alex_gate_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Α επίσης όσον αφορά τα 2 πρηγούμενα ποστ μου βρήκα στο περίπου νομίζω και αυτό που έψαχνα ΕΔΩ Περιμένω την απάντηση του προμηθευτή για το πως είναι η θήκη στο πίσω μέρος της κάμερας.... http://i.ebayimg.com/t/Ultra-Slim-Quality-PU-Leather-Flip-Book-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-Mobile-Series-/00/s/NTEwWDQ4MA==/z/b7QAAOxyUrZS7NXE/$_12.JPG ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω θα σου έλεγα να μην την πάρεις... φαίνεται άθλια... :lol: Χαχαχα... Δεν θα την έπαιρνα στο κίτρινο ρε... Θα έπαιρνα το μαύρο... Αλλά αυτή ήταν η μόνη φώτο που φαινόταν καλά το πίσω μέρος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Έχω πάρει τέτοιου στυλ και πολύ πιο φθηνές από αυτές που ποστάρεις... Δες πχ ΕΔΩ και ΕΔΩ Εγώ όμως θέλω και μία σαν αυτή που πόσταρα για μεγαλύτερη ευκολία και να μην χρειάζεται να βάζω-βγάζω συνέχεια το κινητό... Όχι ότι με ενοχλεί τόσο αλλά θα ήθελα και μία τέτοια, να καλύπτει και την οθόνη αλλά να μην είναι και τόσο χοντρή και χαλάει το κινητό... Αυτές που δείχνεις δεν έχουν καμία σχέση. βασικά εδώ ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Της fitbag είναι άλλη ποιότητα πολύ λεπτές και μαλακές και αγκαλιάζουν τη συσκευή. Το κομμάτι του φακού προσαρμόζεται απόλυτα. Για μένα είναι top. Αν δε θέλεις όμως το βάλε βγάλε είν αι άλλο ζήτημα και πάω πάσο :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εγω πήρα αυτο το φορτιστή για το 1020 για 2 λογους : http://www.ebay.com/itm/181088247192?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 1) εχει μακρυ καλωδιο και φορτιζει ΑΝΕΤΑ πλεον οταν το εχω στη βαση σαν GPS 2) ειναι 1.5Α ( πριν ειχα ενα 400mah LoL!!! ) και φορτιζει σαν να ειμαι σπιτι επιτελους! Γρήγορα! σου ηρθε;;πως δουλευει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 σου ηρθε;;πως δουλευει;; ΗΡΘΕ αλλα δεν δουλευε καν! χαχα. τους το ειπα και μου στελνουνε καινουριο τσαμπα φυσικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλημέρα παιδιά. Πήρα το lumia 630 είχα δυο handsfree,ένα sony κι ένα samsung αλλά δεν παίζουν. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να πάρω κάποιο Νοκια. Έχετε να προτείνετε κάτι; Πρώτη φορά πάντως που δεν παίζουν ακουστικά σε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ΗΡΘΕ αλλα δεν δουλευε καν! χαχα. τους το ειπα και μου στελνουνε καινουριο τσαμπα φυσικα! εγω βρηκα εναν 2.1Α για το 1020 μας...απο ebay 10 ευρω...αλλα εχει μεταφορικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπερα και απο εμενα.....μια ερωτησουλα βρε παιδια.υπαρχει καποια βαση αυτοκινητου για το 1520;;;;φευγω για εξωτερικο και μαλλον το χρειαζομαι.εχει κανενας εμπειρια απο τετοια αγορα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλημέρα παιδιά. Πήρα το lumia 630 είχα δυο handsfree,ένα sony κι ένα samsung αλλά δεν παίζουν. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να πάρω κάποιο Νοκια. Έχετε να προτείνετε κάτι; Πρώτη φορά πάντως που δεν παίζουν ακουστικά σε κινητό. Στο δικό μου πάντως νοκια (lumia 525) χρησιμοποιώ samsung handsfree και λειτουργούν κανονικότατα, ακόμα και το κουμπάκι για απάντηση λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Πάντως αν δε δεις φως, μάλλον θα πάρεις ακουστικά για νοκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 σκεφτομαι να παρω τα coloud pop wh510 για το 820 που εχω..τα εχει κανενας?εψαχνα για τα monster αλλα ειναι ακριβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τα χει ο κολλητός μου στο 920 και είναι ευχαριστημένος... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημέρα παιδιά. Πήρα το lumia 630 είχα δυο handsfree,ένα sony κι ένα samsung αλλά δεν παίζουν. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να πάρω κάποιο Νοκια. Έχετε να προτείνετε κάτι; Πρώτη φορά πάντως που δεν παίζουν ακουστικά σε κινητό. Αν και δε καταλαβαίνω γιατί δε σου παίζουν, για μένα τα ακουστικά είναι αυτά πάρτα και βρες την υγειά σου. Απίστευτος ήχος, εργονομία και διαστημική αυτονομία μπαταρίας... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Plantronics-Bluetooth-Headset-M55-Car-Charger-86890-05.htm Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ψάχνω και εγώ μια θήκη για το 925.Δεν με νοιάζει η απόλυτη προστασία, απλά να αποφύγω την φθορά από την καθημερινή χρήση.Όσο πιο διακριτική, τόσο καλύτερα.Πολύ σημαντικό είναι το υλικό της, χάνουμε που χάνουμε την αίσθηση του αλουμινίου, τουλάχιστον να κρατάμε και ποιοτικό.Άλλοι Ζέη μ'αυτά, καλύτερα να μην ξεπεράσουμε τα €10 -13.Άρα διακριτική, καλό υλικό και φθηνή.Προτάσεις; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ψάχνω και εγώ μια θήκη για το 925.Δεν με νοιάζει η απόλυτη προστασία, απλά να αποφύγω την φθορά από την καθημερινή χρήση.Όσο πιο διακριτική, τόσο καλύτερα.Πολύ σημαντικό είναι το υλικό της, χάνουμε που χάνουμε την αίσθηση του αλουμινίου, τουλάχιστον να κρατάμε και ποιοτικό.Άλλοι Ζέη μ'αυτά, καλύτερα να μην ξεπεράσουμε τα €10 -13.Άρα διακριτική, καλό υλικό και φθηνή.Προτάσεις; Ευχαριστώ! Μόνο αυτή http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Leather-Pouch-for-Nokia-Lumia-925/productID.283834400 αλλά είναι ακριβή. Δε παίζεται όμως.. Την είχα στο 925 μου και ήταν θεϊκή. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μόνο αυτή http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Leather-Pouch-for-Nokia-Lumia-925/productID.283834400 αλλά είναι ακριβή. Δε παίζεται όμως.. Την είχα στο 925 μου και ήταν θεϊκή. Κάτι άλλο, όχι σε pouch; Ψάχνω για θήκη που εφαρμόζει απόλυτα στο κινητό, θήκη σιλικόνης/καουτσούκ ή και hard case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν θες κάτι διαφορετικό... Μία... Δύο... 3... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πριν λίγες μέρες σας είχα πει ότι παραγγείλει ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ τη θήκη... Ήταν η μόνη που υπάρχει σε αυτό το στυλ... Σήμερα ήρθε (Τρίτη η παραγγελία)... Η θήκη είναι η πιο λεπτή που έχω δει για αυτό το κινητό ενώ το ότι είναι ανοιχτή στα πλάγια είναι μεγάλο + καθώς δεν αλλάζει κάτι στο πιάσιμο του τηλεφώνου...Απίστευτα βολική αλλά και όμορφη... Πολύ ωραία η αίσθηση πίσω που δεν το νιώθεις ότι είναι πλαστικό (δεν είναι λείο οπότε δεν γλιστράει από το χέρι)... Δεν περίμενα να μείνω τόσο ευχαριστημένος, καθώς είναι πολύ προσεγμένες και αξίζει τα 12 ευρώ σε σχέση με τις κινέζικες που δεν είναι προσεγμένες στις λεπτομέρειες... Μαλιστα μου έκανε εντύπωση ότι ήρθε σε κουτάκι Νόκια (δεν νομίζω ότι υπάρχει αυθεντική τέτοια έκδοση από την Νόκια αλλά τεσπα) και πάνω στη θήκη έχει και το λογότυπο (γράφει "NOKIA 1020") Αν τη θέλετε βιαστείτε καθώς σε μαύρο έχει μείνει μόνο ένα κομμάτι... Ορίστε μερικές φώτο Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αν θες κάτι διαφορετικό... Μία... Δύο... 3... Ο Χριστός! :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Χαλαρά χτύπαγα μία για το 925 μου... :cool: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χαλαρά χτύπαγα μία για το 925 μου... :cool: Για καρναβάλι Ρίο σε κόβω του χρόνου! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και εμένα δεν μου αρέσουν τα περίεργα!.. Τελικά παρήγγειλα αυτήν, ίσα-ίσα να προστατεύεται η πλάτη, ο φακός και το πλαίσιο, άλλωστε και ο χρήστης του κινητού δεν είναι πολύ επιρρεπής σε ατυχήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ποιά θεωρείτε τα καλύτερα ακουστικά handsfree; (γυρω στο εικοσάρικο πάντα). Συγκριτικά με τα coloud pop και wh-208 της nokia. Βασικά με ενδιαφέρει η ένταση του ήχου. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Από περιέργεια επειδή τα κοιτάζω τα pop της Νόκια δεν σου άρεσαν? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) ποιά θεωρείτε τα καλύτερα ακουστικά handsfree; (γυρω στο εικοσάρικο πάντα). Συγκριτικά με τα coloud pop και wh-208 της nokia. Βασικά με ενδιαφέρει η ένταση του ήχου. https://www.skroutz.gr/s/2622269/Plantronics-M55.html?from=autocomplete&keyphrase=plantronics+m55 Μακράν.. Edit: Τώρα πρόσεξα πως θέλεις ακουστικά και όχι ακουστικό... Edited June 19, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 τα pop φαινονται ΟΚ. Συγκριτικά με τα wh-208; το πιο σημαντικο για μενα ειναι το θέμα της έντασης. Τα knock πόσο πιο δυνατά απά τα pop θα παίζουν; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ΗΡΘΕ αλλα δεν δουλευε καν! χαχα. τους το ειπα και μου στελνουνε καινουριο τσαμπα φυσικα! το πηρα και γω και περιμενω να ερθει..σου ηρθε το καινουργιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts