aektzhs 1 Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 21 minutes ago, marios239 said: Καλά νερά Μαγνησίας, στην παραλία, σε σημείο κάτω από την εκκλησία. https://www.speedtest.net/result/a/9506391197 Μου αρέσει που γράφει και 5G! Εν τω μεταξύ, πάνω απ'την παραλία δεν έχει καθόλου σήμα 4g. Edge οριακό που πηδάει από κεραία σε κεραία. Δύσκολα βγαίνει κλήση. Έχει αλλεργία η Vodafone σε Μαγνησία και Βοιωτία. Και σε αλλά μέρη αλλά ειδικά σε αυτούς τους νόμους σε κάποιες φάσεις είναι μη λειτουργική 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 333313 Β3 μια βόμβα συθέμελα να τελειώνει Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 (edited) 22 minutes ago, zerokill said: 333313 Β3 μια βόμβα συθέμελα να τελειώνει Sent from my iPhone using Tapatalk δεν ειναι καθόλου άσχημα. Αν δεν κάνει εναλλαγές είσαι μια χαρά. Φαινεται πως το δίκτυο έχει μπόλικη κίνηση. Edited August 24, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: δεν ειναι καθόλου άσχημα. Αν δεν κάνει εναλλαγές είσαι μια χαρά. Φαινεται πως το δίκτυο έχει μπόλικη κίνηση. Την κίνηση που την είδες;(δεν βλέπω κάτι). Επίσης με 10 Mbps εμένα δεν μου παίζει σε 1080 ποιότητα μου παίζει 720p. Ειδικά όταν είναι livestream συνέχεια μου κάνουν παράπονα για την χαμηλή ποιότητα εικόνας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 (edited) Αν δεν ανεβασει netmonster που να εχουμε ιδεα για την κινηση Παντως πιστευω οτι σε καποιες κεραιες πιθανο να υπαρχει cap σε ωρες αιχμης για να μην κλαταρει το δικτυο το παρατηρουσα στην Αιγινα οταν ημουν το πρωι και πηγαινα για μπανιο επαιζε απο 30 εως 50 mbps Και το βραδυ η ιδια κεραια συνεχως πατωνε(1-10 mbps) σχεδον τις ιδιες ωρες παραξενο.. Με Rsrq το πολυ - 10 η 11 Επισης ενισχυση και εδω μετα απο upload μου διπλα σε micro με Β7.. 😂 1 ώρα πριν, CamuCamu said: Και μια μετρηση Edited August 25, 2023 by CamuCamu 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Την κίνηση που την είδες;(δεν βλέπω κάτι). Επίσης με 10 Mbps εμένα δεν μου παίζει σε 1080 ποιότητα μου παίζει 720p. Ειδικά όταν είναι livestream συνέχεια μου κάνουν παράπονα για την χαμηλή ποιότητα εικόνας Το ειπα λίγο αυθαίρετα το ότι έχει κίνηση, αλλά φαινεται από την διαφορά down/up. Το up είναι εξαπλάσιο. @zerokillαν γίνεται, εφόσον σου φορτωνει, μπορείς να μας ανεβάζεις ένα στιγμιότυπο από το μενού σου το rsrq,rsrp κλπ κλπ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Το ειπα λίγο αυθαίρετα το ότι έχει κίνηση, αλλά φαινεται από την διαφορά down/up. Το up είναι εξαπλάσιο. @zerokillαν γίνεται, εφόσον σου φορτωνει, μπορείς να μας ανεβάζεις ένα στιγμιότυπο από το μενού σου το rsrq,rsrp κλπ κλπ;Είναι το cell που καλύπτει το σπίτι μου τώρα βέβαια είμαι στο γραφείο αλλά γενικά εκει οι ταχύτητες είναι χαμηλές οπότε και στις extra sim έχω χαμηλές ταχύτητες αρκετές φορές.Απο την άλλη και η Cosmote δεν κάνει τιποτα εντυπωσιακό απλα εχει σταθερα 30-50 και σπάνια βλέπεις διακυμάνσεις στην ταχύτητα.Με κλήσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το σήμα είναι φούλ απο όλες γενικά.Το μόνο σημείο πάντως που πάει τρένο είναι στην πλατεία 1866 και τα γύρω τετράγωνα. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Θα ρωτησω κατι που πραγματικα δεν ξερω πως καποιοι καταφερνετε να εχετε πολυ κοντινο η οπως εσυ ισαξιο RSSI με RSRP? Και το εχω δει και απο αλλους χρηστες αυτο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 (edited) Συνήθως οι συσκευές με MediaTek baseband δίνουν στο Android μονο RSRP values και ΟΧΙ RSSI . Και καπως ετσι το netmonster app βαζει το ιδιο Value και στις 2 ενδείξεις. Επισης σε πολλά προσφατα firmware της Samsung ΕΠΙΤΗΔΕΣ η Samsung δεν δινει πλεον TA ( time advance ) values στις εφαρμογές που ηθελαν πληροφορίες δικτύου ! ....για να μας προστατέψει την ιδιωτικοτητα ? Μαζευαν οι εφαρμογες κυψελες και αποστασεις και ' εχτιζαν ' κρυφες βασεις δεδομένων. Σιγα σιγα θα κοπει το TA ( πληροφορίες αποστασης απο κεραία) publication απο ολους σε ολα τα FIRMWARE Edited August 25, 2023 by HORGRAP 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Αυτή ειναι η δική μου κάλυψη στο σπίτι.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 10 minutes ago, zerokill said: Αυτή ειναι η δική μου κάλυψη στο σπίτι. Sent from my iPhone using Tapatalk Μακάρι να είχα και εγώ στο σπίτι μου έστω και αυτή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Μακάρι να είχα και εγώ στο σπίτι μου έστω και αυτήΑν είσαι σε χειρότερη κατάσταση νομίζω η αλλαγή δικτύου είναι μονόδρομος ειδικά αν έχεις και προβλήματα στις κλήσεις.Ευτυχώς εγώ δεν έχω.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 21 minutes ago, zerokill said: Αν είσαι σε χειρότερη κατάσταση νομίζω η αλλαγή δικτύου είναι μονόδρομος ειδικά αν έχεις και προβλήματα στις κλήσεις. Ευτυχώς εγώ δεν έχω. Sent from my iPhone using Tapatalk Σπίτι αν δω 5-6 Mbps είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για κλήσεις δεν έχω θέμα βγαίνουν αλλά αρκετές φορές(όπως και γνωστοί μου με vf)κάνουμε διακοπές και αυτό δεν ισχύει μόνο στην πόλη,αλλά και σε μέρη που πηγαίνουμε διακοπές(Όχι σε όλα όμως) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Σπίτι αν δω 5-6 Mbps είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για κλήσεις δεν έχω θέμα βγαίνουν αλλά αρκετές φορές(όπως και γνωστοί μου με vf)κάνουμε διακοπές και αυτό δεν ισχύει μόνο στην πόλη,αλλά και σε μέρη που πηγαίνουμε διακοπές(Όχι σε όλα όμως)Και οι άλλες στην ίδια μοίρα είναι απο ταχύτητες;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 36 minutes ago, zerokill said: Και οι άλλες στην ίδια μοίρα είναι απο ταχύτητες; Sent from my iPhone using Tapatalk Η πράσινη απλά το έχει τερματίσει δεν έχει παραπάνω. Η μαύρη δεν βλεπόταν. Από εκεί που είχε ψευτό-4G πλέον έκανε μια μικρή αναβάθμιση στο 4G και πλέον παλεύεται. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο της πράσινης,αλλά από όσο ξέρω θα ξανά περάσει. Στο σπίτι με πράσινη πάνω στην χειρότερη 40 Mbps και στην μαύρη μετά την μικρή αναβάθμιση στο σπίτι έπιανα 15-20 Mbps(συνήθως στα 15-16 Mbps είναι). Να φανταστείς η κόκκινη μέσα στο κέντρο της Θήβας δεν ανοίγει ιστοσελίδα. Κάτι ακόμα(και όχι μόνο στην Θήβα). Βλέπω πως εκεί που το 5G πάει μπάλα,το 4G σέρνεται. Γενικά ακόμα και μέσα στην Αθήνα με έχει κρεμάσει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 🤔 Δίχως λόγια... Όχι γιατί δίχως λόγια; με λόγια. Τι θα γίνει κυρά-vodafone, θα το διαλύσουμε σιγά σιγά και αυτό το λίγο που είχαμε; Απο το κακό στο χειρότερο πάμε. 4 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Να, ορίστε.. και η Δημουλίδου έχει πρόβλημα παιδιά δεν πάει άλλο.. https://fb.watch/mFwtQp0WWn/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 (edited) 3 ώρες και συνεχίζουμε με διακοπές ρεύματος Άρτα μετά από έντονο χαλάζι και κεραυνούς. Στον ορεινό όγκο δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει! Η Vodafone αυτή τη στιγμή έχει μείνει έτσι . Cosmote δε φορτώνει επίσης. Edited August 26, 2023 by geofak 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 1 hour ago, geofak said: 3 ώρες και συνεχίζουμε με διακοπές ρεύματος Άρτα μετά από έντονο χαλάζι και κεραυνούς. Στον ορεινό όγκο δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει! Η Vodafone αυτή τη στιγμή έχει μείνει έτσι . Cosmote δε φορτώνει επίσης. Τα "περιττά" κλείνουν για οικονομία στην κατανάλωση (μπαταρίες). Παραμένει ανοιχτό το GSM και LTE B20 για βασικό broadband. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 28 minutes ago, memoriesradio said: Τα "περιττά" κλείνουν για οικονομία στην κατανάλωση (μπαταρίες). Παραμένει ανοιχτό το GSM και LTE B20 για βασικό broadband. Έχεις απόλυτο δίκιο,σε αντίστοιχες περιπτώσεις με του φίλου παραπάνω έχω μόνο GSM και B20 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 On 26/8/2023 at 9:33 ΠΜ, andreasomageiras said: 🤔 Δίχως λόγια... Όχι γιατί δίχως λόγια; με λόγια. Τι θα γίνει κυρά-vodafone, θα το διαλύσουμε σιγά σιγά και αυτό το λίγο που είχαμε; Απο το κακό στο χειρότερο πάμε. Εκεί που είσαι έξω από τον Άσπρο μόνο για κοσμοτε είναι… 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 44 minutes ago, Nikolas14 said: Εκεί που είσαι έξω από τον Άσπρο μόνο για κοσμοτε είναι… Κι όμως... Ούτε με την εταιρεία αυτήν... Τα έχει γράψει αναλυτικά. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 17 minutes ago, p_k said: Κι όμως... Ούτε με την εταιρεία αυτήν... Τα έχει γράψει αναλυτικά. Πέρασε γνωστός μου εκεί και μου είπε η πράσινη καλή ήταν,αν και θα μπορούσε και καλύτερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Εκεί που είσαι έξω από τον Άσπρο μόνο για κοσμοτε είναι… Εδώ στο "κτήμα" καλεσμένος σε γάμο ήρθα. Εκεί που δουλεύω, μόνο η cosmote δεν έχει ούτε για κλήσεις, οι άλλες λίγο από εδώ λίγο από εκεί από κανένα μύνημα και τηλεφώνημα έρχονται! 48 minutes ago, aektzhs 1 said: Πέρασε γνωστός μου εκεί και μου είπε η πράσινη καλή ήταν,αν και θα μπορούσε και καλύτερα Ο γνωστός σου πέρασε από τον Άσπρο. Εάν σταθεί Βγαίνοντας από το Πολύκαστρο για Ευζώνους θα αλλάξει άποψη. 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts