makis_thess Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 εννοειτε!! -Στρατος θα γινουμε εκει μεσα!:p τι τώρα εκτός απο τα meeting που ειναι χορηγός η wind ! :D ...... θα είναι και στο στρατό χορηγός η wind μόνο μην σε στείλουν σε κανα φυλάκιο στο τριεθνες και εκει εχει σήμα ΜΟΝΟ η TOYRK-CEL & βουλγαριας !!:lol: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 nomizw oti hdh einai.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 μου ηρθε το χαρτι 6 νοεμβριου ΚΕΥΠ Λαμια , εκτος κ αν μεταταγω αεροπορια αν κ το μετανιωσα λιγο κ στη Λαμια ειναι εξαιρετικα Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Έχω ακούσει απ τον κολλητό μου ότι στη Λαμία είναι ευρωπαικά τα πράγματα! Αυριο θα πάω κι εγώ στην αστυνομία να μάθω. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Μπαίνει γνωστός μου στο Μεσολόγγι το Νοέμβρη. Με ρωτάει να μάθει τι ¨παίζει¨εκεί. Ποιός πέρασε από εκεί; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Μπαίνει γνωστός μου στο Μεσολόγγι το Νοέμβρη. Με ρωτάει να μάθει τι ¨παίζει¨εκεί. Ποιός πέρασε από εκεί; Χάλια.Το πεδίο βολής είναι 4-5 χλμ περίπου και πας περπατώντας.Πολύ μικρό σε έκταση στρατόπεδο και το Μεσολόγγι δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 μου ηρθε το χαρτι 6 νοεμβριου ΚΕΥΠ Λαμια , εκτος κ αν μεταταγω αεροπορια αν κ το μετανιωσα λιγο κ στη Λαμια ειναι εξαιρετικα Υλικοπόλεμος....:rolleyes: Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι κακό να βάζει κάποιος βύσμα για να περάσει καλύτερα, σε αυτόν τον στρατό που έχουμε. (Αν εξαιρέσουμε το ανήθικο του να χώνει συναδέλφους). Το κακό είναι ότι ενώ όλοι ότι ζούμε στην χώρα του ρουσφετιού, όλοι θα βάζαμε βύσμα αν μπορούσαμε, διαιωνίζοντας την μ******α. Υπάρχουν παραδείγματα και σε αυτό το θέμα. Ο άλλος βρίζει τον στρατό ως το θέατρο του παραλόγου (ορθώς), αλλά δεν έχει πρόβλημα να ρωτήσει τι βύσμα να βάλει για να πάει ναυτικό. Εγώ ή οι γονείς μου ευτυχώς δεν χρειάστηκε να γλείψουμε καμιά κατουρημένη ποδιά. Και πολύ καλά πέρασα και προβλεπόμενα. Η2S04, o στρατός μας είναι περίεργος. Είναι πολύ πιθανόν στον Έβρο να περάσεις πολύ καλύτερα από ό,τι στο ΓΕΣ. Μην σου κάνει καθόλου εντύπωση. Εγώ έβαλα βύσμα γνωστό από το ΓΕΣ, για να πάω Ν. Σάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Εγώ έβαλα βύσμα γνωστό από το ΓΕΣ, για να πάω Ν. Σάντα... "Καλύτερα κομμάντα, παρά στη Ν.Σάντα" λέγανε παλιότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Εγώ έβαλα βύσμα γνωστό από το ΓΕΣ, για να πάω Ν. Σάντα... ...και ελπίζεις σε ενα θαύμα, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Απολύθηκα το Φλεβάρη ρε συ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ...άρα ούτε σε θαύμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ίσως για επίστρατος, γιατί πάλι εκεί πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Άντε 125 κ σήμερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Άντε 125 κ σήμερα!!! Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα στο στρατό, να μετράς τις μέρες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Πάντως 125 είναι πολλές. Αφού σπάσεις την 100αρα αρχίζεις να μετράς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Οταν πέρνεις αναρωτική άδεια πχ 5 μέρες, πρέπει να είσαι μέσα στο στρατόπεδο ή μπορείς να πας σπίτι σου; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 σπιτάκι σου θα πας φίλε μου! Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Άντε 125 κ σήμερα!!! Πάνε και οι γυναίκες στρατό; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Άντε 125 κ σήμερα!!! 125? Oxi apla polles. Para polles. Anavolh pestou na xtyphsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ayti tin periodo pane kai parapane:lol::lol: epopines pantou:) kai maximes ki olas:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ναι αλλα οι ΕΠΟΠίνες δε μετράνε x Κ.Σ. :p Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ναι αλλα οι ΕΠΟΠίνες δε μετράνε x Κ.Σ. :p Μετράνε χρόνια Κ.Σ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ποια η γνώμη σας για τη ΣΜΥ? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Πολύ καλύτερα και απο Ευελπίδων για μένα.Και 2 χρόνια λιγότερο και δεν έχεις τις ευθύνες ενός Αξιωματικού και οι μισθοί σου είναι παραπλήσιοι με αυτούς και έχεις τους ΕΜΘ Λοχίες-Επιλοχίες και τα σχετικά να κάνουν τις κ@λουπηρεσίες αντί για σένα.Εγώ όσους Μόνιμους Υπαξιωματικούς γνώρισα κάνουν ζωάρα. Βέβαια ανάλογα το όπλο που θα πας έχεις και κάποιες "βαρβάτες" ευθύνες αλλα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά.Ιδίως απο Αρχιλοχίας και μετά γραφειάκι ολε! Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Από μισθό τι έχει ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts