Jump to content

christos_7_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos_7_

  1. ρουτ δεν υπηρχε στη λολλιποπ,το factory reset το εκανα για να το στειλω χωρις εφαρμογες κλπ.
  2. ναι αλλα αφου ειχα κανει factory reset πριν το παω,πως βρηκαν οτι εχει εγκατασταθει πριν καιρο ο superuser;που και παλι δε σημαινει οτι εχει γινει ρουτ...
  3. για να κανω καταγγελια,παω στην ιστοσελιδα του 1520 γραμμη καταναλωτη; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παντως αφου επικοινωνησα μετα με την lg μου ειπαν οτι σε περιπτωση που γινει ρουτ και να βγει μετα καταγραφεται στο συστημα..ισχυει κατι τετοιο;διοτι δεν εχω ακουσει για μετρητη η κατι παρομοιο στο g3.
  4. το ειχα ρουταρει το καλοκαιρι που ειχε κιτ κατ αλλα οταν βγηκε η lollipop ,μεσω lg pc suite πατησα αποκατασταση σφαλματων αναβαθμισης με αποτελεσμα να φυγει το ρουτ και να περαστει η lollipop.οσο για τον su το γνωριζω και τους εξηγησα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε ρουτ μεσω αυτης της εφαρμογης αλλα τιποτα.
  5. Καλησπερα παιδια,εχω ενα g3 16αρι stock lollipop το οποιο μου παρουσιασε ρωγμες στο μικροφωνο και στις υπερυθρες.Το πηγα procordia για επισκευη(χωρις root εννοειται), με πηραν μετα απο μια βδομαδα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει εγγυηση λογω root( :confused: ).Τους εξηγησα οτι δεν εχω κανει ποτε root κλπ και μου ειπαν ειδαν στον ελεγχο που του εκαναν οτι εγκατασταθηκε τον φλεβαρη η εφαρμογη superuser και οτι αυτη η εφαρμογη εκανε το τηλεφωνο root.Πραγματικα δε ξερω τι να κανω,root στη lollipop δεν του εχω κανει ποτε μιας και στις αρχες δε γινοταν και τωρα εχω καταληξει με ελαττωματικο κινητο χωρις εγγυηση! :blink:
×
×
  • Create New...