Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νικολα μια ερωτηση αν ξερεις επειδη σε βλεπω δραστηριο σε διαφορες περιοχες, κατω αργολιδα στα μοναστηρια πως παει η Vodafone; Λογω των ημερων να ξερω τι να περιμενω. Edited by stefanos1999

Νικολα μια ερωτηση αν ξερεις επειδη σε βλεπω δραστηριο σε διαφορες περιοχες, κατω αργολιδα στα μοναστηρια πως παει η Vodafone; Λογω των ημερων να ξερω τι να περιμενω.

Δεν ξερω για αργολιδα.Κινουμαι Βορεια Ελλαδα.Για Πιερια,Ημαθια(Κλειδι-Βεροια) και θεσσαλονικη εχω εικονα κυριως.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Not bad για b20 σε ορεινο κατσικοχωρι της Αρκαδιας, βεβαια ο σταθμος ειναι καπου πολυ κοντα διοτι τα dBm ηταν εξαιρετικα υψηλα

http://www.speedtest.net/android/3111418910.png

Στο ιδιο σημειο σε 3g b8 900mhz

http://www.speedtest.net/android/3111448999.png

Και σε 3g b1 2100mhz

http://www.speedtest.net/android/3111468922.png

Edited by stefanos1999

Ασε στην Αλεξανδρουπολη και Εβρο η Vodafone ειναι χαλια.Η Wind πλεον μεσα στη πολη την παταει και πιο σταθερο σημα.
Φίλε μας έχουν αγανακτήσει μιλάμε.. ⛱ στην Χιλή κάτω (που θεωρείται πόλη) ούτε με απλό σήμα δεν έχεις ίντερνετ... Cosmote από την άλλη φουλ κάλυψη παντού.. Έχω πολύ καλό πρόγραμμα και δεν θέλω να το κόψω διαφορετικά θα είχα φύγει εδώ και καιρό.. Όλα μου τα gb στην ουσία είναι άχρηστα το καλοκαίρι..

Κρίμα..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μας έχουν αγανακτήσει μιλάμε.. ⛱ στην Χιλή κάτω (που θεωρείται πόλη) ούτε με απλό σήμα δεν έχεις ίντερνετ... Cosmote από την άλλη φουλ κάλυψη παντού.. Έχω πολύ καλό πρόγραμμα και δεν θέλω να το κόψω διαφορετικά θα είχα φύγει εδώ και καιρό.. Όλα μου τα gb στην ουσία είναι άχρηστα το καλοκαίρι..

Κρίμα..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανε καρτα να ησυχασεις,τζαμπα λεφτα το συμβολαιο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Τελειωμένο το 4G δίκτυο στην Πύλο. Είναι 12 το βράδυ, ούτε που θέλω να ξέρω τι γινόταν κατά τις 9.

http://www.speedtest.net/my-result/i/2208126575

Not bad για b20 σε ορεινο κατσικοχωρι της Αρκαδιας, βεβαια ο σταθμος ειναι καπου πολυ κοντα διοτι τα dBm ηταν εξαιρετικα υψηλα

http://www.speedtest.net/android/3111418910.png

Στο ιδιο σημειο σε 3g b8 900mhz

http://www.speedtest.net/android/3111448999.png

Και σε 3g b1 2100mhz

http://www.speedtest.net/android/3111468922.png

Ποσο ΤΑ (Timing Advanced) είχες;

Samsung S21 Ultra

Επηρεαζεται και το ping;

Όχι πολύ, περίπου X1.5

Κάνει καλό scheduling, απλά φινίτο τα resource blocks.

Ποσο ΤΑ (Timing Advanced) είχες;

Δεν προσεξα.

Όχι πολύ, περίπου X1.5

Κάνει καλό scheduling, απλά φινίτο τα resource blocks.

εδω ανατολικα παντως εχει χαμηλα pings, ελαφρως χαμηλοτερα απο τη συνεταιρα στο 4g και αρκετα χαμηλοτερα στο 3g.

Edited by stefanos1999

Τήνος, Αγ. Γιάννης Πόρτο

http://www.speedtest.net/my-result/a/3112966002

Αυτό είναι μέσα στο σπίτι.

Γενικά πάει αρκετά καλά.

Σε σχέση με την Cosmote συμβαίνει το εξής. Εντός είναι πολύ καλύτερα η Vodafone, μιας και η Cosmote το ρίχνει σε 3G. Εκτός μπορεί να πιάνει η Cosmote 4G και να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα. Ποιότητα κλήσης η Vodafone αρκετά καλύτερη πάντως.

Sent from my Moto X Play

Πολυ ικανοποιημένος τις τελευταίες μέρες με Vodafone,σε ταξίδι με πλοίο το οποίο ειναι 10ωρο τις πρώτες 5 ώρες,που ηταν αρκετά μακριά από στεριά είχα κανονικά σήμα 4G και μερικές φορες ακόμα και καμπάνα 5/5 και έβλεπα κανονικά βίντεο στο YouTube,αλλα μετά μόλις έφτασε στο ανοικτό πέλαγος απλα δεν υπήρχε δίκτυο ή πολυ χαμηλό πράγμα αναμενόμενο.Ενα αλλο πράγμα ειναι ότι εδώ που ειμαι για διακοπές,στην Λήμνο παλιά υπήρχε πρόβλημα με την Τουρκια και η Vodafone πάντα γινόταν Turkcell πράγμα που τωρα δεν εχω δει καθόλου

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Τεγεα Αρκαδιας b20

http://www.speedtest.net/android/3117134787.png

Και μιση μολις ωρα νωριτερα απο b3 10mhz στο κεντρο της Τριπολης

http://www.speedtest.net/android/3117054151.png

Edited by stefanos1999

Δεν ξερω για αργολιδα.Κινουμαι Βορεια Ελλαδα.Για Πιερια,Ημαθια(Κλειδι-Βεροια) και θεσσαλονικη εχω εικονα κυριως.

Λιτόχωρο τελικά το έφτιαξαν το σήμα της wind, Η+ εκεί που δεν ειχε καθόλου(για 4g δεν ξέρω). Όποτε Vodafone και Wind παίζουν καλά εδώ.

Νικόλα μήπως ξερεις για vdsl την παίζει στην περιοχή νομίζω Πλαταμώνα παίζει 50αρα ισχύει?Εδω Λιτόχωρο ακόμα περιμένω...

Λιτόχωρο τελικά το έφτιαξαν το σήμα της wind, Η+ εκεί που δεν ειχε καθόλου(για 4g δεν ξέρω). Όποτε Vodafone και Wind παίζουν καλά εδώ.

Νικόλα μήπως ξερεις για vdsl την παίζει στην περιοχή νομίζω Πλαταμώνα παίζει 50αρα ισχύει?Εδω Λιτόχωρο ακόμα περιμένω...

Για σταθερη δεν ξερω,καλοκαιρι ερχομαι εδω.Για κινητη παντως στο νομο Cosmote ή Wind αξιζει.Μονο θεμα το Αιγινιο οπου το μισο χωριο εχει σημα απο Ημαθια και το παλιο δικτυο.

Σημερα παντως στο Μπαρακι στη Πλακα ειδα: Vodafone με Edge,Wind με H+ και Cosmote με 3G και 4G.

Σε καταταξη για καλυψη/αξιοπιστια στο θεμα ιντερνετ παει Cosmote,Wind,Vodafone.

Περυσι η Vodafone ηταν καλυτερα απο τη Wind.

Σε ταχυτητες 5-10Mbps το 4G,3G ειδα και 15 στο πεζοδρομο της Λεπτοκαρυας αλλα ειχα μεγαλο ping στα speedtest.Παντα μεχρι 40 εχω σε 3G/4G.Στη μετρηση εκεινη ειχα 69ms.Servers βαζω Hyperhosting και OTE για οικονομια στα data(με κοσμοτε).

Edited by Nikolas14

Σημερα παντως στο Μπαρακι στη Πλακα ειδα: Vodafone με Edge,Wind με H+ και Cosmote με 3G και 4G.

Aυτο το μπαρακι στην πλακα παντως πρεπει να εχει κανει χρυσες δουλειες!! :D Τοσες φορες που το εχω διαβασει σκεφτομαι να το επισκεφτω !!

Που ειναι;

Ενα αλλο πράγμα ειναι ότι εδώ που ειμαι για διακοπές,στην Λήμνο παλιά υπήρχε πρόβλημα με την Τουρκια και η Vodafone πάντα γινόταν Turkcell πράγμα που τωρα δεν εχω δει καθόλου

Ενδεχομενως να επεκταθηκε η καλυψη.

Aυτο το μπαρακι στην πλακα παντως πρεπει να εχει κανει χρυσες δουλειες!! :D Τοσες φορες που το εχω διαβασει σκεφτομαι να το επισκεφτω !!

Που ειναι;

Ειναι στη πλακα λιτοχωρου,κοντα στο Litochoro resort.Χρυσες δουλειες κανει,μη το ψαχνεις...

Που ειναι;

Η καλυψη έχει διπλασιαστεί στη Λήμνο απο το 2010 που θυμάμαι .

Βάλε τώρα και τους σταθμούς της Wind (αν είχε κανένα σε τοποθεσία που δεν είχε η VF ) και θα καταλάβεις ποσο πυκνό δίκτυο έχει.

Βάλε τώρα και τους σταθμούς της Wind (αν είχε κανένα σε τοποθεσία που δεν είχε η VF ) και θα καταλάβεις ποσο πυκνό δίκτυο έχει.

Παντως οντως διαφημιζουν οτι χρησιμοποιουν τις κεραιες της Vodafone, μου ετυχε σε επαρχιακο καταστημα.

Μονη Μαλεβης Αρκαδιας

http://www.speedtest.net/android/3119828079.png

Χρονια πολλα σε ολους!

Edited by stefanos1999

Ο φίλος μου που επισκέπτεται από Σουηδία έχει roaming με Vodafone (Telenor SE) και Εκτός του ότι έχει σχεδόν παντού LTE και καλές ταχύτητες δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με εναλλαγές. Ακόμα και σε οριακό σήμα. Συσκευή Sony Z5c

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο φίλος μου που επισκέπτεται από Σουηδία έχει roaming με Vodafone (Telenor SE) και Εκτός του ότι έχει σχεδόν παντού LTE και καλές ταχύτητες δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με εναλλαγές. Ακόμα και σε οριακό σήμα. Συσκευή Sony Z5c

Εγω με iPhone 5s και η μανα μου με xiaomi redmi note 4 ειχα θεμα παντως.Αλλα εχουμε cu και η μανα μου ειναι με φοιτητικο.

Κι ομως εδώ η wind ,πιάνει από τουρκο από όσο ξέρω

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Σήμερα το απόγευμα σε εξωτερικό χώρο στο Cosmos ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Νομίζω θα έπρεπε να είχε καλύτερα αποτελέσματα.

b660c6a2a5b8e891106dad4379f243f3.jpgb65608f5af61590b9a3b10345ba0ec76.jpg

Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Επισκέφθηκε καθόλου την Αθήνα ο φίλος σου; Της εναλλαγής το κάγκελο... :lol: Βέβαια τώρα που άδειασε η πόλη, ίσως να μη γίνεται τόσο συχνά.

Επειδή δεν έχετε πρόβλημα στο Πήλιο, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει... :)

Επισκέφθηκε καθόλου την Αθήνα ο φίλος σου; Της εναλλαγής το κάγκελο... :lol: Βέβαια τώρα που άδειασε η πόλη, ίσως να μη γίνεται τόσο συχνά.

Επειδή δεν έχετε πρόβλημα στο Πήλιο, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει... :)

Πρόσεξε τι έγραψα. Ανέφερα ότι δε παρατηρώ πρόβλημα με εναλλαγές. Δεν είπα ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται αλλά δε το έχω δει. Εντάξει αν η ποιότητα πέσει πολύ λογικό είναι. Πχ δίπλα σε βράχους που η αντανάκλαση αυξάνεται πολύ το spread delay αυξάνεται και λογικό είναι να σε πετάει....

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις