Jump to content

kostasls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasls

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δεν το γνώριζα το Nokia 9 μιας και δεν μου το είχε βγάλει σε καμιά αντιπαράθεση με το Οneplus 7. Φαίνεται ότι γενικά θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου, αλλά η μπαταρία το αφήνει πολύ πίσω. Τελικά σε αυτο θα καταληξω αν και το φοβάμαι λόγω του ότι δεν κυκλοφορεί παντού και η oneplus φαίνεται να σπρώχνει το 7 Pro.
  2. Καλημέρα στην ομάδα! Η κυρά μου έστειλε το κινητό της για ένα μπάνιο στην θάλασσα οπότε αποφάσισα να της δώσω το δικό μου Oneplus 5T και να ψάξω κάποιο άλλο για εμένα. Με το 5Τ είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω ξεκλειδώσει το bootloader και είμαι στην τελευταία openbeta 33. Οπως καταλαβαίνετε δεν έχω τρομερές απαιτήσεις. Αυτά που ψάχνω είναι να έχει αυτονομία πάνω απο μια μέρα με χαλαρή χρήση (browsing και κανενα βιντεάκι), μια τίμια κάμερα και λογισμικό που δουλεύει άψογα σαν το oxygenOS (δηλαδή αρκετά κοντά σε pure android) και να πάρει ενημερώσεις για 2-3 χρόνια. Budget μέχρι 500-550 ευρώ/λίρες. Νομίζω το Oneplus 7 είναι πολύ κοντά σε αυτά που ψάχνω, αλλά αν υπάρχει και κάτι άλλο που προτείνετε είμαι όλος αφτιά :)
  3. OB 12 is out https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-open-beta-14-for-the-oneplus-5-and-open-beta-12-for-oneplus-5t.871844/ Official Link ChangeLog Camera: . Improved photo clarity and optimizations to reduce oil painting effect . Supported Google Lens mode
  4. Εγώ πάντως βλέπω διαφορά που έκανα την αλλαγη απο την μια στην άλλη. Όχι καμιά τεράστια, αλλά υπάρχει. Ίσως να φταίει ο πυρήνας γιατι είχα βάλει πριν τον New Kernel και τώρα stock.
  5. Σε ευχαριστώ Alex, μετά απο πολύ καιρό με την Beta 5 αποφάσισα και περασα σε Beta 11 (αφού πρωτα εβαλα την 10). Λειτούργησε μια χαρά και το K-Klock. Έχω την εντύπωση οτι η μπαταρία ειναι χειρότερη με την Βετα 11, αλλά περιμένω να βγει κανένας kernel να αλλαξω απο στοκ.
  6. Ξέρει κανείς αν δουλεύει το k-klock manager ή κάποιο άλλο για να μπει το ρολοι στο κεντρο σε Open Beta 11;
  7. Πολύ καλά νέα! Εγώ έχω μείνει ακόμα στην Open Beta 4 αφού είναι άψογη. Ίσως αύριο να περάσω την 6.
  8. Συμφωνώ το είχα ψάξει στην παλιά μου συσκευή και δεν υπήρχε. Στο oneplus 5t από όταν το κοίταξα ήταν εκεί, χωρίς να κάνω τίποτα! (το μονο που δεν θυμάμαι είναι αν το κοίταξα πριν βάλω custom kernel ή μετα!) Απενεργοποίησα την μία σιμ και άφησα μόνο την wind ενεργή. Έκανα επανεκίνησα και οι επιλογές για VoLTE, WiFi calling εξαφανίστηκαν. Επίσης ενεργοποίησα πάλι την πρώτη εκανα επανεκίνηση και οι επιλογές δεν υπήρχαν. Απενεργοποίησα την wind, έκανα επανεκίνηση και επανήλθαν. Συμπέρασμα Όταν έχω δυο κάρτες ενεργές και η μία δεν τα υποστηρίζει, τότε δεν εμφανίζονται στο μενού.
  9. Τα βλέπω στο "SIM & network settings " ως Enhanced Communications. όπως είπα ο πάροχος μου τα υποστηρίζει σίγουρα και δεν είναι ελληνικός.
  10. Έχω την εντύπωση ότι στην Beta 4 τα VoLTE και WiFi Calling υπάρχουν σαν επιλογές. Εμένα που ο πάροχος μου τα υπόστηρίζει και τα δύο, υπάρχουν σαν επιλογές από την αρχή χωρίς να χρειαστεί να κάνω οτιδήποτε!
  11. Νομίζω ότι ήταν το αρχείο dolby-oreo.zip απο εδώ. Θα το συγκρίνω με το δικο μου το απογευμα να δω αν ειναι αυτο σίγουρα. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74943166&postcount=31837
  12. Όχι δεν έκανα wipe cache. Μου εμφανίζεται κανονικά στο magisk και δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
  13. Εγώ VoLTE, WiFi calling εχω με Open Beta 4. Αν και το δικτυο μου τα υποστηρίζει δεν τα εχω ενεργοποιήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ χρησιμοποιώ το Dolby-Oreo.zip που ειχα βρει κάποια στιγμή στο XDA και μου λειτουργεί μια χαρά σε Open Beta 4 (8.1). Το ειχα συγκρίνει κάποια στιγμή και με το Viper4android και τελικά κράτησα το atmos αφού μου ακουγόταν πολύ καλύτερο!
  14. kostasls

    OnePlus 5T

    Πώς την βλέπεις την Beta 6 σε σχέση με την 4; Είδα ότι λειτουργεί το ozone για να βάλω το ρολόι στην μέση, αλλά διστάζω να αλλάξω σε 6 αφού κάτι είδα νομίζω ότι δεν λειτουργεί σωστά η dash φορτιση; Έχεις βρει τίποτα προβλήματα;
  15. kostasls

    OnePlus 5T

    Δεν έπρεπε να περάσεις την beta 5. Νομίζω το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η beta 4 είναι πιο σταθερη. Πάντως επίσης νομίζω ότι μπορείς να πας απο την 5 στην 4 με dirty flash. Έχω την εντυπωση ότι διάβασα καπου οτι καποιοι το γυρισαν πισω ετσι χωρις προβλημα.
  16. Αυτην είχα προσπαθήσει να βάλω κι εγω αλλά κατευθείαν στην Open Beta 4. Θα το ξαναπροσπαθήσω. Σε ευχαριστώ :)
  17. Ανεβάζεις ενα συνδεσμο απο την stereo mode εκδοση που έβαλες; Είχα προσπαθήσει κι εγώ να περάσω μια έκδοση, αλλά δεν πέρασε.
  18. Κι εγώ χρόνια με nova launcher. Δεν τον αλλάζω με τίποτα! Εχω βάλει το double tap να μου κλείνει την οθόνη στο nova οπότε ειμαι καλυμμένος :)
  19. Πραγματικά η Beta 4 είναι απίστευτη και απο σταθερότητα αλλά και μπαταρία! Θα έλεγα καλυτερη και απο stable. Εν τω μεταξυ ενω έλεγα σιγα μην χρησιμοποιήσω τα gestures αλλά ας τα βάλω να δω αν λειτουργουν από περιέργεια, από τότε κόλησα. Δεν μπορώ να με φανταστώ με τα κουμπιά πλέον. Το ωραίο είναι όταν επεξεργάζομαι άλλα κινητά και λόγω συνήθειας κάνω swipe up για να γυρισω home screen ή για να παει πίσω! Open Beta 4 Rocks!
  20. Δεν είναι ακριβώς η ίδια, η ΒΕΤΑ 5 έχει 2.5.27 και η ΒΕΤΑ 4 εχει 2.5.25. Βέβαια δεν δοκίμασα να δω αν εχουν καμια σημαντική διαφορά οι δυο.
  21. Κι εμένα μου φαίνεται πιο smooth η Beta 4, και ήθελα επίσης κι εγώ να μου δουλεύουν τα overlay. Άσε που είδα στο xda ότι ίσως χάνει και σε μπαταρία. Έκανα κι ενα backup με Titanium την εφορμογή της κάμερας και την επανέφερα οπότε έχω στην beta 4 την 2.5.27 αντί 2.5.25.
  22. Εγώ ξαναγύρισα σε Open Beta 4 με restore. Μου φανηκε ότι μου ψιλολαγγαρε η 5 και επίσης δεν μου λειτουργούσε double tap στο ambient display.
  23. Πέρασα κι εγώ την Open Beta 5 με dirty flash. Στην πρώτη προσπάθεια την έπαθα με bootloop αφού είπα να δοκιμάσω χωρίς να κάνω recovery τα overlay. Έκανα restore και αφού αφαίρεσα τα overlay το update έγινε χωρίς προβλήματα. Το calculator λειτουργούσε πριν, λειτουργεί και τώρα και σε εμένα. Προσπάθησα να ξαναπεράσω ένα overlay Κ-Klock να βαλω το ρολόι στο κεντρο, αλλά μπηκε πάλι σε bootloop. Ξέρεις κανεί κανένα καλό app να βάλω το ρολοι στο μέσον της status bar; Δεν έχω βάλει xposed μονο root
  24. Αν μπορέσεις δώσε και αρχικές εντυπώσεις από την κατανάλωση μπαταρίας. Ευχαριστώ
  25. Θα σου βγαλει ειδοποίηση να κάνεις update στην stable 5.0.4 που ειναι Oreo 8.0.0
×
×
  • Create New...