sdaoulas Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αυριο περναω την 2.3.6 XXJVU_I9000OXAJVU_OXA Πειτε μου αν τα κανω καλα. 1) με odin περναω την rom 2) με odin κανω root (cf-root) 3) περναω το ελληνικο πληκτρολογιο. Αρχικα αντιγραφω το αρχειο samkeybgr.zip στην sdcard. 4) Κλείνω το κινητο και μπαινω σε cwm και μετα παταω Swype (δεν εχω ιδεα τι ειναι πρωτη φορα θα δω αυτη την εντολη,επιλογη μπροστα μου) 4) και μετα το swype τι θα κανει το κινητο? Δηλαδη τι να περιμενω να δω στην οθονη μου? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το swype είναι πληκτρολόγιο. Το έχεις και τώρα. απλά στη jvu δεν έχει ελληνικά, όπως και το samsung keyboard, και πρέπει να τα αντικαταστήσεις. Περνά τη ρομ, κάνε ρουτ και μετά τα ξαναλέμε. Βεβαιώσου όμως ότι κατανοεις ολα τα βηματα του οδηγου Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αυριο περναω την 2.3.6 XXJVU_I9000OXAJVU_OXA Πειτε μου αν τα κανω καλα. 1) με odin περναω την rom 2) με odin κανω root (cf-root) 3) περναω το ελληνικο πληκτρολογιο. Αρχικα αντιγραφω το αρχειο samkeybgr.zip στην sdcard. 4) Κλείνω το κινητο και μπαινω σε cwm και μετα παταω Swype (δεν εχω ιδεα τι ειναι πρωτη φορα θα δω αυτη την εντολη,επιλογη μπροστα μου) 4) και μετα το swype τι θα κανει το κινητο? Δηλαδη τι να περιμενω να δω στην οθονη μου? Καλύτερα να βάλεις πρώτα το Swype και μετά το Ελληνικό πληκτρολόγιο... κοίτα στο sticky θέμα οδηγοί για νέους χρήστες, αν δε μπορείς να βρεις το swype. Δηλάδη μέχρι το 3) καλά, μετά 4) Αντιγράφεις και το αρχείο του swype, νομίζω λέγεται cwmswypegr.zip δε θυμάμαι τώρα πώς το είχα βγάλει :p 5) Μπαίνεις σε cwm, διαλέγεις install zip from sdcard, choose zip, και διαλέγεις το αρχείο του swype που μόλις αντέγραψες 6) Όταν τελειώσει το παραπάνω (θα πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα), κάνεις ακριβώς το ίδιο (install zip-choose zip), και διαλέγεις το samkeybgr.zip 7) Όταν τελειώσει και αυτό, διαλέγεις το back, και μετά reboot now. Περίμενε να κάνει boot (μπορεί να πάρει λίγο χρόνο), και είσαι έτοιμος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Επειδή είδα κάποιες αναφορές στο xda σε FC bug στην XXJVU, τελικά έχει FC bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Επειδή είδα κάποιες αναφορές στο xda σε FC bug στην XXJVU, τελικά έχει FC bug? Η αναφορά σε FC ήταν για κάποιο hack που ποσταρε καποιος Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_7_ Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 γεια σας παιδια...εχω περασει jw1 2.3.6 με semaphore και μετα εβαλα cm7...πως γινεται να επιστρεψω στην jw1;πρεπει να την ξαναπερασω;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 γεια σας παιδια...εχω περασει jw1 2.3.6 με semaphore και μετα εβαλα cm7...πως γινεται να επιστρεψω στην jw1;πρεπει να την ξαναπερασω;:ninja: Ναι και πρεπει να κανεις οπωσδηποτε repartition. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ναι και πρεπει να κανεις οπωσδηποτε repartition. Τελικά μάλλον η samsung δεν με θέλει πίσω :lol:. Μετά από μήνες στην cm7 και πρόσφατα στην cm9 είπα να δοκιμάσω την νέα JVU για ποικιλία. Την πέρασα σήμερα το πρωί στο καφεδάκι και δεν έτυχε να με πάρει κανείς ή να πάρω κανέναν τηλέφωνο. Πριν 5 λεπτά με πήραν, μιλήσαμε, το έκλεισα. Surprise. Phone fc. Αυτά είναι... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Πως γίνεται να ξαναεμφανίστηκε ένα πρόβλημα που είχε λυθεί εδώ και 5 εκδόσεις? Περίεργα πράγματα... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 παιδια οταν fc (να υποθεσω force close) τι ακριβως κανει το κινητο? Να σας πω εγω τι εχω παθει 3 φορες τις τελευταιες 10 μερες. Αυτο που θα περιγραψω το εχω παθει με τη μαμα επισημη ελληνικην 2.3.3 (ετσι αγοραστηκε το κινητο) και με ωτον πολωνικη επισημη 2.3.6 JVZ. Τι μου εχει κανει το κινητο. Εχει μπαταρια 20-30%. Το κινητο κανονικα δουλευει ολα μια χαρα. Το αφηνω στην ακρη. Παω μετα απο 10 λεπτά να το ανοιξω και ειναι κλειστο, απενεργοποιημενο. Μπα λεω μου τελειωσε η μπαταρια? Πλακα μας κανει? Παταω το κουμπι on,off να ανοιξει αλλα τιποτα. Βγαζω την μπαταρια, την ξαναβαζω και το κινητο ανοιγει με μπαταρια στο 20-30% οσο δηλαδη ειχε πριν σβησει απο μονο του. Παιδια τι ειναι αυτο? ειναι θεμα hardware ή software? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 παιδια οταν fc (να υποθεσω force close) τι ακριβως κανει το κινητο? Να σας πω εγω τι εχω παθει 3 φορες τις τελευταιες 10 μερες. Αυτο που θα περιγραψω το εχω παθει με τη μαμα επισημη ελληνικην 2.3.3 (ετσι αγοραστηκε το κινητο) και με ωτον πολωνικη επισημη 2.3.6 JVZ. Τι μου εχει κανει το κινητο. Εχει μπαταρια 20-30%. Το κινητο κανονικα δουλευει ολα μια χαρα. Το αφηνω στην ακρη. Παω μετα απο 10 λεπτά να το ανοιξω και ειναι κλειστο, απενεργοποιημενο. Μπα λεω μου τελειωσε η μπαταρια? Πλακα μας κανει? Παταω το κουμπι on,off να ανοιξει αλλα τιποτα. Βγαζω την μπαταρια, την ξαναβαζω και το κινητο ανοιγει με μπαταρια στο 20-30% οσο δηλαδη ειχε πριν σβησει απο μονο του. Παιδια τι ειναι αυτο? ειναι θεμα hardware ή software? στην 2,3,3 αυτό που λες δικαιολογείται, αλλά στην 2,3,6 δεν θα πρεπε να σου το κάνει... Στη περίπτωση σου δεν αποκλείεται να είναι hardware αν το κάνει και σε άλλη νεότερη της 2,3,3. Το force close που λένε είναι ότι κλείνει κάποια διεργασία του android και στην συγκεκριμένη περίπτωση κλείνει η διεργασία του τηλεφώνου (phone fc) Συνήθως συμβαίνει αν η οθόνη έχει σβήσει την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο, και κλείσει η γραμμή από την άλλη μεριά. Τότε σταματάει η διεργασία του τηλεφώνου και χάνεις το σήμα για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ξανα ανοίξει. (έτσι συνέβαινε όταν το είχα δει αυτό το bug, πάντως είχε διορθωθεί σε προηγούμενες εκδόσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Εγώ πάντως 2μέρες τώρα με την jvu εχω μιλησει περισσότερο από 5 ώρες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σχετικά υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής. Σίγουρα μεγαλύτερη από τις προηγούμενες jvz και jw1. Επίσης επειδή είναι αγγλική ROM δεν είχε τα apn τα οποία πέρασα χειροκίνητα. Υπάρχει βέβαια και apn fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την καινούργια jvu! Μου φαίνεται πιο γρήγορη από την jw1 (με περασμένο semaphore και χωρίς κανένα script ενεργό)αλλά αυτό θα σας το πω με σιγουριά τις επόμενες μέρες! Επίσης μου αρέσει αρκετά η lockscreen του note. ένα πρόβλημα που μου έβγαλε το πρωί και θέλω τις γνώμες σας: Ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με μπαταρία περίπου 30% ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και με το που άνοιξε είχε 2% :-\ . Κοίταξα το android OS και ήταν στο 10% (σε λογικά πλαίσια δηλαδή αν σκεφτείτε ότι εχω να του κάνω calibration κάτι χρόνια). Λέτε να είναι θέμα hardware? Η θέμα της ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την καινούργια jvu! Μου φαίνεται πιο γρήγορη από την jw1 (με περασμένο semaphore και χωρίς κανένα script ενεργό)αλλά αυτό θα σας το πω με σιγουριά τις επόμενες μέρες! Επίσης μου αρέσει αρκετά η lockscreen του note. ένα πρόβλημα που μου έβγαλε το πρωί και θέλω τις γνώμες σας: Ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με μπαταρία περίπου 30% ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και με το που άνοιξε είχε 2% :-\ . Κοίταξα το android OS και ήταν στο 10% (σε λογικά πλαίσια δηλαδή αν σκεφτείτε ότι εχω να του κάνω calibration κάτι χρόνια). Λέτε να είναι θέμα hardware? Η θέμα της ROM? Δεν έκανες battery calibration? Θα λεγα να κάνεις και να δεις αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Οπως ξερετε εχω βαλει προσφατα την JW1. Οι πρωτες εντυπωσεις μου ηταν αριστες. Δεν ειχα ποσταρει ομως γιατι ηθελα να τσεκαρω και την καταναλωση μπαταριας και μου ηταν λιγο δυσκολο πριν τις γιορτες γιατι στην δουλεια μου δεν ειχα 3g και με το ζορι ουτε σκετο g και ετσι ειχα μεγαλυτερη καταναλωση. Σημερα περασα και τον semaphore 2.4 stock colours και πραγματικα στεναχωρηθηκα γιατι πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαχνω τροπους να βελτιωσω το κινητο μου. Τωρα ειναι πραγματι ΤΕΛΕΙΟ. Σταθεροτατη rom. Οικονομικοτατη στη μπαταρια. Ωραια χρωματα. Καλο wifi. Αμεσο gps. Τι αλλο να ζητησει κανεις απο το galaxy? Μια ερωτηση εχω ομως. Το voodoo colours πρεπει να το απεγκαταστασω τωρα που εβαλα semaphore 2.4 sc? Το μονο που εκανα ηταν να του επαναφερω τις ρυθμισεις στο voodoo πριν αλλαξω kernel :) :) :) :) Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Δεν έκανες battery calibration? Θα λεγα να κάνεις και να δεις αποτελέσματα. Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος! Θα του κάνω και θα σας πω αν ξανά συμβεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Σε cyanogenmod 7, v.181, μπορούσα να βρω στο android market, αγοράσω και εγκαταστήσω το MathPacPlus. Μετά το πέρασμα μου σε I9000XXJVT (2.3.6) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να βρω το MathPacPlus με αναζήτηση στο Android Market (παρότι με enabler βλέπω και αγοράζω εφαρμογές). Επιπλέον, όταν έκανα restore το MathPacPlus με Titanium Backup, επανεγκαταστάθηκε μεν, αλλά δεν μου επέτρεπε να το χρησιμοποιώ με warning message: "The Licensing handshake was unsuccessful. The use of FullPac will not allowed until this copy can be verified as a licensed version with Android Market. Buy or Exit" ...και αν επιλέξω "Buy" (σ.σ. ήδη το έχω αγοράσει), το Android Market το βρίσκει (λόγω direct link) αλλά δεν μου επιτρέπει να το αγοράσω (και εγκαταστήσω) με warning message: "Your device isn't compatible with this item.". Θα το εκτιμούσα αν κάποιος γνωρίζει τι στο καλό συμβαίνει και αν λύνεται :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20205087 Αυτό το phone.apk κάνει και για JVU για όποιον ενδιαφέρεται. Το ρίχνουμε στο system/app χειροκίνητα με root explorer αφού έχουμε σβήσει το phone.odex. Θα πέσουν fc με το τσουβάλι αλλά μετά απο reboot θα ειστε εντάξει. Μου προκάλεσε εντύπωση ότι αυτή η rom είναι εξοπλισμένη με το παλιό market... Ενώ όλες οι 2.3.6 μέχρι στιγμής είχαν το καινούργιο. Η τελευταία με παλιό μαρκετ ήταν η XWJVU αν θυμάμαι σωστά... Edited January 9, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Οπως ξερετε εχω βαλει προσφατα την JW1. Οι πρωτες εντυπωσεις μου ηταν αριστες. Δεν ειχα ποσταρει ομως γιατι ηθελα να τσεκαρω και την καταναλωση μπαταριας και μου ηταν λιγο δυσκολο πριν τις γιορτες γιατι στην δουλεια μου δεν ειχα 3g και με το ζορι ουτε σκετο g και ετσι ειχα μεγαλυτερη καταναλωση. Σημερα περασα και τον semaphore 2.4 stock colours και πραγματικα στεναχωρηθηκα γιατι πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαχνω τροπους να βελτιωσω το κινητο μου. Τωρα ειναι πραγματι ΤΕΛΕΙΟ. Σταθεροτατη rom. Οικονομικοτατη στη μπαταρια. Ωραια χρωματα. Καλο wifi. Αμεσο gps. Τι αλλο να ζητησει κανεις απο το galaxy? Μια ερωτηση εχω ομως. Το voodoo colours πρεπει να το απεγκαταστασω τωρα που εβαλα semaphore 2.4 sc? Το μονο που εκανα ηταν να του επαναφερω τις ρυθμισεις στο voodoo πριν αλλαξω kernel :) :) :) :) Το voodo control θα εννοείς λογικά, οπότε όχι δεν χρειάζεται να το βγάλεις, εξάλλου το voodoo sound υπάρχει ακόμα και μπορείς να το ρυθμίσεις από το πρόγραμμα. Σε cyanogenmod 7, v.181, μπορούσα να βρω στο android market, αγοράσω και εγκαταστήσω το MathPacPlus. Μετά το πέρασμα μου σε I9000XXJVT (2.3.6) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να βρω το MathPacPlus με αναζήτηση στο Android Market (παρότι με enabler βλέπω και αγοράζω εφαρμογές). Επιπλέον, όταν έκανα restore το MathPacPlus με Titanium Backup, επανεγκαταστάθηκε μεν, αλλά δεν μου επέτρεπε να το χρησιμοποιώ με warning message: "The Licensing handshake was unsuccessful. The use of FullPac will not allowed until this copy can be verified as a licensed version with Android Market. Buy or Exit" ...και αν επιλέξω "Buy" (σ.σ. ήδη το έχω αγοράσει), το Android Market το βρίσκει (λόγω direct link) αλλά δεν μου επιτρέπει να το αγοράσω (και εγκαταστήσω) με warning message: "Your device isn't compatible with this item.". Θα το εκτιμούσα αν κάποιος γνωρίζει τι στο καλό συμβαίνει και αν λύνεται :confused: Κοίταξε στην cm7 είχα δει ότι στο αρχείο build.prop είχε άλλες πληροφορίες (διαφορετικό όνομα συσκευή) με αποτέλεσμα το μάρκετ να βλέπει την συσκευή σαν άλλη και όχι σαν GT-i9000. Μία λύση προφανώς θα είναι να πειράξεις αυτό το αρχείο και να το κάνεις να λέει ότι έλεγε στην cm7. Δες εδώ και θα κάνεις το αντίστροφο. Δηλαδή αντί για το σωστό GT-I9000 που είναι στις στοκ ρομς, βάλε galaxysmtd που έχει η cm7. Βέβαια δεν ξέρω αν το γράφει ακριβώς έτσι η cm7, οπότε αν έχεις άλλα προβλήματα με άλλες εφαρμογές, καλύτερα να το ξαναγυρίσεις στο σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Κοίταξε στην cm7 είχα δει ότι στο αρχείο build.prop είχε άλλες πληροφορίες (διαφορετικό όνομα συσκευή) με αποτέλεσμα το μάρκετ να βλέπει την συσκευή σαν άλλη και όχι σαν GT-i9000. Μία λύση προφανώς θα είναι να πειράξεις αυτό το αρχείο και να το κάνεις να λέει ότι έλεγε στην cm7. Δες εδώ και θα κάνεις το αντίστροφο. Δηλαδή αντί για το σωστό GT-I9000 που είναι στις στοκ ρομς, βάλε galaxysmtd που έχει η cm7. Βέβαια δεν ξέρω αν το γράφει ακριβώς έτσι η cm7, οπότε αν έχεις άλλα προβλήματα με άλλες εφαρμογές, καλύτερα να το ξαναγυρίσεις στο σωστό. ...το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Άλλη ιδέα; Αν όχι να το λύσουμε, τουλάχιστον να το εξηγήσουμε το φαινόμενο, ότι με αναζήτηση στο market δεν μπορώ καν να βρω την εφαρμογή και όταν πάω με direct link μου βγάζει το warning message που ανέφερα παραπάνω;;; Εσείς αν ψάξετε, την βρίσκετε την εφαρμογή??? Ιδού: https://market.android.com/details?id=com.mobilecaltronics.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tb2JpbGVjYWx0cm9uaWNzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 ...το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Άλλη ιδέα; Αν όχι να το λύσουμε, τουλάχιστον να το εξηγήσουμε το φαινόμενο, ότι με αναζήτηση στο market δεν μπορώ καν να βρω την εφαρμογή και όταν πάω με direct link μου βγάζει το warning message που ανέφερα παραπάνω;;; Εσείς αν ψάξετε, την βρίσκετε την εφαρμογή??? Ιδού: https://market. android.com/details?id=com.mobilecaltronics.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tb2JpbGVjYWx0cm9uaWNzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ Εγω τη βλεπω κανονικα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπερα...εβαλα τον tornado aereous σε jvu 2.3.6 εκανα ext2 μετατροπη...πως μπορω να δω αν εγινε οντως? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20205087 Αυτό το phone.apk κάνει και για JVU για όποιον ενδιαφέρεται. Το ρίχνουμε στο system/app χειροκίνητα με root explorer αφού έχουμε σβήσει το phone.odex. Θα πέσουν fc με το τσουβάλι αλλά μετά απο reboot θα ειστε εντάξει. Ευχαριστώ. Θα το κρατήσω καβάτζα καθώς μετά το πρώτο τηλεφώνημα τα υπόλοιπα 20 ήταν χωρίς πρόβλημα. Τι να πω, μάλλον μου έδειξε ότι τσατίστηκε για την απιστία αλλά τώρα του πέρασε :p. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπερα...εβαλα τον tornado aereous σε jvu 2.3.6 εκανα ext2 μετατροπη...πως μπορω να δω αν εγινε οντως? δες τι λέει ο nikos εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3872350#post3872350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Προχειροφτιαγμένη μοιάζει η νέα rom με την πρώτη ματιά. Το Market παλιο, η ένδειξη swipe screen to unlock δεν αλλάζει με την γλώσσα, στο μενού κλειδώματος οθόνης όλα είναι στα ελληνικά (με προυπόθεση να έχετε γλώσσα συστήματος στα ελληνικά) με εξαίρεση το face recognition που βαριόντουσαν να μεταφράσουν σε "αναγνώριση προσώπου" και ένα bug για να γουστάρουμε... Αν έχετε ενεργοποιήσει το face unlock και σας παρουν τηλέφωνο...αντε να το ξεκλειδώστε. Ειδικά αν είστε σε σκοτεινό χώρο... Αισθάνομαι ότι πήραν μια 2.3.6, έβαλαν έναν δύσμοιρο να της πετάξει τα καινούργια features όπως νάναι, ολη η διαδικασία κράτησε καμια ώρα δεν την δοκίμασαν καν (αλλιώς θα έβλεπαν ότι το face unlock είναι προβληματικό στην αποδοχή κλήσεων και... έτοιμο το value pack! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts