Jump to content

yaris1_0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yaris1_0

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    O2 - Γερμανία

yaris1_0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ αλλά μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή..
  2. Γερμανία μένω και δεν μου το βγάζει..
  3. Ρε παιδιά που θα μπορούσα να βρω το Samsung pay ?γιατί δεν υπάρχει στο play...
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε αλλαγή ρομ μέσω odin και αν με official rom γράφει ο knox;;Ευχαριστώ πολύ..
  5. Ισχύ και στο edge ότι η Nordic countries είναι η ποιο σωστή ρομ όπως το Note3 που είχα??
  6. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο δίκτυο αλλά έχω 4 κινητά 2 Tablet και 1 υπολογιστή στο ίδιο ρουτερ εδω και πάρα πολύ καιρό και δεν ειχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα..Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει..
  7. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Μετα απο 3 χρόνια στο νοτε3 πήγα στο edge και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος απο όλα του εκτός απο ενα θεματακι που εχω και θέλω την βοήθεια σας..Το wifi στο κινητό παίζει μια χαρα σε ολες τις εφαρμογές αλλα στην μονη εφαρμογή που δεν παίζει ειναι στο youtube,δεν φορτώνει βιντεο. Ενω με τα δεδομένα του κινητού πανε ολα μια χαρα... Τα φώτα σας σας παρακαλώ...:blink::blink:
  8. Μέχρι στιγμής τα σπάει η νεα nordic..
  9. Και εγώ γιατί με την egypt+poland δεν έβγαλα άκρη..Πολλά θέματα...Άντε να δούμε.....Εν αναμονή..
  10. Ξαναγυρνάω στην nordic.Μου φαίνεται ασταθές,ότι κολλάει και γενικά είναι χειρότερη της Αραβίας..
  11. Νομίζω πως τις Σαουδικής Αραβίας παρόλο νεότερη ειναι χειρότερη απο την νορντικ....Οποιος εκανε την αλλαγή ας πει εντυπώσεις. .
  12. Έκανα εκαθαριση ,επαναφορά εργοστασιακων αλλα τίποτα. .
  13. http://www.sammobile.com/firmwares/download/48513/I9301IXCUAOF1_I9301IDBTAOF1_DBT/ Γράφει το μνμ πρόβλημα με τον διακομιστή. ..αυτο το γνωστό. .
  14. Παιδιά θελω βοήθεια.πέρασα μονος μου την αναβάθμιση στο γερμανικό που εχω και απο τοτε δεν παίζει η κάμερα. Ειχα κανει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα. .το πήγα στην σαμμυ και ολα καλά. .οταν ανοιξα το τηλέφωνο επανω εγραφε i9300i.πάτησα γιανα κανει αναβάθμιση αλλα δεν βρήκε τιποτα και τοτε περασα παλι χειροκίνητα την OF1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ίδια. .κάμερα οφφ.και δεν εχω καμια εφαρμογή επανω..καμια ιδέα??
  15. Είχα γερμανικό με 4.4.2 και του πέρασα την N9005NEEGPOF3 Nordic countries. Είμαι αρκετά ευχαριστημενος και ρωταω να περασω την γερμανική η να το αφήσω έτσι??την εχω περάσει από πάνω χωρίς reset χωρίς τίποτα και πάει ρολόι. . Και το Bluetooth μια χαρά. Μιλάω 5-6 ώρες συνεχόμενα. ..
×
×
  • Create New...