Jump to content

Haris1977

Members
  • Δημοσιεύσεις

    637
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    83.3%

About Haris1977

  • Ημ. Γέννησης 15/01/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Haris1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπερίζω Προσφατα περασα από καρτοκινητη σε cosmote mobile basic (~5 eyro/μηνα). Το θέμα μου ειναι πως καθε μερα (μετα τα μεσανυχτα) μου ρχεται ενα sms που λεει: "Εχετε καταναλωσει το 100% των δωρεαν ΜΒ σας. Για να συνεχισετε την πλοηγηση στο ιντερνετ επιλεξτε ενα πακετο ΕXTRA MB στο myinternet.cosmote.gr TΕΛ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ bla bla..." 1ον: Πέρα του οτι ειναι κριπυ μεσα στη νυχτα να ακους μηνυμα (θα μπορουσα να απενεργοποιησω τον ηχο αλλα χρησιμοποιω το κινητο για ξυπνητηρι), υπαρχει τροπος να σταματησω αυτο το μηνυμα να ρχεται συνεχεια?? Αν απενεργοποιησω το my internet στελνοντας END MI στο 1333 (έτσι ωστε να μην εχω καθολου ιντερνετ στο κινητο), ναι μεν σταματα να ρχετε το sms, απο την αλλη όμως για να ξαναεχω ιντερνετ θα πρεπει να το ξαναενεργοποιησω (στελνοντας ΜΙ στο 1333). Κανω κατι λαθος? και 2ον: Γιατι μου ρχεται μηνυμα πως εχω υπερβει τα ΜΒ, απο τη στιγμη που δεν εχω χρησιμοποιησει ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομενα? Μονο με wifi δουλευω το κινητο... Αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του...
  2. Αυτό φοβάμαι. Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες πριν λήξει το υπόλοιπό μου. Ευχαριστώ.:)
  3. Δεν θυμαμαι ποιο ειναι η αληθεια. Ίσως να βρηκα καποιο λινκ παλιό και να με μπερδεψε (καπου έλεγε πως ερχεται ενας κωδικός sms στο κινητο μέσω του σμς και καπως έτσι γινεται η ενεργοποιηση). Anyway θα δοκιμάσω απο το δικο μου κινητο στις 27/1/19 που ληγει το υπολοιπο μου να στειλω το μηνυμα για easy transfer. Θα δειξει. Υ.Γ Ααα εδω το βρηκα https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/easy_transfer.html 1ο Βήμα: Ενεργοποιείς την Υπηρεσία στέλνοντας με SMS ΕΤ στο 1219. Αυτόματα θα λάβεις SMS με το PIN χρήσης της Υπηρεσίας. Αυτό το βήμα το κάνεις μόνο μια φορά και δε θα χρειαστεί να το επαναλάβεις ξανά. Το κανα απ το κινητο του father (εχει συμβολαιο Cosmote Mobile Basic) και γραφει: Η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη. Παρακαλω προσπαθηστε αργοτερα..
  4. Σ ευχαριστώ. Θα πρέπει να ενεργοποιήσω εγώ ή και εκείνος την υπηρεσια με καποιο sms? Διοτι εστειλα μηνυμα ενεργοποιησης απ το κινητο του και γραψε οτι δεν ειναι διαθεσιμη τωρα η υπηρεσια ή ότι δεν υπαρχει ή κατι τετοιο τελος παντων (δεν θυμαμαι ακριβως γιατι το σβησα)
  5. O father μου έχει πρόγραμμα Cosmote Mobile Basic. Μπορώ με sms να του "ζητήσω" 6 ευρώ (και οχι 10 που ειναι η κανονικη ανανέωση στον αριθμό μου - αφού το 5 άρι το κόψαν) και να ανανεώσω κανονικά για ακόμα ενα 2 μηνο? Μιλώ για το easy transfer με το γνωστο μηνυμα στο 1219 (απ το κινητο μου) 6 ΑΠΟ 697ΧΧΧΧΧΧΧ Εχω whats up
  6. Ευχαριστω φίλος.;) O father μου έχει πρόγραμμα Cosmote Mobile Basic. Μπορώ με sms να του "ζητήσω" 6 ευρώ (και οχι 10 που ειναι η κανονικη ανανέωση στον αριθμό μου - αφού το 5 άρι το κόψαν) και να ανανεώσω κανονικά για ακόμα ενα 2 μηνο? Μιλώ για το easy transfer με το γνωστο μηνυμα στο 1219 (απ το κινητο μου) 6 ΑΠΟ 697ΧΧΧΧΧΧΧ
  7. Ευχαριστω και τους 2. :rolleyes: Άλλη ερωτηση: Από 27/01 έως 26/02 ιντερνετ θα μπορώ χω? (ας πούμε πως δεν με νοιάζουν οι εξερχόμενες μιας και δεν πολυ-κάνω).
  8. Καλημέρα. Μια πολύ γρήγορη ερώτηση που θελα να κάνω από καιρό: Έχω whats'up. Στο ινφο μου γραφει: Λήξη υπολοιπου: 27/01/2019 Φραγή κίνησης: 26/02/2019 Λήξη συνδεσης: 29/12/2019 Τι γίνεται στο διαστημα 28/01/19 με 25/02/19 αν δεν κανω ανανέωση? Χάνονται ότι λεφτά υπαρχουν μεσα? Και τι ακριβως σημαινει φραγη κινησης? Εισερχομενων/εξερχομενων κλήσεων, σμς, ιντερνετ κλπ? Ή κατι συγκεκριμενο?
  9. Vasileios ευχαριστώ :)
  10. Δλδ ο μόνος λόγος που μπορεί κάποιος να χει συνδέσει την credit card του με έναν bank account ειναι στην περιπτωση που θέλει να κάνει Withdraw Funds στον bank account?
  11. Βαζοντας την prepaid της cosmote δεν την συνέδεσες με καποιο bank account δλδ? Δεν χρειάζεται?
  12. Ναι για της Cosmote εννοουσα, ευχαριστώ. Έχω ήδη της πειραιώς (prepaid card) και σκέφτομαι να την αλλάξω-όταν μου ρθει για ανανέωση. Λίγες ερωτησούλες: 1) Στο Paypal μου έχω συνδεσει την τωρινη prepaid card της Πειραιώς. Εκεί που λέει "Bank accounts and cards" φαινεται η κάρτα και ακριβώς από πανω "Piraeus Bank S.A." (ότι δλδ ανηκει η κάρτα στην Πειραιώς). Αν αλλάξω καρτα και βαλω την νεα της cosmote τα "στοιχεία" της τραπεζας θα αλλάξουν αυτοματα? Δλδ θα γραφει πλεον ETHNIKI? Το ρωτω γιατι δεν θυμαμαι τι ειχα κανει τοτε που προτοέβαλα τα στοιχεια της prepaid μου :confused::wacko: Απλά δεν θυμαμαι αν πήγα εγω στην τραπεζα και συνέδεσα το bank account με την credit card Ή αν έγινε αυτόματα απ το paypal.. 2) Επειδή 99% πληρώνω μέσω Simple Pay, θα εμφανιστεί και εκεί η νέα prepaid card εκτός απ την δυνατοτητα χρεωστικής/πιστωτικής/λογαριασμού? Ευχαριστώ!
  13. Ξερετε αν τα ΜΒ που δινει η prepaid της Εθνικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κινητό με whats up?
  14. Το ειχα κανει αλλά μου ρχοταν και κει κάθε μερα sms που μου λεγε πληροφορίες για το myinternet οπου και το βγαλα. Μπορώ να χω και το ιnternet day pass (idp) ενεργοποιημένο και το my internet ταυτοχρονα? Διοτι απ οτι εχω καταλαβει για να χεις ιντερνετ πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ιnternet day pass να ειναι ΟΝ Edit: Πρεπει το idp να ειναι ΟΝ δυστυχώς..
  15. Παίδες χαιρετω :D Έχω ενα περίεργο πρόβλημα σε iphone 6s, 10.3.3 ios, whats up card cosmote. Βασικά ξεκίνησε απο την 10.3.2 έκδοση οταν παραλληλα εγινε και carrier update στα settings της κοσμοτε και καπου εκει αρχισε το εξής προβλημα: Ας πουμε πως δεν εχω καποιο πακετο δεδομενων ενεργοποιημενο. Η whats up δινει την δυνατοτητα internet day pass (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_daypass.html) με 1 ευρ/μερα. Ας πουμε το ανοιγω (8 το πρωι σημερα) και για 1 μερα εχω οντως ιντερνετ. Ας πουμε κλεινω το κιν το βραδυ και το ανοιγω 8.05 το άλλο πρωι (που εχει ληξει το internet day pass). Mε το που ανοιγω το κινητο τσουπ ερχεται μηνυμα οτι ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ξαναχρεώνομαι 1 ευρώ! Χωρίς να χω ανοιξει τπτ, ουτε εφαρμογη ουτε φυσικά wifi. Αυτο με εχει αναγκασει να κλεισω εντελώς (απενεργοποιηση) του internet day pass. Εχω κανει restore, settings erase κλπ αλλά τπτ.. Έχει κανεις καμμια ιδεα?
×
×
  • Create New...