Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5


navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η doa ισχύει ξανα και ξανα οσο σου το αλλαζουν (γενικα και να ειναι ΕΚΤΩΣ doa εαν σου το αντικαταστησουν με νεο τοτε υπαρχει και εκει doa, οπως και η εγγυηση οταν σου αντικαταστησουν ενα προϊόν αρχιζει απο την αρχη).
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου να κανεις υπομονη. το doa ισχυει κανονικα βαση ευρωπαικης οδηγιας. εχεις τον νομο με το μερος σου. πες τους πως θα απευθυνθεις στο συνηγορο του καταναλωτη
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια!

Εδω και μερικες μερες ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου και μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια ομως (δεν ξερω αν τα εχουν ξαναρωτησει)...

1. Γινεται να βαλω για καποια ατομα απο τις επαφες μου ξεχωριστο ηχο κλησης?

2. Στα μηνυματα πως μπορω να δω ποσους χαρακτηρες εχω ακομα μεχρι το 160? Γραφω γραφω και δεν εχει πουθενα καποια αριθμηση.

3. Θηκη και ζελατινα για την οθονη σε καποιο ελληνικο καταστημα υπαρχει? Μονο στο ebay εχω βρει αλλα δεν εχω εμπειρια απο online αγορες.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

 

Κανενας...?

Link to comment
Share on other sites

κύριοι καλησπέρα. 139 σελίδες μετα και 2 λεπτά πριν αγοράσω το Motorola Defy, ήρθε δώρο εκ Αμαρουσίου το εν λόγο κινητό.

 

Εντυπώσεις (προέρχωμαι απο LG K910 Renoir, σκυλί τελειώμένο, δουλεύει κανονικότατα εδώ και 3 μήνες χωρίς πίσω καπάκι) και απορίες:

 

* Καμερα suchs (τουλάχιστον συγκριτικά με το renoir). βίντεο δεν έχω δοκιμάσει. δεν χαλίέμαι ιδιαίτερα μιας και τραβάω μια στα τόσα

(μην πετάξουμε και τα λεφτά που δώσαμε για dslr)

* μερικές φορές κολλάει το scroll στο μενού και άλλες πάει σφαίρα. τη ζελατίνα δεν την έχω βγάλει ακόμα και ίσως να μην πατάω καλα

(του lg ήταν resistive και ήθελε πίεση) ίσως είναι θέμα συνήθειας. Ειναι όμως φυσιολογικό; με το screen test που είπε κάποιος φίλος

δεν έβγαλε πρόβλημα.

* έκανα εγκατάσταση εφαρμογές και σε μιας απο αυτές είδα μετα πως ρωτάει για automatic updates. γενικότερα κάνουν μόνες τους,

ή πρέπει να ελενχγο εγώ;

* Υπάρχει κάποιο safe remove list; είδα πως τρέχουν διαφορα πίσω και ίσως κάποια απο αυτά να μην χρειάζονται.

* Root έκανα Titanium έβαλα (εκανα copy τα backup του στο pc, αλλα τα άφησα εκεί), κατέβασα τις ROM που λέγατε νωρίτερα) και δεν

εχω βάλει clockwork. πρέπει;

* το έβγαλα απο τη μπαταρια (χωρις sim όμως ακόμα) και 7 ώρες αργότερα είναι στο 56% με πολλά install - unistall, συνέχεια wifi

ανοιχτό και κατέβασμα πάνω απο 500ΜΒ (300ΜΒ είναι μόνο οι χάρτες το syrig. και ναι, με τα 300ΜΒ wifi ζεστάθηκε πίσω και κάτω

(λίγο, ίσα που το ένιωθες συγκριτικά με το υπόλοιπο)

* Soundhound ή Shazzam για ελληνικά τραγούδια; το 1ο το δοκίμασα αλλα σε 1 που δοκίμασα δεν τα κατάφερε.

* Animated weather έχει κανείς;

* Screen Protector must ή υπερβολή;

* Αλλάζει wallpaper μονο του! του έχω περάσει τα 2 apk του SSGII (windmill & beach) και πολλές φορές κολλάνε ή τα αλλάζει το ideos!

ασυμβατότητα;

 

με προβληματίζει το κομμάτι οθόνη γιατι είναι δώρο και δεν μπορώ να το δώσω εύκολα για πρόβλημα πίσω.....μπορεί να αργεί λογο

ενημερώσεων (μαιλ κλπ);

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by hellcine
C.K.N.D :ninja:
Link to comment
Share on other sites

......Να 'μαι και εγω μετα απο το LG P500 πηρα το Χ5 και εκ πρωτης οψεως φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του τωρα για περισσοτερα θα το δω ψαχνοντας το.

EDIT:δεν μπορω να συνδεθω στο Gmail απο την εφαρμογη του κινητου ενω απο τον browser μπαινω κανονικα!!

Edited by hotgr
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εμένα με προβληματίζει ένα άλλο θέμα.στο νετ δεν βρήκα κάποια σελίδα τις εταιρίας.Αν λοιπόν σπάσει η οθόνη ή χαλάσει το ακουστικό ή γενικά χαλάσει εκτός εγγυησης τότε τι κάνουμε: Ποιός και πού το φτιάχνει:
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα απο εναν ακομη δυσαρεστημενο αγοραστη του Χ5. Πηρα το Χ5 στις 10/6, μια βδομαδα μετα το πηγα στο καταστημα (Νεας Σμυρνης) λογο οτι δεν λειτουργουσε η αφη σε ολη την αριστερη πλευρα τις οθονης. Συμπληρωνουν εντυπο DOA και μετα απο μια εβδομαδα 23/6 παω και παιρνω το νεο κινητο απο το καταστημα! Δυστυχως ομως και στο νεο κινητο δεν ηταν καλα κολλημενο το κατω μερος της οθονης! Η δεξια πλευρα προεξειχε μερικα χιλιοστα απο το πλαισιο και η αριστερη πλευρα εμφανιζε το προβλημα του φωτισμου απο την ακρη της! Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια στην αρχη καθως ειχα διαβασει και εδω οτι συνεβει σε αρκετους, αλλα μετα απο 2-3 μερες διαπιιστωνω οτι η κατω αριστερα πλευρα τις οθονης εχει γεμισει σκονες! Οποτε 28/6 το παω στο καταστημα οπου ο υπαλληλος μου λεει πως καλυτερα ειναι να το παω Δευτερα 4/7 γιατι ετσι και αλλιως ολα Δευτερα τα στελνουν. Λογο δουλειας εστειλα τον πατερα μου, οπου παρεδωσε το κινητο, αλλα δεν του εδωσαν κανενα εντυπο ως αποδειξη παραλαβης. Πηγα την επομενη μερα να ρωτησω τι γινετε και μου ειπαν οτι το εστειλαν στα κεντρικα και οτι εκει θα κρινουν αν χρειαζετε αντικατασταση η επισκευη (ο υπαλληλος μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα αντικατασταθει). Μετα απο κανα δυο τηλεφωνηματα και επισκεψεις απο το καταστημα παω στις 14/7 να ρωτησω τι θα γινει επιτελους! Εκει μετα απο συζητηση με την υπαλληλο (το κινητο δεν ειχε ερθει ακομη) διαπιστωνω οτι το κινητο το εχουν καταχωρισει για επισκευη στις 8/7 και οχι στις 4/7 που το ειχα παει! Σημερα μετα απο τηλεφωνο μου στο 1260 για να μαθω τι γινετε μου ειπαν οτι το εχουν στειλει στο καταστημα, οποτε πηγα να το παραλαβω και να ρωτησω γιατι το καταχωρισαν 4 μερες αργοτερα (οπου παρεπιπτοντος ειχαν ληξη η 14 μερες DOA 23/6-8/7). Ανοιγει το κουτι απο το σερβις με το κινητο (οτι πιο προχειρο εχω δει ποτε μου, το κινητο ηταν τυλιγμενο με τα χαρτια της παραλαβης τελειως χυμα, ουτε καν το ειχαν καθαρισει). Και ζηταω να το τσεκαρω πριν το παραλαβω, το ελεγχω και διαπιστωνω οτι το προβλημα της οθονης υπηρχε ακομη, απλως ειχαν καθαρισει την σκονη, οποτε δεν το πηρα καν. Ζητησα να μιλησω με τον υπευθυνο οπου μου ειπαν πως λειπει. Θα ξαναπαω αυριο να ζητησω αντικατασταση η να μου δωσουν πισω τα λεφτα μου.

Ηθελα να ρωτησω εαν ισχυει η DOA στο δευτερο καινουργιο κινητο που μου δωσαν, γιατι ισχυριζονται οτι μονο μια φορα ισχυει η DOA και η αντικατασταση με καινουργιο?

Για την αργοπορια στην αποστολη του κινητου στο σερβις μου απαντουσαν με μισολογα, οποτε αυτο μου εβαλε ψυλους στα αυτια, οτι το εκαναν για να μην ισχυει η DOA 14 ημερων!

Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας για το τι θα μπορουσα να κανω, και συγνωμη για το μακροσυρτο κειμενο!

 

Κάποιο θέμα υπάρχει με το digitizer! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Έχω την εντύπωση πώς όταν μιλάς ώρα και ιδρώνει το αυτί περνάει υγρασία κάτω από το digitizer και γιαυτό δεν δουλεύει. Περιμένω και εγώ πάντως κάποιο νέο από την Wind σχετικά με το πρόβλημα.

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Link to comment
Share on other sites

παιδια λιγο υπομονη καντε,γιατι απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι μαλλον λειπουνε σε διακοπες, η δεν πολυμπαινουνε καλοκαιριατικα στο νετ....

Στο θεμα μας τωρα:

1 Ναι γινεται να βαλουμε ηχο κλησης διαφορετικο στην καθε επαφη μας

2δεν το εχω ψαξει αλλα υπαρχει η εφαρμογη Handcent SMS.. θα σε βολεψει καλυτερα

3) κατα 90% νομιζω πως πολυ δυσκολα θα βρεις θηκη και ειδικα προστατευτικη ζελατινα σε ελληνικο καταστημα, ειδικα για το συγεκριμενο μοντελο κινητου

θηκη μπορει να βρεις αλλα θα ειναι για αλλο μοντελο κινητου που απλα ετυχε να ταιριαζει στο δικο μας! κανε παραγγελια απο e-bay η amazon. εμενα σε 1 εβδομαδα μου τα ειχανε στειλει.

Φιλε hellcine και εγω στην αρχη με τηn φωτογραφικη ειχα θεμα αλλα για κινητο ειναι μια χαρα αν την ρυθμισεις σωστα, ειδικα την μερα μια χαρα ειναι οι φωτος της.

Μερικες φορες ναι μπορει να κολλαει στο ρολαρισμα αλλα οκ το εχω αποδεχθει...το πηγαινει λιγο πανω και μετα ξεκολαει..ολα το κανουνε μην σε απασχολει!

μην σε απασχολει ουτε το automatic update...αν φοβασαι εκει που σου δινει δυνατοτητα επελεξε να το κανεις εσυ.

για custom rom και οτι θελεις αλλο για παραμετροποιηση ρωτησε στο αντστοιχο θεμα.

πρεπει πρωτα να κανεις μερικες κινησεις και θα εισαι ετοιμος

Soundhound ή Shazzam δεν κανουνε για ελληνικα κατα 90%......ειναι για ξενα τραγουδια

οσο για την θερμοκρασια ειναι φυσιολογικο! σε ολους μας το κανει! ειδικα αν εχεις ανοιχτο 3G και wifi.... μια χαρα μπαταρια σου εδειξε μετα απο τοση χρηση μην φοβασαι!

Να βαλεις και προστατευτικη ζελατινα και θηκη! καλο κανεις κακο οχι! Καμια υπερβολη!!

wallpaper αλλαζει καμια φορα και σε μενα ( 1-2 φορες τον μηνα) αν ζεσταθει η φαει κολλημα η ζοριστει,η κανει restart μετα απο πιεση χρησης... το κανουνε καμια φορα και τα windows....

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)
Link to comment
Share on other sites

Στα windows δε μου έχει συμβεί, αλλά στο Χ5 μου άλλαξε μια φορά το wallpaper. Είχα ενα live και μου έβαλε ενα απλό οπότε νόμισα οτι κάτι κόλησε στο live και γι αυτό έγινε. Τώρα βλέπω οτι συμβαίνει γενικά.

 

Κάτι άλλο περίεργο, το launcher pro όταν κάνω reboot αργεί να δει τις εφαρμογές που είναι στην SD. Στις home screens τις βγάζει με το default icon του android και αν το πατήσεις σου λέει οτι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη. Μετά απο λίγο τις βλέπει και δουλεύει κανονικά. Ψάχνοντας στο net είδα οτι το κάνει και σε άλλους (με άλλες συσκευές). Δεν ξέρω πάντως αν είναι θέμα του launcher pro ή απλά το android αργεί να δει την SD.

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε με go launcher. τα παει ΠΟΛΥ καλα σε αυτη την συσκευη. και δεν ειχα ποτε καποιο τετοιο προβλημα (εχω αρκετες εφαρμογες).
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Κάτι άλλο περίεργο, το launcher pro όταν κάνω reboot αργεί να δει τις εφαρμογές που είναι στην SD. Στις home screens τις βγάζει με το default icon του android και αν το πατήσεις σου λέει οτι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη. Μετά απο λίγο τις βλέπει και δουλεύει κανονικά. Ψάχνοντας στο net είδα οτι το κάνει και σε άλλους (με άλλες συσκευές). Δεν ξέρω πάντως αν είναι θέμα του launcher pro ή απλά το android αργεί να δει την SD.

 

Τι class είναι η κάρτα σου;

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Στα windows δε μου έχει συμβεί, αλλά στο Χ5 μου άλλαξε μια φορά το wallpaper. Είχα ενα live και μου έβαλε ενα απλό οπότε νόμισα οτι κάτι κόλησε στο live και γι αυτό έγινε. Τώρα βλέπω οτι συμβαίνει γενικά.

 

Κάτι άλλο περίεργο, το launcher pro όταν κάνω reboot αργεί να δει τις εφαρμογές που είναι στην SD. Στις home screens τις βγάζει με το default icon του android και αν το πατήσεις σου λέει οτι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη. Μετά απο λίγο τις βλέπει και δουλεύει κανονικά. Ψάχνοντας στο net είδα οτι το κάνει και σε άλλους (με άλλες συσκευές). Δεν ξέρω πάντως αν είναι θέμα του launcher pro ή απλά το android αργεί να δει την SD.

 

Νομίζω είναι θέμα Android αυτό.

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Link to comment
Share on other sites

Πρωτη μου επαφη με τα android κινητα και δεν μπορω να πω και τα καλυτερα.

Χθες το βραδυ ειχα κανει μια διαδρομη την οποια κατεγραψα με το runkeeper. Μολις φτανω σπιτι παω να την ανεβασω...κολλαει...κανει restart...μου ζηταει pin και απο τοτε οταν ανοιγει μενει στο σημειο που στην οθονη γραφει IDEOS. ΤΕΛΟΣ το κινητο.

Το παω στη Wind σημερα το πρωι και μου λενε οτι γενικα υπαρχει ελλειψη στην αγορα στο συγκεκριμενο κινητο, θα το παρουν, θα το στειλουν στο σερβις και απο εκει θα μου πουν αν χρειαζεται αντικατασταση η συσκευη ή οχι. Να διευκρινισω οτι το κινητο αγοραστηκε στις 16/07, σημερα δηλαδη κλεινει μια εβδομαδα. Και ενω στην αρχη μου ειχαν πει για 7 μερες DOA, σημερα μου ειπαν τα παραπανω. "Επειδη" λεω "υπαρχει ελλειψη στην αγορα και η επομενη παρτιδα μπορει να ερθει σε ενα μηνα, θα ηθελα να μου δωσετε τα λεφτα μου πισω και οταν τα παραλαβετε θα περασω να παρω ενα". "Δεν γινεται μου λεει αυτο, αλλα θα το στειλουμε σημερα στο σερβις και σε 15 (!!) εργασιμες θα εχουμε νεα τους".

Αυτα τα ολιγα.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα θελω να ρωτησω για το http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=2692&directoryId=6001&treeId=3745&tab=0 δεν βρηκα καποιο σχετικο ποστ εαν υπαρχει εαν μπορειτε μεταφερτε μου το ποστ. η συσκευη αυτη αξηζει;. μου αρεσει που εχει και πληκτρολογιο αλλα και ενα κουμπι που ειναι σαν joystic αλλα θελω να μαθω αυτο ειναι ευχρηστο;. επισης διαβασα οτι εχει ανδροιντ 2,1 δηλαδη δεν θα μπορω να το αναβαθμισω στο 2,2. ;. επισης τωρα που εχει 2,1 τι δεν μπορω να κανω ; . καπου ειχα διαβασει οτι δεν μπορει να μεταφερεις αρχεια απο το τηλεφωνο στην καρτα μνημης και το αντιστροφο ισχυει;. θελω να ακουσω τις αποψεις σας για το παραπανω μοντελο. που δεν ειναι και ασχημο. ευχαριστω εκ των προτερων .

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Τι class είναι η κάρτα σου;

 

Class 4 είναι. Πάντως όπως είπα βρήκα και άλλους με τέτοιο πρόβλημα, χωρίς να λένε την ταχύτητα της κάρτας. Αν και όπως διαπιστώσαμε και λίγο πιο πάνω η ταχύτητα δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί έτσι και αλλιώς ο reader του Χ5 είναι αργός.

 

Edit: Δοκίμασα και με το stock launcher και κάνει το ίδιο. Άρα είναι θέμα κάρτας/reader. Δεν είναι καμιά τρελή καθυστέρηση, αλλά είναι εμφανής. Σε κανέναν άλλο δεν το κάνει εδώ;

Edited by aiolos
Link to comment
Share on other sites

παιδια λιγο υπομονη καντε,γιατι απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι μαλλον λειπουνε σε διακοπες, η δεν πολυμπαινουνε καλοκαιριατικα στο νετ....

Στο θεμα μας τωρα:

.....

Φιλε hellcine και εγω στην αρχη με τηn φωτογραφικη ειχα θεμα αλλα για κινητο ειναι μια χαρα αν την ρυθμισεις σωστα, ειδικα την μερα μια χαρα ειναι οι φωτος της.

 

καλησπέρα, δεν έχω ιδιαίτερο θέμα απλά σαν παρατήρηση ήταν.

 

Μερικες φορες ναι μπορει να κολλαει στο ρολαρισμα αλλα οκ το εχω αποδεχθει...το πηγαινει λιγο πανω και μετα ξεκολαει..ολα το κανουνε μην σε απασχολει!

αυτό ακριβώς κάνω και εγώ.λίγο πάνω και ξεκολάει. αν αλλάξω launcher (οπότε και drawer) και βάλω πχ το go launcher που αναφέρθηκε βελτιώνετε; (είναι μπούρδα πάντως)

 

....

 

Soundhound ή Shazzam δεν κανουνε για ελληνικα κατα 90%......ειναι για ξενα τραγουδια

Υπάρχει κάτι για ελληνικά;

οσο για την θερμοκρασια ειναι φυσιολογικο! σε ολους μας το κανει! ειδικα αν εχεις ανοιχτο 3G και wifi.... μια χαρα μπαταρια σου εδειξε μετα απο τοση χρηση μην φοβασαι!

μπα δεν ανχωνομαί!! εχω πιο σοβαρα πραγματα να ανχωθώ αν θέλω(άσε που δεν το πλήρωσα οπότε και να χαλάσει....στα παπακια μας!)

 

...

 

wallpaper αλλαζει καμια φορα και σε μενα ( 1-2 φορες τον μηνα) αν ζεσταθει η φαει κολλημα η ζοριστει,η κανει restart μετα απο πιεση χρησης... το κανουνε καμια φορα και τα windows....

 

 

το φατάστηκα (+ οτι ειναι "δανεισμένα" απο πιο ισχυρό κινητό) οτι μπορει να φταεί

αυτό. τα γρασίδια εδώ και 1 μέρα δεν έχουν αλλάξει.

 

ενα τελευταίο προς το παρόν.

έβαλα το setcpu (κατεβασμένο απο xda) και περισότερο απο 800mhz (που είναι και το native) δεν πήγαινε.

εκτός αν θέλει "αγορά" για να δουλέψει full(ναι είμαι rooted).

ανεβαζοντας το cpu αλλάξει κάτι στη ζωή του drawer ή συνεχείζουμε λίγο πάνω και μετά οκ;

 

 

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55
C.K.N.D :ninja:
Link to comment
Share on other sites

ενα τελευταίο προς το παρόν.

έβαλα το setcpu (κατεβασμένο απο xda) και περισότερο απο 800mhz (που είναι και το native) δεν πήγαινε.

εκτός αν θέλει "αγορά" για να δουλέψει full(ναι είμαι rooted).

ανεβαζοντας το cpu αλλάξει κάτι στη ζωή του drawer ή συνεχείζουμε λίγο πάνω και μετά οκ;

Πρεπει να βαλεις custom rom για να κανεις overclock για αυτο δεν σε αφηνει να πας πανω απο τα 800

 

 

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Edited by navi55

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να βαλεις custom rom για να κανεις overclock για αυτο δεν σε αφηνει να πας πανω απο τα 800

 

 

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

 

βασικα πιο ακριβες ειναι να πουμε οτι πρεπει να ειναι το κινητο rooted και να εχει βαλει ξεκλειδωτο kernel απλα...

Link to comment
Share on other sites

βασικα πιο ακριβες ειναι να πουμε οτι πρεπει να ειναι το κινητο rooted και να εχει βαλει ξεκλειδωτο kernel απλα...

 

Σωστός.... για τον λογο οτι ο μαμα είμαι κλειδωμενος....

 

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

σε ποιασανε κοτσο... και ΦΥΣΙΚΑ γινεται να παρεις πισω τα λεφτα σου...

 

Που μπορω να βασιστω σε αυτο που λες, υπαρχει καποιος νομος, κατι τελος παντων για να το παρω και να τους το τριψω στη μουρη?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και για να είμαι ειλικρινής γράφτηκα για να αναφέρω ένα πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός iphone4 32gb και την Τρίτη αποφάσισα να πάρω μια δεύτερη συσκευή μιας και είναι απαραίτητο για τη δουλεία μου. Επέλεξα λοιπόν να μην φτάσω σε ακρότητες στο θέμα του κόστους αλλά ταυτόχρονα να έχω και μια συσκευή που να είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής δηλ. android. Ακόμα δεν ξέρω αν έκανα τελικά καλά αλλά η συσκευή μετά απο λίγο διάβασμα που ήταν vfm ήταν το ideos x5. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Τρίτη βράδυ όλη τη νύχτα για πρώτη φόρτιση. Τετάρτη πρωί ξεκινάω κάνω τις απαραίτητες εγραφές σε market και gmail. Το τηλέφωνο για όλη τη διάρκεια της μέρας δεν έκανε καμία κλήση και ούτε κατέβασε καμία εφαρμογή πέραν αυτών των οποίων είχε το κινητό. Τετάρτη βράδυ το κλείνω και το ξανανοίγω Πέμπτη πρωί όπου μέχρι το απόγευμα πάλι καμία κλήση και καμία ασχολία με το τηλέφωνο (σημειωτέον gps και wifi κλειστά). Το απόγευμα ξεκινάω να ασχοληθώ λίγο με το τηλέφωνο και μετά από 15 λεπτά μου βγάζει μήνυμα να συνδέσω τον φορτιστή. Εκεί τρώω το πρώτο σκάλωμα. Λέω ίσως πρέπει να κάνω άλλη μια φόρτιση (μ@λ@κι@ αλλά το σκέφτηκα). Αποτέλεσμα το κινητό παρέμεινε σε φόρτιση από Πέμπτη βράδυ μέχρι Σαββάτο πρωί σε όλες τις δυνατές καταστάσεις(κλειστό,ανοικτό,λειτουργία σε πτήση) και ποτέ δεν ξεπέρασε το 79%. Και όταν το έβγαζα έπεφτε μέσα σε 20 λεπτά κάτω απο 50%. Σαββάτο πρωί κατευθειίαν στην wind τους τα λέω και παίρνω την θεική απάντηση. Μα δεν ξέρετε ότι τα android αν δεν απενεργοποιήται τα προγράμματα και πατάτε το home button συνέχιζουν και τρέχουν και σας καταναλώνουν την μπαταρία??:worry::worry::worry::worry::worry: Δεν είναι σαν το iphone που κλείνουν. Δηλαδή ρωτάω αν είχα βάλει και άλλα 5-6 προγράμματα προλάναινα να το ανοίξω να πάρω τη γυναίκα μου να της πω ότι είμαι καλά πρίν μου σβήσει??? Και καλά αυτό αλλά η φόρτιση γιατί δεν περνάει το 79%? Είπα και εγώ αφελέστατα. Μα πως να πάει παραπάνω αφού συνεχίζουν και τρέχουν τα προγράμματα!!!! Ναι μα λέω το είχα σε φόρτιση και κλειστό. Ε καλά κάντε μερικά πράγματα που θα σας πώ και αν δεν έχετε διαφορά φέρτε το τη Δευτέρα να το στείλουμε για έλεγχο και αν είναι το αλλάζουμε. Η συμβουλή λοιπόν της ημέρας: Κάνε εγκατάσταση το task killer είναι δωρεάν κιόλας και όταν δεν χρησιμοποιείς κάτι να κλείνεις όλες τις εφαρμογές από εκεί!:rotfl::rotfl::rotfl:

Και ρωτάω τώρα εγώ τι γίνεται ρε παιδιά. Ετσι είναι τα android?? Ετυχε σε μένα χαλασμένο τηλέφωνο?? Η μήπως είμαι κολλημένος με τα iphone και όλα τα άλλα τα βλέπω στραβά??

Sorry για το μεγάλο κείμενο αλλά έπρεπε και εγώ κάπου τον πόνο μου !!

Α και όποιος θέλει ας πεί και καμιά λύση αν δηλαδή υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και για να είμαι ειλικρινής γράφτηκα για να αναφέρω ένα πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός iphone4 32gb και την Τρίτη αποφάσισα να πάρω μια δεύτερη συσκευή μιας και είναι απαραίτητο για τη δουλεία μου. Επέλεξα λοιπόν να μην φτάσω σε ακρότητες στο θέμα του κόστους αλλά ταυτόχρονα να έχω και μια συσκευή που να είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής δηλ. android. Ακόμα δεν ξέρω αν έκανα τελικά καλά αλλά η συσκευή μετά απο λίγο διάβασμα που ήταν vfm ήταν το ideos x5. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Τρίτη βράδυ όλη τη νύχτα για πρώτη φόρτιση. Τετάρτη πρωί ξεκινάω κάνω τις απαραίτητες εγραφές σε market και gmail. Το τηλέφωνο για όλη τη διάρκεια της μέρας δεν έκανε καμία κλήση και ούτε κατέβασε καμία εφαρμογή πέραν αυτών των οποίων είχε το κινητό. Τετάρτη βράδυ το κλείνω και το ξανανοίγω Πέμπτη πρωί όπου μέχρι το απόγευμα πάλι καμία κλήση και καμία ασχολία με το τηλέφωνο (σημειωτέον gps και wifi κλειστά). Το απόγευμα ξεκινάω να ασχοληθώ λίγο με το τηλέφωνο και μετά από 15 λεπτά μου βγάζει μήνυμα να συνδέσω τον φορτιστή. Εκεί τρώω το πρώτο σκάλωμα. Λέω ίσως πρέπει να κάνω άλλη μια φόρτιση (μ@λ@κι@ αλλά το σκέφτηκα). Αποτέλεσμα το κινητό παρέμεινε σε φόρτιση από Πέμπτη βράδυ μέχρι Σαββάτο πρωί σε όλες τις δυνατές καταστάσεις(κλειστό,ανοικτό,λειτουργία σε πτήση) και ποτέ δεν ξεπέρασε το 79%. Και όταν το έβγαζα έπεφτε μέσα σε 20 λεπτά κάτω απο 50%. Σαββάτο πρωί κατευθειίαν στην wind τους τα λέω και παίρνω την θεική απάντηση. Μα δεν ξέρετε ότι τα android αν δεν απενεργοποιήται τα προγράμματα και πατάτε το home button συνέχιζουν και τρέχουν και σας καταναλώνουν την μπαταρία??:worry::worry::worry::worry::worry: Δεν είναι σαν το iphone που κλείνουν. Δηλαδή ρωτάω αν είχα βάλει και άλλα 5-6 προγράμματα προλάναινα να το ανοίξω να πάρω τη γυναίκα μου να της πω ότι είμαι καλά πρίν μου σβήσει??? Και καλά αυτό αλλά η φόρτιση γιατί δεν περνάει το 79%? Είπα και εγώ αφελέστατα. Μα πως να πάει παραπάνω αφού συνεχίζουν και τρέχουν τα προγράμματα!!!! Ναι μα λέω το είχα σε φόρτιση και κλειστό. Ε καλά κάντε μερικά πράγματα που θα σας πώ και αν δεν έχετε διαφορά φέρτε το τη Δευτέρα να το στείλουμε για έλεγχο και αν είναι το αλλάζουμε. Η συμβουλή λοιπόν της ημέρας: Κάνε εγκατάσταση το task killer είναι δωρεάν κιόλας και όταν δεν χρησιμοποιείς κάτι να κλείνεις όλες τις εφαρμογές από εκεί!:rotfl::rotfl::rotfl:

Και ρωτάω τώρα εγώ τι γίνεται ρε παιδιά. Ετσι είναι τα android?? Ετυχε σε μένα χαλασμένο τηλέφωνο?? Η μήπως είμαι κολλημένος με τα iphone και όλα τα άλλα τα βλέπω στραβά??

Sorry για το μεγάλο κείμενο αλλά έπρεπε και εγώ κάπου τον πόνο μου !!

Α και όποιος θέλει ας πεί και καμιά λύση αν δηλαδή υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...