Jump to content

sakdim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    295
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakdim

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας όλους. Νομίζω έχω καταλήξει μεταξύ του Samsung Α8 4/64 και του XIΑΟΜΙ Redmi pad 4/128. Τα έχω βρει στο e-shop 200 € και 229 αντίστοιχα. Πιστεύετε ότι είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο; Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σε όλους. Είχα ένα Teclast P20HD που δυστυχώς η μικρή έσπασε η οθόνη και ακόμα δεν έχω βρει άκρη με ανταλλακτικά (το ρίσκο αγοράς από Κίνα). Δυστυχώς το tablet ήταν αξιοπρεπέστατο χωρίς κολλήματα και λοιπά προβλήματα. (Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το service θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως. Με τα πολλά, αποφάσισα να αγοράσω νέο tablet στη μικρή. Η χρήση είναι youtube, games (όχι ιδιαιτέρων απαιτήσεων) και netflix/disney+. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας αναφορικά με προτάσεις αγοράς σύμφωνα με την χρήση που ανέφερα. Budget 200 €. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. καλησπέρα σε όλους. Ίσως να μην είναι το κατάλληλο νήμα αλλά κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. έχω ένα Teclast P20HD για τη μικρή στο οποίο έχει ραγίσει η οθόνη. Ανταποκρίνεται αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου για να σπάσει περισσότερο. έχει κανείς υπόψη του για service στην Αθήνα που να αντικαθιστά την οθόνη; ένα που βρήκα στον πειραιά μου είπε περίπου 80 € γιατί θα παραγγελθεί και το ανταλλακτικό από Κίνα. Ψάχνοντας όμως βρήκα πολλά καταστήματα που έχουν ανταλλακτικό (μάλλον συμβατό) περίπου στα 15 € αλλά είναι θεσσαλονίκη ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  4. καλησπέρα σε όλους. έχω ένα Teclast P20HD για τη μικρή στο οποίο έχει ραγίσει η οθόνη. Ανταποκρίνεται αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου για να σπάσει περισσότερο. έχει κανείς υπόψη του για service στην Αθήνα που να αντικαθιστά την οθόνη; ένα που βρήκα στον πειραιά μου είπε περίπου 80 € γιατί θα παραγγελθεί και το ανταλλακτικό από Κίνα. Ψάχνοντας όμως βρήκα πολλά καταστήματα που έχουν ανταλλακτικό (μάλλον συμβατό) περίπου στα 15 € αλλά είναι θεσσαλονίκη ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  5. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σετ ηχείων της Creative με 5 περιφερειακά ηχεία ισχύος 6 watt το καθένα και κεντρικό subwoofer ισχύος 18 watt. Δυνατότητα επιλογής μεταξύ Dolby Pro Logic & Dolby Digital. Πλήρως λειτουργικά & ελάχιστα μεταχειρισμένα. Παρέχονται όλα τα καλώδια των ηχείων, η οπτική ίνα, το τηλεχειριστήριο και το manual όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

    45 €

  6. sakdim

    Infomir MAG322

    Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    INFOMIR MAG 322. Linux TV BOX κυρίως για χρήση IPTV. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Παρέχονται τηλεχειριστήριο, καλώδιο ρεύματος και ο αποκωδικοποιητής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως media player για ταινίες. 2 θύρες USB, 1 HDMI, LAN ETHERNET 100 Mb/s, RCA. ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ IPTV Ή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    45 €

    ΑΛΙΜΟΣ

  7. Καλησπέρα. Ναι σε pc και android box η έκδοση του kodi ήταν ίδια. Από το pc τους φακέλους που αναφέρω τους πήρα από το %userprofile%\AppData (μάλλον είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρεις). το θέμα είναι ότι οι managers στο android box δεν "βλέπουν" το κρυφό φάκελο .kodi (έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για τα κρυφά αρχεια) όπου πρέπει να μεταφέρω τους φακέλους από το pc. το πρόβλημα δεν είναι στο στικάκι. είναι ότι οι managers δεν "βλέπουν" το κρυφό φάκελο για να γίνει η αντιγραφή από το στικάκι Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι είναι πρόβλημα του Android 11 ή ότι φοράει Amlogic S905X4. το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο. Παραδέχομαι την βλακεία που έκανα να πάω σε νεότερο μηχάνημα ενώ υπήρχαν ήδη παλιότερα και δοκιμασμένα να δουλεύουν τέλεια. Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το eshopwedrop για αγορές από Αμερική; Ενδιαφέρομαι γιατί κάποτε ο πατέρας μου είχε φέρει ένα bbq από εκεί και τώρα χρειάζομαι 1-2 ανταλλακτικά τα οποία φυσικά πωλούνται μόνο εκεί και δεν αποστέλλονται εκτός Αμερικής. Έχω επικοινωνήσει με την εταιρεία και έχω λύσει κάποιες απορίες, απλά δεν ξέρω για την αξιοπιστία τους καθώς και για την τιμολόγησή τους. Αν είναι να αγγοράσω κάτι που κοστίζει 30-40 € και πληρώσω ακόμα περισσότερα για την αποστολή, τότε δεν θα το επιλέξω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  9. Καλησπέρα. Από ένα οδηγό για backup που βρήκα, έλεγε να μεταφέρω τους φακέλους userdata, addons & media και το media προαιρετικά. Το θέμα είναι ότι δεν είναι προσβάσιμοι οι αντίστοιχοι φάκελοι στο box. Δοκίμασα 2-3 διαφορετικούς file explorers αλλά τζίφος. Πάντως το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο το Kodi όσο τα εξωτερικά προγράμματα όπως ανέφερα και προηγουμένως. Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Εγώ έχω πάρει το HK1 Rbox X4 και μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Έστησα το Kodi όπως ήθελα στο pc και προσπάθησα να το μεταφέρω στο android box με το es file explorer. Ενώ είχα δώσει πρόσβαση σε κρυφά αρχεία κλπ, δεν κατάφερα να μεταφέρω το στημένο Kodi ποτέ. Κάπου είχα δει ότι δεν είναι πρόβλημα του Android 11 αλλά ότι φοράει Amlogic S905X4, για τους οποίους ακόμα δεν έχει σπάσει το λογισμικό. Αντιμετωπίζω πρόβλημα και με τα netflix & disney+ τα οποία δουλεύουν με πατέντα από apk που μου έδωσαν φίλοι από εδώ μέσα. Πήγα να πάρω ένα καλύτερο μηχάνημα και τελικά υπολειτουργεί ή για την ακρίβεια δεν λειτουργεί όπως θα ήθελα.
  11. λίγο άσχετο το ερώτημά μου αλλά θα το κάνω. μπορείς να εγκαταστήσεις το eon σε box cosmote; με κανονική εγκατάσταση μέσω google play ή κάπως αλλιώς; ρωτάω γιατί αν το έχεις κάνει μέσω google play, τότε στη cosmote είναι τουλάχιστον γελοίοι. δεν μπορούσα να κατεβάσω το netflix επειδή το είχαν κλειδώσει ως ανταγωνιστικό προϊόν και δεν άφηναν το download στα δικά τους κουτια (τα οποία παρεπιμπτόντως αν εξαιρέσεις το google certified είναι για πέταμα με 1 gb ram & 8gb σκληρό και το κοστολογούν περίπου στα 80€!!!!!!!). αλλά το eon μάλλον δεν το θεωρούν ανταγωνιστικό. συγνώμη για το ξέσπασμα!!!!
  12. Καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση.

    Είδα το μήνυμά σου και θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.

    έχω πάρει αυτό: https://www.banggood.com/el/HK1-X4-Amlogic-S905X4-Quad-Core-Android-11-4GB-RAM-64GB-ROM-Smart-TV-BOX-2_5G-5G-Dual-WIFI-Bluetooth-4_1-1000M-Ethernet-4K-HD-Support-Youtube-Netflix-p-1911874.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

    τυχαίνει να είναι ίδιο με το δικό σου;

    το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα όπως ίσως είδες και στο νήμα, ειδικά με netflix & disney+. ακόμα και τα προεγκατεστημένα δεν μου παίζουν.

    στο δικό σου τα είχε και τα διέγραψες ή δεν τα είχε και τα εγκατέστησες από την αρχή;

     

    Ευχαριστώ.

    1. Show previous comments  6 more
    2. king2009

      king2009

      Χαιρομαι που σου δουλεψε. Για την περιαγωγη στο disney+ βοηθαει απειρα ασυρματο ποντικι με usb εγω παιζω με το ποντικι του τηλεκοντρολ για την ωρα λιγο αργο αλλα κανω τη δουλεια μου μια χαρα. Ναι αν ηταν certified θα επαιζε πολυ καλυτερα και το play store και ολα. Ειναι νεα box και τα 2 ο 905x4 ειναι αψογος σε δυναμη αλλα θελει δουλεια το software ωστε να παρουμε το φουλ των δυνατοτητων τους. Πιστευω θα στρωσουν μελλοντικα με επισημες rom δεν μπορει να τα αφησουν ετσι. Για το δικο σου εχει βγει επισημη rom προσφαρα αν θελεις να δοκιμασεις γιατι OTA δεν δουλευει. 

       

      Θα την βρεις εδω ειναι πολυ προσφατη

      https://chinagadgetsreviews.com/download-android-11-firmware-for-hk1-x4-tv-box.html

    3. sakdim

      sakdim

      Άρα το θέμα με το browsing δεν έιναι μόνο δικό μου. τουλάχιστον με ποντίκι δουλεύει μια χαρά απ' ότι δείχνει.

      πάντως αν το ήξερα θα πήγαινα σε X3. καλός ο X4 και δυνατός αλλά τελικά είναι πιο δοκιμασμένος ο άλλος με περισσότερες εφαρμογές. 

      όντως OTA δεν βρίσκει τίποτα. επειδή όμως δεν ξέρω πως να κάνω update σε λογισμικό, δεν ρισκάρω να το κολλήσω ή κάτι χειρότερο. ας μείνει έτσι και βλέπουμε.

      πάντως κοιτάζω να βρω άλλο πιο συνεργάσιμο και εύχρηστο, ίσως mecool. αν βρω κάτι, θα  το πουλήσω αυτό.

      και πάλι σε ευχαριστώ.

    4. king2009

      king2009

      Ναι υπαρχει ενα θεμα στο browsing στο disney+ με το ποντικι λυνετε τελειως και δουλευουν κανονικα ολα οπως πρεπει. Στον x3 επρεπε να παμε εχει χρονια στην αγορα και εσυ οπως και εγω πηγαμε στο τελευταιο μοντελο χωρις να ξερουμε οτι ακομα ειναι στα πρωιμα σταδια το software. Το software που εχω εγω ειναι απο το 2021 λογικα οπως και εσυ δεν ειναι δυσκολο να γινει update υπαρχουν οδηγιες ισως λυθουν αρκετα απο τα προβληματα. Mecool ειχα παλιοτερα πολυ καλο λογισμικο το τηλεκοντρολ δεν επιανε καλα και ηταν αργο βεβαια μιλαω για πριν χρονια. Με το x4s το τηλεκοντρολ δουλευει αψογα πιανει απο πολυ μακρια ειναι πολυ γρηγορο αλλα χωλαινει στο software. Πιστευω θα λυθουν τα προβληματα ακομα τωρα βγηκε ο 905x4 και λογικο η μανισιες rom να εχουν τα θεματα τους. 

  13. μιλαώ για το απλό shield όχι το pro (στο skroutz δεν το βρήκα άλλωστε). https://www.skroutz.gr/s/20833691/NVidia-TV-Box-Shield-TV-2019-4K-UHD-με-WiFi-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-9-0-και-Alexa-Google-Assistant.html?from=timeline όσο για το full hd δεν με νοιάζει. ας παίζει και σε 480p ή 720p. σημασία έχει να παίζουν. γιατί αυτή τη στιγμή παίζουν με πλάγιους τρόπους και όχι από κανονικές εφαρμογές.
  14. αν και τα είχε by default, ναι μπορούν να απεγκατασταθούν. το περίεργο είναι ότι όταν δοκίμασα να εγκαταστήσω πάλι το disney+, το google play μου έβγαλε ότι δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή. πάντως, πριν το εγκαταστήσω έβαλα τους κωδικούς και ενώ τους δέχτηκε κανονικά, δεν έπαιξε ποτέ γιατί φαινόταν να το "σκέπτεται" διαρκώς. όσο για το netflix όπως έγραψα και παραπάνω, βλέπω μόνο μέσω kodi. βρήκα μια εφαρμογή που ανοίγει αλλά είναι δυσχρηστη γιατί θέλει μόνο airmouse και το κανονικό χειριστήριο δεν συνεργάζεται. να πω την αλήθεια με έχει κουράσει αρκετά το συγκεκριμένο box και σκέφτομαι να το αλλάξω ούτως η άλλως καθώς έχω και στο kodi θέματα όπως ανέφερα παραπάνω. πάντως κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. τελευταία ερώτηση: να θεωρήσω πως όσα κουτιά γράφουν για google assistant είναι και google certified ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο; προσανατολίζομαι προς το mecool km3 ή km6 deluxe αν και δεν είμαι σίγουρος για το google certified. υπάρχει κάπου λίστα με τις συσκευές που επίσημα αναγνωρίζει η google; όσο για το shield, δυστυχώς δεν έχει usb θύρα και προβληματίζομαι αν και ξέρω ότι όλα τα παραπάνω θα λυθούν. ευχαριστώ προκαταβολικά.
  15. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο 8gb σκληρού μπορούν να σηκώσουν kodi, netflix, disney+ και άλλες εφαρμογές που τυχόν χρειαστεί να έχω. Άρα κατά την οπτική μου χρειάζομαι min 16gb. Κάποια άλλη πρόταση από mecool ή οτιδήποτε; Και πάλι ευχαριστώ.
  16. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας με το παρακάτω. Αγόρασα μέσω banggood ένα android box, για την ακρίβεια αυτό: HK1 X4 Amlogic S905X4 Quad Core Android 11 4GB RAM 64GB ROM. (δεν ξέρω αν πωλείται ακόμα) Λόγω ότι ήταν το 1ο κουτί μου και το ήθελα πιο πολύγια kodi, δεν πολυψάχτηκα και πήγα κυρίως με κριτικές αλλά και τα specs του. Δυστυχώς διαπίστωσα ότι τελικά μου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα μου έλυσε και εξηγώ. Το kodi έπρεπε να το ξαναστήσω από την αρχή αφού δεν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία ήδη στημμένου σε pc ούτε μέσω του es explorer προκειμένου να το κλωνοποιήσω και να παίζει. Το netflix και to disney+, ενώ υπάρχουν σαν εικονίδια, δεν παίζουν και εμφανίζεται το μήνυμα ότι το box δεν είναι google certified. Επομένως έχω καταλήξει μετά από πολύ κόπο να εγκαταστήσω πάλι όλο το kodi, να βάλω το add-on του netflix και να τρέχει από εκεί και το disney+ να το βάζω μέσω pc με hdmi καλώδιο στην τηλεόραση. Σκέτη τρέλα δηλαδή. Η αγορά ήταν με το σκεπτικό ότι επειδή δεν έχω smart tv, να πάρω ένα android box, για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να καταφέρω να πάρω μια καινούργια. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά νέου android box αλλά να είναι πιστοποιημένο από google και να έχει οπωσδήποτε ethernet (για να προλάβω όσους μου πουν για το mi box). Αν γίνεται να είναι και σχετικά καλά τα specs του ακόμα καλύτερα. Προσανατολιζόμουν για mekool ή για beelink αν και ξέρω ότι είναι πιο τσουχτερές οι τιμές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για την ταλαιπωρία.
  17. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
  18. καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας για tablet κατά προτίμηση 9'' και μεγαλύτερο μέχρι 100-120€. κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου. επειδή πρόκειται για παιδί ας έχει και λίγη μνήμη παραπάνω για να αντέχει τα παιχνίδια. για ό,τι προτείνετε, σας παρακαλώ να προσθέσετε link. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων υγ. έχω βρει αυτά τα 2 από κίνα. έχετε κάποια γνώμη σχετικά; https://www.banggood.com/Teclast-P20HD-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_1-inch-1920+1200-Dual-4G-LTE-Android-10-Tablet-p-1707721.html?rmmds=category&ID=6246444&cur_warehouse=HK#jsReviewsWrap https://www.banggood.com/Alldocube-iPlay-20-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-4G-LTE-10_1-Inch-Android-10_0-Tablet-p-1696334.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN
  19. σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. κανένα tablet από κίνα βρίσκω με γύρω στα 100 €; τουλάχιστον αν ανέβω τιμή να πάω σε tablet παρά σε κινητό
  20. Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω κινητό (ή tablet) για παιδί μόνο για gaming & youtube. Δεν θα γίνονται κλήσεις και η ποιότητα της κάμερας δεν μας απασχολεί. Το μόνο που θα ήθελα, είναι να έχει: οθόνη min 5'', wifi min 2 gb ram kai 16 gb χωρητικότητα να είναι φθηνό (το επιθυμητό είναι μέχρι 50 € αν και δύσκολο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  21. Τις επαφές τις είχα από την αρχή και είχα κάνει και τα βήματα που αναφέρεις πιο πάνω. αλλά παρόλα αυτά κάτι δεν πάει καλά. έχω επαφές με 2 διαφορετικά τηλέφωνα και στο google φαίνεται μόνο το 1. και το 2ο από το κινητό δεν έχω επιλογή για διαγραφή. με κάποιο τρόπο έχουν ενωθεί οι κοινές επαφές και δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ. το εργαλείο που αναφέρεις για τη sim κάνει και επεξεργασία ή σβήσιμο επαφών;
  22. καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. απλά μια διευκρίνιση. η εφαρμογή "επαφές" που λες είναι άλλη από αυτή που έχει ήδη το κινητό με το ανθρωπάκι; γιατί αν είναι αυτή που έχει ήδη, αυτό το έχω κάνει αλλά ακόμα έχω διπλά ονόματα και μάλιστα δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι από sim και ποια από google λογαριασμό. Απ' ότι καταλαβαίνω, δεν έχει νόημα να έχουμε πια επαφές στην sim εφόσον είναι περασμένες στο google. παρόλα αυτά το συγκεκριμένο κινητό δεν δίνει καμία δυνατότητα επεξεργασίας των επαφών της sim.ούτε σβήσιμο ούτε να μην εμφανίζονται ούτε τίποτα. εκτός αν δεν βλέπω εγώ κάτι στις ρυθμίσεις.
  23. καλησπέρα σε όλους. τελικά έχει βρεθεί λύση για τις επαφές; έχω επαφές και στη sim και εμφανίζονται διπλές μαζί με του google αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για επιλογή ενός από τα δύο. και όχι τίποτε άλλο αλλά δεν έχω και πρόσβαση στη sim για να τις σβήσω. έχει βρει κάποιος κάτι σχετικά; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  24. sakdim

    Honor 6

    Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ενεργό το νήμα αλλά είπα να θέσω ένα ερώτημα. έχω το H60-L02 και το έχω δώσει στη μικρή να παίζει. όμως της έπεσε και έσπασε την οθόνη. είναι ακόμα λειτουργικό δηλαδή δουλεύει η οθόνη αλλά φοβάμαι το σπάσιμο μην επεκταθεί και κανένα μικρό κομμάτι την κόψει γιατί ακόμα και έτσι δεν το αφήνει. έχετε καμιά ιδέα για ανταλλακτική οθόνη αλλά και εγκατάσταση από τεχνικό; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλή Ανάσταση
  25. καλημέρα σε όλους. καλό μήνα και καλή εβδομάδα η αλήθεια είναι ότι όταν το αγόρασα και προσπάθησα να περάσω επαφές, δυσκολεύτηκα και εγώ με το παραπάνω που λέει ο φίλος. ακόμα δεν έχω βρει και εγώ πως είναι δυνατόν να βλέπεις επαφές από 1 μόνο πηγή και όχι ότι έχεις περασμένο σε sim, κινητό και google. το μόνο που κατάφερα είναι να εκνευριστώ. σε xiaomi φίλου που χάζευα, το μενού ήταν πολύ ξεκάθαρο και είχε επιλογές για τα πάντα όσο αφορά τις επαφές. όποιος μπορεί και έχει κάποια καλύτερη εικόνα ας βοηθήσει. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...