Jump to content

gwgw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.222
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gwgw

  1. Σύνδεσα το ρολόι με άλλο κινητό huawei πέρασα ένα watchface για δοκιμή. Και μόλις το ξανασυνδεσα στο Ρ10 προχώρησε κανονικά και πλέον μπορώ να τα αλλάξω. Δοκίμασε το καθ εσύ δεν έχεις να χάσεις κάτι
  2. Σε honor magic watch 2 με huawei p10, οταν πάω να αλλαξω watchface απο την εφαρμογή υγεία μου βγάζει δήλωση περι απορρήτου 'θέματα' αλλά δεν έχει κάποια επιλογή για να συνεχίσει. Screenshot
  3. Τα watchfaces to watch gt 2 είναι διαθέσιμα για το 1;
  4. gwgw

    Huawei P10

    Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξεκίνα από την αρχή και όχι επαναφορά κάποιο backup.
  5. Το καλώδιο που έχει το κουτί είναι type-c! Δεν έχει Ελληνικά,μόνο Αγγλικά αλλά δεν χρειάζεται. Απο τα εικονίδια βγάζεις άκρη.Στο huawei health έχει Ελληνικά. Είναι πολύ ποιοτικό και πολύ λεπτό. Όχι δεν φαίνεται, πιστεύω θα το βάλουν σε επόμενη αναβάθμιση firmware.Έχει λειτουργία μόλις σηκώσεις τον καρπό να ανοίξει η οθόνη.
  6. Το έχω 3 ημέρες. Με συνεχή παρακολούθηση καρδιακών παλμών και τρέξιμο μία ώρα (με GPS) η μπαταρία έπεσε 12%.Απλά ήθελα περισσότερα watchfaces, έχει 11 δικά του που δεν με εντυπωσίασε κανένα.Στις 3 ημέρες έκανε 2 αναβαθμίσεις firmware. Το suunto που είχα έκανε μια το χρόνο. Είναι πανάλαφρο και έχει εκπληκτική οθόνη ακόμα και στον ήλιο.
  7. gwgw

    Huawei P10

    Θα έχει κανονικά εφόσον είναι απο EU.
  8. gwgw

    Huawei Nova

    Ναι κανονικά έχω με Cosmote
  9. Το Duos πήρε,το έκανα και ειναι σαφως πιο γρήγορο! Αλλα δεν βρίσκω τα δικαιώματα εφαρμογών!
  10. gwgw

    Redmi 3S

    ΟΚ.αλλά αν θέλω να ενημερωθώ εγώ μπαίνω στο official site της εταιρίας και όχι του μαγαζιού. Γραφει οτι η εκδοση με τα 2GB/16GB έχει fingerprint. Το πιστεύεις; Αρα οτι θες μονο εδώ !
  11. gwgw

    Redmi 3S

    Σίγουρα δεν διάβασες στα site τα χαρακτηριστικά! Ορίστε μασημένη τροφή https://www.youtube.com/watch?v=dT7jxyeIoDM
  12. gwgw

    Redmi 3S

    Και φυσικά είμαι σίγουρος, δείτε εδώ όπως και στο gsmarena.Στο δεύτερο url δείτε και τις συχνότητες του 3G.Δεν λειτουργούν όλες οι συχνότητες της Ελλάδας, το ξαναλέω!
  13. gwgw

    Redmi 3S

    Ή έκδοση με τα 2 GB δεν έχει fingerprint sensor. Και το κινητό υποστηρίζει μόνο 900MHz/2100MHz σε 3G.Και εγώ ήθελα να το πάρω αλλά τελικά πήρα το Redmi 3 Pro. Δεν έχει και μεγάλη διαφορά ο επεξεργαστής.
  14. Δεν ξερω αλλα λιγο που εψαξα δεν βρήκα συγκριτικό!Αλλα εγώ ειμαι ευχαριστημένος. Παρατήρησα κάτι, οταν εχω συνδεδεμένο το tablet με το ηχοσύστημα με bluetooth και σερφαρω με wifi σέρνεται στο internet.Ενω αν κλείσω το bluetooth φορτώνει γρήγορα τις σελίδες.Το κάνει σε κανένα αλλο αυτό;
  15. Το έβγαλαν με Snapdragon 652 (απο Exynos 5433 που είχαν)
  16. Με 6.0.1 δεν κλείνει με το που πάει στο 5-6%.Κρατάει μέχρι το 1%!
  17. Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανά περνα οτι ειχες μεσα.Οχι απο backup.
  18. Και μονο που πρόσθεσαν τα δικαιώματα για κάθε εφαρμογή, αξίζει να βάλει κάποιος την 6.0.1
  19. Και σε μενα το ίδιο κάνει αλλα δεν εχω χρονο να το στείλω. Πιστεύω δεν φταίει η συσκευή αλλα το λογισμικό.
×
×
  • Create New...