mixtri Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Μια παράκληση. Όσοι έχετε Android devices εγκαταστείστε το cell mapper και ανεβάστε δεδομένα από την περιοχή σας. Το να γράφετε εδώ για κεραίες κτλ δεν προσφέρει πολλά πράγματα. Στο cell mapper βλέπουμε ακριβώς που βρίσκεται η κεραία και με συχνότητες, περιοχή κάλυψης κτλ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Μια παράκληση. Όσοι έχετε Android devices εγκαταστείστε το cell mapper και ανεβάστε δεδομένα από την περιοχή σας. Το να γράφετε εδώ για κεραίες κτλ δεν προσφέρει πολλά πράγματα. Στο cell mapper βλέπουμε ακριβώς που βρίσκεται η κεραία και με συχνότητες, περιοχή κάλυψης κτλ... μακαρι να μπορουσα να δω και εγω τι συχνοτητα εκπομπης υποστηριζει το 4g απο το κινητο μου που δεν το υποστηριζει. οσο για το cell mapper ειναι αληθεια οτι γραφει για την κεραια που βρισκεται; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 μακαρι να μπορουσα να δω και εγω τι συχνοτητα εκπομπης υποστηριζει το 4g απο το κινητο μου που δεν το υποστηριζει. οσο για το cell mapper ειναι αληθεια οτι γραφει για την κεραια που βρισκεται; . Αν υπάρχει καλή database ναι. Είναι ακριβές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Αν υπάρχει καλή database ναι. Είναι ακριβές. πριν κανα 6μηνο που τελειωσε η προσφορα που ειχε ο πατερας μου ......, δεχτηκα προσφορα απο vodafon και πηγε εκει.. η κατασταση τραγικη, τα ακουω σχεδον καθε μερα.. παρα πολλες φορες, τον καλω και λεει οτι ειναι κλειστο, επισης αργει να κανει συνδεση οταν κανεις κληση αισθητα σε σχεση με την προηγούμενη ετααιρεία.. αλλα αυτο με τις χαμενες κλησεις ειναι απλα τραγικο.. αναγκαστηκα να του ρουταρω το κινητο για να περασω xposed και intelli 3g να γυριζει αυτοματα σε 2g καθε φορα που κλεινει η οθονη.. εκει πανε λιγο καλυτερα τα πραγματα. εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος απο voda, και φυσικα δεν θα την προτεινα.. περιοχη: κατω αχαια-πατρα-και τριγυρω κινητο: LG G3 Edited June 12, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παραλία Κατερίνης, Caldera... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 (edited) Φίλοι μηχανικοί δικτύου της Vodafone που πιθανόν να διαβάζετε το thread αυτό: Κάντε κάτι για τις LTE ταχύτητες στην Πάτρα. Με cat.16 συσκευή (3CA/256QAM) χρησιμοποιώ το δίκτυο και έχετε ελάχιστο carrier aggregation 3+20 και μία και μοναδική band 7. Οι ταχύτητες σε όλο το κέντρο με το ζόρι ξεπερνούν τα 10mbps down. Στις γειτονιές band 20 πιταρισμένο που δίνει ανάλογα την ώρα από 3 μέχρι 30mbps. Edited June 20, 2018 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φίλοι μηχανικοί δικτύου της Vodafone που πιθανόν να διαβάζετε το thread αυτό: Κάντε κάτι για τις LTE ταχύτητες στην Πάτρα. Με cat.16 συσκευή (3CA/256QAM) χρησιμοποιώ το δίκτυο και έχετε ελάχιστο carrier aggretation 3+20 και μία και μοναδική band 7. Οι ταχύτητες σε όλο το κέντρο με το ζόρι ξεπερνούν τα 10mbps down. Στις γειτονιές band 20 πιταρισμένο που δίνει ανάλογα την ώρα από 3 μέχρι 30mbps.Είπαμε budget δίκτυο με premium τιμές. Και στο μέρος που είμαι τώρα κάπως έτσι είναι. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Φίλοι μηχανικοί δικτύου της Vodafone που πιθανόν να διαβάζετε το thread αυτό: Κάντε κάτι για τις LTE ταχύτητες στην Πάτρα. Με cat.16 συσκευή (3CA/256QAM) χρησιμοποιώ το δίκτυο και έχετε ελάχιστο carrier aggretation 3+20 και μία και μοναδική band 7. Οι ταχύτητες σε όλο το κέντρο με το ζόρι ξεπερνούν τα 10mbps down. Στις γειτονιές band 20 πιταρισμένο που δίνει ανάλογα την ώρα από 3 μέχρι 30mbps. Αποκλείεται, θα φταίει η συσκευή σου. :lol: :lol: Αυτό έλεγα κι εγώ στην Αθήνα (Πανόρμου). Band 7+3 με ταχύτητες 6-7 Mbps (που το βράδυ γίνονται 100) και μου έλεγαν εδώ μέσα ότι φταίει η συσκευή. :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είπαμε budget δίκτυο με premium τιμές. Και στο μέρος που είμαι τώρα κάπως έτσι είναι. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Η ακριβότερη σε τιμές και η τελευταία σε δίκτυο... Τόσα λεφτά, τόσο βαρύ όνομα, τόσο φάσμα... Τίποτα δεν αξιοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παραλία Κατερίνης, Caldera... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτες ειναι με 4G οι ταχυτητες; Λογος που θα σουταρω το σιγιου ειναι αυτος. Σερνεται και εκει στην Vodafone σφυριζουν αδιαφορα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αυτες ειναι με 4G οι ταχυτητες; Λογος που θα σουταρω το σιγιου ειναι αυτος. Σερνεται και εκει στην Vodafone σφυριζουν αδιαφορα. Το λέει πάνω δεξιά από το Ping. Είναι 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αποκλείεται, θα φταίει η συσκευή σου. :lol: :lol: Αυτό έλεγα κι εγώ στην Αθήνα (Πανόρμου). Band 7+3 με ταχύτητες 6-7 Mbps (που το βράδυ γίνονται 100) και μου έλεγαν εδώ μέσα ότι φταίει η συσκευή. :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ απόλυτα. Η ακριβότερη σε τιμές και η τελευταία σε δίκτυο... Τόσα λεφτά, τόσο βαρύ όνομα, τόσο φάσμα... Τίποτα δεν αξιοποιεί. Θεμα δικτυου ειναι για τις ταχυτητες. Επισης το δικτυο της ειναι αρκετα κακο.Χαλκιδικη απο λακκωμα και κατω στο 1ο ποδι,εχει θεματα. Πιερια επισης απο Αιγινιο μεχρι πλαταμωνα.Παρολο που εχει καλο δικτυο στο νομο,εχει θεματα και παρατηρω οτι ζοριζεται να καλυψει τους συνδρομητες της. Θεσσαλονικη,σε καλο επιπεδο εντος πολης.στα περιχωρα ομως τα βρισκει σκουρα ειδικα στα βορεια του νομου. Και να σημειωσω οτι το 4G το εχω μονιμα ανοιχτο στην vodafone.Αλλιως για δεδομενα δεν παλευεται.Απλα την εβαλα τωρα σε 2η συσκευη γιατι το iPhone ειναι μονοκαρτο.Αλλα και στο 2ο κινητο android,παλι το 3G ζοριζεται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αυτες ειναι με 4G οι ταχυτητες; Λογος που θα σουταρω το σιγιου ειναι αυτος. Σερνεται και εκει στην Vodafone σφυριζουν αδιαφορα. Δυστυχώς... Εγώ την κρατάω γιατί παίζω με προσφορές, για τα 1+1 και γιατί όπως έχω ξαναγράψει, στην Πιερία σε μερικά σημεία η πράσινη δεν έχει καλό σήμα. Πάντως οι ταχύτητες σε ορισμένα σημεία στον νομό Πιερίας, είναι απαράδεκτες... Τραγικές για έτος 2018. Ελπίζω να ξυπνήσουν άμεσα και να φανούν αντάξιοι του ονόματος που κατέχουν (Vodafone). Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Πάντως οι ταχύτητες σε ορισμένα σημεία στον νομό Πιερίας, είναι απαράδεκτες... Τραγικές για έτος 2018. Ελπίζω να ξυπνήσουν άμεσα και να φανούν αντάξιοι του ονόματος που κατέχουν (Vodafone). Δεν το βλέπω να συμβεί έχουν κόψει τις σοβαρές επενδύσεις. Edited June 21, 2018 by XP130TD Για πολλοστή φορά, συγκρίσεις ΔΕΝ επιτρέπονται Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Βαρύ όνομα λέει ο ένας, αντάξια των προσδοκιών λέει ο άλλος. Ξέρετε ότι η Vodafone Greece έχει από τα υψηλότερα ΚΡΙ στο γκρουπ; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Βαρύ όνομα λέει ο ένας, αντάξια των προσδοκιών λέει ο άλλος. Ξέρετε ότι η Vodafone Greece έχει από τα υψηλότερα ΚΡΙ στο γκρουπ; Δεν καταλαβαίνω, προς τι το σχόλιο; Εμείς εδώ δεν συγκρίνουμε βραβεία ή επιτυχίες των εταιρειών, αλλά παραθέτουμε μετρήσεις και δεδομένα, με σκοπό να αναδείξουμε τυχόν προβλήματα στην ποιότητα δικτύου της εκάστοτε εταιρίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Βαρύ όνομα λέει ο ένας, αντάξια των προσδοκιών λέει ο άλλος. Ξέρετε ότι η Vodafone Greece έχει από τα υψηλότερα ΚΡΙ στο γκρουπ; Εκεί που πιάνει, ναι, έχει πολύ καλά KPI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ταχύτητες 4g Βαρθολομιό Ηλείας : 40-48mbps download, 11 upload Γαστούνη Ηλείας : 40-45 mbps download, 9 Upload Αμαλιάδα Ηλείας : 38 mbps download, 11 upload Μανωλάδα Ηλείας : 8 Mbps download, 3 upload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Η πρώτη φωτό είναι μέτρηση με 4G. Η δεύτερη με Η+. Περιοχή, στην πόλη της Νάξου, στην Χώρα. Έχει χρεοκοπήσει το δίκτυο τους. Μονίμως το 4G τους αυτά τα χάλια έχει. Και πολύ έβγαλε τώρα. Συνήθως βγάζει 3-4 Mbps. Τελειωμένο δίκτυο παντού. Έχω ένα φοιτητικό cu που δε χρησιμοποιώ ποτέ και βάζω την sim στο tablet και κάνω μετρήσεις. Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Καινούρια κεραία 4G band 20 στο ύψωμα πάνω από την Γεωργιούπολη Χανίων! Για όσους ξέρουν την περιοχή το συγκεκριμένο κεραιοσύστημα όπου έχουν και οι 3 εταιρείες ιστούς καλύπτει μια μεγάλη περιοχή από τους Αγίους Πάντες μέχρι και τον Πετρέ του Ρεθύμνου (πάνω από 20 χιλιόμετρα στην εθνική οδό) και κλείνει επιτέλους μία μεγάλη τρύπα στο σήμα 4G της Vodafone στην περιοχή. Μέτρηση δεν έκανα γιατί ήμουν εν κινήσει αλλά χαίρομαι που μετά το email που είχα στείλει το Πάσχα και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το τμήμα εξυπηρέτησης σήμερα είχε μπει επιτέλους 4G! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Η πρώτη φωτό είναι μέτρηση με 4G. Η δεύτερη με Η+. Περιοχή, στην πόλη της Νάξου, στην Χώρα. Έχει χρεοκοπήσει το δίκτυο τους. Μονίμως το 4G τους αυτά τα χάλια έχει. Και πολύ έβγαλε τώρα. Συνήθως βγάζει 3-4 Mbps. Τελειωμένο δίκτυο παντού. Έχω ένα φοιτητικό cu που δε χρησιμοποιώ ποτέ και βάζω την sim στο tablet και κάνω μετρήσεις. Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απαραδεκτοι...κυριολεκτικα. Τετοιες ταχυτητες σε 4G εχω το καλοκαιρι στην Πιερια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Οπότε εγώ σε τουριστική περιοχή με πολύ κίνηση αυτή την εποχή τυχερός είμαι που έχω τέτοιες ταχύτητες... https://drive.google.com/file/d/1vLmNNYPl389EI-JYaPXKY4LH8qMCeoSI/view?usp=drivesdk Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Οπότε εγώ σε τουριστική περιοχή με πολύ κίνηση αυτή την εποχή τυχερός είμαι που έχω τέτοιες ταχύτητες... https://drive.google.com/file/d/1vLmNNYPl389EI-JYaPXKY4LH8qMCeoSI/view?usp=drivesdk Αν έχεις την καλοσύνη, γράψε μας και την περιοχή που έγινε η παραπάνω μέτρηση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Αν έχεις την καλοσύνη, γράψε μας και την περιοχή που έγινε η παραπάνω μέτρηση. Το γράφει στον τίτλο. Αποκορωνας Χανίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Αν έχεις την καλοσύνη, γράψε μας και την περιοχή που έγινε η παραπάνω μέτρηση. Η μέτρηση που αναφέρω έγινε από κεραία στον Κεφαλά Αποκορώνου με B3. Από αυτήν πιάνω στο σπίτι μου! :p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Οπότε εγώ σε τουριστική περιοχή με πολύ κίνηση αυτή την εποχή τυχερός είμαι που έχω τέτοιες ταχύτητες... https://drive.google.com/file/d/1vLmNNYPl389EI-JYaPXKY4LH8qMCeoSI/view?usp=drivesdk Η κίνηση είναι έννοια σχετική. Οκ υπάρχουν χρήστες στην περιοχή αλλά πόση κίνηση κάνουν είναι άλλο θέμα. Πάντως και στο Πήλιο καλά πάει από ότι ξέρω. Προφανώς στις περιοχές που αναφέρετε θέλει κι άλλους σταθμούς. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts