mobster21 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 https://www.facebook.com/Google ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τους έγραψα κι εγω στο fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 μεγαλη πατατα της Google... με εβαλε σε σκεψεις... (προς το παρον, ας ειναι καλα οι xda... οταν ξαναμαζεψουμε λεφτα, βλεπουμε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ωραια. Σε λιγο θα λαβουν και την δικη μου επιστολη. Μεγαλη ξενερα...μεγαλη. Γ@μω την 18μηνη υποστηριξη ρε google. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Νομίζω ότι το μεγαλύτερο "πρόβλημα" της Google για την συνέχιση της υποστήριξης στο Galaxy Nexus δεν είναι τόσο οι 18 μήνες όσο ο κατασκευαστής του επεξεργαστή (Texas Instruments), ο οποίος έχει αποχωρήσει από το mobile sector καιρό τώρα. όχι ότι δεν θα βρίσκανε τρόπο να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια αλλά ίσως να μην ήταν και τόσο cost effective.. οκ, και εγώ ξενέρωσα που μάλλον δεν θα πάρουμε 4.4 αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω κιόλας ότι έχω μια συσκευή η οποία τρέχει 2 χρόνια σχεδόν, απροβλημάτιστα, και πήρε το τελευταίο update πριν 1,5 μήνα. ευτυχώς υπάρχει και το community που ελπίζω ότι θα μας δώσει μια pure android 4.4 rom για το GN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g8777 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 https://www.change.org/petitions/google-update-the-galaxy-nexus-with-android-4-4-kitkat Oχι πως πιστευω οτι μπορει να γινει κατι, αλλα ετσι για την τιμη των οπλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Νομίζω ότι το μεγαλύτερο "πρόβλημα" της Google για την συνέχιση της υποστήριξης στο Galaxy Nexus δεν είναι τόσο οι 18 μήνες όσο ο κατασκευαστής του επεξεργαστή (Texas Instruments), ο οποίος έχει αποχωρήσει από το mobile sector καιρό τώρα. όχι ότι δεν θα βρίσκανε τρόπο να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια αλλά ίσως να μην ήταν και τόσο cost effective.. οκ, και εγώ ξενέρωσα που μάλλον δεν θα πάρουμε 4.4 αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω κιόλας ότι έχω μια συσκευή η οποία τρέχει 2 χρόνια σχεδόν, απροβλημάτιστα, και πήρε το τελευταίο update πριν 1,5 μήνα. ευτυχώς υπάρχει και το community που ελπίζω ότι θα μας δώσει μια pure android 4.4 rom για το GN. Οτι και να ειναι αδερφε τον αλλον δεν τον ενδιαφερει. Ηταν και ειναι δουλεια τους να το εξετασουνε το εμποδιο αυτο...που εικασιες κανουμε τωρα, δε γνωριζουμε...βασικα γνωριζουμε οτι θελει τρελα την προωθηση του 5. Αυτο ομως εχει και ορισμενες αρνητικες παραμετρους. Συμφωνω οτι δε πρεπει να ειμαστε αχαριστοι διοτι μεχρι εδω που φτασαμε παλι καλα αλλα τουλαχιστον μην δινει ελπιδες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Οτι και να ειναι αδερφε τον αλλον δεν τον ενδιαφερει. Ηταν και ειναι δουλεια τους να το εξετασουνε το εμποδιο αυτο...που εικασιες κανουμε τωρα, δε γνωριζουμε...βασικα γνωριζουμε οτι θελει τρελα την προωθηση του 5. Αυτο ομως εχει και ορισμενες αρνητικες παραμετρους. Συμφωνω οτι δε πρεπει να ειμαστε αχαριστοι διοτι μεχρι εδω που φτασαμε παλι καλα αλλα τουλαχιστον μην δινει ελπιδες. Μπα, δεν νομίζω να έχουμε καμιά ελπίδα, τουλάχιστον για official update :p καλό θα είναι παντώς να κάνουμε λίγο "θόρυβο", να πάρουμε έστω μια πίο σοβαρή εξήγηση από το 18μηνο (το οποίο δεν το τηρήσανε στο 4.3 να σημειώσω..) ίσως η συσκεύη μας να μην υποστιρίζει τον νέο Kernel τι να πω δεν ξέρω..περιμένω μια πιο σοβαρή απάντηση απο την Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Όποιος θέλει ας μπει εδώ κι ας ψηφίσει μπας και μας ακούσει η Google...τουλάχιστον να μην πέσουμε χωρίς μάχη... https://www.change.org/petitions/google-update-the-galaxy-nexus-with-android-4-4-kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εφύγε χεστήριο και απο εμένα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 https://www.change.org/petitions/google-update-the-galaxy-nexus-with-android-4-4-kitkat#share Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να με δει με το 5αρι αφού αν έχει σαν σκοπό ΝΒΑ δίνεις 400 - 450 ευρώ για να σε υποστηρίζει για 18 μήνες και μετά να παίζεις με custom roms προτιμώ να τα δώσω και να πάρω κάποιο άλλο τηλέφωνο που έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά με σχεδόν τα ίδια χρήματα βλέπε G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Κρίμα. Τέρμα τα nexus γιά μένα. Αν είναι να μπλέξω με custom rom γιατί να μην πάρω οποιαδήποτε άλλη συσκευή? Θα περιμένω να δω την τιμή του LG g flex όταν έρθει στην Ελλάδα. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) για την 4,3 δεν είχαν πρόβλημα για το 18μηνο γιατί διόρθωνε τα στοιχειώδει πράγματα, δηλαδή το bluetouth (και αυτό όχι 100%) και ίσος λίγο ποιο smouth. τώρα που θα πέρναμε μια αναβάθμιση όπου υποτίθεται ότι θα είναι ποιο ελαφριά μας άφησαν απ'εξω... αλλά αν παίρναμε και 4,4 τότε ποιός και γιατί να αγοράσει το nexus 5? Edited November 1, 2013 by xlidas Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έχει πάρει λάθος δρόμο η google... Αφαιρεί ένα κάρο υπηρεσίες από το AOSP και τις κλειδώνει μέσα στα google apps... Λέει ότι θέλει να μειώσει το fragmentation και μετά παρατάει ορφανά τα δικά της τηλέφωνα... Με την παντοκρατορία του 80% ποιος θα τους φέρει στον ίσιο δρόμο? Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή κανένα εναλλακτικό λειτουργικο δε μπορεί να συγκριθεί με το δικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έχει πάρει λάθος δρόμο η google... Αφαιρεί ένα κάρο υπηρεσίες από το AOSP και τις κλειδώνει μέσα στα google apps... Λέει ότι θέλει να μειώσει το fragmentation και μετά παρατάει ορφανά τα δικά της τηλέφωνα... Με την παντοκρατορία του 80% ποιος θα τους φέρει στον ίσιο δρόμο? Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή κανένα εναλλακτικό λειτουργικο δε μπορεί να συγκριθεί με το δικό της. Συμφωνω.Τα βλεπω.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Εχω αναμικτα συναισθηματα με το ολο θεμα. Το σιγουρο ειναι οτι τα συναισθηματα θυμου προς το προσωπο της google δε ξερω αν ποτε φανουν και γινουν αντιληπτα σ αυτους. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έχει πάρει λάθος δρόμο η google... Αφαιρεί ένα κάρο υπηρεσίες από το AOSP και τις κλειδώνει μέσα στα google apps... Λέει ότι θέλει να μειώσει το fragmentation και μετά παρατάει ορφανά τα δικά της τηλέφωνα... Με την παντοκρατορία του 80% ποιος θα τους φέρει στον ίσιο δρόμο? Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή κανένα εναλλακτικό λειτουργικο δε μπορεί να συγκριθεί με το δικό της. Συμφωνω.Τα βλεπω.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Εχω αναμικτα συναισθηματα με το ολο θεμα. Το σιγουρο ειναι οτι τα συναισθηματα θυμου προς το προσωπο της google δε ξερω αν ποτε φανουν και γινουν αντιληπτα σ αυτους. Μια από τα ίδια.. Ήθελα το Nexus 5 για να αντικαστήσω το Note 1 που έχω. Τώρα γιατί να μην πάω στο Note 3 αντί του Nexus 5? Είχα την εντύπωση πως όσο το σηκώνει το hardware τα nexus θα παίρνουν αναβαθμίσεις. Δηλάδη με το Note 3 θα είμαι μισό κλικ πίσω σε εκδόσεις λογισμικού από ότι θα είμαι με το Nexus 5. Τέσπα. Κρίμα. Έπεσε αρκετό κράξιμο σε διάφορα blogs και sites αλλά δεν ίδρωσε κανενός το αυτί.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μια από τα ίδια.. Ήθελα το Nexus 5 για να αντικαστήσω το Note 1 που έχω. Τώρα γιατί να μην πάω στο Note 3 αντί του Nexus 5? Είχα την εντύπωση πως όσο το σηκώνει το hardware τα nexus θα παίρνουν αναβαθμίσεις. Δηλάδη με το Note 3 θα είμαι μισό κλικ πίσω σε εκδόσεις λογισμικού από ότι θα είμαι με το Nexus 5. Τέσπα. Κρίμα. Έπεσε αρκετό κράξιμο σε διάφορα blogs και sites αλλά δεν ίδρωσε κανενός το αυτί.. Έτσι είναι και είμαι στη ίδια φάση με σένα. Σκέφτομαι κι εγώ μήπως να πάρω στη γυναίκα ένα κινητό με μπαταρία πολύ δυνατή, όμορφη εμφάνιση, πολύ καλή κάμερα και ήχο για να ακούει μουσική. Θα ήθελε και αδιάβροχο. Αν είναι να αλλάζει κάθε 1.5 χρόνο, ας έχει άλλα πλεονεκτήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έτσι είναι και είμαι στη ίδια φάση με σένα. Σκέφτομαι κι εγώ μήπως να πάρω στη γυναίκα ένα κινητό με μπαταρία πολύ δυνατή, όμορφη εμφάνιση, πολύ καλή κάμερα και ήχο για να ακούει μουσική. Θα ήθελε και αδιάβροχο. Αν είναι να αλλάζει κάθε 1.5 χρόνο, ας έχει άλλα πλεονεκτήματα. αυτό ακριβώς Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Πηρα σημερα το κινητο απο το service για δευτερη φορα χωρις να το φτιαξουν. Ενω την προηγουμενη εγραφε απλα αναβαθμιση λογισμικου (μου ειχαν βαλει 4.2.1 απο 4.3) αυτη τη φορα ενω δεν πειραξα τιποτα και το εστειλα αμεσως πισω μου εγραφαν: Αναβαθμιση λογισμικου.Μη γνησιο λογισμικο στην συσκευη (root sw). Παρακαλω μην κανετε εγκατασταση custom roms στην συσκευη διοτι παρουσιαζει προβληματα στην λειτουργια της. Χωρις χρεωση. Εντος εγγυησης. Τη ρομ που ειχα επανω την ειχαν περασει αυτοι. Το εστειλα με stock 4.3 και κλειδωμενο bootloader. Υπαρχει περιπτωση να φανηκε οτι στο παρελθον ειχα βαλει custom rom? Με παιρνει να παρω να τους ξεχεσω δλδ η να κανω την παπια γιατι μπορουν να δουν τι ρομ εχω περασει? Η ολη ιστορια γινεται για να μην αλλαξουν οθονη η οποια παρουσιαζει graining. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι το SoC του τηλεφώνου ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ από την ίδια την Texas Instruments (http://www.ti.com/lsds/ti/omap-applications-processors/omap-4-processors-products.page?paramCriteria=no) και ο μόνος λόγος που δεν παίρνουμε την KitKat είναι καθαρά για να αυξήσει τις πωλήσεις του Nexus 5 το οποίο απ'ότι ακούγεται θα θα ξενερώσει πολύ κόσμο... Στα θετικά είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος developer ή η Cyanogenmod Inc. θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι υποστηρίζεται το σημαντικότερο υποσύστημα του τηλεφώνου από την κατασκευαστική του εταιρία με αποτέλεσμα να έχουμε σίγουρα STABLE εκδόσεις του 4.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Απαράδεκτο εάν δεν δώσουν την 4.4 στο galaxy nexus. Σκέφτομαι να τους ‘’τιμωρήσω’’ περισσότερο αλλάζοντας στρατόπεδο, πηγαίνοντας σε ms λειτουργικό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι το SoC του τηλεφώνου ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ από την ίδια την Texas Instruments (http://www.ti.com/lsds/ti/omap-applications-processors/omap-4-processors-products.page?paramCriteria=no) και ο μόνος λόγος που δεν παίρνουμε την KitKat είναι καθαρά για να αυξήσει τις πωλήσεις του Nexus 5 το οποίο απ'ότι ακούγεται θα θα ξενερώσει πολύ κόσμο... Στα θετικά είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος developer ή η Cyanogenmod Inc. θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι υποστηρίζεται το σημαντικότερο υποσύστημα του τηλεφώνου από την κατασκευαστική του εταιρία με αποτέλεσμα να έχουμε σίγουρα STABLE εκδόσεις του 4.4... Ενδιαφέρον. Εύχομαι πραγματικά η κοινότητα να κάνει καλή δουλίτσα, που δεν αμφιβάλω. Άντε, ξανά στο θέμα των τροποποιήσεων θα είμαστε σε λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Πηρα σημερα το κινητο απο το service για δευτερη φορα χωρις να το φτιαξουν. Ενω την προηγουμενη εγραφε απλα αναβαθμιση λογισμικου (μου ειχαν βαλει 4.2.1 απο 4.3) αυτη τη φορα ενω δεν πειραξα τιποτα και το εστειλα αμεσως πισω μου εγραφαν: Αναβαθμιση λογισμικου.Μη γνησιο λογισμικο στην συσκευη (root sw). Παρακαλω μην κανετε εγκατασταση custom roms στην συσκευη διοτι παρουσιαζει προβληματα στην λειτουργια της. Χωρις χρεωση. Εντος εγγυησης. Τη ρομ που ειχα επανω την ειχαν περασει αυτοι. Το εστειλα με stock 4.3 και κλειδωμενο bootloader. Υπαρχει περιπτωση να φανηκε οτι στο παρελθον ειχα βαλει custom rom? Με παιρνει να παρω να τους ξεχεσω δλδ η να κανω την παπια γιατι μπορουν να δουν τι ρομ εχω περασει? Η ολη ιστορια γινεται για να μην αλλαξουν οθονη η οποια παρουσιαζει graining. Εφόσον είναι έτσι τους το πας ανοιχτό να φαίνεται το πρόβλημα, τους λες ότι 2 φορές σου έβαλαν λογισμικό που δεν έλυσε το πρόβλημα και τους βάζεις να το κάνουν γραπτώς αυτό που βλέπουν. Έτσι όταν παραλάβεις το ανοίγεις και αν είναι το ίδιο τους τρέχεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Απαράδεκτο εάν δεν δώσουν την 4.4 στο galaxy nexus. Σκέφτομαι να τους ‘’τιμωρήσω’’ περισσότερο αλλάζοντας στρατόπεδο, πηγαίνοντας σε ms λειτουργικό. Αυτο δεν είναι τιμωρία. Κάνεις χαρακίρι :p Αν ποτέ το σκεφτείς, στείλε μου πμ :D Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts