Ilovemetal Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Είναι και κάτι άτομα που κάνουν το παν για. Α βγάλουν το διξτυο της Vodafone σάπιο ρε παιδί μου . Κάθονται μακριά από κεραίες της πάνε σε υπόγεια , κατεβάζουν παράλληλα αρχεία , για να βγάλουν την Vodafone σάπια . Δεν έχω μετοχές στην Vodafone την δουλειά νου θεκω να κάνω και δεν την κάνω . Το 5G στις Σέρρες τώρα .. με -79 rsrp https://drive.google.com/file/d/1de0MPaSuukGyWw3v6cm41SPqZTLNQtGM/view?usp=drivesdk Να έβλεπα και εγώ το σκίσιμο κάπου ξαι δεν θα έβγαζα κιχ Όποιος έχει τη μύγα... Γράψε για τα μηδενικά σε απόδοση τέστ όσο λαχταράς αδερφέ. Έλα στην Κατερίνη να το δεις και να απολαύσεις και το μπάνιο σου στις όμορφες παραλίες μας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 δεν πείθεις Δεν πειθώ επείδη στο σπίτι σου η Vodafone έχει 79 mbps ? Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω Ένα μικρό φρεσκάρισμα μνήμης και σε εποχές χωρίς απεριόριστα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Όποιος έχει τη μύγα... Γράψε για τα μηδενικά σε απόδοση τέστ όσο λαχταράς αδερφέ. Έλα στην Κατερίνη να το δεις και να απολαύσεις και το μπάνιο σου στις όμορφες παραλίες μας. Δεν διαφωνώ φίλε μου , δεν διαφωνώ ότι στην περιοχή σου πάει μπάλα αλλά πταν στην συμπρωτεύουσα έχω στο κέντρο 3G και μην κειτουργικο 4G sorry αλλά θα πω ότι το δίκτυο είναι σάπιο . Με το καλό να σε κεράσω ένα έκανε στις Σέρρες και μια μπουγάτσα στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Δεν διαφωνώ φίλε μου , δεν διαφωνώ ότι στην περιοχή σου πάει μπάλα αλλά πταν στην συμπρωτεύουσα έχω στο κέντρο 3G και μην κειτουργικο 4G sorry αλλά θα πω ότι το δίκτυο είναι σάπιο . Με το καλό να σε κεράσω ένα έκανε στις Σέρρες και μια μπουγάτσα στην Θεσσαλονίκη Εντάξει George πάω πάσο. Αδιαμφισβήτητα χρειάζονται αναβαθμίσεις σε κάποιες περιοχές, αλλά κάποιοι έκαναν επάγγελμα τον αρνητικό σχολιασμό προς το δίκτυο της Vodafone. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 αλλά πταν στην συμπρωτεύουσα έχω στο κέντρο 3G και μην κειτουργικο 4G sorry αλλά θα πω ότι το δίκτυο είναι σάπιο . Μην το χρησιμοποιείς τότε, είναι πολύ απλό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Εντάξει George πάω πάσο. Αδιαμφισβήτητα χρειάζονται αναβαθμίσεις σε κάποιες περιοχές, αλλά κάποιοι έκαναν επάγγελμα τον αρνητικό σχολιασμό προς το δίκτυο της Vodafone. Όπως και η COSMOTE χρειάζεται αναβάθμιση σε πολλές περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Εντάξει Κατερίνη παίζει καλά. Παγκράτι, Καισαριανή, Πέραμα, Δήμος Λαυριωτικής (έκτος κεντρικής οδού άφαντη), πάνω στην Αττική οδό προς Περαία, Θράκη πάντα γεμάτη και με 0.001Mbps έκτος κέντρων. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 οι δύο προηγούμενες μετρήσεις είναι από σημεία που πέρυσι είχαν μαξ ταχύτητα 2mbps, δεν ανέφερα ότι είναι από το σπίτι μου. Αναβάθμιση λέγεται btw. Και αυτό συμβαίνει στα περισσοτερα σημεία που έχω επισκευτεί τελευταία. Αλλάζει όψη όλο το δίκτυο Αλλάζει όψη όλο το δίκτυο αλλά όχι στα σημεία που κινούμαστε εμείς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 οι δύο προηγούμενες μετρήσεις είναι από σημεία που πέρυσι είχαν μαξ ταχύτητα 2mbps, δεν ανέφερα ότι είναι από το σπίτι μου. Αναβάθμιση λέγεται btw. Και αυτό συμβαίνει στα περισσοτερα σημεία που έχω επισκευτεί τελευταία. Αλλάζει όψη όλο το δίκτυο Άλλη μοα περιοχή (που ακόμα να μάθουμε ππυ είναι ) που παίζει σωστά η Vodafone . Έχω 10 να σου πω που πάει χαλία . Ξαι εδώ 5G φέραν αναβαθμηση έγινε , δεν είδα καμία διαφορά στο δίκτυο .. και ποστεψε με από τότε που άνοιξαν τα σύνορα έχω επισκεφτεί αρκετές περιοχές .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Όσον αφορά την υπερβολή, ναι, φοβούνται οι εταιρείες. Αφενός γιατί είμαστε της υπερβολής, αφετέρου γιατί δεν υπάρχουν οι υποδομές για τέτοια χρήση. Εδώ συμφωνούμε. Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν δίκτυο κοιτούσαν να χρεώνουν 7000 ευρώ το Mb ξοδεύοντας τα λιγότερα δυνατά χρήματα για δίκτυο. Αυτό που βλέπουμε σε ταχύτητες 4G σε σημεία αναβαθμισμένα με 5G έπρεπε να είναι παντού. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Αναγνωρίζω την υπερβολή από πλευράς μου στο θέμα των Speedtest . Υπάρχουν σταθμοί που όντως βλέπω διαφορά . Απλά είναι τοσοοο λίγοι , ξαι έχω τόσο καιρό να δω κάποια διαφορά που απλά ξεχνιέται . Είναι λες και παν με την όπισθεν . Απλά στην πραγματικότητα μπορεί να έχουν βάλει προτεραιότητα άλλες περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 (edited) Είναι στραβή η Telco κατάσταση στην Ελλάδα σε σημείο που δεν ξέρουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον. Να θυμίσω ότι έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους με τα καρτοκινητά; Να θυμίσω τα ακριβά συμβόλαια που σηκώνουν έκπτωση ανάλογα πως θα τους κάνεις κλικ; Τα ξηλώματα κεραιών; Τις αδήλωτες κεραίες λόγω αργής ΕΕΤΤ; Τις ελεεινές συμβάσεις προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων για να μπει κεραία (δικό σου ρεύμα, κτλ); Την έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού ραδιοδικτύου στην επαρχία (μια κεραία στο κέντρο, μια στον λόφο δίπλα, από εποχές GSM); Την εντελώς άναρχη δόμηση που έφτιαξε πόλεις-τέρατα που είναι αδύνατον να καλύψεις πραγματικά, χωρίς πρακτικά να βάλεις 1 κεραία ανά διασταύρωση; Την οικονομική κρίση που έκανε τον κόσμο να μην ΜΠΟΡΕΙ να δώσει 11 Ευρώ αντί για 10 τον μήνα; Με ARPU 10.70 Ευρώ τον μήνα (συμβόλαια και καρτοκινητά μέσα) και έκταση ίση με την Γερμανία (θέλουμε και κάλυψη στις θάλασσες, η έκταση που καλύπτουν τα δίκτυα είναι ίση με την Γερμανία αν δείτε το τι καλύπτουν) μην περιμένετε και πολλά περισσότερα. Είναι μαθηματικά. Ίσως αν δεν έπαιζαν τα παιχνιδάκια με τα λεφτά που πάνε Λουξεμβούργο σχεδόν αφορολόγητα, να έμενε λίγο παραπάνω ρευστό για επενδύσεις, αλλά δεν αλλάζεις και κατηγορία. Edited June 21, 2021 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Είναι στραβή η Telco κατάσταση στην Ελλάδα σε σημείο που δεν ξέρουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον. Να θυμίσω ότι έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους με τα καρτοκινητά; Να θυμίσω τα ακριβά συμβόλαια που σηκώνουν έκπτωση ανάλογα πως θα τους κάνεις κλικ; Τα ξηλώματα κεραιών; Τις αδήλωτες κεραίες λόγω αργής ΕΕΤΤ; Τις ελεεινές συμβάσεις προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων για να μπει κεραία (δικό σου ρεύμα, κτλ); Την έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού ραδιοδικτύου στην επαρχία (μια κεραία στο κέντρο, μια στον λόφο δίπλα, από εποχές GSM); Την εντελώς άναρχη δόμηση που έφτιαξε πόλεις-τέρατα που είναι αδύνατον να καλύψεις πραγματικά, χωρίς πρακτικά να βάλεις 1 κεραία ανά διασταύρωση; Την οικονομική κρίση που έκανε τον κόσμο να μην ΜΠΟΡΕΙ να δώσει 11 Ευρώ αντί για 10 τον μήνα; Με ARPU 10.70 Ευρώ τον μήνα (συμβόλαια και καρτοκινητά μέσα) και έκταση ίση με την Γερμανία (θέλουμε και κάλυψη στις θάλασσες, η έκταση που καλύπτουν τα δίκτυα είναι ίση με την Γερμανία αν δείτε το τι καλύπτουν) μην περιμένετε και πολλά περισσότερα. Είναι μαθηματικά. Ίσως αν δεν έπαιζαν τα παιχνιδάκια με τα λεφτά που πάνε Λουξεμβούργο σχεδόν αφορολόγητα, να έμενε λίγο παραπάνω ρευστό για επενδύσεις, αλλά δεν αλλάζεις και κατηγορία. Δε βρίσκω τόσο τραγική την κατάσταση των ελληνικών παρόχων. Είναι πολύ καλύτερα από άλλες χώρες που έχω βρεθεί (πχ ΗΒ). Ειδικά επαρχιακά θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι σούπερ αν θεωρήσεις τη μορφολογία του εδάφους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 (edited) Σε όλη την Ελλάδα . Παντού . Πως εξηγείτε επίσης το ότι έχουν τρελούς χρόνους αποκρίσης; 200-400ms ping Περίεργο. Εγώ δεν ζω Ελλάδα τότε. Ας γενικέψω και τη δίκη μου εμπειρία : Σε όλη την Ελλάδα πετάει. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι στραβή η Telco κατάσταση στην Ελλάδα σε σημείο που δεν ξέρουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον. Να θυμίσω ότι έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους με τα καρτοκινητά; Να θυμίσω τα ακριβά συμβόλαια που σηκώνουν έκπτωση ανάλογα πως θα τους κάνεις κλικ; Τα ξηλώματα κεραιών; Τις αδήλωτες κεραίες λόγω αργής ΕΕΤΤ; Τις ελεεινές συμβάσεις προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων για να μπει κεραία (δικό σου ρεύμα, κτλ); Την έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού ραδιοδικτύου στην επαρχία (μια κεραία στο κέντρο, μια στον λόφο δίπλα, από εποχές GSM); Την εντελώς άναρχη δόμηση που έφτιαξε πόλεις-τέρατα που είναι αδύνατον να καλύψεις πραγματικά, χωρίς πρακτικά να βάλεις 1 κεραία ανά διασταύρωση; Την οικονομική κρίση που έκανε τον κόσμο να μην ΜΠΟΡΕΙ να δώσει 11 Ευρώ αντί για 10 τον μήνα; Με ARPU 10.70 Ευρώ τον μήνα (συμβόλαια και καρτοκινητά μέσα) και έκταση ίση με την Γερμανία (θέλουμε και κάλυψη στις θάλασσες, η έκταση που καλύπτουν τα δίκτυα είναι ίση με την Γερμανία αν δείτε το τι καλύπτουν) μην περιμένετε και πολλά περισσότερα. Είναι μαθηματικά. Ίσως αν δεν έπαιζαν τα παιχνιδάκια με τα λεφτά που πάνε Λουξεμβούργο σχεδόν αφορολόγητα, να έμενε λίγο παραπάνω ρευστό για επενδύσεις, αλλά δεν αλλάζεις και κατηγορία. Τα είπες όλα. Θελουμε επενδύσεις Ελβετίας με Arpu Ουγκάντας. Edited June 23, 2021 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) One Salonica στην βόρεια είσοδο . Όπως τα είχα αφήσει τα πράγματα 3 χρόνια πριν https://www.speedtest.net/my-result/i/4639646442 Κέντρο Αμπελοκήποι Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/my-result/i/4640162429 Κέντρο Αμπελοκήπους είχα καιρό να πάω , αλλά και πάλι τα ίδια χάλια Edited June 23, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Χθεσινό τεστ, στη λεωφόρο Κρυονεριου στον Άγιο Στέφανο, κοντά στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Single band, το ίδιο δείχνει και το Cellmapper. Αλλά έπαιζε καλά (τουλάχιστον το πρωί, που ήμουν εκεί). :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καυτατζόγλειο τώρα https://drive.google.com/file/d/11OOQmoSWOKGMRq7I9CAT5LClznLnxePX/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Προβλημα vodafone τεραστιο Πλακα Λιτοχωρου. Heleon γυρναει σε Ε , ταχυτητες δεν το συζητω. Περιοχη camping sylvia τα ιδια δραματικε χαλια. Γυρναει στο ταακιρ κεφι σε 4G αλλα οι ταχυτητες ειναι κατω απο 1 mbit! Συνεχιζοντας στην καρδια της Πλακας, στο cavo olympo, λιιιγο καλυτερα αλλα εκει την παλευουμε με το wifi του ξενοδοχειου. Στο καμπινγκ του τολιοπουλου, χαλια μαυρα. Η κατασταση βελτιωνεται στην εισοδο της Λέπτοκαρυας. Μετρησεις με iphone12 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονη λυση το mifi απο wind που πηγαινει ταπα. Ή σταθερη γραμμη ΟΤΕ.Και η cosmote εχει μεγαλο θεμα στην περιοχη. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονη λυση το mifi απο wind που πηγαινει ταπα. Ή σταθερη γραμμη ΟΤΕ.Και η cosmote εχει μεγαλο θεμα στην περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Καλά πως είναι δυνατόν να λειτουργεί η wind και όχι η Vodafone? Έχουν σταθμούς στα ίδια σημεία. Καλά η wind δεν παίζει να έχει συνδρομητές στην περιοχή αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Προβλημα vodafone τεραστιο Πλακα Λιτοχωρου. Heleon γυρναει σε Ε , ταχυτητες δεν το συζητω. Περιοχη camping sylvia τα ιδια δραματικε χαλια. Γυρναει στο ταακιρ κεφι σε 4G αλλα οι ταχυτητες ειναι κατω απο 1 mbit! Συνεχιζοντας στην καρδια της Πλακας, στο cavo olympo, λιιιγο καλυτερα αλλα εκει την παλευουμε με το wifi του ξενοδοχειου. Στο καμπινγκ του τολιοπουλου, χαλια μαυρα. Η κατασταση βελτιωνεται στην εισοδο της Λέπτοκαρυας. Μετρησεις με iphone12 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονη λυση το mifi απο wind που πηγαινει ταπα. Ή σταθερη γραμμη ΟΤΕ.Και η cosmote εχει μεγαλο θεμα στην περιοχη. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονη λυση το mifi απο wind που πηγαινει ταπα. Ή σταθερη γραμμη ΟΤΕ.Και η cosmote εχει μεγαλο θεμα στην περιοχη. Αυτό που λέει και ο mixtri. Η Vodafone στην περιοχή έχει κεραίες στα ίδια σημεία με Wind. Εκτός κι αν παίζει βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Το ότι έχουν ίδιες κεραίες δεν σημαίνει ότι εκπέμπουν και οι 2 4G ή ίδια μπάντα κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Φίλος μου θα πάει στον Γεροπλατανο Χαλκιδικής κι έχει CU. Γνωρίζει κανείς αν έχει καλές ταχύτητες ίντερνετ; Γιατί η μπλε έχει πολύ χαμηλές απ ότι βλέπω απ τον χάρτη ταχυτήτων της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Από πού προκύπτει ότι η Wind δεν έχει συνδρομητές στην περιοχή; Αποτελεί γεγονός ή είναι κάποια εικασία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Το ότι έχουν ίδιες κεραίες δεν σημαίνει ότι εκπέμπουν και οι 2 4G ή ίδια μπάντα κλπ κλπ. Προφανώς. Αλλά συνήθως η Vodafone είναι αυτή που έχει περισσότερες μπάντες και χωρητικότητα. @p_k, όταν είχα πάει Όλυμπο στο καταφύγιο μόλις τους ρώτησα αν έχεις κανείς Wind πέθαναν στο γέλιο. Δεν υπήρχε για πολλά χρόνια στην περιοχή με 4G, και όταν ήρθε ήταν σχετικά αργό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Προφανώς. Αλλά συνήθως η Vodafone είναι αυτή που έχει περισσότερες μπάντες και χωρητικότητα. @p_k, όταν είχα πάει Όλυμπο στο καταφύγιο μόλις τους ρώτησα αν έχεις κανείς Wind πέθαναν στο γέλιο. Δεν υπήρχε για πολλά χρόνια στην περιοχή με 4G, και όταν ήρθε ήταν σχετικά αργό. Αυτό δεν είναι στοιχείο, σε καμία περίπτωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts