Jump to content

Astroholic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    670
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Astroholic

  1. Χριστός Ανέστη, υγεία και καλή τύχη σε όλους
  2. Καλημέρα... Παρατήρησα πολύ καλύτερη λειτουργία στον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος επίσης... Τα recent όντως έχουν γίνει πιο σβέλτα... Αλλά μου φαίνεται πως τρώει λίγο μπαταρία ή είναι που το σκαλίζω συνέχεια;; :p
  3. Μάλλον ότι πλήρωσε τελωνείο το παλικάρι... Θα μπορούσες να μας πεις και το ποσό αν δεν έχεις πρόβλημα;;;
  4. Υπάρχει στα settings > security > smart lock (τέρμα κάτω)... Έχει διάφορες επιλογές εκεί όπως voice, on body detection κλπ κλπ. Εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα πάντως. Το χρησιμοποιώ βέβαια μόνο για τις συσκευές bluetooth (gear fit, car kit) και όχι για τα υπόλοιπα.
  5. Όταν μείνει για αρκετή ώρα κλειστό το κινητό ζητάει password - δαχτυλικό αποτύπωμα. Το Smart Lock κράτα το κινητό ξεκλείδωτο μόνο όταν το χρησιμοποιείς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  6. Δεν ξέρω ακριβώς τι έδωσαν στο note 3. Αλλά ως κάτοχος του note 4 με μπορώ να πω πως έδωσαν σχεδόν όλα τα features. Η tabletαρα μας έγινε όπως θα έπρεπε να είναι. Smooth, γρήγορη και super productive.
  7. Κρατά backup με helium και κάνε restore μετά. ΠΡΟΣΟΧΗ ΌΧΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  8. Παιδιά βάλτε την άφοβα. Το tablet ανανεώθηκε. Δεν θέλω να routαρω πλέον.
  9. Χαχαχαχα... με πρόλαβες... αυτό μπήκα να ποστάρω... καλώς τα δεχτήκαμε then...
  10. Παιδιά είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα το IR όταν πρωτοπήρα το κινητό και το έλυσα με clear cache μέσω recovery... υπάρχει σχετικό ποστ που είχα αφήσει τότε...
  11. Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω το κινητό για μία φίλη και θα ήθελα την άποψή σας. Έχω διαβάσει εδώ κι έκει για διάφορα προβλήματα. Άλλα μεγάλα κι άλλα μικρά... όπως για παράδειγμα καμμένα pixels στην οθόνη και πολύ πολύ κακή απόδοση της κάμερας. Τώρα επειδή είναι για κοπελίτσα 20 χρονών τα καμμένα pixels δεν νομίζω να την ενοχλήσουν και πολύ... η κάμερα όμως είναι σημαντικό θέμα. Εσείς που το έχετε το κινήτο τί λέτε;; είναι καλή επιλογή;
  12. Ωραίο άρθρο... αν ψάξεις βέβαια στο internet μπορείς να βρεις ένα κάρο από τέτοιες μεθόδους... για να πετύχεις όμως ένα καλό - ευέλικτο πρόγραμμα πρέπει να το έχεις πολύ καθαρά στο μυαλό σου και να δρας σχεδόν ρομποτικά. Και το κακό είναι πως πολλές φορές τρώς υπερβολικά πολύ χρόνο και ενέργεια για να καταλήξεις στη μέθοδο, εφαρμογή, υπηρεσία που θα σε σώσει από το αγχος της καθημερινότητας. Εγώ χρησιμοποιώ google caledar - tasks μέσω του business calendar pro 2... είναι αυτό που με έχει βολέψει περισσότερο. Έχω στείσει το κινητό με το tasker (από μόνο του λόγος για να πάρει κάποιος Android) έτσι ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το που βρίσκομαι (παραγωγή, μαγαζί, σπίτι, αυτοκίνητο, σχολή, γυμναστήριο κλπ κλπ) οπότε όλο μου το πρόγραμμα είναι a couple of clicks away... Πάντως έτσι όπως είναι πλέον οι καιροί... το 24ωρο είναι πολύ λίγο...
  13. Αυτά είναι... καλή τύχη σε όοοοοοολους.
  14. Μια χαρά δουλεύει το helium. Εγώ έτσι πέρασα από ΚΚ σε Lollipop. Για sms χρησιμοποίησα την sms backup / restore και όλα δούλεψαν ρολόι. Όπως γράφτεικε και πιο πάνω clear cache στην εφαρμογή contacts και το πρόβλημα λύνεται.
  15. Φίλε μου αν καταλαβαίνω καλά, την πρώτη φορά σου φαίνεται σα να σκαλώνει κάπου το κουμπί; Μου έκανε κι εμένα κάτι παρόμοιο... έχει πιάσει κάποιο σκουπιδάκι μάλλον... εγώ το καθάρισα βάζοντας ένα πολύ λεπτό πλαστικοποιημένο film στη σχισμή (sellotape διπλωμένο)... στην πλευρά που φαίνεται να σκαλώνει... πλέον είναι μία χαρά. Το ίδιο θέμα είχα κάποια στιγμή και με το Note 2... Η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ σε ψιλο βρόμικο περιβάλλον στη δουλειά οπότε δεν με εξέπληξε το γεγονός. Ελπίζω να βοήθησα.
  16. Εγώ πάντως που την πέρασα δεν έχω δει διαφορά στο σήμα.
  17. Παιδιά για να περάσεις Official ROM άλλης χώρας ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ROOT. Φλασάρεις με Odin και τελείωσε. Root χρειάζεται για να αλλάξεις recovery και να περάσεις custom ROM. Αυτά.
  18. Μα κι εγώ Ουγγρικό έχω. Την πολωνική την πέρασα μέσω odin. Btw είναι η πρώτη φορά που δεν περνάω nova ως πρώτη πρώτη εφαρμογή. Επίσης τα backup από το helium μπήκαν απροβλημάτιστα.
×
×
  • Create New...