Jump to content

xenon2010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xenon2010

  1. Το έκανα αυτό που λες και ίσως να έκανε 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω να μπει στο μενού αλλά μετά scrollare κανονικά (όταν μπήκα ξανά βέβαια στο Facebook το είχε κλείσει αλλά αυτό είναι λογικό)! μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε galaxy s 2 ούτε 3. δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσεις που είπα λίγο πιο πάνω γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν λάθος scripts καμία φορά και νομίζουν ότι τους φταίει η Rom! Ναι αυτό το mod απενεργοποιεί από το λειτουργικό (σε όλα τα android το έχει default) το cache όταν scrollarεις. Έτσι θεωρητικά έχεις πιο γρήγορη ανταπόκριση του κινητού στα μενού των apps. Οι καλοί devs παντός το κάνουν από τον κώδικα της εφαρμογής όπως προτείνει και η Google. Οπότε σπάνια θα δεις βελτίωση σε σύγχρονη εφαρμογή. Εγώ για να σου πω την αλήθεια δεν είδα καμία αισθητή διαφορά (μόνο το voodoo control πάει λίγο καλύτερα) Αλλά δοκίμασε και εσυ και αν δεν σου κάνει εχω και το restore! ;)
  2. Είμαι εδώ και 2 βδομάδες περίπου με jw6 και μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες (ίσως η καλύτερη) που εχω βάλει στο κινητό μου (καλύτερη και από την j w1 και από όλες τις value packs)! Μου κάνει πραγματικά εντύπωση που βλέπω τέτοια σχόλια... Απίστευτο multitasking χωρίς καθόλου lag. Τώρα για παράδειγμα (έτσι για δοκιμή) ενώ είμαι στο tapatalk πάτησα κεντρικό με έβγαλε σε 2 δευτερόλεπτα ανοιξα opera χωρίς την παραμικρή καθυστερηση μπήκα στο xda ξανάπάτησα κεντρικό έπαιξα λίγο με τον touchwiz μπήκα στο tapatalk και με έβγαλε εκεί που ήμουν! (Όλα αυτα χωρίς να φάει κανένα κόλλημα). Να πω ότι εχω αφαιρέσει από το system αρκετά bloatware της Samsung και εχω ελεύθερα περίπου 30mb! Επίσης εχω semaphore default όλα εκτός από schedulers που εχω βάλει simple I/o και την οθόνη την εχω αλλάξει στο sensitive!
  3. Ο καλύτερος τρόπος να επαναφέρεις τις εφαρμογές είναι με titanium όπως είπε και ο truckman! Τώρα αν θες να το κανείς με nadroid υπάρχει η επιλογή στο advanced restore: restore data! Πρόσεχε γιατί αν κανείς full restore θα γυρίσεις στην jw5!
  4. Η διαφορά είναι στην ταχύτητα της εκκίνησης στην ασφάλεια και στην σπίρταδα των odex Roms σε σχέση με τις deodex. Odex σημαίνει: Optimized Dex. Τα dex είναι ουσιαστικά συμπίεσμενα αρχεία που περιέχουν τον κώδικα! Το αρνητικό των odex είναι ότι πιάνουν πιο πολύ χώρο στο system και το ότι θέλει πιο πολύ χρόνο-δουλειά για τους devs να τα τροποποιήσουν. Τα αρνητικά των deodex είναι ότι πιάνουν πιο πολύ χώρο στο data (επειδή δεν είναι optimized) έχουν αργό boot και γενικά είναι πιο αργές. Και τα θετικά τους ότι βρίσκεις πιο πολλά θέματα και mods επειδή είναι όπως είπα πιο εύκολο να τροποποιήσεις deodex files... Εγώ πάντα χρησιμοποιώ odex ROMs παντός! Πιστεύω να σε κάλυψα! ;)
  5. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Ο βασικός λόγος που πάει γρήγορα δεν είναι μόνο ότι έχει βγάλει πολλές εφαρμογές αλλά και το ότι έχει μόνο 5 γλώσσες (για αυτό δεν θέλει να βάλει και άλλες)! Οι πολλές γλώσσες πάντα βαραίνουν μια ROM! Ο pawtip και onecosmic έχουν κάνει όλη την δουλειά για το κινητό μας... Τα credits σε αυτούς που το αξίζουνέ όπως λένε και οι κανόνες του xda! :P
  6. Οχι δεν υπαρχει ευκολος τροπος. Πρεπει να τροποποιησεις το apk. Του εβαλα μπλε γραμμες εγω. Δεν το δοκιμασα γιατι ειμαι σε jw4 αλλα λογικα θα δουλεψει. Αν θες βαλε και screenshots μετα για να δω πως βρηκε. :P Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω.
  7. Λιγο πριν φυγω απο ics εντυσα λιγακι το αγαπημενο μου πληκτρολογιο (Htc ime mod) και το εκανα συμβατο με το παγωτακι... Το εχω ανεβασει εδω για οποιον ενδιαφερεται...
  8. Δοκιμασα την slim 3.2 χωρις αλλαγη κερνελ. Μια βδομαδα την κρατησα περιπου. Μουσικη ακουω οταν ειμαι στον δρομο (και παω καπου) με bluetooth-οχι με τα ακουστικα (οποτε για 30-50 λεπτα). Stock εφαρμογες δεν χρησιμοποιησα καθολου σχεδον-βιντεο με mxplayer και μουσικη με playerpro... Παντα οταν κοιταγα μετα το media server ηταν στην κορυφη (45-50) και η μπαταρια ειχε εξατμηστει...
  9. Εμένα πάντως με αρκετή χρήση η slim μου κρατούσε 8-10ώρες! Μουσική ακούς? Γιατί αυτό παίζει να ήταν το θέμα! Μίση ώρα με Bluetooth και μουσική είδα το media server να φτανει στο 50%... και είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση όπως λεγαν οι οδηγίες (format system και όλα τα wipes). Edit: Για να μην είμαι εντελώς off topic-να πω ότι ο νέος semaphore βελτίωσε πολύ την jw4!
  10. Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον φιλο τυχεράκια! Γύρναω σε jw4 μετά από εκτεταμένο σκαλίσμα της slim Ics με stock kernel! Παρόλο που το παγωτό δίνει άλλο αέρα στο κινητό και έχει απίστευτο multitasking, με χάλασε η μπαταρία αρκετά σε σχέση με τις jw... Επίσης δεν έχει βίντεοκλήση πράγμα που χρειάζομαι που και που! Ευχαριστούμε πολύ στρατό για την πολύ καλή δουλειά σου! Ο kernel σου είναι ένας από τους λόγους που θα γυρίσω σε ginger! Χρόνια πολλά σε όλους!
  11. Ας περιμένουμε να δώσει η Samsung τα sources και να φτιάξει ο στρατός έναν kernel για jw4 και μετά συγκρίνουμε! Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις μετά από κάποιες μέρες με την jw4 είναι καλές για μένα! Η μπαταρία παρά πολύ καλή (νομίζω καλύτερη από jw1), γρήγορο για δεδομένα stock kernel και καλό modem (νομίζω ότι κλειδώνει πιο εύκολα το WiFi). Αυτό που με χαλάει αρκετά είναι το lag του tw4 όταν το τρέχεις ... αν και είναι ωραίο σε εμφάνιση με βλέπω να το βγάζω..
  12. Εντάξει, αυτό που σου κάνει δεν είναι πρόβλημα. Το ίδιο μου κάνει και εμένα που είμαι στην jvu. Όταν το έχεις πολλές ώρες στην πρίζα (πχ. βράδυ) αν φορτίσει εντελώς (100%)και δεν το βγάλεις από την πρίζα, την ώρα που σου βγάλει την ειδοποίηση, αρχίζει να ξεφορτίζει πιο γρήγορα από ότι αν δεν το είχες στην πρίζα. Εγώ για να το λύσω αυτό το φορτίζω μόνο όταν είμαι ξύπνιος! Δεν ξέρω το λόγο που γίνεται αυτό. Πάντως κάποιοι έχουν αναφέρει ότι γίνεται για προστασία της μπαταρίας!
  13. Πάντως έχει και σαν addon στην εφαρμογή semaphore (μπες στο επίσημο topic στο xda) όλα τα bootanimations που έχει στο site του στρατού! Τα αλλάζεις με ένα click και γλιτώνεις την φασαρία... ;) δηλαδή σταματάει να φορτίζει στο 88? Μήπως έχεις περάσει κανένα mod?
  14. Ναι ισχύει και για την κάμερα! Απλά κανε reboot για να δουλέψει αφού κανείς αυτή την διαδικασία!
  15. Άλλες τιμές! Όμως ας τα βάσιμα είναι ίδια. Ας πούμε αν έχεις ενεργοποιήσει 60lmk στον semaphore θα σου έχει πάντα 60mb ελεύθερη μνήμη. Το ίδιο και στα thunderbolts. Οι ενδιάμεσες τιμές κάνουν την διαφορά στο supercharger. Διάβασε παραπάνω στο topic του! Απλά αν έχεις ενεργοποιησει και τα δύο θα έχεις κώλυματα!
  16. Πρώτα από όλα καλό είναι να ξέρεις τι κάνει το καθένα πριν φλασαρεις! Ναι αυτα τα 2 εγκαθιστούνται με το βασικό zip που είναι στο πρώτο post! Για διαχείριση μνήμης έχει ο picatsu στο δεύτερο post διάφορες τιμές οι οποίες είναι από το supercharger script (40, 50, 60, 80) βάζεις μια από όλες οποία θες -όχι όλες. Επίσης καλό είναι να έχεις τις ρυθμίσεις του kernel στα default(μην έχεις βάλει κατάλάθος ας πούμε lmk στον semaphore).
  17. Αφού σας κολλάει βάλτε το Voltage control και αρχίστε να δοκιμάζεται undervolting! Επίσης στην εφαρμογή semaphore υπάρχουν κάποιες τιμές undervolt σαν addon. Δοκιμάστε αυτές πρώτα!
  18. Τι ακριβώς δεν σε καλύπτει στο 1, 3 του semaphore? Σου κάνει reboots?
  19. Γιατί θες να κανείς overclock? Δεν θα κερδίσεις και πολλά μόνο μπαταρία θα σου τρώει και μειώνεις και την ζωή του κινητού. Επίσης το filesystem είναι μια χαρά στις νέες εκδόσεις πάλι δεν θα κερδίσεις πολλά (ίσως λίγο πιο γρήγορο boot και λίγο πιο μεγάλη ταχύτητα στις εγκαταστάσεις). Αν θες χώρο παντοσ για το ext4 υπάρχει στην πρώτη σελίδα αναφορά για το ποια αρχεία μπορείς να σβήσεις άφοβα.
  20. Ναι βρε ο picatsu χρησιμοποιεί το script του supercharger αλλά με δικές του τιμές (εγώ απλά προτιμώ τις τιμές του zeppelinrox). Εννοείται ότι δεν πρέπει να βάλεις και τα δύο! Μπορείς να βάλεις όμως τα βασικα thunderbolts scripts (systemtweak και darkyzipalign) και τα αλλά addons εκτός από lmk αν χρησιμοποιείς supercharger! Επίσης για να δεις αν το έκανες σωστά κοίτα στο init.d αν έχεις το S99SuperCharger! Ότι μπαίνει σε αυτόν τον φάκελο φορτώνει κατά την εκκίνηση οπότε δεν χρειάζεσαι άλλο το script manager (πρόσεχε μην το έχεις βάλει στο run in boot). Και κάτι τελευταίο για να εγκαταστήσεις το supercharger σημαίνει ότι εγκατέστησες και άλλο busybox στο xbin (αναγκαστικά δεν τρέχει αλλιώς). Όπως έχει αναφερθεί κατά καιρούς αυτό μπορεί να δημιουργησει προβλήματα αν είσαι με semaphore. Οπότε όταν τελειώσεις και βάλεις τις τιμές που θες πήγαινε στην εφαρμογή του semaphore πατά cleanbusybox κανε restart και δεν θα έχεις προβλήματα!
  21. Εδώ το εχω για jvu : forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21127449&postcount=71 Αν δεν είσαι στην jvu odex ακόλουθα τον οδηγό που σου έδωσε ο what!
  22. Εγώ προσωπικα χρησιμοποιώ supercharger (balanced settings) για RAM management και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Σου στέλνω από κινητό οπότε δεν εχω link (θα το βρεις εύκολα στο Google). Χρησιμοποιώ επίσης όπως ο φίλος coolgreek τα βασικα thunderbolts scripts και το screenstate scaling με awake τον ondemand και sleep conservative!
  23. Εχασα το recovery του semaphore.. Σε download μπηκε τελικα (απλα εχει χαλασει το κουμπακι του μενου και δεν πιανει καλα). Θα περασω semaphore 2.4 τωρα μπας και γλιτωσω flasharisma. Edit: Δεν το γλιτωσα το flasharisma...
  24. Ρε παιδια μια ερωτηση. Μετα απο restore nadroid backup εκανα restart και εχει κολησει το κινητο στο λογοτυπο. Ουτε σε recocery ουτε σε download μπαινει! Καμια ιδεα? Εdit: Εχω τον τελευταιο semaphore.
  25. Κοίτα παίζει αυτό που λες. Κανε αποσυμπίεση το φάκελο res/drawable hdmi του framework-res και του systemUI σύγκρινε και άλλαξε ότι θες! Να ξέρεις ότι τα εικονίδια WiFi για σήμα και ότι αφορά την status bar είναι στο systemUI. Η μπαταρία είναι στο framework όπως και κάποια αλλά! Αλλαγή σε xml αρχεία ας πούμε κανείς για να αλλάξεις την progress bar η για να αλλάξεις το χρώμα του pop up window!
×
×
  • Create New...