Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δοκιμάστε με το s(e)us http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δοκιμάστε με το s(e)us http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Και με αυτό τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εχω δοκιμασει. Τιποτα. Μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο. Νομιζω το κινητο προοριζοταν για Αγγλια αν εχει σημασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 small apps εφαρμογη δεν βρισκω Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 και εμενα ενημερωμενο λεει αλλα εγω και την 55 τελευταιος την πηρα και ας ειναι και απο γερμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Και εμενα αγορασμενο απο public με προορισμο Αγγλια, δεν εβγαλε το update ακομα. Αλλα με την 55 ειμαστε ολοι νομιζω με τα τακτικα updates. Δεν σου βγαζει οτι υπαρχει το 55? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 small apps εφαρμογη δεν βρισκω πατα την κεντρική κουκιδα πατημενη και θα σου τα βγαλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Kalaideng-Textured-Fabric-Series-Cross-Pattern-Case-for-Sony-Xperia-S-Blue-/160993938187?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item257bfc8b0b Έχει κανένας αυτή τη θήκη να μου πει εντυπώσεις; Από όλες όσες είδα στο ebay, κατέληξα σε αυτή.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εκ πρωτης οψεως δειχνη ωραιο το κινητο,πιο αναλαφρο,θα δειξη με τον καιρο ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 πατα την κεντρική κουκιδα πατημενη και θα σου τα βγαλει. thanks kouf ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλημέρα, Για root εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41835933 Δεν μπορώ να το κάνω..Δεν ξέρω γιατί...Αν μπορεί κάποιος ας μου γράψει τα βήματα ...Ευχαριστώ:!::cry:.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Και με αυτό τίποτα!! και εμενα ακομη τπτ. αν αλλαξω χωρα στο pc companion παιζει ρολο;; λετε να ερθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Δεν μπορώ να το κάνω..Δεν ξέρω γιατί...Αν μπορεί κάποιος ας μου γράψει τα βήματα ...Ευχαριστώ:!::cry:.. Γράφει - Κατεβάστε το αρχείο και βάλτε το στην κάρτα sd. - μπείτε σε recovery (cwm) - βρείτε το αρχείο και επιλέξτε εγκατάσταση(install..... ) Τα βήματα είναι εύκολα, το θέμα είναι ότι για να βάλεις cwm recovery πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302393 Δηλαδή πρώτα βάζεις το recovery και μετά κάνεις το root. Όσοι δεν έχουν ξεκλειδώσει το bootloader ας κάνουν λίγο υπομονή, πιστεύω θα βγει recovery και root για κλειδωμένο bootloader. Edit : να ευχαριστήσω και τον kouf :), ξέρεις εσύ :) Edited June 1, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 τι ακριβώς είναι τα small apps και σε τι ωφελούν/διευκολύνουν ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 μπορει καπιος να μου δωσει οδηγιες πως να εγκαταστησω την jb ?? ειμαι ροοτ και εχω την beta jb της sony.. και απο που μπορω να την κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 τι ακριβώς είναι τα small apps και σε τι ωφελούν/διευκολύνουν ? Νομίζω είναι αυτά http://www.xda-developers.com/android/three-new-small-apps-to-add-to-the-collection/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miserable Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε τι είναι το εικονίδιο δίπλα από το εικονίδιο του ηχείου; Επίσης, παρατήρησα ότι από χθες που έκανα την αναβάθμιση δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενώ τα έχω ενεργά και μόνο με wifi μπορώ, τι φταίει; μήπως σβήστηκαν κάποιες ρυθμίσεις; που μπορώ να το ελέγξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε τι είναι το εικονίδιο δίπλα από το εικονίδιο του ηχείου; Επίσης, παρατήρησα ότι από χθες που έκανα την αναβάθμιση δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενώ τα έχω ενεργά και μόνο με wifi μπορώ, τι φταίει; μήπως σβήστηκαν κάποιες ρυθμίσεις; που μπορώ να το ελέγξω; Stamina mode,μπες ρυθμίσεις κ διαχείριση ενέργειας Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Οχι. Την .45 εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εχω την 55 και ακομα φυσικα να λαβω κατι..Πως θα δω απο πια χωρα ειναι το κινητο?Θα ερθει η μπα?? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Kalaideng-Textured-Fabric-Series-Cross-Pattern-Case-for-Sony-Xperia-S-Blue-/160993938187?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item257bfc8b0b Έχει κανένας αυτή τη θήκη να μου πει εντυπώσεις; Από όλες όσες είδα στο ebay, κατέληξα σε αυτή.. Την περιμενω μεσα στην εβδομαδα.Θα τη παρω και θα σου πω εντυπωσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλημερα παιδες. ακομη ενημερομενο μ γραφει και με το seus αλλα και με το pc companion. ποσες μερες κανει να εμφανιστει παντου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 την κατεβασα απο εδω http://www.xperiablog.net/2013/05/30/install-jelly-bean-to-your-xperia-s-using-flashtool-tutorial/ και δουλευει μια χαρα ,απλα δεν μου αρεσουν 2,3 πραγματα .ασπρισε το φοντο στα μηνυματα,ασπρισε το φοντο στον καταλογο και επισης ασπρισε το φοντο κατα την διαρκεια της κλησης,,,πολυ δευτερο μου φαινεται ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 την κατεβασα απο εδω http://www.xperiablog.net/2013/05/30/install-jelly-bean-to-your-xperia-s-using-flashtool-tutorial/ και δουλευει μια χαρα ,απλα δεν μου αρεσουν 2,3 πραγματα .ασπρισε το φοντο στα μηνυματα,ασπρισε το φοντο στον καταλογο και επισης ασπρισε το φοντο κατα την διαρκεια της κλησης,,,πολυ δευτερο μου φαινεται ετσι. φιλε μου αν ειμαι ροοτ και το κανω με τον τροπο που ποσταρες θα το χασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Την περιμενω μεσα στην εβδομαδα.Θα τη παρω και θα σου πω εντυπωσεις :p Τέλεια.. Ίσως την παραγγείλω κι εγώ αύριο.. Φαίνεται πολύ όμορφη.. Περιμένω να μου πεις.. ;) φιλε μου αν ειμαι ροοτ και το κανω με τον τροπο που ποσταρες θα το χασω?? Ναι θα το χάσεις.. Κι εγώ αυτή τη διαδικασία ακολούθησα και το έχασα.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts