomi phone and smart TV have been connected to the same wireless network. Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος σε δίκτυο wifi αν δεν κάνω λάθος η εννοεί απλά να έχουν συνδεθεί το κινητό με την τηλεόραση μέσω WiFi μεταξύ τους??
  25. Χαιρεται, πριν την αγορα μιας TV LG 43",43UM7450, θελω να ρωτησω αν μπορω να στελνω ασυρματα εικονα στην οθονη της τηλεορασης, αν ειναι συμβαντο το κινητο μας , μιας και στα χαρακτηριστηκα της λεει οτι υποστηριζει Miracast αλλα οχι Screen Mirroring και δεν καταλαβαινω την διαφορα τους. Πχ αν κατεβασω μια ταινια θα μπορω να την στειλω στην τηλεοραση να την βλεπω εκει? Επισης, αν η συνδεση ειναι εφικτη, τι χρειαζεται? Να εχεις ιντερνετ στο σπιτι η γινετε και χωρις ιντερνετ? Εχω μπερδευτει λιγο. Ευχαριστω πολυ παιδια. https://www.never-offline.gr/tv-lg-43-43um7450-led-ultrahd-smart-tv-wifi-hdr-dvb-s2-1600pmi.html?skr_prm=WyJiYjEyNTQzYy1lZWZhLTRkYjEtOWQ1MS02M2ZiNDExODJhNmMiLDE1OTkyNzYyNjc1MjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzc2RtMiJ9XQ#product-details-tab-specification
×
×
  • Create New...