Jump to content

bilis38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bilis38

  1. Κολλάει κατά το άνοιγμα στην ένδειξη Android.... Αυτό δείχνει η οθόνη της τηλεόρασης.... Και μένει εκεί... Τι μπορεί να συμβαίνει?
  2. Θέλω να εγκαταστήσω ελληνική Ρομ στο κινητό μου αγορασμενο από Σιγκαπούρη και φοράει custom rom Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με κάποιο οδηγό? Ευχαριστώ.
  3. θελω να αλαξω ρομ και θελω μια βοηθεια ποιον οδηγο να ακολουθησω? το τηλ ειναι αγορα απο σιγκαπουρη και βρισκεται στην 4.3
  4. ναι οι drivers ειναι εγκατεστημενοι κανονικα
  5. γιατι μου συβαινει αυτο?
  6. φλασαρω με odin και μου βγαζει fail
  7. Αρχικα ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. προσπαθω να φλασαρω με odin και μου βγαζει fail. απο να κατεβασω και ποια καινουργια εννοεις? Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
  8. εχω s4 9505 αγορασμενο πο κινα φοραει 4.3 δεν εχει παρει αναβαθμηση ακομη. το εκανα ρουτ και προσπαθησα να φλασαρω ελληνικη 4.4 ομως δεν την παιρνει μια βοηθεια παιδια σας παρακαλω.... ευχαριστω....
  9. εχω s4 i9505 απο κινα φοραει 4.3 ενημερωσεις δεν περνει τι να κανω?
  10. Μπορω να φλασαρω απο 4.3 (κινα) την 5.0.1 ελλαδα?
  11. εγω αντιμετωπιζω 2 προβληματακια 1ο χανω πολλες κλησεις απο κακη ληψη σηματος. Παλια ειχα το S3 δεν αντιμετωπιζα προβληματα (δεν εχω αλλαξει περιοχη-εχω βαλει και καινουργια micro sim) 2o μου ζηταει σε συντομα χρονικα διαστηματα (ανα βδομαδα περιπου) να καθοριζω λογαρισμο αντιγραφων ασφαλειας καθοριζω λογαριασμο google μετα απο απολιγες μερες παλι τα ιδια. Δεν ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει?
  12. την εκοψα....υπαρχουν και ετοιμες μικρες?
  13. υπαρχει τετοια περιπτωση? ειχε καποιος τετοιο προβλημα και αλλαξε sim και διορθώθηκε?
  14. χθες αγορασα τον υποψη γαλαξια και χανει το σημα οταν παω να κανω χειροκινητη εγγραφη στο δυκτιο (wind) δε γινεται ξερει κανενας τι παιζει? υπαρχη βλαβη?
  15. μπορω να φορμαρω τον γαλαξια και να παραμεινει η CM10.1 ή πρεπει πρωτα να περασω επίσημο Firmware (με repartition, pit και Firmware με τρία αρχεία) και μετα CM10.1?
  16. Θελω να πουλησω τον γαλαξια μου και θελω να τα σβησω ολα....(φοραω 4.2.2) που μπορω να δω οδηγιες?
  17. με την 4.1 ειχα φοβερο προβλημα με το GPS... με την 4.2 τι γινεται εχει δοκιμασει καποιος? (βρισκει κλειδωνει δορυφορους?)
  18. ειμαι root....απλα πες μου τι εκδοση φορας εσυ επανω και που θα την βρω να την βαλω ευχαριστω....
  19. ποια ειναι τοτε? βοηθειστε ανα μπορειται....
  20. λειτουργει καποιος προγραμμα πλοηγησης σε samsung galaxy s (4.1.2) εγω εχω σοβαρο προβλημα τι μια δεν βρισκει δορυφορους την αλλη βρισκει και δεν κλειδωνει και την αλλη βρισκει και κλειδωνει για πολυ λιγο. Μπορει να βοηθησει καποιος?>
  21. ρυθμιση για το A-GPS εγω μπορω να κανω μονο μεσω του GPS Status (Tools - Manage A-GPS state) Αλλο σημειο για ρυθμιση του A-GPS δεν εχω (samsung galaxy s - 4.1.2) Μηπως γιαυτο δεν καταφερνω τιποτα?
  22. με wifi δεν παιρνει δεδομενα? θελει απο δικτυο?
  23. εγω χρησιμοποιησα το υποψη προγραμμα αλλα ποτε κλειδωνει και ποτε οχι....βρισκει 4 δορυφορους και εκει σταματαει...θελει καποια αλλη ρυθμιση το προγραμμα εκτος απο το να περασουμε το europe και greece?
×
×
  • Create New...