lionfire Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Λουτρα Ποζαρ, Λουτρακι Αριδαιας. Φουλ τουριστικο μερος, vodafone Gprs φουλ σημα. Κλαιω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατε και βαζετε 4G στα πιο απιθανα μερη και εδω στα ιαματικα λουτρα της Μακεδονιας ( κατι σαν την Αιδηψο στην Ευβοια) μου εχετε GPRS????? Ηθελα να περασω και σε συμβολαιο. Καρτα και πολυ ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Λουτρα Ποζαρ, Λουτρακι Αριδαιας. Φουλ τουριστικο μερος, vodafone Gprs φουλ σημα. Κλαιω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατε και βαζετε 4G στα πιο απιθανα μερη και εδω στα ιαματικα λουτρα της Μακεδονιας ( κατι σαν την Αιδηψο στην Ευβοια) μου εχετε GPRS????? Ηθελα να περασω και σε συμβολαιο. Καρτα και πολυ ειναι. 4G μόνο χειροκίνητα κι αυτό με μια γραμμή προς οριακό υπο εξαφάνιση σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Λουτρα Ποζαρ, Λουτρακι Αριδαιας. Φουλ τουριστικο μερος, vodafone Gprs φουλ σημα. Κλαιω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατε και βαζετε 4G στα πιο απιθανα μερη και εδω στα ιαματικα λουτρα της Μακεδονιας ( κατι σαν την Αιδηψο στην Ευβοια) μου εχετε GPRS????? Ηθελα να περασω και σε συμβολαιο. Καρτα και πολυ ειναι. Έχει και το φεστιβάλ τον άλλο μήνα. Θα δεις κλάμα όσοι έχουν βοδαφον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Λουτρα Ποζαρ, Λουτρακι Αριδαιας. Φουλ τουριστικο μερος, vodafone Gprs φουλ σημα. Κλαιω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατε και βαζετε 4G στα πιο απιθανα μερη και εδω στα ιαματικα λουτρα της Μακεδονιας ( κατι σαν την Αιδηψο στην Ευβοια) μου εχετε GPRS????? Ηθελα να περασω και σε συμβολαιο. Καρτα και πολυ ειναι. Δεν έχει στα πιο απίθανα μέρη 4G η Vodafone... Κυρίως μέσα σε πόλεις έχει. Παραπέρα, κάνα 3G με 1-2 Mbps ταχύτητα από τα 900 MHz και πολύ μας είναι... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Δεν έχει στα πιο απίθανα μέρη 4G η Vodafone... Κυρίως μέσα σε πόλεις έχει. Παραπέρα, κάνα 3G με 1-2 Mbps ταχύτητα από τα 900 MHz και πολύ μας είναι... :cool: Κρίμα. Εμείς στα χωριά μας έχουμε UMTS 2100 πριν από το 2010 και LTE από το 2013, με CA πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ο άνθρωπος αναφέρθηκε στην κάλυψη στα λουτρά Πόζαρ, που είναι άκρως τουριστική περιοχή, με χιλιάδες επισκέπτες και έτσι έχει η κατάσταση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Το έχετε γράψει πολλοί εδώ μέσα στο θεμα κάλυψης 4g πάσχει η εταιρία πια. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited June 24, 2018 by XP130TD Σύγκριση Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Παντως χθες που κατεβηκα απο θεσσαλονικη στα Βασιλικα απο ταγαραδες,αγια παρασκευη και σουρωτη επαιζε καλα η Vodafone.Μετα κατεβηκα προς Μουδανια και απο εκει περασα Νεες φωκιες,αφυτο,καλλιθεα,Κασσανδρεια,Σιβηρη,Σκαλα φουρκας και ποσειδι. Σε ολη τη διαδρομη 4G καρφωμενο σταθερα το iPhone.Κανενα θεμα,παιζει καλα με B20. Στο δρομο για Παλιουρι,στην Καλανδρα προς Μολα Καλυβα λιγο πιο κατω απο το χωριο εχει κεραια. Απο την απεναντι πλευρα αναμεσα σε Φωκιες και αφυτο εχει ενα παρκο κεραιων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Έβαλα στην 2η μου συσκευή για λίγο την κάρτα της Vodafone που έχω παροπλισμένη, και αν και δεν το περίμενα, έπιανε 4G+ στην περιοχή μου (Άγιος Δημήτριος). Δεν είναι και κάτι φοβερό, αλλά τουλάχιστον κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπώς. Το κουφό είναι πως έπιανε καλύτερη ταχύτητα εσωτερικά στο σπίτι παρά όταν πήγαινα σε μπαλκόνι. Δεν μπορώ να δω και τις 2 μπάντες στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το net cell info μου δείχνει την κύρια μόνο (20). http://www.speedtest.net/android/4015679997.png Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Έβαλα στην 2η μου συσκευή για λίγο την κάρτα της Vodafone που έχω παροπλισμένη, και αν και δεν το περίμενα, έπιανε 4G+ στην περιοχή μου (Άγιος Δημήτριος). Δεν είναι και κάτι φοβερό, αλλά τουλάχιστον κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπώς. Το κουφό είναι πως έπιανε καλύτερη ταχύτητα εσωτερικά στο σπίτι παρά όταν πήγαινα σε μπαλκόνι. Δεν μπορώ να δω και τις 2 μπάντες στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το net cell info μου δείχνει την κύρια μόνο (20). http://www.speedtest.net/android/4015679997.png Sent from my XT1580 Μου δίνεις αφορμή να ρωτήσω: Η συγκεκριμένη εφαρμογή (Network cell info pro), την οποία έχω εγκατεστημένη και εγώ δείχνει μόνο μία μπάντα κάθε φορά; Και με ποιο κριτήριο ορίζεται ποια είναι η κύρια μπάντα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Κρίμα. Εμείς στα χωριά μας έχουμε UMTS 2100 πριν από το 2010 και LTE από το 2013, με CA πλέον. Εσύ μιλάς για το Πήλιο όμως, που έχει τουριστικά μέρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Μου δίνεις αφορμή να ρωτήσω: Η συγκεκριμένη εφαρμογή (Network cell info pro), την οποία έχω εγκατεστημένη και εγώ δείχνει μόνο μία μπάντα κάθε φορά; Και με ποιο κριτήριο ορίζεται ποια είναι η κύρια μπάντα; Υποθέτω πως είναι αυτή που γράφει η κυρία. Το γεγονός πως η συσκευή γράφει 4G+ ενώ μου δίνει η εφαρμογή μια μπάντα, με κάνει να νομίζω πως δεν μπορεί να δώσει πληροφόρηση (για τη συσκευή μου τουλάχιστον) ξεχωριστά για όλες που συνδυάζονται. Εκτός αν το γράφει κάπου αλλού και δεν ξέρω εγώ να το δω. Γενικά πάντως έχει τύχει να δω και 180άρια σε speedtest, δηλαδή σίγουρα 4G+ και η εφαρμογή δίνει μόνο μια μπάντα. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, εξάλλου στο μέρος της εφαρμογής που δείχνει την μπάντα δεν χωράνε ταυτόχρονα δύο ή τρεις μπάντες, έχει χώρο μόνο για μία. Τα 180 mbps δείχνουν οπωσδήποτε 4g+. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, εξάλλου στο μέρος της εφαρμογής που δείχνει την μπάντα δεν χωράνε ταυτόχρονα δύο ή τρεις μπάντες, έχει χώρο μόνο για μία. Τα 180 mbps δείχνουν οπωσδήποτε 4g+. Χρησιμοποιήστε το Network Signal Guru για να βλέπετε μπάντες στο 4G+. Μόνο που θέλει root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Χρησιμοποιήστε το Network Signal Guru για να βλέπετε μπάντες στο 4G+. Μόνο που θέλει root... Αυτό είναι το θέμα, ότι θέλει root κι εγώ δεν θέλω να ρουτάρω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Το έχω ανακαλύψει εδώ και 1,5 χρόνο το NSG. Root δεν είναι επιλογή. Δεν έχει κανένα λόγο για μένα πια. Έχουμε και εφαρμογές που με root δεν παίζουν (τράπεζες κλπ). Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Εσύ μιλάς για το Πήλιο όμως, που έχει τουριστικά μέρη. Κόλλησες στο Πήλιο εσύ. ΟΧΙ, μιλάω και για άλλα μέρη στην Ελλάδα που έχω επισκεφθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Το έχω ανακαλύψει εδώ και 1,5 χρόνο το NSG. Root δεν είναι επιλογή. Δεν έχει κανένα λόγο για μένα πια. Έχουμε και εφαρμογές που με root δεν παίζουν (τράπεζες κλπ). Sent from my SM-G930F Netmonster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Κοντά στον ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Κατερίνης. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Πόλη της Νάξου. Και δεν έχει φουλαρει ακόμα καλά καλά από κόσμο. Μιλάμε για τσίρκο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtualnt Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μήπως έχεις πιάσει το ταβάνι των 30GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μήπως έχεις πιάσει το ταβάνι των 30GB? Και το upload? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Και το upload? Και στο upload μπαίνει κόφτης. Παθός και μαθός που λένε και στο χωριό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Και οι 2 sim vf. Τρέχα γύρευε Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Παραλία Πάου, Αργαλαστή Πηλίου. 4G+ ισχνό, που κάνει εναλλαγή σε 4G και EDGE. Για τα πολύ βασικά κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts