Jump to content

Irriducibili

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Irriducibili

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Irriducibili's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιζει ενα σαιτ το http://www.destinpsifiaka.gr δεν εχει ανανεωθει ακομα αλλα σε κάμποσο καιρο θα βαζεις κωδικο και θα λεει αν δικαιουσαι.Αρα δε χρειαζεται για λαπτοπ
  2. Καλησπέρα.Επειδή το ασύρματο μόντεμ - ρούτερ για το ίντερνετ που έχω είναι κάπως μακρυά μεσα στο σπίτι και δεν πιάνει καλά με το pc μου ,σκέφτομαι να κανω κατι για να βοηθήσω την κατάσταση.Σκεφτομαι κάτι που να αφορά κεραία που να ενισχύει το σήμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει?Και αν ναι πως? http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=113&cid=10&mid=11&pid=954
  3. Υπάρχουν πουθενά οι βαθμοι των πρώτων?
  4. Για ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ξέρουμε αν αλλαξαν οι θέσεις?
  5. Για 5ο πεδίο τι βλέπετε για τις βάσεις στις σχολές γύρω στο 15?
  6. Νομίζεις ότι αυτό που θα σε νοιάζει τότε είναι να χεις λάπτοπ?
  7. Ο στρατός ξηράς έχει πάρα πολλές πάντως.
  8. Εγώ έχω δηλώσει στο μηχανογραφικο 2 πρώτες σχολές στρατιωτικές , και μετά το ΤΕΙ που θέλω. Επειδη αποφάσισα ότι θέλω να παω στο τει αυτό κ οχι στις στρατιωτικες που ετσι κιαλλιως δεν πιανω, αν δε παω στα αγωνισματα κλπ απλά κόβομαι απο τις στρατιωτικες και είναι σαν να γινεται πρωτη επιλογη το ΤΕΙ , σωστα?
  9. Εγω με 15766 περνάω ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ λέτε? Περσυ ηταν γυρω στο 15220
  10. Εγω με 15766 περνάω ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ λέτε? Περσυ ηταν γυρω στο 15220
  11. Μπα 15766 εβγαλα Απο ΤΕΙ ομως δεν εχω δικαιωμα υπογραφής για καποια λογιστικα θεματα , σωστα? Επισης μπορω αν τελειωσω το ΤΕΙ να δωσω κατατακτηριες για ΑΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ?
  12. Απο αει οικονομικων επιστημων μπορω να παρω τετοιο μεταπτυχιακο?
  13. Για να γίνεις λογιστής καλύτερο είναι ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ή κάποιο ΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ από τα Πανεπιστημια Ιωαννινων - Τριπολης - Ρεθυμνου?
×
×
  • Create New...