Jump to content

kyriasgr87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    431
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About kyriasgr87

  • Ημ. Γέννησης 20/04/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kyriasgr87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kyriasgr87

    OnePlus 6T

    αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να πεις πιο συγκεκριμενα για ποιο νιλκιν μιλας μιας και ειμαι σε αναζητηση ?:)
  2. kyriasgr87

    OnePlus 6

    ετσι απο περιεργια ειμαι ο μονος που με οτι εκδοση oos και οτι κερνελ και αν δοκιμασα στο 1+6 παντα θα το εχω το scolling lag,latency,stutter η οπως θες πες το ? κυριως στον chrome εκει κανει μπαμ η κατασταση:blink:
  3. kyriasgr87

    OnePlus 6

    Παιδες μια ερωτηση.Τοσα χρονια σε 1+ αυτο με το 6αρι και μετα πρωτη φορα το βλεπω.Τοσο καιρο λοιπον απο το 3αρι εως και το 5Τ που ειχα πριν καθε φορα που εβγαινε καποιο update ακολουθουσα την εξης διαδικασια για τερμα clean install Reboot twrp Wipe Data/cache/dalvik/system/internal reboot twrp flash stock oos flash magisk flash no_verity flash extras... και ολα πηγαιναν καλως παντα χωρις bug χωρις τιποτα.Πηγα λοιπον να ακολουθησω την ιδια διαδικασια στο 6αρι και παπαλα.μολις τα εκανα γουαιπ ολα και εκανα reboot twrp κατεληγα στο fastboot mode χωρις recovery system etc.. Η ερωτηση ειναι.Πλεον στο 6αρι ποιος θεωρειται ο σωστος τροπος του clean install γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε :lol: ?
  4. Καλησπερα στην παρεα.Μια ερωτηση.Σημερα πηρα δωρο για εναν φιλο το beelink GT1 3/32.Η σκεψη ηταν να το παρω για να του δωσω προσβαση στον νετφλιξ λογαριασμο μου.Απλα απο οτι βλεπω δεν υποστυριζει εστω HD και τρεχει μονο σε SD λογο του widevine lvl.εχει βρεθει καποια λυση για να τρεξει το μποξακι εστω HD η τσαμπα τα λεφτα και ο κοπος επρεπε να παω σε καποιο αλλο ..?Τρεχει την μαμα ρομ στην τελευταια αναβαθμιση της.Ευχαριστω εκ των προτερων
  5. παιδες καλησπερα.Αν καποιος εχει την Official Karbon Bumper και ενδιαφερεται να την δωσει ας στειλει ενα πμ.Βρισκομαι Θεσσαλονικη.Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  6. Οκ λοιπόν απορρίπτεται. Δώστε όμως και καμιά ιδέα από Ελλάδα αγορά όμως
  7. την γνωμη σας παρακαλω! https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/media-players/177624-xiaomi-mi-box-tv ξερω οτι ειναι υπερεκτιμημενο,το θελω μονο για χρηση kodi για να βλεπει ταινιες και σειρες η γυναικα και ο μικρος κανα παιδικο,θελω να το παρω με τιμολογιο για ευνοητους λογους και μου αρεσει που εχει 2ετη εγγυηση. τι λετε να προχωρησω? θα με ικανοποιησει μονο για kodi που το θελω?
  8. ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις !! μολις την εβαλα παραγγελια. Καλες γιορτες :)
  9. παιδες επειδη εχω ηδη σφραγισμενες 2 ζελατινες τις σαμσουνγκ και δεν θελω να τις χαραμησω με θηκες που τις πετανε,εχετε να μου πειτε καποια θηκη που δοκιμασμενα συνεργαζεται με την γνησια ζελατινα της σαμμυ? πχ η Nillkin Nature που με ενδιαφερει? εχει κανεις αυτο το combo? τωρα εχω Spigen Liquid Air αλλα δεν τολμαω να την βαλω την ζελατινα γιατι σιγουρα θα την πεταξει.:ninja:
  10. kyriasgr87

    Huawei Mate 9

    Τι άλλο μπορεί να είναι ?
  11. kyriasgr87

    Huawei Mate 9

    Μάλλον θα πάρω ένα μεταχειρισμένο από phonegallery πρέπει να προσέξω κάτι πλυν των βασικών ?
  12. Τι έγινε ρε παίδες έχει 2 μήνες να μας δώσει update στο btu δεν μπορώ με τρώει το χέρι μου πρέπει να φλασαρω κάτι επειγόντως
  13. Όσοι έχετε την αγορασμενη package disabler έχουμε κάποια ενημέρωση τι θα γίνει με αυτό το pdp engine ? Έχει σκοπό να το αφαιρέσει ο τύπος;Εγώ πάντως από τότε που έκανα το update και μου ζητούσε ταύτη την περίεργη εφαρμογή να εγκαταστήσω έπαψα να το χρησιμοποιώ μέχρι να την επαναφέρει στα προηγούμενα επίπεδα
×
×
  • Create New...