Jump to content

teosard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    622
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teosard

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Δίνεται iPhone 13 Pro Max 5G 128GB Sierra Blue σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση χωρίς το παραμικρό θεμα η την παραμικρή γρατζουνιά. Με screen protector απο την πρώτη στιγμή και πάντα με θήκη. Αγορά Ιανουάριο 22 υπάρχει και η απόδειξη αγοράς.Μπαταρία 94% (πάντα φόρτιση με τον Magsafe Charger) Μαζί δίνονται Γνήσιος Apple 20W USB-C Power Adapter Γνήσιος Apple Magsafe Charger Caseology Nano Pop Mag Case 1 επιπλέον Spigen Tempered Glass Στέλνω με courier με έξοδα αποστολής δικά μου αφού προηγηθεί κατάθεση. Βρίσκομαι Κατερίνη για χέρι με χέρι.

    850 €

    katerini - GR

  2. Ποιος να ρισκάρει την φήμη του το TOP ACHIC Store? Δηλαδή περιμένετε να πάρει θέση το gearbest αμα σας στείλει μαιμου το TOP ACHIC Store? Το ποιο πιθανό είναι οπως λες να μην στείλουν την παραγγελία και να σας επιστέψουν τα χρήματα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος γράφει πιο πίσω οτι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το gearbest γιαυτο το έγραψα οτι ΔΕΝ είναι ο πωλητής το gearbest.
  3. Παίδες όσοι παραγγείλατε από gearbest στα 271 καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε γιατί ο πωλητής δεν είναι το ίδιο το gearbest αλλά το "Store: TOP ACHIC" το γράφει πάνω δέξια. Μην σας στείλουν τίποτα μαιμου και τρέχετε.
  4. Καλύπτει όλη την οθόνη η είναι κάπως έτσι στις γωνιές; Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Καμιά πρόταση κανένας για tempered glass της προκοπής;
  6. Ευχαριστώ για την πληροφορία.
  7. Παιδιά το Α71 έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector και διαφανή θήκη στο κουτί?
  8. To στέλνεις στην oneplus και αν δεν εχει κάποια γρατζουνιά όπως λες μπορεί να στο καλύψει η εγγύηση. Αν το πας στον Γερμανό και στο ανοίξει χάνεις και την εγγύηση σου. https://www.oneplus.com/gr/support/repair Φυσικά δεν θα τους πεις οτι σου έπεσε απο τον 2ο
  9. Κάπως έτσι δοκίμασε πρώτα με αυτό που έχεις ήδη ξεκόλλησε το προσεκτικά και ξανά βάλε το.
  10. Για να μπει καλά η ζελατίνα χωρίς φουσκάλες κτλ εγκατάσταση μόνο με σαπουνόνερο ;)
  11. Λοιπόν βίντεο δεν μπόρεσα να το βγάλω γιατί δεν φαινόταν άλλα στις φωτό φαινόταν κανονικά. Όπως είπα όταν η φωτεινότητα πέφτει κάτω από το μισό και κατεβάσεις το quick settings μόνο τότε εμφανίζεται η πρασινίλα. https://drive.google.com/open?id=1V_Cnb8vGskGd5NexnczJ8jP8CbBTkRpD
  12. Την 10.5.4 έχω. Και στα 60 το κάνει δεν είδα διαφορά. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Το κάνει και στο λευκό θέμα μόλις κατέβει η κουρτίνα σε συγκεκριμένη χαμηλή φωτεινότητα αλλοιώνεται το μαύρο wallpaper από πισω. Δεν μου φαίνεται πρόβλημα οθόνης αυτό αλλά του θέματος του android. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Ναι κάνει και εμένα κάτι κουλα αλλά μόνο όταν κατεβάζω τa quick settings αλλοιώνεται το χρώμα της κουρτίνας σαν εχει πρόβλημα το dark theme μου φαίνεται γιατί το wallpaper που έχω από πίσω είναι μαύρο και δεν επηρεάζεται το χρώμα παρά μόνο όταν κατεβάσω την κουρτίνα. Θα ανεβάσω αύριο βίντεο οπότε μπορέσω. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  15. Λοιπόν εχθές παρέλαβα και πρώτη φορά είδα σε oneplus να μην εχει προεγκατεστημενο screen protector. Βαρέθηκαν μάλλον να το περάσουν και μου έβαλαν 2 στο κουτί να τα περάσω μόνος μου.Σήμερα είχα την ευκαιρία να τα συγκρίνω με 1+7Tpro και iphone 11 Pro max. Γενικά το 8pro είναι μια βελτιωμένη εκδοσή του 7Tpro. Το smoothnes έχει ανέβει level. Φαίνεται η διαφορά των 90 με 120hz μιας και τα έβαλα δίπλα δίπλα. Φωτεινότητα οθόνης,ηχεία,κάμερα πολύ καλύτερα. Δόνηση να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα διαφορά. Μπαταριά γενικά είναι νωρίς αλλά εχθές το βράδυ είχα battery drain το έβγαλα από την φόρτιση στις 03:00 και 8 το πρωί είχα 92%. Σε σχέση με το 11 pro Max το 8pro έχει καλύτερη οθόνη σε φωτεινότητα και λευκά και καλύτερα ηχεία. Δόνηση φυσικά στο iphone καλύτερη δεν βλέπω να το ξεπερνάει κάποια εταιρία. Στo θέμα φωτογραφίας θα έλεγα iphone καλύτερο αν και οι διαφορές είναι μικρές μιας και άλλους που ρώτησα προτίμησαν τις φώτο του 8pro.:)
  16. Εχει και καμερα μπροστα για βιντεοκλησεις!!!:lol:
  17. Καλησπέρα παρέλαβα εγώ εχθές. Εντάξει καλό είναι:p
  18. Έχει μπει και στο αμαζον για όσους έχουν την δυνατότητα για απαλλαγή ΦΠΑ https://www.amazon.de/OnePlus-Smartphone-Speicher-Dreifach-Kamera-Dual-Sim/dp/B086KC734X/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=OnePlus%2B8&qid=1586967173&sr=8-3&th=1 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Pre-order a OnePlus 8 Pro now for a chance to win a wireless charger. Είναι γελοίοι στην Αμερική δίνουν ακουστικά και wireless charger με την προπαραγγελία . Ευρώπη μας έχουν χεσμένους.
  19. https://www.oneplus.com/gr/invite#EBHaMaMqPvKFDGhpYinw1D Και από εμένα :)
  20. Στην τράπεζα σου. Μπορείς να το αλλάξεις και μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας.
  21. Μια χαρά γίνεται με paypal. Μήπως το όριο της κάρτας σου που έχεις συνδέσει στο paypal έχει οριο online αγορών εως 600ευρω?
×
×
  • Create New...