Jump to content

nikostg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikostg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nikostg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα!...εβαλα τελικα την jetpack 8.2+damian gto aereus gold ολα καλα και γρηγορα...καμια σχεση βεβαια η αποκριση του κινητου σε συγκριση με ics η ποσο μαλλον jb αλλα θα την κρατησω μονο και μονο για τη μπαταρια τα χρωματα και την καμερα....ωστοσο εχω ενα προβλημα...το πληκτρολογιο της samsung που εχει μεσα η ρομ δεν μου γυρναει στα ελληνικα ενω το εχει σαν επιλογη οταν κυλας την μπαρα για να αλλαξεις γλωσσα δεν κανει τπτ παραμενει σε αγγλικους χαρακτηρες...που μπορω να βρω αν ξερει καποιος μια deodex εκδοχη του συγκεκριμενου πληκτρολογιου γτ με βολευει περισσοτερο απο ολα οσα εχω χρησιμοποιησει?
  2. Καλη χρονια σε ολους!Ειμαι απ τους πρωτους κατοχους του κινητου με eclair ακομη και μπορω να πω με βεβαιοτητα μετα απο πολλα φλασαρισματα οτι ο πιο γρηγορος και σταθερος συνδυασμος μεχρι τωρα ειναι κατα την αποψη μου η slimbean 3.1 4.1.2 + semaphore 2.66...ωστοσο θελω να φλασαρω και μια τελευταια φορα την jetpack 8.2 + damian gto αλλα δεν μπορω να βρω τη rom πουθενα δεν υπαρχει καποιο link εν λειτουργια.
  3. Καλημερα σε ολους! Ειμαι στη 2.9 και αλλαξα την αναλυση στην οθονη κ απο τοτε το playstore μου λεει σφαλμα διακομιστη...εκανα wipe data στο playstore αλλα δεν αλλαξε τιποτα...μπορω να κανω κατι αλλο για να μην περασω την 3.0 τοσο καιρο μου πηρε να το στησω
  4. Να συμφωνησω κι εγω στο οτι αν και οι τελευταιες nightlies ειναι φοβερες για ακομη μια φορα η slimbean ειναι ελαφρως πιο γρηγορη...φοβερη!
  5. Φοβερος ο φιλος!!...κι αν δεν εχω φαει ολο το xda για να βρω ρυθμισεις χρωματων αλλα εις ματειν...ευχαριστω!
  6. Και κυκλοφορησε και ο τελευταιος semaphore...συμφωνω με τον προλαλησαντα...μου λειπουν η καμερα τα χρωματα και το οτι ολα δουλευαν με τη στοκ αλλα ειναι ο τροπος που δουλευει με cm10+semaphore που ξεκαθαρα καταλαβαινεις οτι το κινητο ειναι στα καλυτερα του(εδω να πω οτι δεν εχω καποια εμπειρια με αλλη jb ρομ)...και ξεχνας οποιες ελειψεις...εγω ανησυχω για την ωρα που θα κανουν την jb stable και θα σταματησουν οι εκπληξεις! :D
  7. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατα xda μερια εχω καταληξει στις εξης: cpu 1100 governor ondemand scheduler noop sd card 256 που δουλευουν φοβερα στην τελευταια nightly αλλα ας πει και κανεις αλλος καμια προταση και ιδιαιτερα ρυθμισεις για τα χρωματα της οθονης.. p.s: ρε παιδια υπαρχει smooth launcher στο jb?(ο πιο καλος που χω δοκιμασει μεχρι τωρα ειναι ο trebuchet αλλα δεν ειναι κ αυτος αρκετα καλος)
  8. Πρεπει να εγκαταστησει την εφαρμογη semaphore manager απο το play store.
  9. Την καλησπερα μου σε ολους....ειμαι με cm10 13 και οπως εψαχνα στο xda για καμια βελτιωση επεσα πανω σ αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844787 ακολουθηστε τις οδηγιες τα εβαλα ολα εκτος απο αυτο με τις εντολες γιατι δεν ξερω βασικα πραγματα οπως το που τα γραφεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις κτλ κατα τ αλλα το κινητο εχει τρελη διαφορα και οντως ειναι οτι πιο γρηγορο.
  10. Να πω κι εγω την εμπειρια μου...εβαλα την 20120905-nightly - semaphore 2.0.6 σημερα το πρωι και μου χει κανει ηδη 2 reboots ακολουθησα κανονικα τον οδηγο και κατι ακομη που παρατηρησα ειναι οτι για καποιο λογο η καμερα συνδεεται με τη συλλογη οποτε οταν πηγα να την απενεργοποιησω γιατι χρησιμοποιω την quickpick χαθηκε και η καμερα και το τελευταιο ειναι οτι υπαρχει bug οταν καποιος με καλει και παω να τον απορριψω δεν το κανει...ελπιζω να ναι της αρχης και να στρωσει στη πορεια γιατι οντως μου φαινεται πιο γρηγορη κ ελαφρια και απο cm9 και απο slim 4.2
  11. Καλησπερα σε ολους...εχω την slim 4.2 και semaphore 1.3.0s αλλα εχω ενα προβλημα.. Εχω βαρεθει και θελω να αρχισω να παιζω παλι με το κινητο...τις 2 τελευταιες μερες προσπαθω να ξαναμπω στο κλιμα διαβαζοντας εδω κ στα υπολοιπα θεματα...αλλα δεν καταληγω καπου..στη slim νομιζω οτι εχει αρχισει και βαραινει παρολα αυτα ομως παραμενει ταχυτατη με ενοχλει πολυ η μπαταρια που μετα βιας βγαζει 12 ωρες κ ο browser αλλα κατα τ αλλα θελω κατι οσο το δυνατον πιο κοντα σε ταχυτητα. Μια καλη λυση θα ηταν η jw5 που απ οτι καταλαβα καταληγουμε στο οτι ειναι η πιο αξιοπιστη στοκ αλλα παρολα τα ασυγκριτα χρωματα και την καμερα δεν θελω να γυρισω ποτε ξανα σε gb μου εσπαγε τα νευρα η αισθηση της χρησης της οθονης και τα κολληματα...σκεφτομουν να παω σε jelly bean(το μονο που ξερω ειναι για την slimbean κ cm10) αλλα διορθωστε με αν κανω λαθος ειναι πιο αργες απο την slim ics που φοραω τωρα και με χειροτερη εμβελεια wifi καθως και μπαταρια....θα μου λειψει κατι απο την ics αν παω σε jb? τα φωτα σας παρακαλω..
  12. Να πω και εγω με τη σειρα μου οτι η jw8 κατ εμε ειναι η καλυτερη gingerbread αλλα ρε παιδια δεν παυει να ναι gingerbread Ειχα ξεχασει ποσο ομορφη οθονη εχει ποσο γρηγορο browser το πως ειναι να τρεχουν ολες μου οι εφαρμογες το οτι μπορω να ξεχασω και μια μερα να το φορτισω αλλα μεχρι εκει... Η slim ειναι πολυ πιο μπροστα θεωρω σε θεμα ταχυτητας και μονο..αυτα που λετε περι απουσιας lag το διαπιστωσα κι εγω αλλα και παλι η slim σου δινει μια αισθηση που η jw8 δεν στη δινει...Να πω εδω οτι υπηρξαν 2 φορες που το κινητο με κλειδωμενη οθονη δεν ανταποκρινοταν αλλα ισως κατι εκανα για να μην το αναφερει κανεις αλλος. Οπως καταλαβαινετε γυριζω πισω στη slim. Για jb ουτε λογος γιατι για μενα ειναι πολυ σημαντικη η εμβελεια στο wifi Το μονο που θελω ειναι να μου προτεινετε καποια froyo rom που εσεις θεωρειτε καλυτερη νομιζω καπου διαβαζα για την js8 να περασω κ απο κει για να χω μια πιο σφαιρικη εικονα κι αν ειναι τοση η διαφορα στην εμβελεια του wifi θα μεινω.
  13. Ρε παιδια κατι κανω λαθος προσπαθως....βοηθειστε γιατι ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με ginger και μαλλον ξεχασα.. κατεβασα jw8+jw5 ανοιγω odin3 v1.30 τικαρω repartition βαζω το 512 pit μετα συνδεω το κιν συμπληρωνω το pda phone απο την jw8 και το csc της jw5 και παταω να ξεκινησει και ειναι μια ωρα ετσι δεν κανει τιποτα.να πω οτι προερχομαι απο slim 4.2...μηπως πρεπει να κανω και κατι ακομη λογω downgrading απο ics σε gingerbread? edit: τα βρηκα ολα μολις επανεφερα και τον kernel και ξεκιναω να το στηνω..(ειχα κανει βλακεια με τα αρχεια)
  14. Λοιπον ψηθηκα και εγω και ξεκιναω να βαλω την jw8 να ρωτησω ομως α)η jw7 δεν ειναι καλυτερη? β)αντι να βαζεις και να βγαζεις τον semaphore εχει δοκιμασει κανεις τον cfroot?την κοβει σε ταχυτητα κι αυτος?
  15. Καλημερα σε ολους ειμαι στην 4.2+semaphore και εγκατεστησα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667051 αλλα μου χαθηκε η εφαρμογη google search μπορω να κανω κατι η πρεπει να ξαναφλασαρω απ την αρχη? Παρεπιπτοντως ειναι πολυ ομορφο θεμα.
×
×
  • Create New...