Jump to content

dbalaba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dbalaba

  1. Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω το redmi note 4 4g ram / 64gb rom μου το προτεινετε ;; αλλα ειμαι αναμεσα και στο mi a1 επειδη εχει πολυ καλη καμερα τι μου προτεινετε απο αυτους που εχουν ενα απο τα 2 ;; ευχαριστω πολυ !!
  2. Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω το redmi note 4 4g ram / 64gb rom μου το προτεινετε ;; αλλα ειμαι αναμεσα και στο mi a1 επειδη εχει πολυ καλη καμερα τι μου προτεινετε απο αυτους που εχουν ενα απο τα 2 ;; ευχαριστω πολυ !!
  3. Γεια σας εχω το μοντελο xiaomi redmi note 3 pro 32gb και σκεφτομαι να παω στο xiaomi MI5 αξιζει να παω η να παραμεινω σε αυτο ??
  4. Γεια σας εχω το μοντελο xiaomi redmi note 3 pro 32gb και σκεφτομαι να παω στο xiaomi MI5 αξιζει να παω η να παραμεινω σε αυτο ??
  5. γεια σας μια ερωτηση θελω να κανω , γινεται να βαλω 2 σιμ ΚΑΙ την καρτα SD μαζι η οχι ??
  6. Καλημέρα σας , και σε μένα το ίδιο μέχρι την ΝΒD91P έχει πάρει . Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτόν τον μήνα θα μας έρθουν όλα τα updates .;)
  7. Γεια σας εχω το 32gb... Εχω το εξης προβλημα μερικες φορες η αφη δν πιανει καθολου και πρπει να του κανω επανεκκίνηση για να ξαναφτιάξει τι να ακνω τι φταει??
  8. ούτε και σε μένα δεν έχει έρθει , μέσω ΟΤΑ η 7.0 (NBD91P). Νομίζω όμως ότι θα μας έρθει τον Δεκέμβρη η 7.1 .
  9. Μια βοηθεια ρρ παιδιά το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναφορά και τρ δν μπαίνει 0.facebook φορτώνει αλλά τπτ δν ειναι οτι αργει να μπει δν μπαιει καθολου ..... και απο τοτε που του το εκανα ψιλοκολαει τρ δν ξερω γιατι πριν το κανω πηγαινε μια χαρα ... ξερεις κανεις του εχει τυχει ?? τι να κανω ??
  10. Μια βοηθεια ρρ παιδιά το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις επαναφορά και τρ δν μπαίνει 0.facebook φορτώνει αλλά τπτ ... Τι να κάνω ??
  11. Γιατι εμενα μου λεει MIUI 8 gloal 6.11.3 beta ?? δν ειναι official αφου δν το εχω πειραξει??
  12. Λίγη βοήθεια ...όταν πάω στην αρχική οθόνη πάνω στην γραμμη κατάστασης έχει κολλήσει και λέει άλλη ώρα και γενικά έχει κολλήσει τι να κάνω ??
  13. Να ρωτησω δν γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο να μ έρχονται ειδοποιήσεις χωρίς να κλειδωνω τις εφαρμογές ??
  14. Παιδια βοηθεια εχω ξαχασει το μοτιβο και εχει κλειδωθει το κινητο και δν μπορω να κανω τπτ .... προσπαθω να κανω hard reset με τα κουμπια volume down + power button αλλα μ βγαζει το fastboot και μενει και δν γινεται τπτ .... τι να κανω ??
  15. οκκ θα το δοκιμασω ευχαριστω ;)
  16. Παιδιά μία βοήθεια γτ στο messenger δν μ βγάζει το εικονίδιο το απενεργοποιεί από μόνο του . Ενώ το ενεργοποιω αυτό μετά από κτ ώρες το απενεργοποιεί από μόνο του τι να κάνω ???
  17. Αν λες το gps τότε κλειστό το έχω
  18. Έχω την έκδοση 6.10.13 beta λεει
  19. Μία βοήθεια ρρ παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό από ελληνικο μαγαζί...και δν μπορώ να βάλω σωστά την ώρα την βάζω πχ 2.30 και μετά χάνεται ...τι να κάνω??
  20. η καρτα sd που μπαινει ρρ παιδια διπλα απο την sim ??
  21. παιδια εσεις που εχετε εμπειρια απο αυτο το κινητο ποιο μου προτεινεται να παρω το note 3 pro 32gb η το note 4 64gb ???
  22. παιδια εσεις που εχετε εμπειρια απο αυτο το κινητο ποιο μου προτεινεται να παρω αυτο το note 3 pro 32gb η το note 4 64gb ??? σας παρακαλω ομως αν μπορειτε απαντηστε μου γρηγορα γιατι ειναι σημαντικο
  23. παιδια λιγη βοηθεια επειδη ειμαι αναμεσα σε 2 να παρω το redmi note 4 64gb 3gb ram 275 ευρω η το redmi note 3 pro 32gb 3gb ram 230 ευρω εσεις τι λετε ??
  24. παιδια λιγη βοηθεια επειδη ειμαι αναμεσα σε 2 να παρω αυτο εδω το redmi note 4 64gb 3gb ram 275 ευρω η το redmi note 3 pro 32gb 3gb ram 230 ευρω εσεις τι λετε ?? για πειτε μου γνωμες για το 4 ζεσταινεται ?? εχει καλη οθονη?? και τετοια μπαταριαα
  25. γεια σας στα 190-220 ευρω τι πολυ καλο κινητο μου προτινετε ??
×
×
  • Create New...