giannis_24 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Γεια σας παιδια,θα παρω ταμπλετ με το κουπονι της ψηφιακης αλληλεγγυης οποτε οι επιλογες ειναι συγκεκριμενες(και αν υπαρχουν) huawei mediapad t1, lenovo a5500( a8 50), asus fonepad 8 fe380cxg, samsung t311 3g brown, lg g pad 8. Αν καποιος μπορει να μου πει την γνωμη του.εγω ειμαι προς σαμσουνγκ λογω 1,5 γιγκα ραμ και αν δε τοτε huawei λογω αλουμινιου. Επισης τι παιζει με το ιντερνετ? να βρω μια εταιρια που να διακοψω τον νοεμβρη χωρις να πληρωσω.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 LG G Pad 8 και θα είσαι άνετος. Δοκιμασμένο και τρομερό σε αυτονομια. Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 +1 Καμιά καλή πρόταση μιας Κ ψάχνω και εγώ tablet με τα ίδια χαρακτηριστικά.... Thanks. Και εγώ μία από τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Εγω ειχα παρει το vodafone 4G η αυτονομια του ειναι πολυ καλη με αρκετη χρηση καθε μερα που βγαζει και 3 μερες.Και 4G και αρκετα γρηγορο στα 159 ευρω νομιζω ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliada Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός tablet. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο tablet. Το θέλω περισσότερο για πλοήγηση στο internet,χρήση skype, αναγνωση pdf κειμένων και να βλέπω videakia. Θα μου ήταν χρήσιμο να μπορώ να επεξεργάζομαι εγγραφα word σε περίπτωση ανάγκης (δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό με android καθότι άσχετη...) budget 250-280max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) γεια σας θελω να αγορασω ενα ταμπλετ τι μου προτεινετε χρειαζομαι ενα ταμπλετ λιγο γρηγορο με πολυ καλη μπαταρια γιατι ποιο πολυ το χειαζομαι για gaming και σε καλη τιμη .. Edited April 17, 2015 by dbalaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Αυτό εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/150530-acer-iconia-tab-8-w1-810-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-lumia-435-dual-sim τι λέει παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Γεια σας φίλοι μου! Λόγο επιδότησης από wind θέλω να πάρω ένα tablet στις 10" από public έως 200 euro. Μόνο με wifi για χρήση εντός σπιτιού αποκλειστικά. Σκέφτομαι για κάποιο από αυτά τα δύο: LG G Pad 10.1 V700 - Tablet 10.1" 16GB http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lg-g-pad-101-v700-tablet-101-16gb-mayro/prod6650120pp/ και Lenovo Yoga Tablet 10 - Tablet 10.1" 16GB http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-yoga-tablet-10-tablet-101-16gb-asimi/prod5361301pp/ . Η χρήση θα είναι σερφάρισμα,youtube,και skype καμιά φορά. Τι λέτε? Ποιο από τα δύο? Η κάποιο άλλο? Από public η wind όμως... Edited April 18, 2015 by teodor422 Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Το Lenovo Yoga ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Το Lenovo Yoga ...:) Κι εγώ προς το lenovo ήμουν περισσότερο,θα δούμε,ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) καλημερα σε ολους μπορει καποιος να με βοηθησει με την αγορα tablet; θελω να αγορασω ενα με 200€ και αν ειναι δυνατον με σχετικα μεγαλη οθονη. εχω βρει αυτο: Cube Talk 9X U65GT-3G 9.7" αλλα και παλι ψαχνω. σας ευχαριστω εκ των προτερων. Το Lenovo Yoga ...:) καλησπερα σε ολους. συγνωμη που ρωταω αλλα βρισκομαι και εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο (απο ελλαδα γιατι απο κινα κοιταω και αλλα οπως φαινεται και σε αλλο post μου). προτεινεις για καποιο συγκεκριμενο λογο το lenovo αντι του lg; ρωταω γιατι δεν εχω δει πουθενα αν θα παρει αναβαθμιση το lenovo ενω για το lg εχω δει οτι θα παρει γλυφιτζουρι. ευχαριστω εκ των προτερων. Edited April 20, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maveri Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 καλημέρα έψαχνα επίσης ένα tablet μέχρι 200 ευρώ αλλά τελικά κατέληξα στο από το γερμανικό αμαζον στο Lenovo A7-50 http://www.amazon.de/Lenovo-Tablet-MediaTek-Touchscreen-Android/dp/B00KCJA6SU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429602330&sr=8-1&keywords=Lenovo+A7-50 στα 99,00 ευρώ με 34% έκπτωση. είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω και τα υπόλοιπα τα ξόδεψα για ένα smartphone στα 89,00 ευρώ για τον μικρό αδελφό μου !http://www.amazon.de/Schwarz-THL-Android-Smartphone-MTK6582M/dp/B00PFDLEW0/ref=sr_1_124?ie=UTF8&qid=1429602131&sr=8-124&keywords=handys+ohne+βερτράγ και για να μην είχα πολλά έξοδα αποστολής η μεταφορά έγινε μέσω της T2g http://www.transport-to-greece.gr/gr/ είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά και ο αδερφός μου για της επιλογές που κάναμε !υπάρχουν αρκετά tablet που ανταγωνίζονται άνετα με τα ακριβότερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Θα σας ήμουν ευγνώμων για την όποια βοήθεια. Θέλω να πάρω ένα ταμπλετ για την μάνα μου γύρω στα 200 δολλάρια/ ευρώ. Κυρίως για πλοήγηση στο ιντερνετ και skype. Οθόνη 9.7 ή 10αρα Σημαντικό να μην κολάει στην πλοήγηση και προαιρετικά να έχει 3G. Έχω δει τα Onda v989 , Cube Talk 9x , Pipo P1 Από τα παραπάνω ποιο προτείνετε; Κάποιο καλύτερο κοντά στα 200 να κοιτάξω; Ευχαριστώ Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMPUNK Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Γεια σε όλους σας παιδιά θέλω να πάρω ένα από τα παρακάτω tablets και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω εάν μπορείτε βοηθήστε με. Τα tablets είναι τα εξής: TAB SONY XPERIA Z3 COMPACT TABLET SAMSUNG PRO T700 S SAMSUNG GALAXY TAB T520 PRO 10.1 SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 T320 WHITE EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Γεια σε όλους σας παιδιά θέλω να πάρω ένα από τα παρακάτω tablets και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω εάν μπορείτε βοηθήστε με. Τα tablets είναι τα εξής: TAB SONY XPERIA Z3 COMPACT TABLET SAMSUNG PRO T700 S SAMSUNG GALAXY TAB T520 PRO 10.1 SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 T320 WHITE EU Xperia Z3 Compact μη το σκέφτεσαι. Και αδιάβροχο και κορυφαία αυτονομία και δυνατά specs ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMPUNK Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Xperia Z3 Compact μη το σκέφτεσαι. Και αδιάβροχο και κορυφαία αυτονομία και δυνατά specs ;) Συμφωνώ μαζί σου αλλά που βάζεις το multitasking , το remote control με την smart tv κ.ά. που τώρα δεν θυμάμαι , παρ' όλα αυτά δεν λέω ότι διαφωνώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά θέλω ένα τάμπλετ με μπάτζετ γύρω στα 100€. για να βλέπω ταινίες το θέλω πιο πολύ. Το κύριο που με ενδιαφέρει είναι να διαβάζει σκληρό δίσκο και να μην κολλάει σε ταινίες 720p (αν παίζει άνετα και 1080p ακόμα καλύτερα.) Τι χαρακτηριστικά πρεπει να ψάξω? ανάλυση οθόνης 1200χ800 είναι καλά? και 1gb RAM ? Κάποια πρόταση? είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 γεια σας θελω να αγορασω ενα ταμπλετ τι μου προτεινετε χρειαζομαι ενα ταμπλετ λιγο γρηγορο με πολυ καλη μπαταρια γιατι ποιο πολυ το χειαζομαι για gaming και σε καλη τιμη .. Προτείνω xiaomi mi pad.. Απιστευτο σε gaming και τρομερη αυτονομια... Με την cyanogen που βγήκε τελειο.. Το συνιστω ανεπιφυλακτα εχει την καλύτερη gpu και με κοστος ελαχιστα πανω απο τα 200.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα! Θα ήθελα να μου πείτε τι χαρακτηριστικά να κοιτάω για tablet που θέλω να βλέπω Χωρίς κολλήματα ταινίες (1080 αλλά και πιο χαμηλή ανάλυση δε με πειράζει ) , streaming video (οτε tv κλπ) και λίγο browsing. Για την ώρα χρειάζεται να είναι και 3g το tablet.(λόγω οτε tv). Ίντσες νομίζω 8-10. Μπάτζετ Μέχρι 100€ αν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 φιλος που αγορασε teclast παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημέρα! Θα ήθελα να μου πείτε τι χαρακτηριστικά να κοιτάω για tablet που θέλω να βλέπω Χωρίς κολλήματα ταινίες (1080 αλλά και πιο χαμηλή ανάλυση δε με πειράζει ) , streaming video (οτε tv κλπ) και λίγο browsing. Για την ώρα χρειάζεται να είναι και 3g το tablet.(λόγω οτε tv). Ίντσες νομίζω 8-10. Μπάτζετ Μέχρι 100€ αν υπάρχει... Δώσε έμφαση σε επεξεργαστή και RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημέρα! Θα ήθελα να μου πείτε τι χαρακτηριστικά να κοιτάω για tablet που θέλω να βλέπω Χωρίς κολλήματα ταινίες (1080 αλλά και πιο χαμηλή ανάλυση δε με πειράζει ) , streaming video (οτε tv κλπ) και λίγο browsing. Για την ώρα χρειάζεται να είναι και 3g το tablet.(λόγω οτε tv). Ίντσες νομίζω 8-10. Μπάτζετ Μέχρι 100€ αν υπάρχει... Δώσε έμφαση σε επεξεργαστή και RAM αν δω για επεξεργαστη 4πυρηνο 1.2ghz-1.5ghz και ραμ 1gb θα παιζει αυτα που θελω ή θα σερνεται? εχετε αποψη? γιατι εγω με το lg g2 δεν μπορω να εχω αποψη αφου αυτο δεν κολλαει καπου... ρωταω γιατι δεν νομιζω να βρω μεχρι 100ευρω κατι καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy42 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 αν δω για επεξεργαστη 4πυρηνο 1.2ghz-1.5ghz και ραμ 1gb θα παιζει αυτα που θελω ή θα σερνεται? εχετε αποψη? γιατι εγω με το lg g2 δεν μπορω να εχω αποψη αφου αυτο δεν κολλαει καπου... ρωταω γιατι δεν νομιζω να βρω μεχρι 100ευρω κατι καλυτερο... Την δουλεία σου την κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 γεια σας θελω να αγορασω ενα ταμπλετ τι μου προτεινετε χρειαζομαι ενα ταμπλετ λιγο γρηγορο με πολυ καλη μπαταρια γιατι ποιο πολυ το χειαζομαι για gaming και σε καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Την δουλεία σου την κάνεις[/quote Εγω με κατοσταρικο πηρα το Chuwi VI8 τετραπυρηνο στα 1.8... http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_144806.html Πληρως ικανοποιημενος...Ειδικα στην αναπαραγωγη ταινιων ειναι σφαιρατο Εδω το νημα του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412735 Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts