Jump to content

thetoday7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    262
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by thetoday7

  1. Τέλειο τηλέφωνο, βγάλαμε και το φανταρικό με αυτό! Όσο για το joystick, δεν είχα ποτέ θέμα.
  2. Είμαι κι εγω υπέρμαχος του xposed απλώς ήθελα να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο γίνεται και με Nova ή μπορείς να επιλέξεις την ύπαρξη επιπλέον κουμπού που την κατεβάζει (από μαμά αυτό)
  3. Για μένα μονόδρομος πλέον, αν η αγορά γίνει από Ελλάδα, Samsung ή Lg λόγω σερβις.
  4. Υπάρχει πιστεύω γενικά αυτό το θέμα, διαπιστωμενο και στο δικό μου και σε ενα άλλο G2.
  5. ισχύει αυτο που λες για το G2, το πιστευω κι εγώ. Εκτός από μένα το χουν άλλα 5 άτομα του κύκλου μου και είναι όλοι ενθουσιασμένοι!
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση, όλα αυτά (ελληνικη ρομ & playstore) μπορεί να τα ζητήσει απο αυτους (minideal) να τα περάσουν η πρεπει να τα βάλει μόνος του? Ελληνικά θα έχει σε κατάλογο κ μηνύματα?
  7. Παιδιά μια βοήθεια, ενδιαφέρεται φιλος για την συσκευή και επειδή έχουμε μπερδευτεί: 1. Ποια ειναι η πιο τελευταία εκδοση λογισμικου 2. Τι παιζει με τα ελληνικά; Τώρα έχει s3 mini, φαντάζομαι το lenovo θα του φανεί πολύ καλύτερο, σωστα;;
  8. Να ρωτησω αν ξέρει κανεις, μπορούμε με κάποιο τρόπο να έχουμε tap to wake σε 4.4?
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέρουμε αν έχει βγει τέτοιος kernel??
  10. Με 4.4 υπάρχει δυνατότητα tap to wake με trickster όπως το χρησιμοποιώ στην 4.1?
  11. Μπήκα κι εγώ στην παρέα των κατόχων. Το κινητό είναι Οντως πολύ καλό. Να πω ότι η αυτοματη φωτεινότητα μένει επιλεγμένη μόνο αν υπάρχει σιμ στο τηλεφωνο, αλλιώς πρεπει ννα ξαναεπιλεγει χειροκίνητα. Το αναφέρω γιατί είδα οτι είχε προβληματίσει κάποιους αυτο και μάλλον θα το δούλευαν χωρίς σιμ. Τέλος να ρωτησω αν ο φακός της κάμερας έχει κάποιου ειδους προστατευτικό αυτοκόλλητο ή είναι η ιδέα μου;
  12. Για κάποιο λόγο πρέπει να εισάγει ξανά η ελληνική αντιπροσωπεία το 2710 γιατί το βλέπω πάλι στις μεγάλες αλυσίδες. Πάντως, επειδή είχα το 2710, μου άρεσε πολύ-μπαταρία τέρας με μόνο μείον ότι ο φακός άναβε ακόμα και με κλειδωμένο πληκτρολόγιο.
  13. Καλομίλητο! Είναι εντελώς απροβλημάτιστο, με τέλειο gps και ό,τι και να κάνω πάντα έχει μπόλικη ελεύθερη ram (με greenify βέβαια).
  14. Κοιτούσα τώρα το site του Media Markt και ό,τι Sony είδα έλεγε 1 χρόνο εγγύηση. Καινούργιο είναι τώρα αυτό??? πχ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-Xperia-L-White,99452,397537,705267.html?langId=-18
×
×
  • Create New...