Jump to content

stratosk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stratosk

  1. Η εφαρμογή σας βοηθάει να συγχρονίζετε τα αρχεία στο τηλέφωνο με το Google Drive. Κατ' επιλογήν μπορεί να κρυπτογραφήσει τα αρχεία πριν το upload στο Google Drive με τον ισχυρό αλγόριθμο κρυπτογράφησης AES (256 bit key). Επιλέξτε τους φακέλους στη συσκευή σας τους οποίους θέλετε να κρατάτε συγχρονισμένους, τον φάκελο στο Google Drive με τον οποίο θα συγχρονίζονται τα αρχεία και τέλος την μέθοδο συγχρονισμού μεταξύ των "Two-way", "μόνο Upload" ή "μόνο Download" και τα αρχεία σας θα είναι πλέον ασφαλή στο Google Drive. Χαρακτηριστικά 3 διαφορετικές μέθοδοι συγχρονισμού (Two-way, Upload, Download). Κρυπτογράφηση αρχείων (AES 256). Στιγμιαίο upload (Instant upload) Χρήση του μηχανισμού συγχρονισμού του Android Αυτόματος περιοδικός ή χειροκίνητος συγχρονισμός Πληροφορίες συγχρονισμού στη γραμμή ειδοποιήσεων της συσκευής Επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας Έκδοση Premium Περισσότερο από ένα σημεία συγχρονισμού Δυνατότητα συγχρονισμού με το πρωτεύων (root) φάκελο του Google Drive Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις Η εφαρμογή διατιθεται στο Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semaphore.drivesyncrypt Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα DSCrypto στον υπολογιστή για την αποκρυπτογράφηση των αρχείων που έχουν κρυπτογραφηθεί με το Drive Syncrypt. Download DSCrypto: http://www.semaphore.gr/downloads/dscrypto Κοινότητα στο Google+ https://plus.google.com/u/0/communities/101172618056673622893
  2. Καλησπέρα, Απλά θα ήθελα να ενημερώσω για μία δική μου εφαργμογή. Ονομάζεται Drive Syncrypt και διανέμεται μέσω Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semaphore.drivesyncrypt Χρησιμοποιείται για συγχρονισμό αρχείων της συσκευής με το Google Drive. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αρχεία μεταξύ δύο συσκευών. Προεραιτικά υποστηρίζεται encryption (AES 256) των αρχείων πριν γίνουν upload στο Drive.
  3. Ναι την δοκίμασα. Δεν υπάρχει το γνωστό lag. Πολύ καλή αίσθηση.
  4. Ναι νομίζω ότι αν θα έπαιρνα κάτι θα κατέληγα σε stock Android. H JB με την τελευταία αλλαγή του pawitp ήρθε κι έστρωσε... Νομίζω θα την ευχαριστηθούμε τώρα...
  5. Σ' ευχαριστώ! Έτσι πως πάνε τα πράγματα νομίζω SGS XVIII. :p Σοβαρολογώντας όταν (αν) θα μπορέσω μάλλον για galaxy nexus με βλέπω (ή όποιο μοντέλο θα έχει βγάλει ή google)
  6. Εγώ ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξή σας. :)
  7. Συμφωνώ και επαυξάνω (για teamhacksung + pawitp). Εξαιρετικοί! Σας ευχαριστώ όλους...
  8. Ευτυχώς όσον αφορά τον πυρήνα φαίνεται ποιός είναι και δεν μπορείς να το κρύψει εύκολα. Έχω όμως μηνύματα από άλλους developers για παρόμοια περιστατικά στην συγκεκριμένη ROM. Ευτυχώς υπάρχουν ικανότατοι developers που πιστεύω ότι θα κάνουν port την JB μόλις βγει ο κώδικας. Σ' ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο.
  9. Παρακαλώ. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είναι ουσιαστικά ο Semaphore ICS με το initramfs του JB. Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν υπάρξει source code (για να υπάρξει και κάποια ΣΟΒΑΡΗ δουλειά από κάποιους σοβαρούς προγραμματιστές) JB στο SGS δεν θα υπάρξει.
  10. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Και σ' ευχαριστώ επίσης για τη δωρεά! Πραγματικά είναι μεγάλη βοήθεια και ικανοποιήση για μένα. Κάποιες φορές σκέφτομαι να τα παρατήσω, αλλά τέτοιες κινήσεις με κάνουν να συνεχίζω... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι! Θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Νίκο. :) Πολύ καλή η Slim! Και πραγματικά από τότε που πήγα σε ICS δεν μπορώ να γυρίσω σε GB.
  11. Νίκο, σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη που παρέχεις στους χρήστες σε θέματα Semaphore (και όχι μόνο φυσικά). Πραγματικά, οι απαντήσεις σου είναι πάντα εύστοχες και ακριβείς.
  12. Μάλλον δεν διευκρίνησα σωστά: λύνοντας το πρώτο (λήψη frame κατά το video recording) επιλύεται και το δεύτερο (φωτογραφία χωρίς πρόβλημα από την εμπρός κάμερα). Αν το αφήσω έξω πρώτο θα υπάρχει και πρόβλημα στην φωτογραφία από την εμπρός κάμερα.
  13. Βασικά εννοούσα το δεύτερο. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ το πρώτο.
  14. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι αυτό "έπαιζε" σε προηγούμενες ROM? Πάντως με την έκδοση που πρόκειται να βγει προσεχώς (2.5.0 ?) δεν υπάρχει το πρόβλημα, καθώς και η δυνατότητα λήψης φωτογραφίας ή καλύτερα λήψης ενός frame κατά τη διάρκεια εγγραφής video. Το ερώτημα που έχω θέσει όμως και στο XDA (και υπάρχει και ένα poll στο semaphore.gr για όποιον ενδιαφέρεται) είναι αν θέλουμε αυτές τις δυνατότητες γιατί θα μας στοιχίσουν 3MB από την διαθέσιμη RAM.
  15. Αν εννοείς το Voodoo control application, θα το χρειαστείς για το voodoo sound (ελπίζω να έχεις ακούσει voodoo sound - με ακουστικά :) ) Edit: Συγνώμη, μόλις τώρα είδα ότι η ερώτηση απαντήθηκε...
  16. Η μία διαφορά είναι ο εναλλακτικός driver για το auto brightness. Δεν αλλάζει την υπάρχουσα δυνατότητα. Απλά αν θέλεις δοκιμάζεις κι αυτή τη λύση. Η άλλη διαφορά είναι ότι όταν σβήνει η οθόνη κάποιες ρυθμίσεις του ondemand governor γίνονται πιο ήπιες (sampling_down_momentum, sampling_rate, io_is_busy) για εξοικονόμηση πόρων. Προσωπικά το καλύτερο calibration είναι να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρους φόρτισης/αποφόρτισης σε φυσιολογικές συνθήκες (εννοώ χωρίς κάποια εφαρμογή)
  17. Ειλικρινά, δεν ξέρω. Ίσως να μην φταίει το ext2. Ίσως κάποια άλλη μετατροπή/πείραγμα που κάνει ο damian κάνει conflict όταν μπαίνει ο Semaphore. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Οπότε πριν από την μετάβαση καλό θα ήταν ήταν επαναφορά σε rfs και backup. Το επίσης παράξενο είναι ότι μετά από τόσες χιλιάδες downloads ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για κάτι τέτοιο (εκτός αν δεν το ανέφερε στο XDA). Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία και την απώλεια των δεδομένων σου.
  18. :( Κι ο άλλος ο Νίκος το είχε πάθει αυτό. Μήπως ήσουν κι εσύ σε ext2 με του damian?
  19. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή που να δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά, ιδίως τις μεσημεριανές ώρες. :) Θα έλεγα να δεις μήπως κάποια εφαρμογή/widget δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep.
  20. Μπορείς να περάσεις κατευθείαν σε ext4
  21. Η μνήμη στο Android βρίσκεται εκεί για να χρησιμοποιείται. Δεν θα πρέπει να σ' απασχολεί το ότι σου δείχνει λιγότερα MB μετά από άνοιγμα εφαρμογών. Οι εφαρμογές μένουν ανενεργές στην μνήμη σε περίπτωση που τις ξαναχρειαστείς. Έτσι λειτουργεί η διαχείριση μνήμης. Χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως autokiller αυτό που καταφέρνεις έιναι να "ανεβοκατεβάζεις" τις εφαρμογές στην μνήμη και να χρησιμοποιείς περισσότερους πόρους του συστήματος τελικά. Άσε το λειτουργικό να διαχειριστεί τη μνήμη μόνο του. Αν χρειαστεί θα "σκοτώσει" αυτόματα τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.
  22. Νομίζω ότι βοηθάνε λίγο (μη φανταστείς τρελές διαφορές). Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ. Μια χαρά τα είπες Αλέξη. Το ondemand είναι το όνομα του governor του linux. Οι αλλαγή αυτή δεν νομίζω ότι το κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Πιστεύω βελτιώνει το sampling down factor που ήδη υπάρχει στο ondemand. Όποιος θέλει να δει πως περίπου δουλεύει (χριστουγεννιάτικα τώρα τί λεώ;) αυτό μπορεί να κάνει το εξής: Ανοίξτε ένα adb shell και σε κατάσταση ηρεμίας (του κινητού, όχι της δική σας) δώστε: cat /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/sampling_down_factor Αυτό θα σας επιστρέψει την τιμή 4. Κανονικά αυτό δεν θα άλλαζε όσες φορές και αν εκτελούσατε την παραπάνω εντολή (εκτός αν δίνατε νέα τιμή εσείς) Δοκιμάστε τώρα την ώρα που κάνετε κάτι στο κινητό (π.χ. γρήγορο scroll των οθονών) να εκτελείτε την παραπάνω εντολή. Θα δείτε ότι μεταβάλεται από 4 - 20.
  23. Ευχαριστώ Αλέξη! Και χρόνια πολλά! Με δυο λόγια αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι το εξής: Στον ondemand governor, όταν υπάρχει φορτίο στη CPU, η συχνότητα ανεβαίνει κατευθείαν στο maximun. Αυτό ισχύει γενικώς όπου χρησιμοποιείται ο ondemand. Αυτό που ισχύει επίσης σε μεταγενέστερες εκδόσεις του πυρήνα (όχι στην stock) είναι ότι μπορείς με μία παράμετρο να καθορίσεις ότι όταν ανέβει η συχνότητα στο maximun, να παραμείνει σ' αυτή τη συχνότητα λίγο παραπάνω (μιλάμε για τάξη μεγέθους 0,02s - 0.2s ανάλογα με την τιμή της παραμέτρου). Αυτό που έκανα είναι να μεταβάλεται αυτόματα αυτή η παράμετρος, λαμβάνοντας υπ' όψιν το ιστορικό του φορτίου της CPU.
  24. Όπως είπα, λόγω του τελευταίου tweak για τον ondemand προκαλείται αυτό. Θα το ψάξω περισσότερο μετά τα Χριστούγεννα. Αλλά είναι μόνο η ένδειξη της τρέχουσας συχνότητας. Συνολικά θα πρέπει να έχεις περίπου τα ίδια στατιστικά. Ίσως λίγο παραπάνω χρόνο στην υψηλότερη συχνότητα αλλά περιμένω να περάσουν λίγες μέρες να δω αν αυτό επηρεάζει την διάρκεια της μπαταρίας.
  25. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Αν θέλεις δοκίμασε πρώτα να το ενεργοποιήσεις από το overclocking test ώστε στην περίπτωση που στο τηλέφωνο σου δεν αρέσει το overclocking μετά το reboot θα επανέλθει στα 1000MHz
×
×
  • Create New...