Petros the Great Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 vre paidia tha mas trellanei ayti i Cosmote,mia fili moy pire N70 kai epeidi xero apo ti vodafone den einai aparaititi allagi sim card se 3g card,i cosmote EPIMENEI oti prepei na parei ti karta oposdipote gia na doulepsei to 3g videoklisei sto n70 tis!! Ti eishei re paidia yparhei kapoios poy ehei palia cosmote karta kai doulevei to 3g??pos energopoiote sti kolo cosmote?? H Cosmote και η Tim απαιτούν αλλαγή κάρτας sim σε usim για ενεργοποίηση 3G ενώ η vodafone όχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolio Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 3G καρτοκινητή. Ηρθε !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 3G καρτοκινητή. Ηρθε !!!!!!! Υπάρχει ήδη και επίσημη ενημέρωση στην πρώτη σελίδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101064 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 tis times pou mporoume na tis doume? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Πολύ καλό βήμα. Να δούμε τώρα και τι χρεώσεις θα έχει :X :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ανεπίσημα έμαθα (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ) τις τιμές... Οι κλήσεις βίντεο είναι αντιγραφή/επικόλληση ο κατάλογος της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 dn 3erw an einai idies me tis voda.. pantws ap to 0.01euro/sec pou eida sto prwtoselido.. egw toulaxiston dn skopeyew amesa na trexw ka8e 5' se periptera ..:p na f8hnenei kai blepoume... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Να κάνω ένα σχόλιο για το δίκτυο 3g της cosmote;ένας συμφοιτητής μου έχει το NEC 3g και μου είπε ότι όσο το είχε στην διπλή λειτουργία είχε ένα σωρό προβλήματα: ειδοποίηση κλήσεων χωρίς λόγο,κοβόταν η γραμμή,δε μπορούσε να στείλει μηνύματα κτλ ενώ τώρα μου είπε η κατάσταση βελτιώθηκε λίγο ενώ στο Βόλο είναι σχετικά καλό το 3g σε σχέση με Λάρισα... έχει ακόμη προβλήματα η cosmote;;; ή φταίει η συσκευή του; Ο ίδιο υποστηρίζει ότι σε σχέση με το παρελθόν έχει βελτιωθεί η κατάσταση...:cool: edit:εγώ με ΤΙΜ δεν έχω προβλήματα τέτοια,ένας φίλος μου επίσης με Ζ1010 και cosmote είχε ανάλογα προβλήματα.όμως αυτό είναι μια ΠΑΛΙΑ περίπτωση και μου κάνει εντύπωση να μην έχει βελτιωθεί η κατάσταση.Μήπως πρέπει να προσέξουν λίγο οι τεχνικοί; Βέβαια δε μπορώ να έχω δυναμική προσωπική άποψη μιας και βασίζομαι σε αυτά που "ακούω"...Τώρα που έβαλε σε cosmoκάρτα 3g η cosmote θα πάρω να έχω μία για να δοκιμάσω στο Βόλο:!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Να κάνω ένα σχόλιο για το δίκτυο 3g της cosmote;ένας συμφοιτητής μου έχει το NEC 3g και μου είπε ότι όσο το είχε στην διπλή λειτουργία είχε ένα σωρό προβλήματα: ειδοποίηση κλήσεων χωρίς λόγο,κοβόταν η γραμμή,δε μπορούσε να στείλει μηνύματα κτλ ενώ τώρα μου είπε η κατάσταση βελτιώθηκε λίγο ενώ στο Βόλο είναι σχετικά καλό το 3g σε σχέση με Λάρισα... έχει ακόμη προβλήματα η cosmote;;; ή φταίει η συσκευή του; Ο ίδιο υποστηρίζει ότι σε σχέση με το παρελθόν έχει βελτιωθεί η κατάσταση...:cool: edit:εγώ με ΤΙΜ δεν έχω προβλήματα τέτοια,ένας φίλος μου επίσης με Ζ1010 και cosmote είχε ανάλογα προβλήματα.όμως αυτό είναι μια ΠΑΛΙΑ περίπτωση και μου κάνει εντύπωση να μην έχει βελτιωθεί η κατάσταση.Μήπως πρέπει να προσέξουν λίγο οι τεχνικοί; Βέβαια δε μπορώ να έχω δυναμική προσωπική άποψη μιας και βασίζομαι σε αυτά που "ακούω"...Τώρα που έβαλε σε cosmoκάρτα 3g η cosmote θα πάρω να έχω μία για να δοκιμάσω στο Βόλο:!: Φιλε μου εχω την nokia 6680 imode συσκευη και δεν εχω τα προβληματα που ειχα με την nec N600i. Προφανως παιζει ρολο και η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Φιλε μου εχω την nokia 6680 imode συσκευη και δεν εχω τα προβληματα που ειχα με την nec N600i. Προφανως παιζει ρολο και η συσκευη. μάλλον παίζει ρόλο η συσκευή. Βάλαμε την κάρτα του στο LG μου σήμερα και μου είπε για τις 7-8 ώρες που το δούλεψε ότι δεν είχε πρόβλημα.Αλλά ούτε και εγώ δεν είχα πρόβλημα με NEC N600i+TIM... προφανώς υπάρχει κάποια ασυμβατότητα γιατί μου είπε ότι με το LG δεν είχε κανένα πρόβλημα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 παιδιά μόλις πήρα απο την κοσμοτε στην πανεπιστημίου ένα 6680 i mode. ρωταω το παιδί αν οι κλήσεις 3g ειναι ακομα δωρεάν. μου απαντάει ναι ειναι μέχρι τέλους φεβρουαρίου αλλα δεν εχουμε διαθέσιμες κάρτες usim.αααρεεε κοτε@@!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Άσχετο, αλλά στο ίδιο κατάστημα πριν από λίγο καιρό που είχα ρωτήσει δεν είχαν (για πολλές εβδομάδες) πακέτα CosmoΚΑΡΤΑ, είχαν μόνο What's Up... Μάλλον τα καταστήματα Cosmote πρέπει να κοιτάξουν λίγο τα logistics τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 paw thn pempth sto oteshop ery8raias.. zhtaw apo thn kopelia antikatastash aplhs sim me usim.. e mou thn dinoun, mou lene se kana dywraki 8a nai etoimh.. opote kai gw san malakas dn thn anoigw epitopou na dw ti mou dwsane.. thn anoigw afotou paw spiti mou.. kai vlepw oti h #$#@$ mou xe dwsei aplh sim! mou dwsane aplh sim kai mou thn xrewsane kiolas! :@ to eleos dld, dn 3eroun ti dinoun.. twra prepei na plhrwsw kai thn usim h me ligo fasaria 8a mou thn dwsoun tzampa? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 twra prepei na plhrwsw kai thn usim h me ligo fasaria 8a mou thn dwsoun tzampa? :wacko: το δεύτερο πιάνει στην ΤΙΜ πάντως:lol: Με λίγη φασαρία κάνει πολλά...Αν σου πουν "μα...μου" φώναξε προϊστάμενο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 to elpizw.. dn 3erw mono ti 8a ginei giati phga thn pempth kai twra 8a 3anapaw thn trith, kai epeidh perase kairos mporei na mou poun oti arghsa na to 8ymh8w klp klp.. 8a doume :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 sa na pagwse ligo to thread tou 3g, eh? lpn emena telika mou thn dwsane thn kartoula amesws, oute proistamenoi oute tpt.. :D 3g > gsm :p akoma kai ta sms phgainoun grhgorotera :p 1 pragma dn mou arese, an kai dn prokeitai na to xrhsimopoiw poly syxna: to oti dn dinei mobile tv sta kartokinhta (se anti8esh me thn voda, gia tim dn 3erw):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ... 1 pragma dn mou arese, an kai dn prokeitai na to xrhsimopoiw poly syxna: to oti dn dinei mobile tv sta kartokinhta (se anti8esh me thn voda, gia tim dn 3erw):( Ούτε στις συνδέσεις δίνει... (Μόνο η VF και η TIM δίνουν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 aaaaa... toso kala :p to ufo sto 1313 mou eipe oti dn dinoun sthn cotekarta, mono stis syndeis... any idea pote 8a dwsoun? 2) mallon offtopic, 3g 2in1 ginetai? exw mia sim voda na thn exw gia thleorash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Κοίτα... Έχουν μία υπηρεσία που λέγετε Video Streaming και προς το παρόν τη δίνουν μόνο σε συνδέσεις... Αλλα πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Κοίτα... Έχουν μία υπηρεσία που λέγετε Video Streaming και προς το παρόν τη δίνουν μόνο σε συνδέσεις... Αλλα πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι είναι... dn nomizw... egw mpainw apo to mycosmos view (karta exw) kai mou lei: "Η υπηρεσία 3G video streaming δέν είναι ενεργοποιημένη για τον αριθμό σας. Για να εγγραφείτε στην 3G υπηρεσία video streaming παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε οποιδήποτε κατάστημα cosmote ή καταστήματα αντιπροσώπων cosmote. Η 3G υπηρεσία video streaming διατίθεται με μηνιαίο πάγιο 5ευρώ που περιλαμβάνει δωρεάν όγκο δεδομένων 500KB, με χρέωσα 0,001ευρώ ανά KB για χρήση που υπερβαίνει τα 500KB" sympairenontas apo to 500kb, apoklietai na nai thleorash... mallon gia video clips to kobw h kati tetoio..! mpourdes... voda ---> i'm coming! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 voda ---> i'm coming! :p δε πας σε ΤΙΜ καλύτερα για 3g...πολύ καλύτερη η κατάσταση με το δίκτυο...;) Πήγα Πήλιο και σχεδόν παντού όταν είχα οπτική επαφή με Βόλο η ΤΙΜ μου πετούσε 5/5 στο 3g και με πραγματική ποιότητα|(384kbps internet) Tα sms σε ΤΙΜ,όχι,δεν είναι γρηγορότερα:p Ελάχιστα πιο γρήγορα! Απλά έχεις πάντα συχνότητα. Αν είσαι ευχαριστημένος από το δίκτυο της cosmote στο 3g μη φεύγεις.Και αν φύγεις πήγαινε σε ΤΙΜ,σε vodafone το ριψοκινδυνεύεις.Όταν θέλει λειτουργεί:O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 einai kai to xrhma pou metraei.. anyway opws kai na xei apo cosmote dn 8a fygw se kamia periptwsh.. exei to f8hnotero sms kai 8a thn kanw? aplws 8a exw mia multi sim (6in1 mallon) opou fysika 8a xwsw ths cosmote mou gia sms/calls kai 8a balw kai mia tim h voda gia thleorasoula :D dn 3erw an kykloforoun 3g multi sims, alla 8a to ma8w kai ayto sthn wra tou :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 δε πας σε ΤΙΜ καλύτερα για 3g...πολύ καλύτερη η κατάσταση με το δίκτυο...;) Πήγα Πήλιο και σχεδόν παντού όταν είχα οπτική επαφή με Βόλο η ΤΙΜ μου πετούσε 5/5 στο 3g και με πραγματική ποιότητα|(384kbps internet) Tα sms σε ΤΙΜ,όχι,δεν είναι γρηγορότερα:p Ελάχιστα πιο γρήγορα! Απλά έχεις πάντα συχνότητα. Αν είσαι ευχαριστημένος από το δίκτυο της cosmote στο 3g μη φεύγεις.Και αν φύγεις πήγαινε σε ΤΙΜ,σε vodafone το ριψοκινδυνεύεις.Όταν θέλει λειτουργεί:O To 3G δίκτυο της Vodafone είναι πολύ ποιότηκο και έχει μεγαλύτερη κάλυψη από αυτό της TIM. Όλα πάνε 'ρολόι'! Στα ιωάννινα όταν είχα πάει πριν μια εβδομάδα η TIM δεν είχε ούτε μία 3G cell. Ενώ η Cosmote είχε μόνο 2. H Vodafone είχε κάλυψη σχεδόν σε όλη τη πόλη. Μην το κάνουμε VS όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 To 3G δίκτυο της Vodafone είναι πολύ ποιότηκο και έχει μεγαλύτερη κάλυψη από αυτό της TIM. Όλα πάνε 'ρολόι'! Στα ιωάννινα όταν είχα πάει πριν μια εβδομάδα η TIM δεν είχε ούτε μία 3G cell. Ενώ η Cosmote είχε μόνο 2. H Vodafone είχε κάλυψη σχεδόν σε όλη τη πόλη. Μην το κάνουμε VS όμως... Θα συμφωνήσω. Η Vodafone έχει το πυκνότερο, ενώ η Cosmote το αραότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Μια και έλειπα το Σαββατοκύριακο να προσθέσω δύο περιοχές που έχει 3G σήμα η cosmote. Στην Μεγάπολη και στην αρχαία Ολυμπία ενώ μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχε στην Τρίπολη(Αρτεμίσιο). Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts