DjTony Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Το my ebill είναι ήδη ενεργό στην εφαρμογή μέσα. Και ήρθε λογαριασμός σήμερα στο σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Καλησπέρα, διάβασα κάποιες απαντήσεις εδώ σχετικά με το Wifi on spot η πως λέγεται. Έχω το εξής θέμα βασικά, είμαι αναπληρωτής και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία εκεί που θα πάω δεν έχει ιντερνετ γραμμή και δε γίνεται να περιμένω να μπει γραμμή και συν ότι θα είναι μόνο μέχρι τέλος Ιουνίου. Οι απαιτήσεις αναμένεται να είναι από 30-60GB το μήνα σε data λόγω δουλειάς/αντικειμένου/διασκέδασης με βασική χρήση σε λαπτοπ και το κινητό μου αλλά θα προσπαθήσω να κάνω κράτει αν ξεφεύγει. Ψάχνοντας για φορητές λύσεις έπεσα σε αυτό τo Vodafone Giga WiFi on the spot. Ερωτήσεις που δε βρήκα απάντηση: 1) Τα data κάνουν roll over? Αν ναι, ο χρόνος μηδενισμού μετράει από τη μέρα ενεργοποίησης πακέτου ή ημερολογιακά; 2) Όταν αγοραζεις πακέτο το πληρώνεις επιτόπου ή εκδίδεται αυτό το e-bill; Η πληρωμή γίνεται μόνο μεσω της σελίδας που βάζεις το πακέτο (αυτο το vodafone.gr/myvmb)? Υποθέτω πληρωμή με κάρτα, παρέχονται άλλοι τρόποι? 3) πρόκειται για συμβόλαιο? Διάρκεια 12 μηνών μετά αορίστου; Διάβασα αυτά για μηδενικό πάγιο και ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση αλλά πρακτικά πέφτει υπογραφή σε συμβόλαιο; 4) Το MiFi είναι καλή συσκευή, αξίζει η αγορά της σαν πλήρες πακέτο; Δε με ενοχλεί να το αγοράσω για αυτή τη δουλειά αλλά έχω ένα παλιό huawei Y6 2015 κινητό το οποίο θεωρητικά μπορώ να το κάνω hotspot με αυτή τη sim που δίνουν, σύμφωνα με αυτά που διάβασα. Το ερώτημα είναι, πως γίνεται επιλογή πακέτων σε αυτή τη περίπτωση αφού δε πάει μέσω της συσκευής MiFi για να ανιχνεύσει ότι πρόκειται για την υπηρεσία Giga WiFi on the spot. Επίσης τα huawei έχουν πρόβλημα tethering διάβασα? 5) Αν το κατάλαβα καλά, αν αγοράσω πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες. Αν τα φάω τα GB τι γίνεται? Μπλοκάρει το ίντερνετ μέχρι να βάλω νέο πακέτο ή υπάρχει χρέωση ανά MB? Διάβασα για τα 100GB cap, δε πιστεύω να φτάσω τόσο πολύ. 6) Στα μικρά γράμματα λέει "Το βήμα χρέωσης των προγραμμάτων VMB είναι ανά 10KB." Στη πράξη τι επίπτωση έχει αυτό, γιατί όσα άλλα έχω δει λένε για βήμα 1ΚΒ; Δηλαδή αν κατεβάσω ένα αρχείο 1ΚΒ ένα άλλο 2ΚΒ θα με χρεώσει 20ΚΒ ή τα 3ΚΒ σύνολο θα τα μεταφράσει ως 10ΚΒ? 7) Γενικά θεωρείται καλή και οικονομική λύση για το λόγο που το χρειάζομαι? Αν όχι, έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Έχει προβλήματα σύνδεσης? Αυτά για τώρα ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις Edited January 6, 2021 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Το μόνο πρόβλημα είναι αν στην περιοχή έχει σήμα. Αν έχει το παίρνεις με κλειστά μάτια. Όλες οι απαντήσεις έχουν δοθεί σε προηγούμενα σχόλια. Υπογράφεις συμβόλαιο που δεν έχει πάγιο αλλά και το διακόπτεις όποτε θες. Για να αγοράσεις πακέτα μπαίνεις μέσω ίντερνετ από την ίδια σιμ και βλέπεις και τον λογαριασμό σου. Δουλεύει σε όλα τα ρουτερς αλλά και στο κινητό που μπορεί να μοιράσει. Σίγουρα σε υπολογιστή με USB modem λειτουργία. Δουλεύει και σε παλιό στικάκι σε υπολογιστή. Τα δεδομένα έχουν rollover και λήγουν σε 30 μέρες μετά την ενεργοποίηση αρκεί να είναι τα ίδια πακέτα. Edited January 6, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Καλησπέρα, διάβασα κάποιες απαντήσεις εδώ σχετικά με το Wifi on spot η πως λέγεται. Έχω το εξής θέμα βασικά, είμαι αναπληρωτής και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία εκεί που θα πάω δεν έχει ιντερνετ γραμμή και δε γίνεται να περιμένω να μπει γραμμή και συν ότι θα είναι μόνο μέχρι τέλος Ιουνίου. Οι απαιτήσεις αναμένεται να είναι από 30-60GB το μήνα σε data λόγω δουλειάς/αντικειμένου/διασκέδασης με βασική χρήση σε λαπτοπ και το κινητό μου αλλά θα προσπαθήσω να κάνω κράτει αν ξεφεύγει. Ψάχνοντας για φορητές λύσεις έπεσα σε αυτό τo Vodafone Giga WiFi on the spot. Ερωτήσεις που δε βρήκα απάντηση: 1) Τα data κάνουν roll over? Αν ναι, ο χρόνος μηδενισμού μετράει από τη μέρα ενεργοποίησης πακέτου ή ημερολογιακά; ναι αν ενεργοποιηθει το ιδιο πακετο. Νομιζω απο την ημερα ενεργοποιησης μετράει. 2) Όταν αγοραζεις πακέτο το πληρώνεις επιτόπου ή εκδίδεται αυτό το e-bill; Η πληρωμή γίνεται μόνο μεσω της σελίδας που βάζεις το πακέτο (αυτο το vodafone.gr/myvmb)? Υποθέτω πληρωμή με κάρτα, παρέχονται άλλοι τρόποι? πληρωνεις οταν εκδιδεται το e-bill,καθορισμενη ημερα καθε μηνα,οχι επιτοπου. Ηλεκτρονικα πληρωνεις σιγουρα,λογικα και σε καταστημα. 3) πρόκειται για συμβόλαιο? Διάρκεια 12 μηνών μετά αορίστου; Διάβασα αυτά για μηδενικό πάγιο και ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση αλλά πρακτικά πέφτει υπογραφή σε συμβόλαιο; τυπικα ναι ειναι συμβολαιο για 12 μηνες χωρις παγιο,και παρεχει 200 mb καθε μηνα δωρεαν,μετα ενεργοποιεις το πακετο που θες. 4) Το MiFi είναι καλή συσκευή, αξίζει η αγορά της σαν πλήρες πακέτο; Δε με ενοχλεί να το αγοράσω για αυτή τη δουλειά αλλά έχω ένα παλιό huawei Y6 2015 κινητό το οποίο θεωρητικά μπορώ να το κάνω hotspot με αυτή τη sim που δίνουν, σύμφωνα με αυτά που διάβασα. Το ερώτημα είναι, πως γίνεται επιλογή πακέτων σε αυτή τη περίπτωση αφού δε πάει μέσω της συσκευής MiFi για να ανιχνεύσει ότι πρόκειται για την υπηρεσία Giga WiFi on the spot. Επίσης τα huawei έχουν πρόβλημα tethering διάβασα? προβληματα γενικα αναφερονται εδω τελευταια για hotspot και σε huawei φιλη μου ειχε θεμα,συμφωνα με το καταστημα,κι εγω οταν το δοκιμασα ειχα θεμα στο να περασω ρυθμισεις. Αν δεν σε ενοχλει η επιβαρυνση θα ελεγα να το παρεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,μπορεις αρχικα να δοκιμασεις με hotspot και να το αγορασεις μετα.Δε σε δεσμευει να το παρεις αμεσως ή οπωσδηποτε. 5) Αν το κατάλαβα καλά, αν αγοράσω πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες. Αν τα φάω τα GB τι γίνεται? Μπλοκάρει το ίντερνετ μέχρι να βάλω νέο πακέτο ή υπάρχει χρέωση ανά MB? Διάβασα για τα 100GB cap, δε πιστεύω να φτάσω τόσο πολύ. Τα 100 γιγα αφορουν το συνολικο ογκο απο ενεργοποιημενα πακετα. Αν σου τελειωσει αυτο που εχεις μπλοκαρει ως οτου βαλεις νεο ή μεχρι να αποδοθουν τα επομενα 200 mb απο τον κυκλο τιμολογησης. 6) Στα μικρά γράμματα λέει "Το βήμα χρέωσης των προγραμμάτων VMB είναι ανά 10KB." Στη πράξη τι επίπτωση έχει αυτό, γιατί όσα άλλα έχω δει λένε για βήμα 1ΚΒ; Δηλαδή αν κατεβάσω ένα αρχείο 1ΚΒ ένα άλλο 2ΚΒ θα με χρεώσει 20ΚΒ ή τα 3ΚΒ σύνολο θα τα μεταφράσει ως 10ΚΒ? ο,τι ειναι κατω απο 10 kb θα αφαιρει 10 kb για το καθε αρχειο καθε φορα. Δηλ. το πρωτο που ειπες 7) Γενικά θεωρείται καλή και οικονομική λύση για το λόγο που το χρειάζομαι? Αν όχι, έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Έχει προβλήματα σύνδεσης? Αυτά για τώρα ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις δεν υπαρχει κατι αναλογο,αν δεν υπαρχει αλλη προσωρινη λυση ειναι ισως η μονη και καλυτερη. Για το θεμα της συνδεσης εξαρταται απο την περιοχη οπως συμβαινει σε ολες τις εταιριες. Ο,τι σημα εχει ενα κινητο βονταφον θα εχει και αυτο δεν υπαρχει διαφορά. Edited January 6, 2021 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Καλησπέρα, διάβασα κάποιες απαντήσεις εδώ σχετικά με το Wifi on spot η πως λέγεται. Έχω το εξής θέμα βασικά, είμαι αναπληρωτής και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία εκεί που θα πάω δεν έχει ιντερνετ γραμμή και δε γίνεται να περιμένω να μπει γραμμή και συν ότι θα είναι μόνο μέχρι τέλος Ιουνίου. Οι απαιτήσεις αναμένεται να είναι από 30-60GB το μήνα σε data λόγω δουλειάς/αντικειμένου/διασκέδασης με βασική χρήση σε λαπτοπ και το κινητό μου αλλά θα προσπαθήσω να κάνω κράτει αν ξεφεύγει. Ψάχνοντας για φορητές λύσεις έπεσα σε αυτό τo Vodafone Giga WiFi on the spot. Ερωτήσεις που δε βρήκα απάντηση: 1) Τα data κάνουν roll over? Αν ναι, ο χρόνος μηδενισμού μετράει από τη μέρα ενεργοποίησης πακέτου ή ημερολογιακά; 2) Όταν αγοραζεις πακέτο το πληρώνεις επιτόπου ή εκδίδεται αυτό το e-bill; Η πληρωμή γίνεται μόνο μεσω της σελίδας που βάζεις το πακέτο (αυτο το vodafone.gr/myvmb)? Υποθέτω πληρωμή με κάρτα, παρέχονται άλλοι τρόποι? 3) πρόκειται για συμβόλαιο? Διάρκεια 12 μηνών μετά αορίστου; Διάβασα αυτά για μηδενικό πάγιο και ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση αλλά πρακτικά πέφτει υπογραφή σε συμβόλαιο; 4) Το MiFi είναι καλή συσκευή, αξίζει η αγορά της σαν πλήρες πακέτο; Δε με ενοχλεί να το αγοράσω για αυτή τη δουλειά αλλά έχω ένα παλιό huawei Y6 2015 κινητό το οποίο θεωρητικά μπορώ να το κάνω hotspot με αυτή τη sim που δίνουν, σύμφωνα με αυτά που διάβασα. Το ερώτημα είναι, πως γίνεται επιλογή πακέτων σε αυτή τη περίπτωση αφού δε πάει μέσω της συσκευής MiFi για να ανιχνεύσει ότι πρόκειται για την υπηρεσία Giga WiFi on the spot. Επίσης τα huawei έχουν πρόβλημα tethering διάβασα? 5) Αν το κατάλαβα καλά, αν αγοράσω πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες. Αν τα φάω τα GB τι γίνεται? Μπλοκάρει το ίντερνετ μέχρι να βάλω νέο πακέτο ή υπάρχει χρέωση ανά MB? Διάβασα για τα 100GB cap, δε πιστεύω να φτάσω τόσο πολύ. 6) Στα μικρά γράμματα λέει "Το βήμα χρέωσης των προγραμμάτων VMB είναι ανά 10KB." Στη πράξη τι επίπτωση έχει αυτό, γιατί όσα άλλα έχω δει λένε για βήμα 1ΚΒ; Δηλαδή αν κατεβάσω ένα αρχείο 1ΚΒ ένα άλλο 2ΚΒ θα με χρεώσει 20ΚΒ ή τα 3ΚΒ σύνολο θα τα μεταφράσει ως 10ΚΒ? 7) Γενικά θεωρείται καλή και οικονομική λύση για το λόγο που το χρειάζομαι? Αν όχι, έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Έχει προβλήματα σύνδεσης? Αυτά για τώρα ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις Δεν εχω την συγκεκριμένη υπηρεσία αλλα ειχα τετοια συνδεση. Ειναι καλη επιλογη αρκει να εχεις καλη καλυψη στο σπιτι με τη Vodafone. Βεβαια μετα τα 100Gb ειναι θεμα. Οποτε ρυθμίζεις τον υπολογιστη να το αναγνωρίζει ως ογκοχρέωση και να μη κανει αυτόματες ενημερώσεις. Οσο για το κινητο,το ιδιο και εκει. Και αν εχεις καποιο γείτονα εκει να σου δανείζει ιντερνετ θα βόλευε πολυ. Εγω 12 μηνες ειχα τετοιο προγραμμα σε αλλη εταιρεια ως πρωτοετής φοιτητης σε νησι. Θελει οικονομία στην προβολή video ή ταινιών... Βεβαια εαν εχεις τη δυνατοτητα οικονομικά θα βόλευε ενα απεριόριστο συμβολαιο κινητης με το ανάλογο κόστος. Η Vodafone ειχε βγαλει Black Friday στα 38€ το vodafone gigs unlimited. Edited January 6, 2021 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Επιπλέον τα δεδομενα που καταναλώνονται στο webex του υπουργείου παιδείας, όπως και τα δεδομενα για υπηρεσίες στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, δεν χρεώνονται, αλλά ισχύει κανονικα η πολιτική ορθής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Για να πάρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύτερα να συμπληρώσω την φόρμα online η να πάω από κατάστημα? Που θα είναι ποιο άμεση η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Εγώ δεν έχω πάρει τηλέφωνο για ενεργοποίηση 4g πρέπει να πάρω ; Δεν είναι αυτόματα ενεργώ...? Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 η εικονα ειναι απο το mifi? σε 4g εισαι. Αν εχεις αμφιβολια δοκιμασε σε αλλη περιοχη ή παρε τους τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 η εικονα ειναι απο το mifi? σε 4g εισαι. Αν εχεις αμφιβολια δοκιμασε σε αλλη περιοχη ή παρε τους τηλεφωνο.Εγώ δεν έχω πάρει τηλέφωνο για ενεργοποίηση 4g πρέπει να πάρω ; Δεν είναι αυτόματα ενεργώ...? Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι η εικόνα είναι από το mifi που δίνει η Vodafone 20€ Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Καλησπέρα, διάβασα κάποιες απαντήσεις εδώ σχετικά με το Wifi on spot η πως λέγεται. Έχω το εξής θέμα βασικά, είμαι αναπληρωτής και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία εκεί που θα πάω δεν έχει ιντερνετ γραμμή και δε γίνεται να περιμένω να μπει γραμμή και συν ότι θα είναι μόνο μέχρι τέλος Ιουνίου. Οι απαιτήσεις αναμένεται να είναι από 30-60GB το μήνα σε data λόγω δουλειάς/αντικειμένου/διασκέδασης με βασική χρήση σε λαπτοπ και το κινητό μου αλλά θα προσπαθήσω να κάνω κράτει αν ξεφεύγει. Ψάχνοντας για φορητές λύσεις έπεσα σε αυτό τo Vodafone Giga WiFi on the spot. Ερωτήσεις που δε βρήκα απάντηση: 1) Τα data κάνουν roll over? Αν ναι, ο χρόνος μηδενισμού μετράει από τη μέρα ενεργοποίησης πακέτου ή ημερολογιακά; 2) Όταν αγοραζεις πακέτο το πληρώνεις επιτόπου ή εκδίδεται αυτό το e-bill; Η πληρωμή γίνεται μόνο μεσω της σελίδας που βάζεις το πακέτο (αυτο το vodafone.gr/myvmb)? Υποθέτω πληρωμή με κάρτα, παρέχονται άλλοι τρόποι? 3) πρόκειται για συμβόλαιο? Διάρκεια 12 μηνών μετά αορίστου; Διάβασα αυτά για μηδενικό πάγιο και ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση αλλά πρακτικά πέφτει υπογραφή σε συμβόλαιο; 4) Το MiFi είναι καλή συσκευή, αξίζει η αγορά της σαν πλήρες πακέτο; Δε με ενοχλεί να το αγοράσω για αυτή τη δουλειά αλλά έχω ένα παλιό huawei Y6 2015 κινητό το οποίο θεωρητικά μπορώ να το κάνω hotspot με αυτή τη sim που δίνουν, σύμφωνα με αυτά που διάβασα. Το ερώτημα είναι, πως γίνεται επιλογή πακέτων σε αυτή τη περίπτωση αφού δε πάει μέσω της συσκευής MiFi για να ανιχνεύσει ότι πρόκειται για την υπηρεσία Giga WiFi on the spot. Επίσης τα huawei έχουν πρόβλημα tethering διάβασα? 5) Αν το κατάλαβα καλά, αν αγοράσω πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες. Αν τα φάω τα GB τι γίνεται? Μπλοκάρει το ίντερνετ μέχρι να βάλω νέο πακέτο ή υπάρχει χρέωση ανά MB? Διάβασα για τα 100GB cap, δε πιστεύω να φτάσω τόσο πολύ. 6) Στα μικρά γράμματα λέει "Το βήμα χρέωσης των προγραμμάτων VMB είναι ανά 10KB." Στη πράξη τι επίπτωση έχει αυτό, γιατί όσα άλλα έχω δει λένε για βήμα 1ΚΒ; Δηλαδή αν κατεβάσω ένα αρχείο 1ΚΒ ένα άλλο 2ΚΒ θα με χρεώσει 20ΚΒ ή τα 3ΚΒ σύνολο θα τα μεταφράσει ως 10ΚΒ? 7) Γενικά θεωρείται καλή και οικονομική λύση για το λόγο που το χρειάζομαι? Αν όχι, έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Έχει προβλήματα σύνδεσης? Αυτά για τώρα ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις 4) οι συσκευες huawei δεν εχουνε προβλημα με το hotspot ισως χρειαζεται να βαλεις το σωστο apn για αυτο να μην λειτουργει. Εχει αναφερθει οτι καποιος ειχε παει να παρει την σημα του Vodafone Giga WiFi on the spot και του ζητανε να πληρωσει εγγυηση , απλα στο αναφερω για να ξερεις , μπορει να μην σου ζητησουνε τιποτα παραπανω αλλα δεν ξερω γιατι εγινε αυτο σε αλλο ατομο. Επισης στα καρτοκινητα ολων των εταιρειων υπαρχει ενα πακετο με χρηση ιντερνετ την νυκτα ( πχ το vodafone cu πακετο δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/%CE%93%CE%9A%CE%99%CE%93%CE%9A%CE%91-%CE%9D%CE%A5%CE%A7%CE%A4%CE%95%CE%A3/ δινει 12GB για 30 μέρες, κάθε μέρα 20:00-08:00 ισως αυτο να σε βολευε ), και την ημερα να χρησιμοποιεις το Vodafone Giga WiFi on the spot. Απο οσο θυμαμαι σταματαει το πακετο οταν καταναλωσεις τα gb internet και πρεπει να αγορασεις αλλο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά το πήρα μαζί με τη MiFi συσκευή, με βοηθήσατε πάρα πολύ στο να το αποφασίσω. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητούσαν 20 ευρώ για να ρυθμίσουν τη MiFi συσκευή, δε τους έκανα τη χάρη. Όταν πήγα σπίτι το έκανα μόνος μου, δεν υπήρχε τίποτα να σεταριστεί φυσικά πέρα το να πάρω τον 6ψήφιο κωδικό στο κινητό για να ενεργοποιήσω το account. Μια χαρά λειτούργησε, βλέπω τα πακέτα, βλέπω το λογαριασμό και τα υπόλοιπα MB, τον αριθμό που αντιστοιχεί στη sim και γενικά όλα λειτούργησαν άψογα σε 3 υπολογιστές/λαπτοπ/κινητα που σύνδεσα το ρουτεράκι, οι σελίδες μια χαρά φορτώνονται. Το μόνο ουσιαστικό παράπονο είναι τα 20 ευρώ που ζήτησαν για υπηρεσία που δε παίρνει ούτε 1 λεπτό να γίνει - κυριολεκτικά δηλαδή να βάλουν την σιμ στη συσκευή ήταν όλο το θέμα - δηλαδή να εκμεταλλευτούν αυτόν που δε γνωρίζει. Επειδή ήξερα ότι μου έλεγαν μπουρδίτσες, ζήτησα να μου δώσει τις ρυθμίσεις που θα απαιτηθούν για να τις κάνω μόνος μου. Φυσικά αρνήθηκαν και είπαν ότι δεν έχουν κάτι έτοιμο, τις κάνει ο Βασίλης που δούλευε στο κατάστημα - λογικό αφού δεν υπάρχει τίποτα να ρυθμιστεί. Προσωπικά θα στείλω τις επόμενες μέρες παράπονο στη vodafone για αυτή τη πρακτική. Πέρα από αυτό, μια χαρά είναι το MiFi και τα πακέτα. Edited January 9, 2021 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά το πήρα μαζί με τη MiFi συσκευή, με βοηθήσατε πάρα πολύ στο να το αποφασίσω. Μου έκανε εντύπωση ότι μου ζητούσαν 20 ευρώ για να ρυθμίσουν τη MiFi συσκευή, δε τους έκανα τη χάρη. Όταν πήγα σπίτι το έκανα μόνος μου, δεν υπήρχε τίποτα να σεταριστεί φυσικά πέρα το να πάρω τον 6ψήφιο κωδικό στο κινητό για να ενεργοποιήσω το account. Μια χαρά λειτούργησε, βλέπω τα πακέτα, βλέπω το λογαριασμό και τα υπόλοιπα MB, τον αριθμό που αντιστοιχεί στη sim και γενικά όλα λειτούργησαν άψογα σε 3 υπολογιστές/λαπτοπ/κινητα που σύνδεσα το ρουτεράκι, οι σελίδες μια χαρά φορτώνονται. Το μόνο ουσιαστικό παράπονο είναι τα 20 ευρώ που ζήτησαν για υπηρεσία που δε παίρνει ούτε 1 λεπτό να γίνει - κυριολεκτικά δηλαδή να βάλουν την σιμ στη συσκευή ήταν όλο το θέμα - δηλαδή να εκμεταλλευτούν αυτόν που δε γνωρίζει. Επειδή ήξερα ότι μου έλεγαν μπουρδίτσες, ζήτησα να μου δώσει τις ρυθμίσεις που θα απαιτηθούν για να τις κάνω μόνος μου. Φυσικά αρνήθηκαν και είπαν ότι δεν έχουν κάτι έτοιμο, τις κάνει ο Βασίλης που δούλευε στο κατάστημα - λογικό αφού δεν υπάρχει τίποτα να ρυθμιστεί. Προσωπικά θα στείλω τις επόμενες μέρες παράπονο στη vodafone για αυτή τη πρακτική. Πέρα από αυτό, μια χαρά είναι το MiFi και τα πακέτα. πολυ χαιρομαι που εβγαλες ακρη ! , οσο για το mifi ποσο το αγορασες; , δες στις ρυθμισεις του αμα εχει την επιλογη κλειδωμα μονο στο 4g ή στο 3g για να μην κανει εναλλαγες απο το ενα δικτυο στο αλλο και ιδιαιτερα να μην κανει εναλλαγη στο 2g διοτι εκει αργει παρα πολυ το φορτωμα των σελιδων. Επισης απο οσο θυμαμαι το mifi μπορεις να το συνδεσεις και με καλωδιο στο υπολογιστη σου αμα δεν χρειαζεσαι το wifi και θεωρειται τοπικη συνδεση , μοιαζει με την συνδεση usb στο hotspot που εχουνε τα κινητα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 40 ευρώ το χρέωσαν, ότι λέει και στη σελίδα της vodafone. Ναι είδα τέτοια ρύθμιση νομίζω κάπου για το κλείδωμα αλλά δε χρειάστηκε να πειράξω κάτι προς το παρόν για το 4g. Τη σύνδεση με usb στον υπολογιστή το εννοείς ως να δουλεύει τοπικό δίκτυο; Κανονικό ρουτερ είναι, όπως κάθε κλασικό Wifi με ΝΑΤ, firewall, DHCP κτλ, φαντάζομαι και ως wireless χωρίς το usb θα λειτουργεί χωρίς θέματα/κατανάλωση MB μεταξύ των υπολογιστών στο σπίτι. Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν να θέσω όλους τους υπολογιστες να το θεωρούν metered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Αυτο το δουλεύουμε με την εφαρμογή my vodafone ? Αν ναι εμενα παρότι εκανα λογαριασμο κανονικά , δεν μου δειχνει τίποτα η εφαρμογή Sent from my Mi 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Δεν έβαλα την εφαρμογή, για τα πακέτα μια σελίδα επισκέπτεσαι μέσα από έναν browser όταν έχεις σύνδεση μέσα από το MiFi (την sim δηλαδή), η σελίδα είναι vodafone.gr/myvmb (αν σε γυρνάει σε https, σβήσε το s αλλιώς δεν ανοίγει η σελίδα). Εκεί έχει τα πακέτα, τα υπόλοιπόμενα MB και τον αριθμό που αντιστοιχεί στη SIM. Για τον λογαριασμό, πχ να πληρώσεις κάθε μήνα αν έβαλες πακέτο πρέπει να έχεις ένα account στη σελίδα της vodafone. Όταν έκανα τη διαδικασία για να δημιουργήσω account, έπρεπε να βάλω τη sim σε ένα κινητό για να μου έρθει μήνυμα με ένα προσωρινό 6-ψήφιο κωδικό. Δηλαδή 1) έβαλα sim στο Mifi για να μπω στη παραπάνω σελίδα για να πάρω τον αριθμό τηλεφώνου γιατί δεν τον γράφει κάπου στη sim που δίνουν. 2) πας να δημιουργήσεις ένα account στη σελίδα της vodafone (https://www.vodafone.gr/register/). Ζητάει τον αριθμό που έχεις από το βήμα 1, βάζεις τα υπόλοιπα στοιχεία και το κωδικό που θέλεις και στο επόμενο βήμα στέλνει το 6-ψήφιο σαν sms το οποίο το ζητάει η σελίδα για να δημιουργήσει το account. Για να το διαβάσεις πρέπει να έχεις βάλει την sim σε ένα κανονικό κινητό, δε γίνεται μέσα από το MiFi παρόλο που έχει κάπου στο ρουτερ δυνατότητα διαβάσματος μηνυμάτων. 3) Ξαναβάζεις την sim στο MiFi. job done. Δε χρειάζεται η εφαρμογή στο κινητό για να βάζεις τα πακέτα, μόνο μέσω της σελίδας vodafone.gr/myvmb μπαίνουν και μόνο όταν πας σε αυτή τη σελίδα μέσω της sim. Πιθανότατα το μόνο που επιτρέπει η εφαρμογή είναι τη πληρωμή λογαριασμών όταν βγαίνουν για τα πακέτα που βάζουμε. Edited January 10, 2021 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν τα ΜΒ ή πρέπει να έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός για να τον πληρώσεις; Με έχει μπερδέψει λίγο αυτό. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν τα ΜΒ ή πρέπει να έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός για να τον πληρώσεις; Με έχει μπερδέψει λίγο αυτό. Πιστεύώ πως ναι μπορείς , το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι μπορείς μέσω από το my account να πληρώσε ις το πόσο πριν έρθει ο λογαριασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Δεν έβαλα την εφαρμογή, για τα πακέτα μια σελίδα επισκέπτεσαι μέσα από έναν browser όταν έχεις σύνδεση μέσα από το MiFi (την sim δηλαδή), η σελίδα είναι vodafone.gr/myvmb (αν σε γυρνάει σε https, σβήσε το s αλλιώς δεν ανοίγει η σελίδα). Εκεί έχει τα πακέτα, τα υπόλοιπόμενα MB και τον αριθμό που αντιστοιχεί στη SIM. Για τον λογαριασμό, πχ να πληρώσεις κάθε μήνα αν έβαλες πακέτο πρέπει να έχεις ένα account στη σελίδα της vodafone. Όταν έκανα τη διαδικασία για να δημιουργήσω account, έπρεπε να βάλω τη sim σε ένα κινητό για να μου έρθει μήνυμα με ένα προσωρινό 6-ψήφιο κωδικό. Δηλαδή 1) έβαλα sim στο Mifi για να μπω στη παραπάνω σελίδα για να πάρω τον αριθμό τηλεφώνου γιατί δεν τον γράφει κάπου στη sim που δίνουν. 2) πας να δημιουργήσεις ένα account στη σελίδα της vodafone (https://www.vodafone.gr/register/). Ζητάει τον αριθμό που έχεις από το βήμα 1, βάζεις τα υπόλοιπα στοιχεία και το κωδικό που θέλεις και στο επόμενο βήμα στέλνει το 6-ψήφιο σαν sms το οποίο το ζητάει η σελίδα για να δημιουργήσει το account. Για να το διαβάσεις πρέπει να έχεις βάλει την sim σε ένα κανονικό κινητό, δε γίνεται μέσα από το MiFi παρόλο που έχει κάπου στο ρουτερ δυνατότητα διαβάσματος μηνυμάτων. 3) Ξαναβάζεις την sim στο MiFi. job done. Δε χρειάζεται η εφαρμογή στο κινητό για να βάζεις τα πακέτα, μόνο μέσω της σελίδας vodafone.gr/myvmb μπαίνουν και μόνο όταν πας σε αυτή τη σελίδα μέσω της sim. Πιθανότατα το μόνο που επιτρέπει η εφαρμογή είναι τη πληρωμή λογαριασμών όταν βγαίνουν για τα πακέτα που βάζουμε. Μπορείς και από το mifi μα δεις τα μηνύματα, δεν χρειάζεται να την βάλεις σε κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν τα ΜΒ ή πρέπει να έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός για να τον πληρώσεις; Με έχει μπερδέψει λίγο αυτό. Αγοράζεις τα ΜΒ από την σελίδα, όταν θα έρθει ο λογαριασμός τον πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Μπορείς και από το mifi μα δεις τα μηνύματα, δεν χρειάζεται να την βάλεις σε κινητό. Πιθανότατα, σε εμένα δε λειτούργησε πάντως και το αντιμετώπισα βάζοντας τη σιμ στο κινητό. Μετά ήρθαν μηνύματα και στο MiFi. Edited January 10, 2021 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Μπορείς και από το mifi μα δεις τα μηνύματα, δεν χρειάζεται να την βάλεις σε κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγοράζεις τα ΜΒ από την σελίδα, όταν θα έρθει ο λογαριασμός τον πληρώνεις.Δηλαδή δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή να πληρώσω όταν πάω να πάρω ΜΒ; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Δηλαδή δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή να πληρώσω όταν πάω να πάρω ΜΒ; Βαζεις πακέτο και πληρωνεις εκείνη τη στιγμή οποτε ο λογαριασμός θα σου έρθει μηδεν.Δεν σου κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Βαζεις πακέτο και πληρωνεις εκείνη τη στιγμή οποτε ο λογαριασμός θα σου έρθει μηδεν.Δεν σου κάνει αυτό;Είναι να έρθει αύριο στο σπίτι μου και για αυτό ρωτάω Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Βαζεις πακέτο και πληρωνεις εκείνη τη στιγμή οποτε ο λογαριασμός θα σου έρθει μηδεν.Δεν σου κάνει αυτό; Πως θα πληρώσει εκείνη τη στιγμή χωρίς να εκδοθεί λογαριασμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Πως θα πληρώσει εκείνη τη στιγμή χωρίς να εκδοθεί λογαριασμός? εμφανιζεται στο my account το ποσο οταν κανει συνδεση του το εμφανιζει οποτε μπορει να το πληρωσει απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts