Jump to content

notissfak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    254
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

notissfak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. επειδη δεν ειμαι ο καταλληλοτερος, θα ηθελα απο τους πιο ειδικους στην φωτογραφια να σχολιασουν τα αποτελεσματα μετα το τελευταιο update.
  2. συμφωνω.. αυστηροι χρηστες στο συγκεκριμενο τηλεφωνο θα... ζοριστουν θεωρω μονο ως προς τις φωτογραφιες, που δεν ειναι τελειες στις πιο δυσκολες συνθηκες. γιατι σε καλες συνθηκες θεωρω πως και ενα τηλεφνο με 250-300 ευρω τα καταφερνει μια χαρα. κατα τα αλλα το κινητο ειναι βουτηρο που λενε οι νεοι,εγω θεματα με ειδοποιησεις πλεον δεν εχω, η φορτιση ειναι αψογη αλλα και η υποστηριξη, αν κ σαν καινουριο τηλεφωνο με θεματακια λογικο να υποστηριζεται τοσο συχνα. φυσικα σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι η ιδια η εταιρεια ανεβασε τον πηχυ και δεν τον εφτασε. γιατι αυτο που λενε ολοι ειναι οτι εκει που υστερουν τα oneplus ειναι η καμερα. και δεν τα καταφεραν φετος στον βαθμο που εκεινοι δημιουργησαν... επισης δεν μενω παρα πολυ καιρο με ενα τηλεφωνο προσωπικα και εχω συνηθισει ,πλην μηλου, μετα απο ενα χ διαστημα η υποστηριξη να αραιωνει.. 1 χρονο πανω κατω τα κραταω. προσωπικα αν ειχα το συγκεκριμενο λογισμικο σε διασταση 6,1 ή 6,2 ιντσες μπορει να εμενα περισσοτερο.. εχουν αυτην την μανια με τα μεγαλα τηλεφωνα...
  3. καλησπερα παιδια κατοχος κ εγω του 9pro... ειχα κ εγω θεμα με το gmail αλλα οχι πια... εκανα το εξης... settings - battery - battery optimization και εκει παταμε πανω δεξια τις τρεις τελιτσες στο advanced optimization. εκει απενεργοποιουμε ολες τις επιλογες.. επανεκινηση και δεν ξανα ειχα προβλημα... δοκιμαστε το. κατα τα αλλα..δεν ξερω ποσοι απο τους χρηστες κινητου φτανουν μια συσκευη στα ορια της ωστε να πει καποιος αν ειναι τελειο ενα τηλεφωνο ή οχι... που τελειο δεν υπαρχει.. εγω λοιπον σαν κατοχος ολων των ναυαρχιδων,πλην του s21 ultra, εχω να πω πως ολα κυλουν αψογα, οκ τις φωτογραφιες θα τις ηθελα λιγο καλυτερες, αλλα θεωρω οτι εχουμε ενα εξαιρετικο κινητο. ιχως οχι για τα λευτα του αλλα σε γενικες γραμμες παρα πολυ καλο..
  4. αυτο λιγο με την ενταση του ακουστικου το εχει παρατηρησει κι αλλος?
  5. καλησπερα παιδια. υπαρχει καποιος που απο stable πηγε σε miui 10 και μπορει να στειλει τα βηματα? και πως του φαινεται επισης αν και εφοσον ε... :) ευχαριστω
  6. με την 9.5.6.0 αλλα META ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, δεν βλεπω κανενα προβλημα στο κινητο ουτε με την μπαταρια ουτε με κατι αλλο. ολα καλα. συνεχιζω μετα απο αρκετους μηνες να ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.
  7. προσωπικα στην 8,3,29 dev εχω θεμα στις ειδοποιησεις των διπλων εφαρμογων.. δηλαδη ηχος στο δευτερο viber δεν ακουγεται ενω του εχω δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα...
  8. Να το χοντρύνω λίγο παιδιά..?? την φυσική κάρτα της revolut ,μπορώ να την χρησιμοποιώ στην Ελλάδα για αγορές σε καταστήματα κανονικά? Και αν ναι, θα μπορώ να αγοράζω και με δόσεις?
  9. στο δικο μου ισως παιζουν διαφορα. σαν region εχω μονο κινα (εχει ερθει απο κινα η συσκευη), δεν το εχω ξεκλειδωσει και ειχα κανονικα την global dev με updates και google εφαρμογες. τι να πω ειναι λιγο μπερδεμενο ολο αυτο το θεμα. για μενα τουλαχιστον. απο την αλλη πιστευω οτι θα βγαλουν και μια miui 9 Global stable στην σελιδα οποτε θα ξανα δοκιμασω τοτε.. επιστρεφω στην 9 global dev... και by the way που λενε, το κινητο ειναι ενα διαμαντι....
  10. προσωπικα εβαλα παλι την stable 8,5,1,0 και μετα πηγαινοντας να βαλω αυτην που εγραωε ο φιλος ο νικος, μου εβγαλε οτι δεν συμμετεχω σε beta προγραμμα..κατι τετοιο. οποτε δεν με αφησε.
  11. nikos, αυτη ειναι η global Που εβαλες ή china? περισσοτερο για επιβεβαιωση ρωταω.. ειναι περιεργο που δεν υπαρχει στο Miui downloads.
  12. τωρα ειμαι σε Mi 6 Global developer. εχω ολες τις γλωσσες αλλα σαν region μονο china. μπορει να αλλαξει καπως αυτο?
  13. σημερα μπηκε εδω.... http://en.miui.com/download-326.html#481 το miui9 αλλα σε CHINA stable. υπαρχει καποιος να γνωριζει τις διαφορες απο την global stable?
  14. εχει αγορασει κανεις δευτερο φορτιστη και καλωδιο για το τερατακι μας???και αν απο που... ευχαριστω...
×
×
  • Create New...