Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ο semaphore 2.1.1 bm είναι καλύτερος από τον απλό 2.1.1 σε κάτι άλλο εκτοs από την μεγαλύτερη ram ?

Είναι ο ίδιος κερνελ.

Ενας κανονικός και ένας χωρίς 720p βιντεο αλλα με 15-20μβ παραπάνω ραμ.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρες. Χτες πήρα στα χέρια μου το Galaxy S και διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί το Smart Dialing. Η ROM είναι η XXJVO. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρες. Χτες πήρα στα χέρια μου το Galaxy S και διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί το Smart Dialing. Η ROM είναι η XXJVO. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε εμένα λειτουργεί κανονικά αλλά μόνο σε επαφές που έχω αποθηκεύσει με λατινικούς χαρακτήρες. (rom XXJVT)

Κώστας

καλα αυτο ειναι τεραστιο θεμα, απαραδεκτη η samsung σε αυτο, πραγματικα...

για αυτο και γυρισα στη froyo :D

Γιατί στη froyo πόσο παραπάνω μνήμη δίνει το κινητό?

Απο όσο θυμάμαι, στα 160-170 ξεκίναγε μετά το boot και μετά απο χρήση μιας μέρας έπαιζε γύρω στα 90 - 100 mb.

Τα ίδια βλέπω και με τις gingerbread. (τα ίδια και με τις ICS εκδόσεις που κυκλοφορούν)

Κώστας

Γιατί στη froyo πόσο παραπάνω μνήμη δίνει το κινητό?

Απο όσο θυμάμαι, στα 160-170 ξεκίναγε μετά το boot και μετά απο χρήση μιας μέρας έπαιζε γύρω στα 90 - 100 mb.

Τα ίδια βλέπω και με τις gingerbread. (τα ίδια και με τις ICS εκδόσεις που κυκλοφορούν)

froyo με gingerbread καμια σχεση...

στην gb με ολες τις εφαρμογες κλειστες μετα απο καποιες ωρες χρησης ειχα γυρω στα 110mb ελευθερα ενω με την froyo εχω γυρω στα 140 με 160mb

η διαφορα στην πραξη ειναι πολυ μεγαλη...

στην gb πολλες φορες αμα ανοιγα ενα βαρυ παιχνιδι δεν μπορουσα να ανοιξω τιποτα αλλο

στην froyo ανοιγω ενα βαρυ παιχνιδι, ανοιγω ενα ελαφρι, και καποιες φορες εχω και καποια αλλη εφαρμογη χωρις να μου εχει κλεισει τιποτα...

η ics δυστυχως απο οτι δοκιμασα ειναι στα ιδια επιπεδα με την gb αν και νομιζω εχει λιγο καλυτερο multitasking

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Και 5μβ να εδινε για μενα που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ την κάμερα αξίζει.

Αν γινόταν να έχουμε 50μβ ακόμα ραμ και καθόλου βιντεο και φωτο θα το προτιμούσα :)

Αυτό γίνεται... :) Όχι για 50ΜΒ αλλά 10-15ΜΒ παραπάνω χωρίς video recording είναι εφικτό.

Στράτο εσύ που τα ξέρεις καλυτερα, τελικά τα 500+ MB της μνήμης του κινητού πού εξαφανίζονται και φτάνουν μόνο 160-170 ΜΒ στα χέρια μας? Σίγουρα δεσμεύει κάποια η κάμερα όπως μας δίνεις να καταλάβουμε. Απο εκεί και πέρα? Απο τα 340 (που δίνει ας πούμε ο απλός semaphore) ένα μέρος το δεσμεύει το λειτουργικό, σωστά? Ετσι φτάνουμε στα 170-160 free ram μετά το boot? Επίσης απο τα 512 στα 340 οι μνήμη δεσμεύεται απο το hardware?
Κώστας

Στράτο εσύ που τα ξέρεις καλυτερα, τελικά τα 500+ MB της μνήμης του κινητού πού εξαφανίζονται και φτάνουν μόνο 160-170 ΜΒ στα χέρια μας? Σίγουρα δεσμεύει κάποια η κάμερα όπως μας δίνεις να καταλάβουμε. Απο εκεί και πέρα? Απο τα 340 (που δίνει ας πούμε ο απλός semaphore) ένα μέρος το δεσμεύει το λειτουργικό, σωστά? Ετσι φτάνουμε στα 170-160 free ram μετά το boot? Επίσης απο τα 512 στα 340 οι μνήμη δεσμεύεται απο το hardware?

Ακριβείς τιμές δεν είμαι σε θέση να σου πω. Αλλά σε γενικές γραμμές δεσμεύει μνήμη ο πυρήνας για τους διάφορους drivers (video recording, video player κ.λ.π). Έπειτα ο ίδιος ο πυρήνας καταλαμβάνει κάποια ΜΒ μνήμης. Τέλος πάνω στον kernel τρέχουν οι υπόλοιπες διεργασίες (π.χ. launcher μέχρι services όπως συγχρονισμός με google) του λειτουργικού. Έτσι φτάνουμε στην ελεύθερη μνήμη που αναφέρεις.

παιδια τα 340 που μας δινει ο stratosk ειναι πολλα, περισσοτερα απο ολες τις stock roms και τους περισσοτερους custom κερνελς...

το θεμα ειναι οτι και απο τα 340 η συσκευη δυστυχως δεσμευει τα 220 μονιμως και στην ουσια σου επιτρεπει να τρεχεις μονο μια βαρια εφαρμογη και αυτη πολλες φορες οταν την κανεις ελαχιστοποιηση μετα απο λιγο να κλεινει

Εντελώς πειραματικά, έκδοση με 368ΜΒ χωρίς video:

http://dl.dropbox.com/u/51987689/Semaphore_kernel_JVZ_2.1.1bb.tar

Nikos523 για σένα χτυπάει η καμπάνα!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Nikos523 για σένα χτυπάει η καμπάνα!:lol:

Πλάκα - πλάκα μια χαρά παίζει. :)

Μπορώ τώρα άνετα να κλείσω και 'κείνο το άνοιγμα με το τζαμάκι στο πίσω μέρος της συσκευής...

πως αδειαζει ο χωρος '' προσωπικά δεδομένα'' γιατι ειναι 127/127

καμια βοηθεια παιδιααα!!!!!!!!!

γιατι εχει μπλοκαρει το τηλεφωνο......

Edited by bilis38

καμια βοηθεια παιδιααα!!!!!!!!!

γιατι εχει μποκαρει το τηλεφωνο......

κανε wipe data/factory reset αλλα θα χασεις ολες τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους...

Πλάκα - πλάκα μια χαρά παίζει. :)

Μπορώ τώρα άνετα να κλείσω και 'κείνο το άνοιγμα με το τζαμάκι στο πίσω μέρος της συσκευής...

Φωτογραφίες φαντάζομαι τραβάει κανονικά. Μόνο το βίντεο δεν δουλεύει.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εντελώς πειραματικά, έκδοση με 368ΜΒ χωρίς video:

http://dl.dropbox.com/u/51987689/Semaphore_kernel_JVZ_2.1.1bb.tar

Γ@μάτος!:happy::happy:

αν αφησω το συστημα ext2 απο τον tornado λες να εχω επιπλοκες? σημερα η αυριο τον δοκιμαζω! οτι αλλο σκεφτεσαι να ξηλωσεις καντο!:lol:

edit: δεν νομιζω να πειραζει να τον βαλω σε jvt?

θα τα φτασουμε τα 512:lol::lol::lol:!!

Edited by nikos523

Φωτογραφίες φαντάζομαι τραβάει κανονικά. Μόνο το βίντεο δεν δουλεύει.

Όχι... :) Γι' αυτό λέω να το κλείσω το τζαμάκι... :lol:

Γ@μάτος!:happy::happy:

αν αφησω το συστημα ext2 απο τον tornado λες να εχω επιπλοκες? σημερα η αυριο τον δοκιμαζω! οτι αλλο σκεφτεσαι να ξηλωσεις καντο!:lol:

edit: δεν νομιζω να πειραζει να τον βαλω σε jvt?

θα τα φτασουμε τα 512:lol::lol::lol:!!

Όχι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα απ' το ext2. Φυσικά παίζει και σε JVT. Οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να το δοκιμάσω. Απομένουν άλλα ~15ΜΒ δεσμευμένα, αλλά μετά νομίζω θα χάσουμε βασικές λειτουργίες.

Πέρασα semafore 2.2.1 σε XWJVW, εγκατέστησα voodoo control πήγα στο screen v1 gamma offset... έκανα reset to 2.3.3 defaults αλλά εξακολουθώ να τρώω πρασινωπές-τρεμουλιαστές οθόνες... υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω? :confused:

Edit: Επίσης ψάχνω για το cwm manager στο market και δεν το βρίσκω, μήπως ψάχνω σε λάθος μέρος?

Edited by fufutos

2 Αποριες:

1. Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω το μαυρο φοντο των εφαρμογων?

2. Ξερει κανεις (επαναστατικη ιδεα) αν η υποδοχη κεραιας που εχει αν βγαλεις το καπακι ειναι για το wifi? Σκεφτομουν να βαλω ενα καλωδιο κεραιας προεκταση για καλυτερο σημα. Δε θα φαινεται κατω απο τη χοντρη καουτσουκ θηκη και θα πιανει καμπανα.

(Το πρωτο μου tapatalk μυνημα)

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Edit: Επίσης ψάχνω για το cwm manager στο market και δεν το βρίσκω, μήπως ψάχνω σε λάθος μέρος?

Λίγες σελίδες πριν γράφω ότι το έχω ανεβάσει. Δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

δεν πειραζει βγαλε... :p

οταν λες βασικες λειτουργιες, τι εννοεις?

ποσο βασικες? :p

Μπορεί και με την έκδοση (αυτή με τα 368) να υπάρχουν προβλήματα π.χ. σε παιχνίδια που παίζουν κάποιο βίντεο. Πάντως μέχρι angry birds που έχω παίζει. Τώρα υπάρχει κάποια δεσμευμένη μνήμη π.χ. για JPG. Μομίζω αν δεν βλέπουμε και φώτο ή εικόνες....

Βασιλη βρήκαμε τον άνθρωπο μας! :D

Ξήλωνε Στρατοοοο! :lol::lol:

:lol:

2 προβληματάκια αντιμετωπίζω..

1. Η οθόνη σαν να θόλωσε.. Το voodoo.color δε βγαίνει.. Έβαλα χειροκίνητα το σκριπτ του speedmod αλλα πάλι τιποτα..

2. Δεν βρίσκω τίποτα από οτι είχα στην εσωτερική sd..

Edit: ψιλοεστρωσα λίγο το voodoo color..

Πως να επαναφέρω ότι έχασα είναι το θέμα τώρα.

Edited by nikos523

2 προβληματάκια αντιμετωπίζω..

1. Η οθόνη σαν να θόλωσε.. Το voodoo.color δε βγαίνει.. Έβαλα χειροκίνητα το σκριπτ του speedmod αλλα πάλι τιποτα..

2. Δεν βρίσκω τίποτα από οτι είχα στην εσωτερική sd..

Για την εσωτερική sd μάλλον κάποιο conflict προφανώς. Κάνει κάποιο conversion o damian? Εννοείς δεν υπάρχει καθόλου ή δεν βλέπεις τα δεδομένα που είχες;

Για το την οθόνη και το voodoo color δοκίμασε να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις (η να τις αλλάξεις) από το voodoo control application.

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις