pluss Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 (edited) Στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά (ύψος Σκλαβενίτη). Είναι πολύ κοντά βέβαια η κεραία, αλλά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πετύχει με Vodafone! :D Edited January 25, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά (ύψος Σκλαβενίτη). Είναι πολύ κοντά βέβαια η κεραία, αλλά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πετύχει με Vodafone! :D Πολύ καλό. Η κεραία #192 που βλέπω ότι βρίσκεται εκεί, δεν φαίνεται καν να έχει B7. Μόνο 1,3,20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/a/6974173141 Κοζάνη κέντρο εσωτερικος χώρος 2ca με την κεραία σχεδόν δίπλα Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/a/6974173141 Κοζάνη κέντρο εσωτερικος χώρος 2ca με την κεραία σχεδόν δίπλα Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε την κεραία σχεδόν δίπλα, μάλλον μέτριο και ping κακό. Αλλά σίγουρα από το τίποτα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Στο σαλόνι του σπιτιού μου με 2CA https://www.speedtest.net/my-result/a/6974575807 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Λιβαδειά Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Κάτι που παρατήρησα μετά τη τελευταία αναβάθμιση του Speedtest app, όπου προστέθηκε η επιλογή για έλεγχο της μεγίστης ανάλυσης video streaming: Ενώ με speedtest έχει τουλάχιστον 60mbps, στο video streaming test η ποιότητα δεν πάει πάνω από 480p. Με άλλα δίκτυα, ή με την vdsl στη Vodafone, ανεβαίνει κανονικά η ποιότητα. Έχει μπει άραγε κάποιου είδους κόφτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Κάτι που παρατήρησα μετά τη τελευταία αναβάθμιση του Speedtest app, όπου προστέθηκε η επιλογή για έλεγχο της μεγίστης ανάλυσης video streaming: Ενώ με speedtest έχει τουλάχιστον 60mbps, στο video streaming test η ποιότητα δεν πάει πάνω από 480p. Με άλλα δίκτυα, ή με την vdsl στη Vodafone, ανεβαίνει κανονικά η ποιότητα. Έχει μπει άραγε κάποιου είδους κόφτης; Έχει πρόβλημα η Speedtest εφαρμογή. Στο κομμάτι του video streaming μου βγάζει 2.250 ping και 480p ανάλυση. Στο κανονικό το πολύ να πιάνω 28 ping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 δηλ στην πράξη βλέπεις 480 επειδή το speed test σου δείχνει τόσο?lol Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 δηλ στην πράξη βλέπεις 480 επειδή το speed test σου δείχνει τόσο?lol Όχι φυσικά :) δεν το έχω δοκιμάσει κιολας, πιθανότατα μια χαρά θα παίζει και σε 1080p (4K συσκευή δεν έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Όχι φυσικά :) δεν το έχω δοκιμάσει κιολας, πιθανότατα μια χαρά θα παίζει και σε 1080p (4K συσκευή δεν έχω).προφανώς με netflix δοκιμαστικα θα είναι εύκολη η δοκιμή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Δεν έχω συσκευή που να μπορώ να δοκιμάσω για 4Κ, από θέμα ταχύτητας επαρκεί απο όσο φαίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Ίδιο σημείο στην Αλεξανδρούπολη, με 4-5 ώρες διαφορά. Η πρώτη μέτρηση γύρω στις 7, και η δεύτερη μόλις τώρα. https://www.speedtest.net/my-result/i/4395611414 https://www.speedtest.net/my-result/i/4395321465 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Tο αισχος συνεχιζεται παντως στις Σερρες. Οδος Εθνικης αντιστασης , Ουτε ενα Yt video δε μπορουμε να δουμε σε 480p.Αφου ξερυν οτι δεν τραβει το δικτυο σε παρ πολλες περιοχες , γιατι αφηνυν τοσες πολλες προσφορες να τρεχουν μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Tο αισχος συνεχιζεται παντως στις Σερρες. Οδος Εθνικης αντιστασης , Ουτε ενα Yt video δε μπορουμε να δουμε σε 480p.Αφου ξερυν οτι δεν τραβει το δικτυο σε παρ πολλες περιοχες , γιατι αφηνυν τοσες πολλες προσφορες να τρεχουν μαζι? Θεσσαλονίκη πηγα χθες στο Attica,στην Τσιμισκη. Οριακό 4G και Edge. Καλα στο υπόγειο έμεινα 15’ και το iPhone εκανε καλαμάκι την μπαταρια Γιατι δεν ειχε σημα. Τραγική η Vodafone. Στη περιοχη της Βίλκα και στο Λιμάνι μια χαρα σημα και ταχυτητες. Γενικα σε εξωτερικούς χώρους εχει καλυψη αλλα μεσα πονάει η Vodafone. Ταχυτητες 30-50Mbps Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Στα 15 λεπτά πόσο κατέβηκε η μπαταρία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Στα 15 λεπτά πόσο κατέβηκε η μπαταρία; 5% ειδα εγω,αλλα και παλι η Vodafone απαραδεκτη ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Θεσσαλονίκη πηγα χθες στο Attica,στην Τσιμισκη. Οριακό 4G και Edge. Καλα στο υπόγειο έμεινα 15’ και το iPhone εκανε καλαμάκι την μπαταρια Γιατι δεν ειχε σημα. Τραγική η Vodafone. Στη περιοχη της Βίλκα και στο Λιμάνι μια χαρα σημα και ταχυτητες. Γενικα σε εξωτερικούς χώρους εχει καλυψη αλλα μεσα πονάει η Vodafone. Ταχυτητες 30-50Mbps Καλά Τσιμισκη Vodafone wind έχουν χοντρό πρόβλημα εκτός από τα public που έχει η wind micro . Η άλλη καφέ τετράγωνο και κεραία η micro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 streaming από hot spot σε ultra hd tv, netflix: που δεν ανεβάζει πάνω απο 480,λέμε τωρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Επειδή εδώ και κάτι μήνες χρησιμοποιώ το δίκτυο 24/7 εν μέρει θα πω ότι έχεις δίκιο. Ανεβάζει κανονικά απλά είναι ημέρες και ώρες που δεν τραβάει με τίποτε το δίκτυο. Σέρνεται απίστευτα και μετά απο κάποιες ώρες φτιάχνει. Στο μεσοδιάστημα μέχρι να στρώσει, αναγκαστικά χρησιμοποιώ τους άλλους 2 παρόχους. Ναι σαφώς και προτιμώ την vodafone λόγω τιμών/παροχών αλλά αν μου έδινε και ο άλλος πάροχος τόσα gb στην τιμή που μου τα δίνει η vodafone, θα πήγαινα εκεί. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 αν έχεις τέτοια προβλήματα σε τακτικά διαστήματα λογικό,εγώ είμαι ένα μήνα και δεν έτυχε ακόμα να έχω πρόβλημα,το μεγάλου αυτού για μένα είναι ότι ξέρει να σου τα πάρει και το εννοώ αυτό,καταλαβαίνεις τι εννοώ για μένα είναι ευκαιρία να δοκιμάσω το netflix σε ulta hd ταινίες,είμαστε και σε κόκκινη περιοχή πλέον,ταμάμ μου ήρθε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Από χθες μέχρι και σήμερα υπάρχει πρόβλημα στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Από τα 55-60Mbs έπεσε στα 0,8-1,9Mbs..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Από χθες μέχρι και σήμερα υπάρχει πρόβλημα στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Από τα 55-60Mbs έπεσε στα 0,8-1,9Mbs..... Εδώ και 2- 3 ημέρες οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Μήπως φταίει τα απεριόριστα σε CU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Λιβαδειά ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλιστα. Γιατι έτσι,έχει βλάβη η περιοχή? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Εδώ και 2- 3 ημέρες οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Μήπως φταίει τα απεριόριστα σε CU? Ρε σεις πραγματικά επειδή το βλέπω αυτό το σχόλιο συνεχώς όταν πέφτουν οι ταχύτητες θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει. Όταν δίνει απεριόριστα ο πάροχος κλείνουν όλοι το WiFi στο τηλέφωνό τους και βάζουν να κατεβαίνουν torrents και ταινίες από το Netflix ενώ παράλληλα κατεβάζουν όλες τις λίστες στο Spotify και κατεβάζουν το Linux σε repeat mode? Θέλω να καταλάβω τι σημαίνει το απεριόριστο για ένα Έλληνα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts