Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνεται εντελώς παράλογο να μην το έχουν φτιάξει ακόμα. Δοκίμασε με άλλη συσκευή τι να πω.

Τι να δοκιμάσω; Έτσι είναι ότι συσκευή και να χρησιμοποιήσεις. Τρία χρόνια αυτή η δουλειά. Με H+ είναι εμφανώς πιο καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ προσωπικά μόνο ευχαριστημένος είμαι απ' τη Vodafone στη Κεφαλλονιά.Παει σφαίρα ακόμα και σε εσωτερικό χώρο.

Απορώ που κολλάει η Κεφαλονιά.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Επιβεβαιωνω για Ναξο ...Με φουλ 4g+ φουλ Σεζον στις 2.30 το βραδυ δεν στελνει καν μυνημα στο messenger ...Μεχρι και το edge ειναι καλυτερο ....Το ιδιο και η Συρος ( αν και ειναι καλυτερα η κατασταση ) Εν αντιθεση στην Παρο το δικτυο ( χωρις CA ) ειναι μεταξυ 20mbps - 100mbps ..απολυτα ικανοποιημενος στην Παρο

Αν έχει τόσο χοντρό πρόβλημα η Νάξος (θυμάμαι από πέρσι που το λέτε), το έχετε δηλώσει ως βλάβη;

Μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή My Vodafone ή ακόμα καλύτερα, να τους πάρετε τηλέφωνο...

2019-05-07-15-46-36.jpg

Αν έχει τόσο χοντρό πρόβλημα η Νάξος (θυμάμαι από πέρσι που το λέτε), το έχετε δηλώσει ως βλάβη;

Μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή My Vodafone ή ακόμα καλύτερα, να τους πάρετε τηλέφωνο...

2019-05-07-15-46-36.jpg

και θα κερδισετε mb αμα δηλωσετε βλαβη στο ιντερνετ αλλιως αμα δηλωσετε οτι δεν εχει σημα θα κερδισετε χρονο ομιλιας προς ολους και ολα αυτα διαρκεια μιας ημερας!

800αρα Vodafone, πίσω από το Χίλτον και κοντά στο Caravel.

Σούζα το δίκτυο! :lol: Ούτε σελίδα δεν ανοίγει... Χρόνιο πρόβλημα εδώ.

Screenshot-Speedtest-20190510-182219.png

Μέσα στο Χίλτον δεν είχα σήμα... Και στο roof garden είχα 1mpbs...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι προβληματικό κομμάτι όπως και σε όλη την Μιχαλοπούλου και φυσικά χρόνια πάει αυτή η κατάσταση και δεν έχουν κάνει τίποτα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μέσα στο Χίλτον δεν είχα σήμα... Και στο roof garden είχα 1mpbs...

Είναι προβληματικό κομμάτι όπως και σε όλη την Μιχαλοπούλου και φυσικά χρόνια πάει αυτή η κατάσταση και δεν έχουν κάνει τίποτα.

Πλάκα έχει, ότι μετά από λίγο κλείδωσα το κινητό σε 3G only και όχι μόνο είχα ίντερνετ, αλλά έπιασα και 14 Mbps... :wacko:

B7 + B3, πλατεία Συντάγματος. Νομίζω χαμηλά είναι το download, για ξημέρωμα...

Screenshot-Speedtest-20190511-062701.png

B7 + B3, πλατεία Συντάγματος. Νομίζω χαμηλά είναι το download, για ξημέρωμα...

Screenshot-Speedtest-20190511-062701.png

Στην περιοχη εκει κανει 3CA?

Δε γνωρίζω, η συσκευή μου δεν το υποστηρίζει. Αλλά στο Σύνταγμα με το Network Signal, δεν είδα καθόλου B20, μόνο B7 και B3.

Συνήθως υπάρχει και B20 μαζί όπου βλέπεις B7. Μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, παρ αυτά δεν βλέπω τον λόγο του να μην ρίξεις χωρητικότητα σε τέτοιες περιοχές.

Συνήθως υπάρχει και B20 μαζί όπου βλέπεις B7. Μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, παρ αυτά δεν βλέπω τον λόγο του να μην ρίξεις χωρητικότητα σε τέτοιες περιοχές.

Παντως απο πέρυσι εχω γυρίσει την μιση Ελλάδα κι b7 απο vodafone δεν ειδα ουτε στην Αθηνα...Αμαν ποια τοσο δυσκολο ειναι ν βαλουν λιγη παραπανω..θα αυξηθούν σε πολλ σημεια οι ταχυτητες ειδικα στ μεγλα αστικ κεντρα

Εθνικο σταδιο Σερρων με b3 στα -109 dbm

https://www.speedtest.net/my-result/a/4931196304

Γνωρίζει κανείς για τοποθετήσεις νέων κεραιών της κόκκινης; Στα πολύ ορεινά της Νάξου σε ένα κομβικό βουνό (Βουνό Κόρωνος λέγεται) είδα σήμερα ένα τεράστιο πυλώνα πιο πέρα από αυτόν της πράσινης. Λέτε να πάει να καλύψει ισάξια την περιοχή; Στα συγκεκριμένα σημεία δεν έχει 4G η κόκκινη.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άνοιξα το MiFi μου που έχω μια sim της κόκκινης για καβάτζα, 4G δεν αλλά καλό Η+. Ελπίζω να αναβαθμίσουν.01b55aa6520f9bea528f5eedc22e0f0f.jpg3cc64d8ffc1f11cfa64bcace2b9b9933.jpg7f312aac3abf78a4474dbdcdaf967041.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως στη Θεσσαλονίκη παραμένει το πρόβλημα όπου κατά την κλήση σε «πετάει» από την άψογη ποιότητα του 3G στην αθλιότητα και το μπούκωμα του 2G με πάυση κιόλας 1-2 δευτερολέπτων (χωρίς να ακούς τον συνομιλητή) κατά τη διάρκεια της εναλλαγής 3G σε 2G. Με την πράσινη και την μπλε δεν είχα ποτέ σχεδόν τέτοιο θέμα. Στη Vodafone είναι πλέον ΜΟΝΙΜΟ.

Σήμερα μου εμφάνισε κάτι περίεργο το NetPerform. Άρχισε να συγκρίνει την ταχύτητά μου, με άλλους στην περιοχή! :blink:

Το περίεργο είναι ότι το έχω κατεβάσει ως αρχείο apk και δεν κάνει updates, γιατί στο Google Play δεν υπάρχει εδώ και μήνες... Πως άρχισε ξαφνικά να συγκρίνει; :wacko:

Screenshot-Net-Perform-20190513-162722.png

Στο Ookla speedtest ποιος θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος server για μετρήσεις; Συνήθως χρησιμοποιώ τον Hyperhosting, ειδικά στην μπλε.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εγω θεωρώ ότι ποικίλλει ανάλογα με τον πάροχό σου. Εγώ στην Cosmote κινητή πχ επιλέγω τον OTE S.A., στην Wind σταθερή τον Hyperhosting, πιθανότατα για Vodafone ο καλύτερος θα είναι ο Vodafone Panafon, αν και σε σέρβερ εξωτερικού, κυρίως Βουλγαρίας έχω καλύτερο throughput σε όλες τις εταιρείες.

Στο Ookla speedtest ποιος θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος server για μετρήσεις; Συνήθως χρησιμοποιώ τον Hyperhosting, ειδικά στην μπλε.

HyperHosting και Synapsecom χρησιμοποιώ μόνο, σε οποιοδήποτε εταιρεία.

Σταθμός ΗΣΑΠ "Αττική" (είναι ανοιχτός γύρω-γύρω). Με B3.

Ξέχασα να το ανεβάσω προχθές...

Screenshot-Net-Perform-20190514-163758.png

Ναξάρα, στην πόλη.

Μιλάμε οι τύποι είναι απίστευτοι, τόσοι στραβοί αποκλείετε να υπάρχουν αλλού.

ΥΓ: Απ' τις 11 του μήνα έχει βάλει λουκέτο το καταστήματα τους. Προφανώς λογικό γιατί δεν είναι δυνατόν να έχει κάποιος βονταφον με τέτοιο άθλιο δίκτυο 73c026ad2254ff9cb005e47755a5b967.jpg7feaac4e84a8c6fc6b8f9e4fc8ac90a2.jpg654a2c8e2f6a2bbc7a4348650a1ea347.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις