Jump to content

Jimmy42

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jimmy42

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Jimmy42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Για το xiaomi τελευταία μόνο καλά πράγματα ακούγονται οπότε θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Επίσης το htc καλή επιλογή, εγώ μάλλον σε αυτό θα κατέληγα.
  2. Σκεφτόμαστε με κάτι φίλους για διακοπές στην Αντίπαρο... Έχει κανείς εμπειρίες/προτάσεις;
  3. Κι εγώ έχω αγοράσει hawkers, έχω πολύ ευχαριστημένος γενικά! Ας μην κρίνουμε μόνο απο την τιμή, εξάλλου στις περισσότερες επώνυμες εταιρίες αυτό που πληρώνουμε είναι το όνομα.
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα! Καλός επεξεργαστής, μεγάλη μνήμη, μόνο με την κάρτα γραφικών δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. skroutz ξεκινάει από 630€, μικρή σχετικά οι διαφορά.
  5. Εγώ μεταξύ των δύο που αναφέρει ο φίλος μας θα προτιμούσα τον hp κυρίως λόγω ταχύτητας. Επίσης τρέχει και μια προσφορά αυτή την περίοδο στους εκτυπωτές της hp, 20% έκπτωση νομίζω. Τσέκαρε το γιατί έτσι μπορεί να σου βγει και πολύ πιο οικονομικά.
  6. Τσέκαρε εδώ! Επίσης διάβασα πρόσφατα ότι το Galaxy S6 χρησιμοποιεί 2 διαφορετικές μάρκες αισθητήρα, δες αυτό ! Φήμες λένε ότι η ζήτηση ξεπέρασε τις εκτιμήσεις τους κι έτσι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν και 2η μάρκα! Το άρθρο πάντως λέει ότι δεν υπάρχει αισθητή διαφορά! Δες και αποφάσισε!
  7. Φίλε στην τιμή που θέλεις παίζουν και το Xperia Z και το Galaxy S5 mini!
  8. Απο τιμές που θες να παίξεις; http://www.skroutz.gr/s/5988858/Samsung-Galaxy-A5-Duos-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/5763024/Sony-Xperia-Z3-Dual-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/5982737/Samsung-Galaxy-S5-Duos-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/6757029/Samsung-Galaxy-S6-Dual-G9200-32GB.html (Αυτό βαράει λιγάκι :lol:)
  9. Σας ευχαριστώ πολύ! Όπως το κόβω για 600g1 με i7 θα πάω. Αν αποδειχθεί και καλός από άποψη επιδόσεων, το μικρό μέγεθος του θα μου λύσει τα χέρια! Επίσης οποιαδήποτε προγενέστερη εμπειρία ευπρόσδεκτη :)
  10. Για μένα πάντως καλύτερα που δεν έρχεται Ελλάδα το πλαστικό, είναι πολύ αδιάφορο... Στο G3 τουλάχιστον είχε αυτή την τριμμένοη όψη που πρόσθετε κάτι... Πάντως από χαρακτηριστικά έχει ότι ζητάς από ένα smartphone κι έχει και διάφορες έξυπνες λειτουργίες που αν και λέμε καμιά φορά ότι είναι άχρηστες, όταν τις χρησιμοποιούμε βολεύουν απίστευτα!
  11. Λοιπόν με λίγο κάψιμο με τις τόσες επιλογές που έχει για κάθε pc καταλήγω είτε σε αυτόν http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=6595197#!tab=specs με i7 4πύρηνο στα 2.2GHz είτε σε αυτόν http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=6893888#!tab=specs με AMD A8 PRO-7600B 4πύρηνο στα 3,1 GHz και κάρτα γραφικών AMD Radeon R7 . Γενικά πολλά γραφιστικά προγράμματα δεν χρησιμοποιώ, οπότε μήπως είναι υπερβολή η AMD? Μόνο photoshop χρησιμοποιώ κι αυτό όχι σε καθημερινή βάση. Και γενικά αν υπάρχουν γνώμες για AMD επεξεργαστές ευπρόσδεκτες γιατί μέχρι στιγμής μόνο intel είχα!
  12. Ρε παιδιά τι σκάτε? Λες και σημαίνει κάτι πόσο ύψος έχει ο καθένας! Δεν λέω αν κάποιος είναι αρκετά κοντός έχει θέμα, αλλά μην μου κλαίγεστε για το 1,70+ ! Τι να πούνε κι αυτοί που έχουν νανισμό! Ας είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε, γιατί υπάρχουν άλλοι που πολύ θα τα ήθελαν και τα στερούνται!
  13. Εξαρτάται αν είσαι ήδη πελάτης ή όχι. Εγώ έβγαλα με online αίτηση μέσω του i-bank και μάλιστα ήρθε και αρκετά γρήγορα, αλλά αυτό γιατί είχα ήδη λογαριασμό στην Εθνική. Τώρα αν πας σε τράπεζ που δεν είσαι ήδη πελάτης χρειάζεσαι τουλάχιστον ταυτότητα, εκκαθαριστικό και απόδειξη ΔΕΚΟ για αρχή και ότι άλλο σου ζητήσουν στην πορεία.
  14. Νομίζω πως γενικά τα τελευταία χρόνια οι Ελληνικές σειρές πάνε απο το κακό στο χειρότερο. Οι καλές παραγωγές είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
  15. Μηχανήματα είναι, λογικό κάποια στιγμή να χαλάνε. Βέβαια εξαρτάται και από το τι χρήση του κάνει ο καθένας, πόσο προσεκτικός είναι, σε ποια παρτίδα θα πέσεις κτλ
×
×
  • Create New...