georgebad Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Επιβεβαιώνω ότι ξεκίνησε deployment LTE band 1 (2100) 10MHz 2x2 MIMO στην Δυτική Ελλάδα. Πρώτες κεραίες στην βόρεια ακτή του Κορινθιακού και στην Ολυμπία. Και με εξαιρετικές ταχύτητες μάλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Δεν σας τα 'λεγα εγώ ότι έβλεπα Band 1 στον Βαμο Αποκορώνου από τον περασμένο μήνα και μου λέγατε ότι έχει μπλοκάρει το cell info; Να τον ακούτε τον παλιό... :p:p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Και με εξαιρετικές ταχύτητες μάλιστα Υποστηρίζει το 4G LTE band 1 στα 2100? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Υποστηρίζει το 4G LTE band 1 στα 2100? Ναι κανονικα..ολη η ελβετια και η αυστρια παιζει παντου b1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ναι κανονικα..ολη η ελβετια και η αυστρια παιζει παντου b1 Αρα πρέπει και η συσκευές να υποστηρίζουν 4G στα 2100, υπαρχουν τετοιες συσκευές? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Οι περισσότερες που έχω δει την υποστηρίζουν. Επειδή εδώ δουλεύουν 3 μόνο, δεν πάει να πει ότι οι συσκευές που έρχονται υποστηρίζουν μόνο αυτές. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Νομιζω οτι υπάρχει ποιο ευρεία υποστηριξη της 2100 απο την 800αρα ...Απο οτι.ειδα στην ελωερια την χρησιμοποιουσαν για 4 και 5CA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Υποστηρίζει το 4G LTE band 1 στα 2100? B1 = legacy LTE = all devices Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 B1 = legacy LTE = all devices Είχα και εγώ τη συγκεκριμένη απορία. Ευχαριστούμε Μιχάλη! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Αρα πρέπει και η συσκευές να υποστηρίζουν 4G στα 2100, υπαρχουν τετοιες συσκευές? Άνετα. Ακόμα και κινέζικες έχουν B1 στο 4G. Την υποστηρίζουν πολλά κινητά. Μια χαρά δίκτυο μπορεί να φτιάξει με αυτήν. Φαντάσου ότι στην Τουρκία που πήγα το Φθινόπωρο, η Vodafone TR με σύνδεσε με 900αρα 4G (B8), που υποστηρίζεται πολύ λιγότερο από τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Αν ένα κινητό υποστηρίζει 3G στα 900, σημαίνει ότι υποστηρίζει και 4G στα 900; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Αν ένα κινητό υποστηρίζει 3G στα 900, σημαίνει ότι υποστηρίζει και 4G στα 900; Δε ξερω, αλλα η συσκευη μου που υποστηριζει μου εχει δειξει να το χρησιμοποιει η Vodafone. Αν δεν κανω μεγαλο λαθος ειχα δει B8 band στο LTE στη Σαντορινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Δε ξερω, αλλα η συσκευη μου που υποστηριζει μου εχει δειξει να το χρησιμοποιει η Vodafone. Αν δεν κανω μεγαλο λαθος ειχα δει B8 band στο LTE στη Σαντορινη. Ναι και εγω ειδα πέρυσι στην Παρο σε καποιες παραλιες και.στα ορεινα της b8 lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Λασιθι νοτιο κομματι full LTE απο band 20 οσο κοιταξα, καλουτσικες ταχυτητες κανεις δουλεια ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. August 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Διαγράφτηκαν posts εκτός θέματος. Στο παρόν γράφουμε μόνο για το δίκτυο της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Σκιάθος και Σκόπελος 4G+ με τρομερά μέτριες ταχύτητες. b3 + b20. Αλόννησος μόνο LTE με φυσιολογικές ταχύτητες, αλλά από κάλυψη........:X 2 κεραίες σε όλο το νησί ΔΕΝ αρκούν. Χώρα Αλοννήσου Band 3 only, 20 MHz 82 Mbps down, 8 Mbps up. Αλόννησος, παραλία Βύθισμα. Απομονωμένη. Band 3 @ 20 MHz. http://i65.tinypic.com/rmtj52.jpg Edited August 12, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts/off topic/τεράστια εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 (edited) Αλόννησος, παραλία Βύθισμα. Απομονωμένη. Band 3 @ 20 MHz. http://i65.tinypic.com/rmtj52.jpg Δε μου παίζει η εικόνα... Edited August 12, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 90 Mbps down, 31 Mbps up. Σε απομονωμένη παραλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αν καποιος ειναι στο Σελι αυτες τις μερες ας ανεβασει κανα speedtest κ τι καλυψη εχει. Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Τουλάχιστον όπου έχουν λίγες κεραίες έχουν καλό snr. Γιατί όπου έχουν πολλές είναι χάλια η ποιότητα σήματος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αν καποιος ειναι στο Σελι αυτες τις μερες ας ανεβασει κανα speedtest κ τι καλυψη εχει. Ευχαριστω :D Παω αρκετες φορες σελι , οποτε ξερω περιπου ...απο την Βεροια μεχρι και την κουμαρια και λιγο ποιο πανω πολυ καλη κάλυψη απο b20 μετα που μπαινεις μεσα στι δασος σε πεταει σε ελαχιστο edge και λιγο πριν φτασεις σε γυρναει σε 4G ...Στο σελι μην σε ξαφνιζει παντα εχεθ 5/5 σημα απο b3 η b20 , και εχω δει μεχρι και 80 mbps ...Τωρα το καλοκαιρι δεν ξερω αλλα θα κανεις σιγουρα την.δουλεια σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Τουλάχιστον όπου έχουν λίγες κεραίες έχουν καλό snr. Γιατί όπου έχουν πολλές είναι χάλια η ποιότητα σήματος. Αλόννησο πάντως που βρίσκομαι, Μιχάλη, όπου έχει κάλυψη έχει εκπληκτικές ταχύτητες. 80αρια και 90αρια μόνο με band 3. Κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αλόννησο πάντως που βρίσκομαι, Μιχάλη, όπου έχει κάλυψη έχει εκπληκτικές ταχύτητες. 80αρια και 90αρια μόνο με band 3. Κορυφή.Μακάρι γιατί στο σπίτι μου στο Πήλιο... Αλλά να επαναλάβω στην Αλόννησο όπως είπες δεν έχει παντού κάλυψη και τόσο οι κάτοικοι όσο και οι τουρίστες πέφτουν σε άλλο δίκτυο... Και με ελάχιστες παρεμβολές πιάνεις όλο το φάσμα... Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Μιχάλη, το screenshot είναι από την Αργαλαστή; Γιατί έτσι η νοda; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αλόννησο πάντως που βρίσκομαι, Μιχάλη, όπου έχει κάλυψη έχει εκπληκτικές ταχύτητες. 80αρια και 90αρια μόνο με band 3. Κορυφή. Οταν ειχα παει Αλόννησο πριν 2 χρονια υπηρχαν τρομερα θεματα καλυψης ...Πραγματικά πανω απο 3 στις 4 παραλιες δεν ειχαν σήμα ουτε για τηλέφωνο...Και στις διαδρομες τον ιδιο ..Εφτιαξε καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts