kalitexnis_g Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: enb 1260 στα -100. Στις volte κλήσεις τους ακούω αλλά δεν με ακούνε τα πρώτα 10-15 δευτερόλεπτα. Πρέπει να σχετίζετε με το up? Κλείσε το volte να μιλήσεις σαν άνθρωπος στο 2g. 😉😂 Edited April 18, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 5 minutes ago, kalitexnis_g said: Κλείσε το volte να μιλήσεις σαν άνθρωπος στο 2g. 😉😂 Και το Edge οριακά με καλύπτει, η μόνη λύση είναι το vowifi. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 9 ώρες πριν, AlexM2 said: Αν έχει γίνει η φορητότητα και έχεις αλλάξει κάρτα Sim τότε κάτι παίζει με την συσκευή. Έχω κάνει δύο αριθμούς φορητότητα και στις δύο συσκευές που δεν είναι ίδιες το ίδιο βγάζει για πάροχο. Οπότε δεν νομίζω να έχουν και οι δύο πρόβλημα. Και για όνομα sim και στις δύο συσκευές Vodafone γράφει. Δεν ξέρω τι παίζει. Έτσι είναι εδώ και δύο βδομάδες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) On 16/4/2023 at 10:49 ΠΜ, andreasomageiras said: Ο μέσος όρος αφορά απλά στατιστικά. Τον κάθε ένα τον αφορά η απόδοση στον τόπο του. Η συμπεριφορά του δικτύου εκεί που κάνει χρήση ο κάθε ένας! Για κακή μου τύχη εκεί που είμαι... "περιμένω το δορυφόρο". Η πράσινη που "κατά μέσο όρο" είναι η καλήτερη δεν υπάρχει. Η μπλου-μπλακ είναι εκτός επιλογών (αν και παίζει κοντά με την VODAFONE). Η vodafone πως τα πάει; οριακά και αυτή την περίοδο χάλια. Οπότε η μόνη επιλογή είναι η vodafone γιατί είναι ένα "κλικ" πάνω από την άλλη αλλά και στο 1/3 της τιμής. Κάποτε έλεγε ένας φίλος που είχε γυραδικο "είμαστε οι φθηνότεροι, γιατί είμαστε οι χειρότεροι" κάνοντας χιούμορ φυσικά. Ε στην περιοχή που αναφέρομαι χειρότερο δίκτυο έχουν οι vodafone/nova ενώ η cosmote δεν έχει δίκτυο. Δεν αφορά όλους ο "μέσος όρος" Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλους! Το τρομερά ενδιαφέρον σε αυτό το κάθαρο και αντικειμενικό ποστ, χωρίς υπερβολές η λάθος στοιχεία και πολλά likes ειναι ότι δείχνει όλη την νοοτροπία του πως σκεφτόμαστε Πολύ σωστά αναφέρει το 1/3 στην τιμη σε σχέση με την άλλη υπαρκτή εταιρία στην περιοχή (που γίνεται 1/5 σε σχέση με την ανύπαρκτη) , και να προσθέσω ότι για χαμηλά πορτοφόλια πάει άνετα 1/10 με το 0.0065 - 0.0012 . Εχουμε ως Ελληνες καθαρά την νοοτροπία διακοπών ... ούτε εγω θέλω να πηγαίνω στην Σάμο με σαλάτα 6.5 ευρω, αλλά στην "Μύκονο" πχ με 20 ώς 60 ευρω. Καλύτερα μια φορά τα 5 χρόνια αντι σχεδόν κάθε καλοκαίρι και όταν μιλάμε με τους φίλους μας δεν αναφέρουμε ποτέ την τιμή (ούτε αν ο μέσος όρος ποιότητας στις σαλάτες 6.5 ευρω είναι γενικά καλή) αλλά κοροιδέυουμε όσους το κάνουν γιατι το νόημα στις διακοπές ειναι να φτιάξεις αναμνήσεις όσο πιο δυνατές και τα δίνεις όλα. Εχουμε κάνει την τηλεφωνία διακοπές πολυτελείας δλδ αντί καθημερινό αγαθό και λαχταράμε κάτι τέλειο ... αυτό πάει να αλλάξει η vodafone , έστω για τους πολλούς . Αληθώς ανέστη ... Edited April 18, 2023 by blizard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Λιμάνι Κέρκυρας - Μέσα στο καράβι https://www.speedtest.net/my-result/a/9212830209 Αφιερωμένο... Cellmaper & nPerf βαράνε γερμανικά νούμερα... https://www.speedtest.net/my-result/a/9212974226 Άντε γεια... https://www.speedtest.net/my-result/a/9212987618 https://www.speedtest.net/my-result/a/9212997410 https://www.speedtest.net/my-result/a/9213048173 https://www.speedtest.net/my-result/a/9213086239 Εντάξει αυτό δεν το περίμενα! Στα 60km και να έχεις κανονικά LTE!Poco X3 Pro via Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 16 minutes ago, georgeavl3 said: Εντάξει αυτό δεν το περίμενα! Στα 60km και να έχεις κανονικά LTE! Poco X3 Pro via Tapatalk Ότι μπορούμε κάνουμε. Ελπίζω εγώ και το Redmi Note 8 Pro, να κάναμε καλή δουλειά... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 1 ώρα πριν, katsiletra said: Έχω κάνει δύο αριθμούς φορητότητα και στις δύο συσκευές που δεν είναι ίδιες το ίδιο βγάζει για πάροχο. Οπότε δεν νομίζω να έχουν και οι δύο πρόβλημα. Και για όνομα sim και στις δύο συσκευές Vodafone γράφει. Δεν ξέρω τι παίζει. Έτσι είναι εδώ και δύο βδομάδες. Πολύ περίεργο, πρώτη φορά το βλέπω αυτό! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 47 minutes ago, georgeavl3 said: Εντάξει αυτό δεν το περίμενα! Στα 60km και να έχεις κανονικά LTE! Poco X3 Pro via Tapatalk Γιατί δεν το περίμενες; Αφού Huawei έχει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) Και μια από το Δημοτικό Στάδιο Θήβας(12:00pm): Edited April 18, 2023 by aektzhs 1 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 4Mimo η VF και στην ΚέρκυραPoco X3 Pro via Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Για τους επόμενους 4-6 μήνες η βονταφοναρα θα αναβαθμίσει Στερεά Ελλάδα. Και Θήβα. Νομίζω εκεί καταργήθηκε και το 3G. Στην αρχή θα έχει ελάχιστο 4G αλλά μετά από κάποιο καιρό θα έχει κανονικά σήμα και 5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 23 minutes ago, georgeavl3 said: 4Mimo η VF και στην Κέρκυρα Poco X3 Pro via Tapatalk Γιατί τέτοιο BLER? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Βλέπω έκανε upload εκείνη την ώρα. Ίσως αυτό φταίει.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Για τους επόμενους 4-6 μήνες η βονταφοναρα θα αναβαθμίσει Στερεά Ελλάδα. Και Θήβα. Νομίζω εκεί καταργήθηκε και το 3G. Στην αρχή θα έχει ελάχιστο 4G αλλά μετά από κάποιο καιρό θα έχει κανονικά σήμα και 5G Λοιπόν πριν από ημέρες το είχα αναφέρει και εγώ που είδα μιλήσει μέσω chat. Σήμερα μου έγινε κρούση από Vodafone ενημερώνοντας πως 26/4 έρχεται το τελος της 3ης γενιάς και αρχές Μαΐου η έναρξη των αναβαθμίσεων. Μου επιβεβαίωσαν ότι και το chat. Με την διαφορά τώρα ότι μου πρόσφεραν τα πάντα απεριόριστα από σήμερα και για 30 μέρες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Λοιπόν πριν από ημέρες το είχα αναφέρει και εγώ που είδα μιλήσει μέσω chat. Σήμερα μου έγινε κρούση από Vodafone ενημερώνοντας πως 26/4 έρχεται το τελος της 3ης γενιάς και αρχές Μαΐου η έναρξη των αναβαθμίσεων. Μου επιβεβαίωσαν ότι και το chat. Με την διαφορά τώρα ότι μου πρόσφεραν τα πάντα απεριόριστα από σήμερα και για 30 μέρες Για τις επόμενες 30 ημέρες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Οτάν κλείνει το 3G σε μια περιοχή τους επόμενους μήνες γίνεται και αναβάθμιση σε κεραίες; Έχει κάποιος πληροφορίες για Κρήτη γενικότερα;Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 19 minutes ago, zerokill said: Οτάν κλείνει το 3G σε μια περιοχή τους επόμενους μήνες γίνεται και αναβάθμιση σε κεραίες; Έχει κάποιος πληροφορίες για Κρήτη γενικότερα; Sent from my iPhone using Tapatalk Λογικά σε λίγες ημέρες, αν δεν έχει κλείσει ήδη, σας αποχαιρετά το 3G. Θα έρθουν για αναβάθμιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 11 ώρες πριν, blizard said: Το τρομερά ενδιαφέρον σε αυτό το κάθαρο και αντικειμενικό ποστ, χωρίς υπερβολές η λάθος στοιχεία και πολλά likes ειναι ότι δείχνει όλη την νοοτροπία του πως σκεφτόμαστε Πολύ σωστά αναφέρει το 1/3 στην τιμη σε σχέση με την άλλη υπαρκτή εταιρία στην περιοχή (που γίνεται 1/5 σε σχέση με την ανύπαρκτη) , και να προσθέσω ότι για χαμηλά πορτοφόλια πάει άνετα 1/10 με το 0.0065 - 0.0012 . Εχουμε ως Ελληνες καθαρά την νοοτροπία διακοπών ... ούτε εγω θέλω να πηγαίνω στην Σάμο με σαλάτα 6.5 ευρω, αλλά στην "Μύκονο" πχ με 20 ώς 60 ευρω. Καλύτερα μια φορά τα 5 χρόνια αντι σχεδόν κάθε καλοκαίρι και όταν μιλάμε με τους φίλους μας δεν αναφέρουμε ποτέ την τιμή (ούτε αν ο μέσος όρος ποιότητας στις σαλάτες 6.5 ευρω είναι γενικά καλή) αλλά κοροιδέυουμε όσους το κάνουν γιατι το νόημα στις διακοπές ειναι να φτιάξεις αναμνήσεις όσο πιο δυνατές και τα δίνεις όλα. Εχουμε κάνει την τηλεφωνία διακοπές πολυτελείας δλδ αντί καθημερινό αγαθό και λαχταράμε κάτι τέλειο ... αυτό πάει να αλλάξει η vodafone , έστω για τους πολλούς . Αληθώς ανέστη ... 1) Να κάνω μια διευκρίνηση, γιατί δεν το έχω γράψει καθαρά και εύκολα μπορεί να γίνει παρανόηση ότι διάλεξα την μία ως φθηνότερη έναντι της άλλης από κάποιον που δεν έχει πλήρη εικόνα, που ενώ είναι καλήτερη, είναι και ακριβότερη. Διάλεξα vodafone στο 1/3 της τιμής καταλόγου της. Απέρριψα την Cosmote γιατί δεν έχει σήμα. Το: ". Η πράσινη που "κατά μέσο όρο" είναι η καλήτερη δεν υπάρχει. αφορά το ότι δεν υπάρχει στην κυριολεξία, δεν υπάρχει κάλυψη ούτε για κλήσεις. Η wind δεν υπάρχει στην εξίσωση συμβόλαιο, ποτέ ξανά εκτός και εάν μου πληρώνει μισθό, όσο υπήρχε στο f2g η επιλογή unlimited με 15€(;) την τίμησα. Ως εκεί, όχι άλλο μετά από καμιά 20αρια χρόνια συνδρομητής. 2) Επίσης λόγω του ότι το κεφάλι μου έχει πολλά μέσα αυτές τις μέρες (χωράει και πολλά έτσι άδειο) δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις με τις σαλάτες, αλλά φέτα να βάλεις, κρεμμύδι και προς Θεού όχι κάπαρη, είναι σαν να δαγκώνω μπαταρία... Edited April 18, 2023 by andreasomageiras 5 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) 17 minutes ago, andreasomageiras said: 1) Να κάνω μια διευκρίνηση, γιατί δεν το έχω γράψει καθαρά και εύκολα μπορεί να γίνει παρανόηση ότι διάλεξα την μία ως φθηνότερη έναντι της άλλης από κάποιον που δεν έχει πλήρη εικόνα, που ενώ είναι καλήτερη, είναι και ακριβότερη. Διάλεξα vodafone στο 1/3 της τιμής καταλόγου της. Απέρριψα την Cosmote γιατί δεν έχει σήμα. Το: ". Η πράσινη που "κατά μέσο όρο" είναι η καλήτερη δεν υπάρχει. αφορά το ότι δεν υπάρχει στην κυριολεξία, δεν υπάρχει κάλυψη ούτε για κλήσεις. Η wind δεν υπάρχει στην εξίσωση συμβόλαιο, ποτέ ξανά εκτός και εάν μου πληρώνει μισθό, όσο υπήρχε στο f2g η επιλογή unlimited με 15€(;) την τίμησα. Ως εκεί, όχι άλλο μετά από καμιά 20αρια χρόνια συνδρομητής. 2) Επίσης λόγω του ότι το κεφάλι μου έχει πολλά μέσα αυτές τις μέρες (χωράει και πολλά έτσι άδειο) δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις με τις σαλάτες, αλλά φέτα να βάλεις, κρεμμύδι και προς Θεού όχι κάπαρη, είναι σαν να δαγκώνω μπαταρία... Εγώ κουράστηκα με τη Vodafone, στα ίδια σημεία παίζει ίσα και χειρότερα από τη Nova. Μόνο στα εκτός πόλεων είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά τι να την κανείς όταν κόβονται στο σπίτι οι κλήσεις ή με τα καρτοκινητά που πήραν τα απεριόριστα και τα πολλά GB, να σέρνεται όλο το δίκτυο. Πλήρωνα 25€ το μήνα απεριόριστο για να βλέπω 3G και 4G/5G 10Μbps. Για τα επόμενα δυο χρόνια μένω Nova διότι μου έδωσε και μια πολύ καλή επιδότηση. Όταν βελτιώσει το δίκτυο εδώ είμαστε να ξαναγυρίσουμε. Edited April 18, 2023 by Nikolas14 6 3 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Ένα ένα πέφτουν τα κάστρα. Ευτυχώς έχω σήμα στη δουλειά ευτυχωωωως 😄😀 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 1 minute ago, hercoulis said: Ένα ένα πέφτουν τα κάστρα. Ευτυχώς έχω σήμα στη δουλειά ευτυχωωωως 😄😀 Τι εννοείς; Μάλλον είσαι τυχερός και η Vodafone πιάνει στα σημεία που κινείσαι. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 1 minute ago, Nikolas14 said: Εγώ κουράστηκα με τη Vodafone, στα ίδια σημεία παίζει ίσα και χειρότερα από τη Nova. Μόνο στα εκτός πόλεων είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά τι να την κανείς όταν κόβονται στο σπίτι οι κλήσεις ή με τα καρτοκινητά που πήραν τα απεριόριστα και τα πολλά GB, να σέρνεται όλο το δίκτυο. Για τα επόμενα δυο χρόνια μένω Nova διότι μου έδωσε και μια πολύ καλή επιδότηση. Όταν βελτιώσει το δίκτυο εδώ είμαστε να ξαναγυρίσουμε. Μαζί σου καρντάση, όπως έχω πει πολλές φορές "καλήτερη στην περιοχή που κυκλοφορεί/χρειάζεται ο κάθε ένας μας" ούτε θα τις παντρευτώ, ούτε τις έχω καμιά υποχρέωση, ούτε καμία με ικανοποιεί τόσο καλά ώστε να την υπερασπιστώ. 7 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 5 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ κουράστηκα με τη Vodafone Δεν είχες ήδη φύγει από τη vodafone; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 1 minute ago, seranata said: Δεν είχες ήδη φύγει από τη vodafone; Όσο καιρό είχα κουράστηκα,έχω φύγει ήδη και με πολύ δυνατή πρόταση στη Nova όπου έχω και 3 σταθερα με οπτική. 3 minutes ago, andreasomageiras said: Μαζί σου καρντάση, όπως έχω πει πολλές φορές "καλήτερη στην περιοχή που κυκλοφορεί/χρειάζεται ο κάθε ένας μας" ούτε θα τις παντρευτώ, ούτε τις έχω καμιά υποχρέωση, ούτε καμία με ικανοποιεί τόσο καλά ώστε να την υπερασπιστώ. Ακριβώς, εμένα έπαιξε ρόλο μια επιδότηση συσκευής που η Vodafone δεν θα μου την έδινε. Βέβαια αν είχε φέρει οπτικές νωρίτερα στη περιοχή μου και στο κινητό ήταν καλύτερα ίσως να την είχα κύριο νούμερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Το καλύτερο έκανες. Ευτυχώς έχω σήμα στη δουλειά γιατί αλλιώς.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts