Jump to content

LongBow

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LongBow

  1. όχι δυστηχώς, από Carphone Warehouse..τους έστειλα mail, το πολύ σε 2 μέρες (λένε..) θα μου απαντήσουν.. αλλιώς θα πρέπει να το στείλω σε φίλο στην Αγγλία να πάει από εκει..
  2. θα το κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι είναι θέμα hardware.. μετά από ψάξιμο βρήκα αυτό https://support.google.com/pixelphone/forum/AAAAb4-OgUsIW_gxTpXX3s?hl=en και δεν τα περιγράφει και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα :confused::wacko: έκανα και ένα factory reset αλλά τίποτε, μια δουλεύει μία όχι.. υπάρχει κάποιου τύπου official service να το πάω; γιατί αν είναι να το στείλω πίσω αγγλία φέξε μου και γλύστρισε..
  3. καλησπέρα σε όλους.. ξέρει κανείς αν υπάρχει στην Ελλάδα επίσημο service για το pixel? ξαφνικά, δεν ακούω, ούτε ακούγομαι όταν κάνω κλήσεις από οποιαδήποτε εφαρμογή :confused::mad::( που θα μπορούσα να το πάω; το έχω πάρει από Αγγλία αλλά είναι το μαύρο το 32αρι που ήρθε κανονικά Ελλάδα.. Ευχαριστώ!
  4. Πολύ καλή συσκευή, καλή μας τύχη!!
  5. μόλις μου ήρθε notification για 5.1 update OTA.. edit: χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι είχε ξεκινήσει, νόμιζα ότι για μια φορά ήμουν απ τους πρώτους :P
  6. από τις καλύτερες συσκευές στην αγορά!!καλή τύχη!!
  7. Από τις καλύτερες κονσόλες νέας γενιάς!! καλή μας τύχη!!
  8. πολύ ποιοτική συσκευή!! καλή μας τύχη!!
  9. και η Cruzerlite βγάζει κάποιες θήκες με μαγνητάκι στα 20 δολάρια αν θυμάμαι καλά
  10. εμένα έχει έρθει σε όλες τις συσκευές που έχουμε στο σπίτι, Nexus 4, 7 (2013), 10 εκτός από το 5άρι το δικό μου :mad::lol::p
×
×
  • Create New...