Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά (ύψος Σκλαβενίτη). Είναι πολύ κοντά βέβαια η κεραία, αλλά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πετύχει με Vodafone! :D

uFKZmW6.jpg?1 AuG9ry2.jpg?1

Edited by pluss

Στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά (ύψος Σκλαβενίτη). Είναι πολύ κοντά βέβαια η κεραία, αλλά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πετύχει με Vodafone! :D

uFKZmW6.jpg?1 AuG9ry2.jpg?1

Πολύ καλό. Η κεραία #192 που βλέπω ότι βρίσκεται εκεί, δεν φαίνεται καν να έχει B7. Μόνο 1,3,20.

https://www.speedtest.net/my-result/a/6974173141

Κοζάνη κέντρο εσωτερικος χώρος 2ca με την κεραία σχεδόν δίπλα

Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.speedtest.net/my-result/a/6974173141

Κοζάνη κέντρο εσωτερικος χώρος 2ca με την κεραία σχεδόν δίπλα

Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την κεραία σχεδόν δίπλα, μάλλον μέτριο και ping κακό. Αλλά σίγουρα από το τίποτα κομπλε

Στο σαλόνι του σπιτιού μου με 2CA

https://www.speedtest.net/my-result/a/6974575807

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Κάτι που παρατήρησα μετά τη τελευταία αναβάθμιση του Speedtest app, όπου προστέθηκε η επιλογή για έλεγχο της μεγίστης ανάλυσης video streaming:

Ενώ με speedtest έχει τουλάχιστον 60mbps, στο video streaming test η ποιότητα δεν πάει πάνω από 480p. Με άλλα δίκτυα, ή με την vdsl στη Vodafone, ανεβαίνει κανονικά η ποιότητα.

Έχει μπει άραγε κάποιου είδους κόφτης;

Κάτι που παρατήρησα μετά τη τελευταία αναβάθμιση του Speedtest app, όπου προστέθηκε η επιλογή για έλεγχο της μεγίστης ανάλυσης video streaming:

Ενώ με speedtest έχει τουλάχιστον 60mbps, στο video streaming test η ποιότητα δεν πάει πάνω από 480p. Με άλλα δίκτυα, ή με την vdsl στη Vodafone, ανεβαίνει κανονικά η ποιότητα.

Έχει μπει άραγε κάποιου είδους κόφτης;

Έχει πρόβλημα η Speedtest εφαρμογή. Στο κομμάτι του video streaming μου βγάζει 2.250 ping και 480p ανάλυση. Στο κανονικό το πολύ να πιάνω 28 ping.

δηλ στην πράξη βλέπεις 480 επειδή το speed test σου δείχνει τόσο?lol

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

δηλ στην πράξη βλέπεις 480 επειδή το speed test σου δείχνει τόσο?lol

Όχι φυσικά :) δεν το έχω δοκιμάσει κιολας, πιθανότατα μια χαρά θα παίζει και σε 1080p (4K συσκευή δεν έχω).

Όχι φυσικά :) δεν το έχω δοκιμάσει κιολας, πιθανότατα μια χαρά θα παίζει και σε 1080p (4K συσκευή δεν έχω).
προφανώς με netflix δοκιμαστικα θα είναι εύκολη η δοκιμή

Δεν έχω συσκευή που να μπορώ να δοκιμάσω για 4Κ, από θέμα ταχύτητας επαρκεί απο όσο φαίνεται :)

Ίδιο σημείο στην Αλεξανδρούπολη, με 4-5 ώρες διαφορά. Η πρώτη μέτρηση γύρω στις 7, και η δεύτερη μόλις τώρα.

https://www.speedtest.net/my-result/i/4395611414

https://www.speedtest.net/my-result/i/4395321465

Tο αισχος συνεχιζεται παντως στις Σερρες. Οδος Εθνικης αντιστασης , Ουτε ενα Yt video δε μπορουμε να δουμε σε 480p.Αφου ξερυν οτι δεν τραβει το δικτυο σε παρ πολλες περιοχες , γιατι αφηνυν τοσες πολλες προσφορες να τρεχουν μαζι?

Tο αισχος συνεχιζεται παντως στις Σερρες. Οδος Εθνικης αντιστασης , Ουτε ενα Yt video δε μπορουμε να δουμε σε 480p.Αφου ξερυν οτι δεν τραβει το δικτυο σε παρ πολλες περιοχες , γιατι αφηνυν τοσες πολλες προσφορες να τρεχουν μαζι?

Θεσσαλονίκη πηγα χθες στο Attica,στην Τσιμισκη.

Οριακό 4G και Edge.

Καλα στο υπόγειο έμεινα 15’ και το iPhone εκανε καλαμάκι την μπαταρια Γιατι δεν ειχε σημα.

Τραγική η Vodafone.

Στη περιοχη της Βίλκα και στο Λιμάνι μια χαρα σημα και ταχυτητες.

Γενικα σε εξωτερικούς χώρους εχει καλυψη αλλα μεσα πονάει η Vodafone.

Ταχυτητες 30-50Mbps

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στα 15 λεπτά πόσο κατέβηκε η μπαταρία;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στα 15 λεπτά πόσο κατέβηκε η μπαταρία;

5% ειδα εγω,αλλα και παλι η Vodafone απαραδεκτη ειναι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θεσσαλονίκη πηγα χθες στο Attica,στην Τσιμισκη.

Οριακό 4G και Edge.

Καλα στο υπόγειο έμεινα 15’ και το iPhone εκανε καλαμάκι την μπαταρια Γιατι δεν ειχε σημα.

Τραγική η Vodafone.

Στη περιοχη της Βίλκα και στο Λιμάνι μια χαρα σημα και ταχυτητες.

Γενικα σε εξωτερικούς χώρους εχει καλυψη αλλα μεσα πονάει η Vodafone.

Ταχυτητες 30-50Mbps

Καλά Τσιμισκη Vodafone wind έχουν χοντρό πρόβλημα εκτός από τα public που έχει η wind micro . Η άλλη καφέ τετράγωνο και κεραία η micro

streaming από hot spot σε ultra hd tv, netflix:

που δεν ανεβάζει πάνω απο 480,λέμε τωρα

714ff4cc8b5e5c81255161eae5c5713d.jpg

Επειδή εδώ και κάτι μήνες χρησιμοποιώ το δίκτυο 24/7 εν μέρει θα πω ότι έχεις δίκιο. Ανεβάζει κανονικά απλά είναι ημέρες και ώρες που δεν τραβάει με τίποτε το δίκτυο. Σέρνεται απίστευτα και μετά απο κάποιες ώρες φτιάχνει. Στο μεσοδιάστημα μέχρι να στρώσει, αναγκαστικά χρησιμοποιώ τους άλλους 2 παρόχους. Ναι σαφώς και προτιμώ την vodafone λόγω τιμών/παροχών αλλά αν μου έδινε και ο άλλος πάροχος τόσα gb στην τιμή που μου τα δίνει η vodafone, θα πήγαινα εκεί.

αν έχεις τέτοια προβλήματα σε τακτικά διαστήματα λογικό,εγώ είμαι ένα μήνα και δεν έτυχε ακόμα να έχω πρόβλημα,το μεγάλου αυτού για μένα είναι ότι ξέρει να σου τα πάρει και το εννοώ αυτό,καταλαβαίνεις τι εννοώ

για μένα είναι ευκαιρία να δοκιμάσω το netflix σε ulta hd ταινίες,είμαστε και σε κόκκινη περιοχή πλέον,ταμάμ μου ήρθε

Από χθες μέχρι και σήμερα υπάρχει πρόβλημα στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Από τα 55-60Mbs έπεσε στα 0,8-1,9Mbs.....

Από χθες μέχρι και σήμερα υπάρχει πρόβλημα στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Από τα 55-60Mbs έπεσε στα 0,8-1,9Mbs.....

Εδώ και 2- 3 ημέρες οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Μήπως φταίει τα απεριόριστα σε CU?

Λιβαδειά

dI7dk2c.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλιστα.

7004207683.png

Γιατι έτσι,έχει βλάβη η περιοχή?

Edge SA For Ever

Εδώ και 2- 3 ημέρες οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Μήπως φταίει τα απεριόριστα σε CU?

Ρε σεις πραγματικά επειδή το βλέπω αυτό το σχόλιο συνεχώς όταν πέφτουν οι ταχύτητες θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει. Όταν δίνει απεριόριστα ο πάροχος κλείνουν όλοι το WiFi στο τηλέφωνό τους και βάζουν να κατεβαίνουν torrents και ταινίες από το Netflix ενώ παράλληλα κατεβάζουν όλες τις λίστες στο Spotify και κατεβάζουν το Linux σε repeat mode?

Θέλω να καταλάβω τι σημαίνει το απεριόριστο για ένα Έλληνα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις