Jump to content

aris1908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aris1908

  1. Κάποιος που να μπορει να βοηθήσει στο ερώτημα μου?
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Κατοχος της συσκευής απο τον Αύγουστο. Πολυ ευχαριστημένος μεχρι τωρα σε γενικές γραμμές! Εχω την rom 12.2.7.0(RJBEUXM). Δεν εχω ξεκλειδώσει μεχρι τωρα bootloader, αρα είμαι τελείως stock. Καπου διαβασα πως μπορω να κανω το κινητο dual sim αγοραζοντας φυσικα dual sim tray και πέρασμα μιας αλλης ρομ. Ποια ακριβως πρεπει να περασω και τι χάνω τι κερδίζω? Και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ!!
  3. ευχαριστω για τη βοηθεια σου! το δοκιμασα αυτο και δεν αλλαξε κατι. το προβλημα αρχισε μετα απο πτωση του κινητου.. οταν μιλω κοντα στο mic2 τοτε ο αλλος με ακουει κανονικα.. αλλα οταν του μιλω απο αποσταση (10εκατοστων και πανω) δεν με ακουει.
  4. αν πας κατω στην ιστοσελιδα που δινω ειναι το mic2. ειναι το μικροφωνο που δουλευει οταν μιλαμε σε ανοιχτη ακροαση.. αυτο πιστευω φυσικα! https://www.google.com.cy/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjRnuXN1P7TAhXMORQKHacvCAkQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.hongkiat.com%2Fblog%2Feverything-about-oneplus-one%2F&psig=AFQjCNEvZjJz0jLfX62vPgZwJvPPcgKK3Q&ust=1495376201930876
  5. καλησπερα σε ολους! σημερα μου επεσε το oneplus one και εγινε ζημια στο μικροφωνο απο πανω. δηλαδη το μικροφωνο της ανοικτης ακροασης. για να με ακουσει ο αλλος πρεπει να μιλαω πολυ κοντα στο μικροφωνο. μπορει να μου πει κανεις πιο ειναι το σωστο ανταλλακτικο? ευχαριστω!
  6. καλη επιτυχια σε ολους και καλο καλοκαιρι!!!
  7. ναι φιλε μου!! και εχω custom rom!! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει δοκιμασει κανεις αυτο το mod?? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/mod-oneplus-one-stereo-mod-t2967925
  8. να πω πως και εγω οταν εκανα unlock bootloader δεν μου εσβησε τιποτα... φυσικα ειχα κανει backup γιατι μεχρι στιγμης γνωριζα πως ολα διαγραφονται.. παντα ομως για να ειμαστε σιγουροι κανουμε ενα backup!!
  9. ευχαριστω πολυ φιλε!! το εκανα install τωρα και δουλευει!!
  10. δοκιμασα αλλα λεει πως υπαρχει αλλη εφαρμογη με το ιδιο ονομα.. εννοει την camera που εχω τωρα.. και κατι αλλο που προσεξα, δεν μπορω να βγαλω βιντεο σε FHD με αλλη εφαρμογη? μονο με αυτη της cm??
  11. υπαρχει τροπος να εχουμε την cm camera σε αλλες rom??
  12. καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!! :)
  13. συμφωνω! αλλα εγω γιατι πιστευω πως απο amazon θα ειναι καλυτερα μια ομαδικη αγορα ?? ετσι θα υπαρχει καλητερη τιμη στο προιον και λιγοτερα μεταφορικα!! δεν ξερω!! μια σκεψη εκανα!! :D
  14. για να κανω unlock τον bootloader και να περασω recovery kai root πως μπορω να το κανω χωρις να χασω τα δεδομενα μου??
  15. ευχαριστω για τις προτασεις!! τα Casebase πιστευω πως ειναι καλα και εχει και 2 μεσα! απλα το μειον απο amazon ειναι τα μεταφορικα! απο αλλου δεν μπορουμε να βρούμε? τουλαχιστον με πιο λιγα μεταφορικα!
  16. λοιπον εχω το κινητο μια βδομαδα περιπου!! πολυ θετικες εντυπωσεις αλλα χρειαζεται ακομη δουλεια στην ρομ! υπαρχουν καποια θεματακια με το touch και με την καταναλωση σε idle... πιστευω θα διορθωθούν συντομα!! τωρα ψαχνω καμια θηκη και κανα tempered glass screen protector.. εχετε καποια να προτεινετε?? σε λογικες τιμες και αν γινεται να μην μ ερθουν σε 1 μηνα!! δλδ καμια 10ρια μερες!! ευχαριστω πολυ!!
  17. ευχαριστω για την βοηθεια σας!! μιλησα με dhl hellas το εχουν αθηνα.. λογικα αυριο μ ειπε θα φυγει για πατρα... ελπιζω να παραλαβω αυριο μεχρι μεσημερι.. για τη συναντηση δεν το νομιζω καθως λογω εξεταστικης πολυ δυσκολο!! να σημειωσω πως δεν ειμαι πατρινος απλα ειμαι φοιτητης εδω!! απο κυπρο ειμαι!! χωρις παρεξηγηση!! :)
  18. μολις τωρα ανανεωθηκε και λεει εφτασε ελλαδα.. Tue, 02.09.2014 08:32 h Greece The shipment has arrived in the destination country λογικα αθηνα ετσι? εγω π μενω πατρα ποτε θα παραλαβω??
×
×
  • Create New...