cmvr Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Τα δίκτυα κινητής δεν μπορούν να σου παρέχουν εγγυημένη κάλυψη παντού και είναι προφανές πως αρκετοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Σε σημείο μπορεί να βλέπεις να πιάνει καλά και 100 μέτρα πιο κει να είναι χειρότερα. Μέσα σε ένα σπίτι να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ δωματίων. Η "τρύπα"είναι κάτι πολύ σχετικό. Sent from my Moto X Play Όπως ακριβώς το είπες φίλε μου. :up: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Cosmote 3G κερατέα 6,23 mbps download Το γεγονός ότι στο 3g πιάνω αυτό και στο 4g 54mbps δείχνει ότι το πρώτο είναι πολύ απασχολημένο ή κάτι άλλο? Μέχρι 42 δεν πάει το 3g? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Εξαρτάται από τη συσκευή σου. Άλλες μέχρι 21, ενώ οι πιο καλές συνήθως μέχρι 42. Τι τηλέφωνο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Lenovo vibe k5....Αν το 3g είναι φορτωμένο το 4g συνεχίζει ανεξάρτητα? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Κλεινεις τα δεδομενα απο τις ρυθμισεις και τα ανοιγεις οποτε θες. Που κολλάει αυτό? Άλλο είπα. Λέω ανοίγω wifi και αυτό νομίζει πως ανοίγει το 3g/4g και γι αυτό με χρεώνει 1 ευρώ / μέρα μέσω internet day pass..:mad: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Στείλε ΜΙ στο 1333 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Στείλε ΜΙ στο 1333 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To xω κάνει ρε παίδες. Το χω ενεργοποιήσει το cosmote my internet και πλέον δεν έχω πρόβλημα. Άλλο λέω: Παλιά ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ αυτό..αλλάξαν κάτι εκεί στον ΟΤΕ με το νεο carrier update? Αυτό ρωτώ..:happy: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 To xω κάνει ρε παίδες. Το χω ενεργοποιήσει το cosmote my internet και πλέον δεν έχω πρόβλημα. Άλλο λέω: Παλιά ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ αυτό..αλλάξαν κάτι εκεί στον ΟΤΕ με το νεο carrier update? Αυτό ρωτώ..:happy: Άλλαξαν πολλά, είναι δύσκολο όμως να γίνεται αυτό που λες. Τουλάχιστον εγώ δεν βλέπω κάποιον προφανή λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Άλλαξαν πολλά, είναι δύσκολο όμως να γίνεται αυτό που λες. Τουλάχιστον εγώ δεν βλέπω κάποιον προφανή λόγο. E τότε είναι κάτι στο software, τι να πω..:worry: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 E τότε είναι κάτι στο software, τι να πω..:worry: Δεν κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Ίσως έχει κολλήσει κάτι όταν πέρασε το 28.3 profile από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Δεν κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Ίσως έχει κολλήσει κάτι όταν πέρασε το 28.3 profile από πάνω. Εννοείται πως τα χω κάνει όλα αυτά. Ακόμα και restore και set up as new. Τωρα έχω ενεργοποιήσει το cosmote my internet και - τουλάχιστον - δεν με χρεώνει. Εκεί έχω απλά το θέμα πως κάθε πρωί - συγκεκριμένη ώρα - μου ρχεται το sms που χω στα συνημμένα αρχεία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματησει να μου ρχετε? https://www.datafilehost.com/d/b90e7e3d Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χθες από Μεσολόγγι έως Αντίρριο δεν με συνέδεε καθόλου σε 4G. Μονο 3G και ταχυτητα απελπιστική. Εκανα restarts πολλαπλά αλλά τίποτα. Κλήσεις φωνής είχα κανονικά. Ευτυχώς είχα άλλο κινητό με 4G και εκανα τη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χθες από Μεσολόγγι έως Αντίρριο δεν με συνέδεε καθόλου σε 4G. Μονο 3G και ταχυτητα απελπιστική. Εκανα restarts πολλαπλά αλλά τίποτα. Κλήσεις φωνής είχα κανονικά. Ευτυχώς είχα άλλο κινητό με 4G και εκανα τη δουλεια μου. Ευχαριστούμε για την προπαγάνδα υπέρ της vodafone!Περιμένουμε και speedtests! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ευχαριστούμε για την προπαγάνδα υπέρ της vodafone!Περιμένουμε και speedtests! Για Cosmote μιλησα. Speedetest ουτε ping έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Για Cosmote μιλησα. Speedetest ουτε ping έκανε. Το ίδιο λέμε:) Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αν θες πάντως σου ανεβαζω φωτο με 2 μπάρες 2G που εδώ στο σπίτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χθες από Μεσολόγγι έως Αντίρριο δεν με συνέδεε καθόλου σε 4G. Μονο 3G και ταχυτητα απελπιστική. Εκανα restarts πολλαπλά αλλά τίποτα. Κλήσεις φωνής είχα κανονικά. Ευτυχώς είχα άλλο κινητό με 4G και εκανα τη δουλεια μου. Dc-hspa στην τριποληhttp://i.imgur.com/ypEa1a6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Γιατί όχι Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Δυτικη θεσσαλονικη το 3g σπάει νευρα.... Αντιθέτως το 4g σφαιρα. Κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Αν θες πάντως σου ανεβαζω φωτο με 2 μπάρες 2G που εδώ στο σπίτι. :) Έχω δίκαρτο!COSMOTE-VODAFONE! Με απλά λόγια.....εξήγησέ μου γιατί στις περιοχές που κινούμαι στην Αθήνα (κυρίως Νότια Προάστια) η Cosmote μονίμως είναι σε 4G χωρίς προβλήματα σε ταχύτητες κ.α. ευτράπελα και γιατί η Vodafone ενώ έχει 4G μετά από λίγο σερφάρισμα (2-3 λεπτά) πέφτει σε 3G και σέρνεται!Καλά και το 4G δεν είναι κάτι τρελό αλλά όταν πιάνει για πολύ λίγο δουλεύει ικανοποιητικά!Να μην μιλήσω ότι ώρες ώρες αισθάνομαι ότι το δίκτυο είναι σαν να μπαίνει σε "αναμονή" και μου έρχονται οι ειδοποιήσεις με καθυστέρηση εν αντιθέσει με την Cosmote!!!!Και για να σε προλάβω.....έχω πάρει τηλέφωνο και έχω ενημερώσει αλλά δηλώνουν άγνοια και ακόμα περθμένω κάτι ουσιαστικό από αυτούς!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Έχω δίκαρτο!COSMOTE-VODAFONE! Με απλά λόγια.....εξήγησέ μου γιατί στις περιοχές που κινούμαι στην Αθήνα (κυρίως Νότια Προάστια) η Cosmote μονίμως είναι σε 4G χωρίς προβλήματα σε ταχύτητες κ.α. ευτράπελα και γιατί η Vodafone ενώ έχει 4G μετά από λίγο σερφάρισμα (2-3 λεπτά) πέφτει σε 3G και σέρνεται!Καλά και το 4G δεν είναι κάτι τρελό αλλά όταν πιάνει για πολύ λίγο δουλεύει ικανοποιητικά!Να μην μιλήσω ότι ώρες ώρες αισθάνομαι ότι το δίκτυο είναι σαν να μπαίνει σε "αναμονή" και μου έρχονται οι ειδοποιήσεις με καθυστέρηση εν αντιθέσει με την Cosmote!!!!Και για να σε προλάβω.....έχω πάρει τηλέφωνο και έχω ενημερώσει αλλά δηλώνουν άγνοια και ακόμα περθμένω κάτι ουσιαστικό από αυτούς!!!! δε θα βγάλεις άκρη ....η Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Έχω δίκαρτο!COSMOTE-VODAFONE! Με απλά λόγια.....εξήγησέ μου γιατί στις περιοχές που κινούμαι στην Αθήνα (κυρίως Νότια Προάστια) η Cosmote μονίμως είναι σε 4G χωρίς προβλήματα σε ταχύτητες κ.α. ευτράπελα και γιατί η Vodafone ενώ έχει 4G μετά από λίγο σερφάρισμα (2-3 λεπτά) πέφτει σε 3G και σέρνεται!Καλά και το 4G δεν είναι κάτι τρελό αλλά όταν πιάνει για πολύ λίγο δουλεύει ικανοποιητικά!Να μην μιλήσω ότι ώρες ώρες αισθάνομαι ότι το δίκτυο είναι σαν να μπαίνει σε "αναμονή" και μου έρχονται οι ειδοποιήσεις με καθυστέρηση εν αντιθέσει με την Cosmote!!!!Και για να σε προλάβω.....έχω πάρει τηλέφωνο και έχω ενημερώσει αλλά δηλώνουν άγνοια και ακόμα περθμένω κάτι ουσιαστικό από αυτούς!!!! Εξήγησε μου και εσύ γιατι στα βόρεια που κινούμε παιζει χωρις πρόβλημα ενώ με πράσινη έχω 1-2 μπάρες 2Gbστο σπίτι και 1-2 μπάρες 3G στη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Χθες από Μεσολόγγι έως Αντίρριο δεν με συνέδεε καθόλου σε 4G. Μονο 3G και ταχυτητα απελπιστική. Εκανα restarts πολλαπλά αλλά τίποτα. Κλήσεις φωνής είχα κανονικά. Ευτυχώς είχα άλλο κινητό με 4G και εκανα τη δουλεια μου. Eπιβεβαιώνω. Πολλά προβλήματα στην περιοχή. Τα άλλα δίκτυα είναι σούπερ εκεί. :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εξήγησε μου και εσύ γιατι στα βόρεια που κινούμε παιζει χωρις πρόβλημα ενώ με πράσινη έχω 1-2 μπάρες 2Gbστο σπίτι και 1-2 μπάρες 3G στη δουλειά. Για εσένα η πρασινη δεν πιάνει πουθενά και η κόκκινη παντού,το ξέρουμε.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Για εσένα η πρασινη δεν πιάνει πουθενά και η κόκκινη παντού,το ξέρουμε.... Η Vodafone δυστυχώς αντιμετωπίζει προβλήματα την συγκεκριμένη περίοδο αλλά από την άλλη υπάρχουν λίγες περιοχές που είναι καλύτερη από την cosmote στην επαρχία. Μπορεί στα σημεία που κινείτε το παιδί να είναι όντως καλύτερη χωρίς να είναι ο γενικός κάνονας αυτός. Σε γενική εμπειρία χρήσης για αυτόν που ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και θέλει 4g όσο περισσότερο μπορεί είναι καλύτερη η cosmote με μεγάλη διαφορά και σε τιμές είναι το ίδιο πράγμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts